Au-Pair Pigens Løgn – Og straf!

Min mand og jeg er begge 30 år og travle karriere mennesker, da vi ansætter en helt speciel, ung pige i huset. Stillingen, er umiddelbart en loppetjans, vi har et barn, der skal følges i institution og derud over skal pigen sørge for indkøb og rengøring. Vi er gavmilde, betaler gerne for den helt rigtige pige og kræver intet andet af hende, og dog har jeg et vigtigt krav.

Udseende – hun må gerne være en lille lækker sag, vi ser selv godt ud, har et pænt hjem, et kønt barn så stilen er, at selvfølgelig ser vores Au pair også godt ud. Udvælgelses processen er lang, jeg er kræsen og vil hellere undvære end at ansætte hvem som helst. Jeg er selv en høj, slank blondine og det har efterhånden været gennemgående, at vores au pairs har været små mørke, veldrejet trunter. Jeg kan godt lide, at min mand bliver forkælet, ved at have lidt af hvert at kigge på. Det er ikke fordi pigerne, direkte er en del af vores sexliv, nok mere indirekte.

Indimellem pirrer jeg min mand – leger med ilden, når jeg nøgen, sætter mig overskrævs på ham, og stønnende beder ham lukke øjnene, og se vores lille fine Au pair pige for sig, jeg napper ham blidt i øreflippen, rider hans stive pik – beder ham forstille sig, at det er en af de små kønne tøser der glider op og ned af hans pik. “Jeg tror hun er helt glat, skat” hvisker jeg, og fortsætter: “se hendes store patter for dig, unge faste gyngende patter” “hendes lille fisse, vil stramme om din pik” og sådan fortsætter jeg stønnende med at fodre min mand, med forestillinger om vores kønne Au pairs.

Min mand, holder hårdnakket på at det er mig, der tænder mest på det – jeg indrømmer gerne at det gør jeg, jeg nyder at forestille mig hvordan min store mand, ville glide dybt ind i en pur ung pige, kan næsten se for mine øjne, hvordan hendes lille skød villig og modtagelig kramper om hans pik – se de små skamlæber der omslutter ham tæt. Min mands orgasmer er ufattelig lange og intense, når jeg hviskende fortæller ham om de små tøsers veldrejede kroppe, så mon ikke han er med på legen?

Det er vigtigt for mig at pointere – også overfor min mand, at det er leg, fantasi og blot lidt spice til vores sexliv. Utroskab ville knuse mig fuldstændigt og jeg ville aldrig kunne tilgive ham, hvis han kneppede vores Au pair bag min ryg.

Den pige vi har ansat lige nu – Mai hedder hun, er en usædvanlig køn men luddoven tøs. Hun minder mest af alt om en søvnig teenager, der kun lige akkurat får lavet de små opgaver hun bliver tildelt dagligt. Hun er en forkælet tøs – hendes attitude afslører nemt, at vi mest af alt kan rende hende i røven. Mad – kan hun ikke lave og vasketøjet, bliver hængt sjusket og krøllet op. Mai’s force, er så absolut hendes udseende, hun er en lille velplejet og køn brunette. Langt mørkt krøllet hår, fine velplejede negle, en skøn lille men fyldig røv og et par højt siddende runde og indbydende bryster.

Mai er ikke bange for at vise sig frem, hendes tøj er småt, stramt og ærligt talt, lidt trashy. Selv når hun skal aflevere mit barn i institution om morgenen, vrikker hun afsted i højhælede støvler og stramme jeans, hvor andre – mere normale piger ville tage et par behagelige sneakers på, der vrikker Mai afsted på høje hæle. Mai er ikke ond, hun er en god men naiv pige – grænsende til det dumme. Jeg kunne fyre hende, men hun har nu været ansat hos os i et halvt år og de kønne piger hænger ikke på træerne. Derud over, har hun en god tilgang til vores lille søn. Den dag vi besluttede at ansætte hende, var netop fordi hun legede så godt med vores søn.

Det var sommer, Mai var kommet anstigende til jobsamtale i en lille hvid top, meget synligt uden bh. om røven på hende, sad verdens mindste shorts. Min mand deltog et kort øjeblik, præsenterede sig høfligt men valgte at trække sig. Det var skønt vejr, vi holdt samtalen på vores terrasse, så vores søn kunne lege i haven. Det varede ikke længe inden vores søn, havde inviteret Mai ned på græsplænen for at spille bold – og helt dum var hun ikke, for hun sagde smilende ja.
Jeg benyttede lejligheden til lige at smutte ind, for at hente noget koldt at drikke og ville også lige veje stemningen omkring Mai, hos min mand.

