Den unge smukke nabokone havde en fræk bagtanke

Thai tøs fik min pik For en måneds tid siden flyttede der et nyt par ind på vejen. Fordomme er der rigeligt af, men for at korte introduktionen ned, så var der tale om en mand i den modne alder, og en yngre asiat med to børn. Der er ikke så meget fællesskab på vejen, så det er blevet til et nik, velkommen til, og dav. Altså indtil i går…
Jeg var i gang med forberedelserne til jul, dvs. jeg hængte lidt lyskæder op i grantræet i forhaven, og for en gangs skyld pisregnede det ikke. Vejret var fantastisk.

Min opmærksomhed var kun på julelysene, og jeg hørte derfor ikke at damen nærmede sig. Jeg fór sammen da hun spagfærdigt sagde “Hej”… hun var lige bag mig. FUCK jeg blev forskrækket, og det så hun jo naturligvis.. “Undskyld, undskyld, undskyld….” hun var lige ved at græde. “Aj hold nu op” sagde jeg, “det betyder da ingenting, jeg havde ikke hørt dig, og så blev jeg bare lidt overrasket”.
“Jeg hedder Henrik, og det er mig der bor her”.. hvor dumt det end lød, selvfølgelig var det det.. hvem finder ellers på at montere lyskæder, hvis ikke det er den som bor i huset.

“Jeg hedder Lei, og er helt ny på vejen. Jeg bor lige her nede” svarede hun. Jeg syntes hun var lidt rød i hovedet, måske havde hun faktisk grædt.
“Undskyld jeg trænger mig på, men jeg er blevet låst ude og har ikke en nøgle” sagde hun. “Det gør ikke noget, du er velkommen. Jeg er lige straks færdig med lyskæden, så kan vi finde ud af det med nøgle.. “

Min kone var på arbejde, hun har skiftende arbejdstider, og i dag havde hun lang vagt, fra 10 – 18. Da jeg var færdig med lyset, gik vi ned for at se på mulighederne.. DER VAR INGEN.. Alle vinduer hermetisk lukkede, døren låst og ingen hjemme.. “Hmmmm, det ser ikke for godt ud, hvornår kommer din mand hjem? ” Jeg vidste jo at der var to børn, ca. 7 & 10 år, og en mand.

Hun svarede, at han var kørt op til sine forældre i Nordjylland, for at bytte julegaver, og ville først komme hjem når børnene skulle puttes.
“Nå, så må du hellere komme med hjem til mig, så får vi en kop te eller kaffe” svarede jeg, og så på klokken. Den var kun lige 11, så vi kunne nok nå en kop eller to.

Vi kom ind, og jeg tog min arbejdsjakke og sko af, hun blev stående lidt, og så lidt forlegen ud. “Æh.. jeg er lidt flov” sagde hun og fortsatte.. “jeg har ikke så meget tøj på, jeg skulle bare lige ud med skraldeposen, og tog bare min frakke over mig.. og nu står jeg så her” Hun var tydeligt nervøs ved situationen, men jeg havde slet ikke haft DET i tankerne.. altså indtil nu. Hun så jo faktisk fantastisk godt ud, sorthåret som asiater er flest, smalt ansigt, høje kindben, og knaldsorte øjne. Lille spids næse, ikke sådan en bred en som nogle asiater render rundt med. “OK” fik jeg sagt, og fortsatte “Jeg kan hente min kones badekåbe, så kan du låne den, hvis du vil?”.. “Åh, tak, du er altså sød” sagde hun og smilede for første gang. Jeg sprang afsted, op i soveværelset, fandt konens råhvide badekåbe i silke, og skyndte mig tilbage. Gav hende kåben, og blev stående i entréen. Hun vendte ryggen til mig og tog sin frakke af. Hængte den på knagerækken, og i mens havde jeg den skønneste udsigt til en lille bagdel, lidt mørkere end normalt fordi hun var asiat, gennemskåret af en g-streng som var purpurrød. De smukkeste lår, slanke og faste, flotte lægge, tydeligt at kvinden var sat godt sammen. Højere oppe, samme purpurrøde bh, selvsiddende, så ingen skulderstropper. Og hendes lange sorte hår faldt blødt og naturligt ned over ryggen og skuldrene. Det nåede næsten til hendes lænd. Hold kæft så lækker hun var. Og så var hun splejset med en ca. 50-årig dansk mand.. hvad sker der for det…

Hun fik badekåben på, snørede den i livet, og vendte sig om. Tydeligt lettet over at hun ikke længere var “klædt af”.. “Skal vi så få det te?” spurgte hun frisk, og klemte sig forbi mig i entréen. Jeg fulgte efter, som en lille hundehvalp, jeg havde sikkert også savl ud af munden og en halsende vejrtrækning. Jeg kom ind i køkkenet og fik fundet tekedel og te, og fik hurtigt arrangeret to krus. “Hvor er din kone? Plejer hun ikke at være hjemme?” spurgte hun, og jeg svarede i overensstemmelse med sandheden, at hun var på job, og ikke kom hjem før kl. 18.

