Aldrig før havde hun været ude for noget lignende

SPAR MANGE PENGE

Ida blev efterladt alene på sengen, og prøvede på at få vejret efter hendes orgasme. Aldrig før i sit 37-årige liv, havde hun været ude for noget lignende.

Det hele var begyndt med, at hun havde fået kontakt med en fyr på sexdating.dk. Hun var medlem der, og for det meste af tiden brugte hun bare sitet til at fordrive tiden, og snakke med andre ligesindede mennesker. Denne fyr havde dog fanget hendes interesse, fordi han ikke bare så godt ud, han var også charmende på skrift, og kunne give hende sprogligt modspil.

Han gav hende komplimenter, og virkede oprigtigt interesseret i hende. Da han endelig spurgte, om hun ville med ud og drikke et glas vin på et hotel i nærheden, så havde hun sagt ja. Hele dagen havde hun siddet og dagdrømt på jobbet, og da han på et tidspunkt havde skrevet en sms til hende, hvor der bare stod at han glædede sig til i aften. Der havde hun været været ved at aflyse, af bar nervøsitet.

Da hun kom fra arbejde, havde hun taget et langt bad, og barberet sig omhyggeligt, så hun var dejligt glat. Hun smurte sig ind i creme på hele kroppen, så hun var glat, blød og duftede godt. Hun havde valg en sort bh, med tilhørende g-strengs trusser. Hun kiggede sig i spejlet, og var tilfreds med hvad hun så – Hun havde en flot, slank krop, og hun sørgede for at holde den i form med yoga og fitness to gange om ugen.

Hun tog hendes røde kjole, og et par sorte stiletter, en diskret parfume, og forlod hendes lejlighed. På vej hen til hotellets lobby, var hun alligevel ved at aflyse. Var dette klogt? Hun trådte ind af døren, og inden hun nåede at spotte ham, kom han hen til hende – “Ida? Dine billeder yder dig ikke nogen retfærdighed, du ser fantastisk smuk ud.”.

Han tog hendes hånd. Han var højere end hende, over 185 mod hendes 165, og selv om hun havde stiletter på, var han stadig noget højere. Han så også godt ud. Et par afslappede cowboybukser, en skjorte der ikke var knappet helt op i halsen og et ansigt der så ungt ud. Han lignede ikke en der var de 45 år der stod i hans profil. Hun følte sig straks afslappet og tryg i hans selskab. Han ledte hende ned igennem restauranten, og ned til deres bord. Middagen gik strygende, og samtalen flød. Han var både vittig, og alvorlig når situationen krævede det. Efter et par glas vin, begyndte hun at slappe af. Da de havde spist op, spurgte han om hun ville med op og have et glas vin på værelset.

“Ja”, svarede Ida og rejste sig. Hun følte sig lidt usikker på benene da hun rejste sig, og forbandede det faktum, at hun ikke havde fået spist noget ordentligt middagsmad. Vin på tom mave gjorde hende altid lidt ekstra fuld. Han tog hendes hånd, og førte hende hen imod elevatoren. De var ikke alene, så de tog turen op til 6. sal i tavshed.

Han åbnede døren indtil hans suite. Ida var overvældet over udsigten. “Sikke en fantastisk udsigt!” udbrød hun. “Jeg er enig”, sagde han og lod sine øjne vandre op og ned af Ida’s velskabte krop. Han gik hen til hende, og så hende i øjnene. “Jeg vil gerne nyde dig nu Ida. Jeg er liderlig efter dig, og din smukke krop.”. Hun blinkede med øjnene, kunne ikke tro hans ord, men alligevel kunne hun ikke selv sige noget, og hun mærkede varmen stige op i hendes kinder. “I dag vil jeg lære din krop at kende. Hvis du kan lide hvad jeg gør ved dig, kan vi mødes igen – Ellers skilles vi som venner, okay?”. Han kiggede på hende, og hun nikkede kort.

Han førte hende hen til den store dobbeltseng. “Nu ønsker jeg at se hvad du gemmer under denne kjole” sagde han, og trak lynlåsen ned og lod kjolen falde til gulvet. Hun stod der, afklædt i et par sorte g-strenge, sort bh, og et par stiletter.

“Du er sexet” sagde han hæst. “Kan du huske vi snakkede om, at jeg ville få relativt frie hænder, til at gøre ved dig hvad jeg ville?”. Han så på hende, med et rynket bryn. Ida trak vejret hurtigt og overfladisk. Hun bed sig i læben, og nikkede så samtykkende.

