Analsex for både ham og hende

Carsten lå udmattet på sengen, fyldt op af nydelse og velvære og han var overbevist at hans nu helt slappe pik ikke kunne mere den aften. Hanne var midlertidig blevet meget liderlig…

Carsten havde gennem hele sit ægteskab, med jævne mellemrum forsøgt at overtale sin kone Hanne til at de skulle prøve at eksperimentere med sex i det ellers ”forbudte” hul. Hun svarede altid meget kontant nej og han forventede derfor ikke, at han nogensinde kom til at prøve det, i hvert fald ikke med hende. Det kom da også meget bag på ham da hun efter en middag med rødvin og det hele pludselig svarede ja til det selv samme spørgsmål. Hun havde dog én betingelse, hvis han skulle give hende analsex skulle han også selv have en omgang. Måske troede hun at det ikke var noget han ville være med til, men der tog hun fejl for han var med på den værste.

SEX I DAG?

De begyndte at kæle for hinanden og han var blevet fuldkommen tændt ved tanken om hvad der var i vente. Dette, helt fantastisk, stamme hul der inde længe ville gribe fat om hans nu stive pik. Hanne gik hen til sit natbord hvor hun fandt to af hendes dildoer frem og spurgte ham, om det skulle være den store eller den lille. Han valgte den lille. De smurte hinanden ind i glidecreme over alt og dildoen fik også en ordentlig omgang så den uden problemer kunne trænge op det stramme hul. Han lagde sig på ryggen og Hanne begyndte nu at kæle både for hans pik og røvhullet, han var eder spændt og liderligheden fyldte hele hans krop. Hun begyndte at kysse hans pik mens fingeren der legede med det bagerste hul tog al hans mentale opmærksomhed. Det tog ham med storm at det føltes så dejlig og lysten til at få dildoen op var nu så stor, at han var ved at sprænges af liderlighed.

Da dildoen trængte op i ham føltes det som om at alle hans sanser blev stimuleret til det yderste på en gang. Hun førte den langsom ind til at starte med og det var næsten ikke til at holde ud. Hun greb om hans pik og begyndte at slikke den mens hun, med den anden hånd, drejede dildoen fra side til side og han stønnede som aldrig før. Det stammede dejligt i røven og hun begyndte at rykke heftigt i hans ret så stive pik. Han havde lyst til at sprøjte hende i hovedet med al hans sperm men det var svært at holde fokus i pikken fordi dildoen i røven fyldte ham med så meget nydelse. Til sidst blev det for meget for Carsten og orgasmen kom som en eksplosion der syntes at vare i en evighed og fik ham til at brøle som et vildt dyr.

Carsten lå udmattet på sengen, fyldt op af nydelse og velvære og han var overbevist at hans nu helt slappe pik ikke kunne mere den aften. Hanne var midlertidig blevet meget liderlig af at tage sin mand i røven med en dildo og Carsten begyndte nu at slikke hendes våde safter i sig. Hun stønnede og pressede sin kusse mod hans ansigt som om hun ikke kunne få nok af hans tunge. Han tog lidt glidecreme på fingeren og begyndte at massere det bagerste hul mens han fortsatte med at slikke hendes våde klitoris.

Hendes villighed tændte igen op under Carsten og hans pik begyndte igen at blive stiv og liderlighed fyldte ham på ny. Hanne var vild som aldrig før og lysten lyste ud af hele hendes krop. Hun lagde sig nu på knæ med røven lige i vejret klar til at tage i mod hans pulserende stive lem. Han fortsatte med at pirre røvhullet mens han smurte sin pik ind i glidecreme. Carsten var spændt på at give sin kone den samme fantastiske oplevelse af analsex, som han selv lige havde haft og hun virkede fuldstændig klar til at tage imod hans stive pik. Han trængte langsomt op i røven på hende mens de begge stønnede af begær. Den ufattelige stramme fornemmelse om hans pik var næsten ikke til at bære og han viste at der ikke skulle ret meget bevægelse til, før end at han ville komme med det sidste sperm han havde tilbage i kroppen. Han begyndte at gnide på hendes klitoris med en fast rytme og hun stønnede nu vildt og uhæmmet. Da hun kom udstødte hun et skrig, stønnede og vred sig i næsten 5 minutter.

De lå nu begge to udmattet tilbage i sengen og kiggede veltilpas på hinanden. De snakkede længe om den oplevelse de lige havde haft, en oplevelse ingen af dem nogen sinde havde troet at de skulle have. Denne tilfredshedsfølelse var ikke som når de normalt havde sex og de var begge enige om, at det bestem ikke var sidste gang at de havde analsex. Carsten havde altid været tilfreds med deres sexliv men denne oplevelse overbeviste ham om at det rent faktisk kun blev bedre med årene.

porno med danske piger