Min mand var ikke på sit kontor, ej heller i stuen. Forsigtigt listede jeg op på 1.sal til vores soveværelse, måske havde han nappet en middagslur. Da jeg kom ind i soveværelset, stod min mand ved vinduet og kiggede ned i haven, han hørte mig godt, men vendte sig ikke, holdt smilende sit blik rettet mod vinduet. Jeg var ikke i tvivl om, hvad han kiggede på, nussede ham kælent op af ryggen og spurgte om han nød udsigten? Han brummede bekræftende overfor mit spørgsmål, lagde armen omkring mig – sammen stod vi, og nød synet af vores søn, der spillede bold med hans kommende barnepige.

Mai levede sig fuldstændigt ind i legen med vores søn, hun havde smidt de høje sandaler og løb smilende rundt i haven og spillede boldt. Synet af den lille brunette i minimal påklædning, og ikke mindst de tunge gyngende bryster, satte sit spor i min mand – hans bule i bukserne afslørede alt og inden længe lå jeg på knæ foran ham og suttede hans pik, imens han fortsat kiggede på Mai. Han var godt tændt, for han kom hurtigt – overraskende hurtigt mærkede jeg intense sprøjt, af hans varme sperm der skyllede gennem mit svælg. På vej ud af soveværelset, havde jeg fnisende konstateret, “at det her, nok var et tegn på, at tøsen var ansat” – inden jeg skyndte mig ned af trappen for at hente kolde sodavand.

Siden har vi haft mange fornøjelser, ved soveværelsesvinduet, når Mai løber rundt og leger med vores søn – når de pjasker med vand – og når de leger fange. Mai er dejlig barnlig, lever sig fuldstændig ind i legen og til stor fornøjelse for os, kan hun glemme hun alt om at hendes bluse er driv våd, klæber sig afslørende fast til hendes krop, hun leger blot videre. Som I kan høre, er jeg noget splittet med hensyn til Mai, hun er en irriterende doven tøs men hun tilfører også noget til huset – på hver deres måde, er både min søn og mand glade for Mai. Som tidligere omtalt har Mai været ansat hos os i et halv år nu, jul og nytår er veloverstået og vi ser alle frem til at gå en lidt lysere tid i møde.

Det er tirsdag formiddag, jeg er på arbejde da min tlf. ringer, normalt ville jeg ikke besvare privat opkald på arbejdet, men der var noget ved dette opkald der vækkede min nysgerrighed. Nummeret var kodet ind, det var ikke fordi, jeg ikke var forberedt på, hvem det var, det var mere hvad de ville? Samtalen, havde fået det til at risle koldt ned af ryggen, jeg havde manglet ord – vidste slet ikke, om jeg skulle græde eller grine, havde jeg selv leget med ilden? – og havde jeg nu brændt fingrene?

Jeg handlede hurtigt, observerede, satte overvågning op, holdt godt øje og da jeg ikke fandt noget, hyrede jeg oveni købet en privat detektiv. Han fandt heller ikke ud af noget unormalt. Alt var som det plejede, min mand opførte sig som han plejede, Mai opførte sig som hun plejede, frækt nok lod hun faktisk som ingenting. Der gik en måned, med paranoide forestillinger og skarpe observationer, før det næste opkald kom.

Opkaldet kom fra bureau’et hvor man som familie, kunne hyre au pairs. Mai, havde beskyldt min mand for sex chikane, han skulle ha befølt hende – opsøgt hende på hendes værelse om natten – voldtaget hende. For en måned siden ved det første opkald, havde jeg aftalt at jeg ville holde øje med alle tegn, der kunne indikere den slags og nu ved det andet opkald, fortalte jeg kvinden i den anden ende af røret, alt hvad jeg havde sat i værk for at afsløre min mand, eller bedst af alt, hvis jeg havde kunnet gribe ham på fersk gerning.

Kvinden fra bureau’et havde været uforstående, fortalte at hun netop havde snakket med Mai og det seneste overgreb skulle være fundet sted for to dage siden. Der – lige præcis der’, klappede fælden for Mai, for min mand han var på forretningsrejse og havde været hjemmefra de sidste fire dage. Jeg smilede for mig selv, godt nok vidste jeg at tøsen var snot dum, men så dum at hun ikke kunne holde ordentligt styr på sine løgne, det kom alligevel bag på mig.