Han smilte til hende – “God pige”. Han tog et blindfold og bandt det hurtigt og øvet hen over hendes øjne. Så hjalp han hende ned og ligge på sengen, og lænede sig ind over hende, og hviskede i hendes øre – “Jeg vil tage dig så hårdt”. Ida fik gåsehud over hele kroppen, hun følte sig nærmest elektrisk. Så begyndte han at kysse hende langs kæben, ned på halsen, og hen over kravebenet. Med sine tænder greb han stroppen på bh’en og trak den langsomt ned over hendes arm. Først den ene side, og så den anden. Ida rakte ud efter ham, men før hun nåede at mærke hans krop, greb han hendes håndled, og førte hendes arme ned langs med kroppen. “Ikke denne gang, i dag vil jeg nyde dig. Hvis ikke du kan styre dig, så vil jeg binde dine hænder også”. Hun kunne næste høre ham smile da han sagde de sidste ord.

Han lod en regn af små kys hagle ned over hendes krop. Ida vendte sig lidt om på siden, da hun mærkede hvordan han forsøgte at få åbnet hendes bh, så han lettere kunne komme til spændet.

SEX I DAG?

Da bh’en kom af, kunne hun høre hans begejstrede udbrud. Hendes brystvorter var stive allerede, og hele hendes krop føltes som om den stod i brand. Han lænede sig frem, og tog den vorte imellem hans læber. Han sugede hårdt, og fik hende til at stønne af liderlighed. Både hans mund og hænder viste nu begge hendes bryster fuld opmærksomhed. Hun kunne høre på hans vejrtrækning, at hun ikke var den eneste der var påvirket af den behandling.

Igen forsøgte hun at røre ved ham, men endnu engang kom han før hende. Han tog begge hendes hænder i en af sine, og med den frie hånd bandt han hendes hænder sammen med noget der mindede om et bælte til morgenkåbe. “Jeg havde advaret dig” sagde han – “Hvis du rørte mig ville jeg binde dig”. De sidste ord blev sagt med et smil på læben. Ida vred sig under ham, hun ville mærke hans hænder og tunge og kys.

Hun mærkede hvordan han greb fat i hendes g-streng, og trak den ned. Samtidig tog han hendes stiletter af. Hun følte sig sårbar, nøgen og ikke mindst liderlig. Her lå hun, nøgen og spændt fast til en seng, med en fremmed mand.

“Du er så smuk” sagde han, og lagde en hånd på hendes mave. Selvom hun prøvede at spille kostbar, og lå med krydsede ben, kunne han snildt se hendes barberede mis. Han blev tør i munden, ved tanken om alle de ting han kunne og ville gøre med hende. Han plantede små kys fra hendes bryster, over hendes mave, og ned til hendes klitoris. Små gisp undslap Ida’s mund da han nærmerede sig hendes skød.

Han satte sig ved hendes side, og lagde hænderne på hendes knæ, og forsøgte at skille dem ad. Hun spillede først lidt mere kostbar, men lod ham så skille hendes ben fra hinanden. Han gled hurtigt ned mellem hendes ben, og hun kunne mærke hans rejsning mod hendes skød. Hans pik voksede ved synet af den glatbarberede fisse. Han kunne tydeligt se hendes ophidselse. Hun var våd, og hendes skamlæber var svulmet op. Han ville bare tage sin pik, og køre den langt ind i hendes fisse, og fylde den med sperm.

Han bøjede sig ned, og kyssede hendes knæ, langsomt arbejdede han sig opad. Helt op til inderlåret, hvorefter han skiftede til det andet knæ. Han kiggede på hende – Hun var smuk. Hun lå og holdte fast i bæltet fra badekåben, hendes kinder var varme og røde, og hendes bryster løftede sig i takt med hendes vejrtrækning.

Han bukkede sig og plantede et stort kys lige over hendes klitoris. Ida sukkede dybt, da hun mærkede hans læber så tæt på. Han fortsatte, kyssede, slikkede og suttede på hendes skamlæber. Trak brede streger med sin tunge ned over hendes fisse, og hun blev mere og mere højrøstet. Han placerede sin langefinger lige i hendes åbning. Lod den glide rundt og rundt, masserede hendes våde glatte fisse. Ida løftede hofterne, og fortsøgte at få hans fingre længere ind. Til sidst lod han sin finger glide helt ind i hende. Ida stønnede højlydt og bed sig i læben. Hurtigt lod han en finger mere glide ind, og en mere. Nu havde Ida tre fingre i fissen, og han kunne mærke hendes bækkenbund arbejde.

Samtidig bukkede han sig ned, og tog hendes klitoris i munden. Han hørte hende stønne højlydt. Så han stoppede og istedet for at sutte på hendes klitoris, så pustede han let på den. “For pokker da også” bandede Ida frustreret. “Vent” sagde han, og trak sine fingre ud af hende.

