Alle har krav på billigt sexlegetøj under 100 kr.

Alle har krav på billigt sexlegetøj under 100 kr.

SPAR MANGE PENGE

Udsalg – Sexlegetøj til Crazy tilbud!

Uanset om du kvinde eller mand, på bistand, SU eller er direktør. Så har alle krav på billigt sexlegetøj… Vi har fundet forskelligt kvalitets sexlegetøj til under 100,- Så skulle alle hvis kunne være med på det sjove🙂 Overrask din partner med en fræk gave og vilde orgasmer.

Vilde priser på alt det frække til bedre orgasmer.

Spar penge på lingeri, dildoer og onani produkter til voksne drenge, piger og par – Find alt det frække til små priser under 100,-

Fifty Shades of Grey – Vibrating Cock Ring

Fifty Shades of Grey – Vibrating Cock Ring giver intensiveret stimulation for både dig og din partner

Vibrating Cock Ring fra Fifty Shades of Grey-serien er en vibrerende penisring udført i blød silikone, som påsættes mandens penis for en forbedret erektion og ekstra intens stimulering.

Den vibrerende pensisring er vandtæt, blød at røre ved og fyldt med “power”. Penisringen er sikker garanti for intensiveret fornøjelse for både dig og din partner.

Klitorisstimulationen er optimeret ved den top-monterede stimulator, der dækker den kraftfuldt vibrerende motor. Med det vandtætte finish kan den med fordel tages med under bruseren til våd og sjov leg.

KØB PENISRING MED GODE VIBRATIONER


 

Rocks Off 80 mm 7 Speed Klitoris Vibrator

Rocks Off 80 mm 7 Speed er en klitoris mini vibrator, der har verdens mest kraftfulde vibrationer. De skønne vibrationer garanterer dig en ultimativ nydelse.

Du kan nyde hele 7 forskellige vibrationsniveauer, så du er sikker på at kunne finde et niveau, der tilfredsstiller dig bedst muligt.

Nyd vibratoren hvor du vil og hvornår du vil, for den er nemlig både lydsvag og 100% vandtæt. Med dens lille størrelse, kan du nemt pakke den ned i tasken.

KØB VIBRATOR MED ORGASMEGARANTI


Lets talk about sex – sex-spil

Let's Talk About Sex - SpelLets talk about sex er et sex-spil, som afslører alt om dig og dine modstanders tanker og syn på sex. Lets talk about sex er et rigtigt sjovt spil, der er perfekt til pigeaftener, før fester, paraftener eller sammen med din partner.

Spillet består af fire forskellige kategorier af kort, spørgsmål, sexpåstande, drikkekort og straffekort. Spørgsmålskortene består naturligvis af spørgsmål om sex, sexpåstande er påstande, der er knyttet til sex, for eksempel hvad du tænker om en påstand, der siger: At din partner er tændt, men du er ikke i humør?

Hver spiller starter med 10 kort ved hånden. Så vælger man det kort, man vil spille ud og mod hvem. Vinderen er den, der først slippe af med alle kortene. ‘Let´s talk about sex’ er et perfekt sexspil, når man nyder en aften med masser af gode grin!

KØB SPILLET TIL SJOVE OG FRÆKKE LEGE

 

GOD FORNØJELSE 🙂

porno med danske piger