Alenetid med min unge aupair pige

Jeg lader min pegefinger langsomt glide, en enkelt gang ned i den mørke kløft mellem dine stramme baller. Jeg sætter mig på hug bag dig og mærke duften af din varme hud…

Langsomt går du hen imod mig, og da du er tæt nok på trækker jeg dig ind til mig i en tæt omfavnelse. Du nærmest smelter mod min krop. Jeg er så ophidset at jeg kunne vælte dig ned på køkkengulvet, flå tøjet af dig og begrave mit ansigt mellem dine veltrænede pigelår. Men jeg vil give mig tid. God tid. Jeg kan få lang mere ud af at forføre dig langsomt. Du længes efter at blive forført. Og sitrer under mine hænders faste kærtegn.

SEX I DAG?

Jeg lader mine hænder glide ned på dine faste baller, og mærker hvordan du presser røven bagud, ind i mine kærtegn. Du vil gerne gøre gengæld, og dine hænder vil på udforskning under min opknappede jakke. Jeg tager blidt fast i dem, og samler dem bag dig, hvor jeg holder dem med min ene hånd. Den anden lægger jeg bag din nakke, bøjer mit ansigt lidt ned, og kysser dig bestemt på munden. Du åbner villigt din mund, og vores tunger spiller først søgende, siden vildt, mod hinanden. Så suger jeg din tunge langt ind i min egen mund, slipper den et kort øjeblik, suger så igen. Du har lukkede øjne, og læner dig ind mod, gnider dine spændstige bryster mod min krop. Fordi jeg holder dine hænder låst bag din ryg er brysterne ekstra fremtrædende og faste, og dine kraftige vorter er stive og tigger om at mærke en slikkende tunge eller et par fingre eller noget helt andet.
Jeg slipper din tunge fri, kysser dine bløde læber og hele dit søde ansigt. Slikker de sarte øreflipper og mærker en sitren i kroppen og den spænding i musklerne, der fortæller mig, at du elsker at få ørerne kærtegnet. Så jeg bliver ved – og hvisker min magi til dig, helt tæt på Jeg længes efter at stikke min tunge op i dit stramme numsehul og smage på dine allermest hemmelige safter. Er det ikke rigtigt, lille skat, elsker du ikke at stå her og mærke min hånd på din røv? Er du ikke plaskvåd i dine små trusser?

Jeg presser dig ind mod køkkenboret, og frigør mit greb om dine hænder. du har spredt benene og gnubber din lille, kødfulde numse i små cirkler mod enden af køkkenboret
Jeg går helt tæt ind til dig og presser mit ben ind mellem dig, så mit lår gnider mod dine kjoler og våde saftspændte trusser. Jeg lader mine hænder glide op langs din slanke overkrop og tager fat om brysterne samtidigt med at jeg kysser dig hårdt, suger den bløde tunge ind i min mund og lader dig mærke hvem der bestemmer.
Jeg vender dig 90 grader væk fra boret og trække din kjole op over trussekanten og bøje dig forover. Sådan ja, helt forover, og du spreder benene lidt mere.

Nu har jeg frit udsyn til din trusseklædte numse. Og stramtsiddende, hvide bomuldstrusser. De krøb lidt op i revnen mellem ballerne og jeg kunne ane en fugtig plet i skridtet. Du er så liderlig at det driver fra dig!.

Jeg retter dig lidt op, ikke helt op, du skal stadig være foroverbøjet. Jeg trækker fjerlet de drivvåde trusser ned. Lod så mine fingerspidser dvælende kilde din struttende røv, og lader min pegefinger langsomt glide, en enkelt gang ned i den mørke kløft mellem dine stramme baller. Jeg sætter mig på hug bag dig og mærke duften af din varme hud, forsigtigt kærtegnede mine læber og tunge dine baller. Jeg puster blidt hen over det varme kød, og du presser dig op imod min mund.
Jeg slikker langsomt ned gennem den dunkle kløft mellem halvkuglerne og indåndede duften fra dit numsehul og den kraftige aroma af liderlighed, der breder sig fra dit blottede skræv. Et enkelt slik henover lukkemusklen var det eneste jeg undte mig selv.
Jeg havde gjort det store spisebord, der er i stuen, klar til mit formål. På hvert bordben var der et bomuldsreb parat. Jeg ledte dig over til bordet, og sørgede for at du kom til at ligge godt. På ryggen, med arme og benene spredt. Så fastgjorde jeg din ankler til hvert sit bordben, og bandt hænder sammen med et reb om håndledet og fastgjorde så rebene fra de to andre bordben hertil. Nu var du godt placeret, og jeg kunne begynde at lege med dig. Først lod jeg dig ligge lidt og mærke nydelsen ved at være fastholdt på den måde. Jeg stillede mig ved enden af bordet, bøjede mig og pustede blidt hen over Venus og dine fugtige læber.

Jeg flytter mig op på siden af dig og begyndt at suge på dine bryster, lade min tunge spille henover de mørke vorter og blidt bide i dem. Min venstre hånd lod jeg samtidigt dvæle i de sparsomme hår, der dækkede din kusse, og lod ind imellem en finger glide langsomt ned af de opsvulmede skamlæber. Ikke ind i den fugtige varme, ikke en eneste berøring at din struttende kilder, blot fjerlette strøg langs de ydre skamlæber.
Jeg henter en lille flaske massageolie (mandelmassageolie). Jeg starter nedefra, med dine fødder. Masserede omhyggeligt hver eneste tå, og bevægede mig så opad læggene og brugte god tid på dine lår. Idet jeg omhyggeligt undgår at røre dit skræv, fortsætter jeg op over venusbjerget og masserede din mave grundigt.
Jeg sætter mig forsigtig overskrævs på dig. Mine olierede hænder gnidder og gnubbede på dine bryster. Jeg bliver ved længe, og nappede dig ind imellem i de fremtrædende, helt stive brystvorter.

porno med danske piger