Hun hørte ham rejse sig, men snart vendte han tilbage, og hun mærkede han lagde noget ved hendes side.

Så trak han hendes blindfold af, og hun så hvad der lå ved siden af hende. En pisk… Eller, det lignede en ridepisk. Hun gispede. “Har jeg gjort noget ubehageligt i aften?” hviskede han i hendes øre. Hun rystede på hovedet. “Du vil komme til at nyde denne”, sagde han. Hun kiggede på ham med store øjne. “Vend dig om!”, nærmest kommanderede han. Ida vendte sig om, og lå nu på maven foran ham.

Han lænede sig ind over hende, og lod en regn af små kys kærtegne hendes balder, og mens det hun lå og nød det, mærkede hun et hårdt slag mod hendes ene balde. “Av for…”, længere nåede hun ikke i hendes sætning, før hun mærkede hans varme læber på det ømme sted, og hun glemte helt smerten. Så kom det andet slag, på den anden balde, og igen før hun kunne nå at sige noget, var han over den også. Pustede, kyssede og slikkede på en og samme tid.

Til sin store overraskelse kunne hun lide varmen der bredte sig. Igen mærkede hun et slag, og et højt gisp undslap hendes læber. Igen var han over det ømme sted og kyssede det blidt. Der gik ikke længe før det næste slag ramte hendes balder. Denne gang stønnede hun bare, hvordan kunne hun andet? Den søde smerte, blandet med de blide kys.

Han kiggede ned, og så hendes røde balder der lyste op. Han kunne mærke på hendes vejrtrækning at hun nød det, og han kunne næsten fornemme, hvordan det løb ud af hende med safter. Han satte sig ved siden af hende og tog pisken. Langsomt lod han enden af den kærtegne hendes hud. Han trak den hen over hendes røde balder, og så hvordan den trak en hvid streg efter sig. Han lod den ramme begge hendes balder lige med et.

Hun gispede og vred sig under ham, men hun sagde ikke av, selv om det gjorde ondt. Men nydelsen, den vandt over smerten, hun stønnede højere. Igen mærkede hun pisken ramme hendes balder, og igen mærkede hun hvordan hendes safter næsten blev presset ud af hende – Så liderlig var hun.

Hun lod underlivet hæve sig op imod ham, klar til mere. Igen mærkede hun pisken, denne gang på hendes ene balde. Hun mærkede hvordan hans fingre fandt vej ned mellem hendes ben, og arbejdede med hendes klit, og hvordan han kneppede hende med sine fingre. Igen mærkede hun pisken på sin balder. Åhhh, så skide intenst. Det var ikke til at holde ud. Da hun mærkede pisken ramme hende balder igen, samtidig med at hans tommelfinger gled hen over hendes klit, så kom hun. Hendes krop trak sig sammen, og hun stønnede højlydt ud i rummet. Hendes arme var stadig bundet, så hun vred bare kroppen under hans kyndige hænder.

Han lagde sig ned ved siden af hende. Hun lå bare og kiggede på ham, trak vejret hurtigt. Følte sig sårbar, og hendes balder sved, og alligevel var hun bare liderlig.

Hurtigt løsnede han hendes bånd, og for første gang kyssede han hende blidt på munden. Hun gengældte grådigt hans kys, og før hun vidste af det, så vendte han hende om, så de lå i ske, og hun kunne mærke hvordan han trængte ind i hende. Det var næsten for meget. Han gled ind og ud af hende i et hårdt tempo, og hun mærkede hvordan orgasmen byggede sig op indeni hende igen. Denne gang var der ingen slag, eller noget, men følelsen af hans pik der bare bankede ind og ud var for meget for hende, og hun kom i endnu en orgasme.

I det hun gennemrystes af sin anden orgasme, trak han sin pik ud igen, og greb fat i hendes hår, og nærmest tvang hendes hoved ned til hans pik. Grådigt tog hun den i munden og lod den forsvinde ind mellem hendes våde læber. Lod sin tunge kærtegne strengen på undersiden af pikken. Det var mere end han kunne holde til, og han sprøjtede hende i munden. Lod sin sæd pumpe langt ned i hendes hals, mens hun grådigt forsøgte at sutte det sidste ud af ham.

Da han var færdig, kiggede han på hende – “Jeg håber ikke jeg gjorde dig fortræd” sagde han. Ida rystede på hovedet, og smilede op til ham. Hun var stadig stakåndet efter sin sidste orgasme. Han rejste sig, smilede til hende og sagde – “Jeg kommer straks igen, skal lige bestille lidt mad til os”. Han rejste sig og efterlod hende alene i sengen.

porno med danske piger