Jeg holdt masken – spillede forfærdet og fortalte kvinden i den anden ende af røret at jeg ville hjælpe Mai, med at anmelde min mand “det svin”  Min puls bankede, jeg havde gennem en måned, haft en frygtelig mistro til min elskede mand, været bange for at miste ham, nærmest hadet ham, alt sammen på grund af en lille løgnagtig dåse, der påstod at han opsøgte hende på værelset om natten. I timevis havde jeg tæsket optagelserne fra overvågningen igennem, blot for at opdage, at tøsens dag stort set bestod af: MTV, ansigtsmaske og uendelige lange telefonsamtaler, på min regning vel at mærke, der var ikke så meget, som et lille bitte øjeblik hvor min elskede mand – min søns far, var alene med den lille dulle.

Tankerne kværnede rundt i hovedet på mig, skulle jeg køre hjem og fyre hende? – hyre nogle til at tæve hende? Kvæle hende med de bare næver? Jeg var nærmest så rasende, at alt ville være en mulighed, ALT! Gad vide om tøsen var klar over at hun kunne have splittet en hel familie? hvilke frygtelige konsekvenser det kunne have haft for en mand, at få den slags beskyldninger? Formodentligt ikke, den dovne tøs har vel bare kedet sig, trængt til lidt action og i bedste Doktor Phil-stil, var dette plot kommet op.

SEX I DAG?

Min arbejdsdag forsvandt, druknede i mit privatliv – som regel var det omvendt, så ingen dårlig samvittighed her. Jeg var rødglødende, men mit raseri blev brugt konstruktivt, i løbet af dagen havde jeg fået arrangeret, at min mor hentede min søn og havde ham overnattende. Til gåsen, havde jeg sagt at jeg havde brug for hendes hjælp, til en middag i aften, hvilket på sin vis ikke var helt løgn. Midt i det hele havde jeg husket at sende en sms til min mand, lovet ham god mad og fræk sex, når han i aften landede hjemme, efter en 5 dages lang forretningsrejse.

Hjemme holdt jeg skarpt øje med Mai, ikke skyggen af dårlig samvittighed, men massere af ligegyldigt ævl. Da jeg havde vinket farvel til min søn og mor, lukket døren bag dem, krævede det 100 % koncentration fra min side, for ikke at flippe helt ud. Mai var nysgerrig, ville gerne vide hvem der kom til middag – om det kom nogle flotte mænd? Jeg vendte øjne af tøsen, fandt alle fejl og små irriterende detaljer ved hende – men svarede pænt på hendes strøm af spørgsmål.

Mai var forvirret – forvirret og forundret da vi satte os til bords – hende, min mand og jeg, men stemningen blev hurtig naturlig, anspændt fra min side men dog alligevel – det var en hverdags situation, at sidde her og spise, selvom min søn manglede. Der var stadig intet at mærke på Mai, ud over at hun havde dresset sig lidt ekstra op – sikkert i håbet om at en håndfuld potentielle Sugar daddys i jakkesæt, havde væltet ind af døren til middagen. Jeg kiggede over på hende, læberne var klistret – glinsede af et tykt lag fedtet lipgloss, øjenvipperne var tunge – kunstigt lange og tynget af kulsort mascara. Køn – men udstrålede noget vulgært – billigt.

Jeg smilede, skålede med min mand og bød ham velkommen hjem, jeg havde savnet ham – savnet at sove i en tryg favn. Alt var naturligt, indtil jeg kiggede på Mai – spurgte hende hvordan hun havde det hos os, som Au pair? Mai smilede falsk, fortalte at hun havde det godt, var glade for os og vores søn. Efter mange års ægteskab, kender min mand alle faretruende signaler – mit toneleje – mit kropssprog, han kiggede spørgende på mig, med god grund forstod han ikke den latente vrede der lå i luften.

Jeg lænede mig frem mod Mai, fortalte hende om de telefon samtaler jeg havde haft – spurgte hvordan det hele passede sammen? – Om det var ønsketænkning, at min mand kom ned på hendes værelse og befamlede hende – gennem kneppede hendes lille billige krop? Følelserne, fra i eftermiddags – da jeg havde snakket med damen, væltede op i mig, jeg var rasende. Min mand kiggede måbende på mig, hans øjne var vidt åbne – overrasket over alt hvad der ramte hans øre.

