Gør min kone klar til cuckolding med stor dildo (læserhistorie)

SPAR MANGE PENGE

Hun gik rigtig hurtigt fra stærk modvilje til glæde ved dildo og pik i begge ender.

Hvis du har læst mine andre indlæg, vil du vide, at min kæreste aldrig har været interesseret i, at noget går i retning af et åbent forhold eller hvilket jeg foretrækker at dyrke cuckolding. Hun har altid sagt, at hun er meget tilfreds med mig, selvom hun sjældent får orgasmer (måske en gang om måneden hvis hun er heldig).

Til jul købte jeg hende en stor tyk dildo, en som er meget større end mig, 22 cm, jeg selv er omkring 14 cm, hun var tilbageholdende med at bruge den i starten, men efter jeg begyndte at bruge den på hende, er hun hurigt blevet omvendt. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at se hende få den 5 gange indtil videre, og hun har fået store orgasmer alle gange, hvilket tænder mig ufatteligt, fordi ændringen i pikstørrelsen virkelig ser ud til at give hende ikke bare orgasme hver gang, men også nogle meget vildere end jeg har oplevet hende få før.

For et par dage siden var vi i gang igen og prøvede om dildoens sugekop virker på vores væg og det gjorde den, hun pressede bagdelen mod den og lod alle centimeter glide ind i hendes våde og stramme fisse, hun begyndte at støde mod den, mens jeg sidder foran hende og ser på, pludselig tager hun fat i min pik og begynder at give mig et blowjob.

SEX I DAG?

Dette fik mit sind til at spinne for vildt! Ved hun, hvad spitroasting* er? Ville hun bare glæde mig, eller hentyder hun til det faktum, at hun er med på cuckold lege med en ekstra frememde mand, ønsker hun at prøve en mand i hver sin ende, en hun kan sutte og en der tager hende bagfra?

At høre hende stønne så højt på min pik, mens hun hurtigere og hurtigere bankede hendes røv mod den store dildo, var så forbløffende liderligt, at jeg kom i hendes mund, mens hun blev ved med at ride den store tyr bag hende, lige indtil hun højlydt skreg sin orgasme ud i rummet, takket være den meget større dildo i fissen.

Nu må det næste skridt være, at finden en mand der vil være den der taget hende bagfra, så vi kan komme videre til at gøre hende til hotwife og mig til cuckold (hanrej)

spit roast sex trekant

* spitroasting = hvor kvinde får pik både bagfra og forfra på samme tid.

Spitroast er en seksuel aktivitet, der involverer 3 personer, to aktive mænd og en kvinde. Mand 1 trænger ind i person 2 bagfra (anal eller vaginal), mens hun sutter penis på person 3.

Ordet Spit-Roasting har sin oprindelse fra når man monterer kød på et spyd og ligger det op på to standere og det så roterer.

porno med danske piger