Mai begyndte at grine – helt hysterisk, som en der ikke ved om hun skal græde eller grine, sad hun der og grinede. Jeg kiggede på min mand, hans måbende ansigts udtryk, havde ændret sig. Hans ansigt var foldet i et mere alvorlig, bekymret og irriteret udtryk. Det var uundgåeligt – løftede min hånd og ramte Mai med en velfortjent lussing, hendes barnligt, hysteriske latter forsvandt som dug fra solen, med et’ blev der et kort øjeblik, helt stille.

Mai kiggede forskrækket på mig, stille hviskede hun: “det passer ikke, det har jeg ikke sagt”

Jeg rystede på hovedet, smilede anstrengt og hvæsede: “nej selvfølelig har du ikke det.., det er noget de selv har fundet på, inde på bureau’et, ikk?”

Et forsigtigt, nervøst fnis forlod hendes glinsende lyserøde mund, hendes øjne flakkede og hun sank nervøst. Jeg løftede hendes hage, smilede koldt og hviskede: “du skylder, min mand en grundig undskyldning..” Mai pillede nervøst ved sine lange kunstige negle, forsigtigt løftede hun hovedet – kiggede på min mand og hviskede et spagt: “undskyld..”

“Undskyld?” Vrængede min mand og fortsatte: “du burde fandme ha’ verdens største røvfuld, du kunne ha’ ødelagt alt for mig – og så siger du bare undskyld?”

Jeg tog en tår af min rødvin, afventede at Mai ville begynde at forsvarer sig, hun tog tilløb – men ordene udeblev. Jeg kiggede på min mand og sagde: “gi’ hende den.. Gi’ hendes verdens største røvfuld, skat” jeg blinkede til ham og med små nik med hovedet, bekræftede jeg, at jeg mente hvad jeg sagde, den lille gås fortjente at få røde baller.

Min mand tøvede, nikkede mod Mai, der sank længere og længere ned på stolen, tårerne løb ned af hendes kinder trak dybe spor af kulsort mascara, det vækkede egentligt ikke noget omsorgsfuldt i mig, som tegn på min ligegyldighed trak jeg på skulderne. Chokket over beskyldningerne, havde efterhånden lagt sig, hos min mand – nu kom vreden.

Mai kiggede skræmt på ham, da han rejse sig – greb fat i hendes arm og trak den lille dulle hen over sine knæ. Det krampede behageligt men uventet i mit underliv, over synet af den sprællende tøs, der lå hen over min mands knæ. Hendes korte nederdel, var gledet op dækkede kun lige hendes baller. “Din lille beskidte so, er du klar over hvad du kunne ha’ været skyld i?” Hvæsede min mand inden han løftede hånden og smækkede Mai hårdt på hendes frække runde baller. Selv gennem nederdelens tynde stof, kunne man ane konturen af hendes runde baller, følge de små vibrerede bølger der opstod, når hånden ramte dem. Hun var en vildkat – en fighter “slip mig dog, dit klamme svin” spruttede hun gennem tårer og snot, hun vred sig forsøgte at komme fri af min mands greb.

Min mands store hånd, der igen og igen ramte en ramte en ung tøs’ røv – vinen- stemningen og en hel måneds anspændthed, fik mig til at handle. Hun skulle ha’ en lærestreg, hun skulle lære ikke at komme med den slags beskyldninger. Jeg kyssede min mand, samtidig med at jeg løftede tøsens nederdel op – krængede den op om hofterne på hende – blottede hendes lille faste runde røv. Ikke overraskende, havde hun under sin korte nederdel en lille bitte – nærmest ikke eksisterende G-string på.

Jeg smilede kærligt til min mand, satte mig på knæ foran ham og Mai – sad på første række til synet af en lille tøs der får en velfortjent røvfuld. Fugtigheden bredte sig mellem mine lår – i takt med min mands hånd ramte de runde baller og Mais små skrig. Hendes røv var blussende rød, det var tydeligt at min mand var drevet med, hans dyriske lyst stod malet i hans ansigt – kropssproget afslørede, at min mand hungrede efter den lille unge krop der lå hen over hans knæ.

Vi ænsede ikke Mai, hørte ikke hendes fortvivlede tiggen og beden der lejlighedsvis blev afløst af vrede forbandelser. Vi brugte udelukkende hendes velskabte krop, som et stykke frækt legetøj. Jeg kravlede hen foran Mai, min mand havde fat i hendes lange hår, trak hendes hoved bagover – løftede hendes forgrædte ansigt, “lad vær’ med at tud, din lille luder” hviskede jeg og lod min tunge glide ind mellem tøsens uvillige læber. Jeg nød hendes tunge, der kæmpede for at skubbe min tunge ud af hendes mund.

Jeg kyssede Mai, vekslede mellem at snave hende dybt og lade min tunge, spille hen over hendes fedtede læber, inden jeg hviskede: “du skal gi min mand din lille fisse, det skylder du..” Mai kiggede forfærdet på mig, hulkende brød hun sammen da jeg fortalte hende, hvordan min elskede skulle forkæles i hendes unge varme grotte.

Min mand stønnede tungt, hans hånd hvilede på Mais lille røv, hans julelys i øjnene afslørede, at han ikke ville takke nej til tilbuddet om, at forgribe sig på vores luddovne og løgnagtige Au pair pige. Jeg kyssede ham, kiggede ham dybt i øjnene inden jeg trak de små trusser af Mai – serverede den lille godte for ham. Fristet lod jeg hånden glide ned mellem hendes ben, spredte hendes faste skamlæber – lod prøvende en finger glide frem og tilbage i hendes revne. Hun snøftede stadig forurettet, men modstand var der ikke noget af, villigt lod hun min hånd komme til.

Hun var glat og våd – drivende våd, klar til at lade en voksen mand indtage hendes lille teenager fisse. Et stik af jalousi ramte mig, da jeg på side linjen betragtede, hvordan min mand havde krænget en teen tøs hen over vores sofa ryg – hvordan han ihærdigt var ved at åbne sine bukser og kiggede sultent på Mai’s faste røde numse der fristende – pirrende, strittede lige op i ansigtet på ham.

Et øjeblik, blev jeg i tvivl om min mand tøvede? men jeg spottede hurtigt, lettelsen i hans øjne da jeg tog fat om hans kampstive pik og førte den hen til den lille fristende fisse foran ham. Hele min krop dirrede, da hans pikhoved ramte de små glatte skamlæber, Mai tiggede påtaget, om vi ikke ville stoppe, lade hende gå, hendes klagende tiggen, stod på ingen måde mål med hendes kropssprog, villigt spredte hun benene – lod min mand komme til.

Hun svajede i ryggen – som en liderlig hun kat, havde hun løftet sit underliv fra sofaryggen – skubbede utålmodigt bagud, klynkende og ambivalent messede hun: “nej, nej, nej” en varm strøm af liderlighed løb gennem min krop, da min mand pressede på, brød igennem tøsens små fine skamlæber – tvang dem til at åbne sig for ham, i en’ hård glidende bevægelse var han i bund – havde spiddet den lille tøs, med sin vidunderlige manddom.

“Det føles forbudt, skat” stønnede min mand hæst og gentog stakåndet “det føles fucking, forbudt det her, fuck hun er stram” Mai klynkede højere, ømmede sig over hans stærke hænder om hendes hofter, – ømmede sig, over hans store grådige pik, der havde tvunget sig adgang til hendes stramme fisse. “Det er voldtægt, det her” vrælede hun, min mand gav hende ret, øgede tempoet i hendes fisse – fortalte hende, at han blot tog det hun havde beskyldt ham for – det hun skyldte.

Jeg nød synet af min mand, der hensynsløst kneppede den lille tøs – det var ikke kærlighed, men dyrisk og uhæmmet sex. Hans underliv klaskede mod hendes faste røv, hans hænder havde fundet vej, fra hendes hofter – havde nu et fast greb om hendes gyngende ungdommelige patter. Som en magnet blev min hånd tiltrukket af mit skød – fandt vej under min nederdel. Med hårde og hektiske bevægelser, gned jeg min opsvulmede klit – kiggede liderligt på min mand der forkælede sin pik, dybt inde i vores unge Au pair pige.

Mai hulkede små pippende, min mand brølede og jeg klynkede liderligt – da vi alle tre kom samtidigt. Som en tsunami, blev vores hjem gennemrystet af en ubeskrivelig orgasme rus, som nogle af os bød mere velkommen, end andre. Det gibbede liderligt i min krop, da jeg betragtede min svedige mand, der langsomt gled ud af den lille frække dåse, han netop havde grov kneppet med en styrke der næsten var forbudt. Sæden løb ned af hendes smalle lår, hendes fine numse var rød – hendes lille glatte, næsten barnligt udseende fisse, stod let på klem – vidnede om at noget stort og fyldigt havde trængt ind i hende.

Mai blev vores bedste Au pair til dato, i det sidste halve år blev hun en fast og direkte del af vores sexliv.

Forfatter: safranpigen

porno med danske piger