“OK, så håber jeg ikke hun bliver sur over at finde mig her, i hendes badekåbe..” sagde Lei, og fortsatte “men det er vel bedre end at jeg sidder i næsten ingenting”. Jeg tror jeg rødmede helt vildt, for hun fniste lidt og spurgte om hun gjorde mig flov. “Næ…” fremstammede jeg, “jeg er bare lidt overrasket.. jeg havde jo planlagt at sætte lys på træet, og bagefter skulle jeg så slappe af i badet, og læse en bog. Det er sådan jeg ofte bruger min fridag.” “Du skal ikke holde dig tilbage, bare gør som du vil, hvis jeg kan låne et blad eller en avis, så drikker jeg bare en kop te for mig selv”, sagde Lei, og inden jeg fik set mig om, havde hun sat sig ved køkkenbordet, trukket det ene ben op under sig, og greb en avis på bordet.

Mine øjne var tæt på at slippe deres tag i kraniet.. badekåben var gledet til side ved bevægelsen, og det en ben på gulvet, det andet korslagt under hendes lille røv, fik trekanten på hendes trusse til at blinke purpurrødt i min retning. Min pik var begyndt at røre på sig, og jeg var nok lidt stakåndet. Hun lod som om hun kiggede i avisen, rettede lidt på hendes ben, og jeg kunne ane en lille mørk stribe af pubeshår, som stak ovenud fra trussen.

“Nå.. men så snupper jeg mig et bad, og du skal bare tage en kop te mere hvis du har lyst” fik jeg til sidst sagt. Det var godt nok svært at løsrive øjnene fra denne lille skønhed, som pludselig havde indtaget vores køkken.

Hun var ikke mere end 150 cm høj, cirka, og uden at være spinkel var hun bare helt perfekt. I hvert fald det jeg havde set indtil nu. Det lange sorte hår hang ned over stoleryggen, hendes små fyldige læber omsluttede tekrusets kant, og hun mumlede bare “mmmm” og jeg gik ind i soveværelset for at klæde mig af til badet. Badeværelset er i forbindelse med soveværelset, så jeg smed alle kludene, fik smidt undertøjet til vask, og gik med en halvstiv pik igennem garderoben, ud på badeværelset.

SEX I DAG?

Snart stod jeg under bruserens varme stråler, og nød hvordan vandet plaskede ned over min krop, og i særlig grad mit halv-erigerede lem.
Jeg glemte alt om tid og sted, nød bare bruseren hårde stråler, og stod stille og nynnede.. Der var vel gået en 10-15 minutter fra jeg forlod køkkenet, da bruseforhænget pludselig gled til side, og Lei stod splitterravende nøgen foran mig.. “æhhhh.. er du sikker på det er en god idé?” fik jeg fremstammet, men hun lod som om hun ikke hørte det, og gled behændigt ind under vandet. “Jeg fik sådan en lyst til et bad, og da du jo allerede har nedstirret mine trusser og min røv, så kan du jo ligeså godt se resten også, IKKE?” sagde hun, og gned sig kælent op og ned af min krop. Hun nåede mig lige til under hagen, så min pik i halvslap tilstand var ca. på højde med hendes navle. Hun gnubbede sig frem og tilbage foran med, venstre højre, venstre højre. Min pik nød bevægelserne, og langsomt blev den stivere og stivere. Og jo stivere den blev, jo tættere kom den på hendes små faste bryster. Da hun kunne mærke at den var “oprejst”, standsede hun bevægelserne, og uden et ord, sank hun lidt ned på knæ, tog godt fat om mit værktøj med den ene spinkle hånd, og kørte stille og roligt op og ned af pikken. Det var himmelsk.. Mit pikhovedet strålede og bankede, og blodet suste rundt i min dunkende pik. Hun åbnede langsomt munden, fugtede læberne med tungen, og som en tunge på en slange, vibrerede hendes udenfor munden. Let, ganske let, lod hun tungespidsen ramme mit pikhoved.. lod spidsen cirkle rundt på toppen, op og ned i åbningen, forsøgte at presse tungen ned i min piks åbning.. Rundt om pikhovedet, ned af skaftet, cirklede rundt om nosserne, og sugede første den ene, så den anden sten langt ind i munden. Jeg stønnede helt vildt, det var så heftigt, at jeg knapt kunne stå op længere.
Uden et eneste ord, uden forberedelse, og helt uden varsel slugte hun min pik i et hug… OMG… Hun kørte hver eneste centimeter direkte ind i munden helt til bunden. Hendes lille fine næse ramte min bevoksning og mit skamben og så holdt hun mig fast dybt nede i halsen. Hun satte tænderne blidt fast i den nederste del af min pik, og jeg troede et kort øjeblik at hun ville bide den af.. men hun vidste hvad hun gjorde..

Langsomt lod hun pikken glide ud igen, til den var helt ude, og hele vejen kørte hendes tunge rundt og rundt og rundt, der var sgu liv i hendes mund.
Hun gentog hele turen et par gange, et hug, dybt, og så langsomt ud igen.. Jeg var helt væk.. Så pludselig, på fjerde eller femte tur ned i halsen på hende, stak hun samtidigt en finger op i min røv, og mens jeg havde pikken begravet i hendes hals, masserede hun min prostata. Der gik kun få sekunder så sprøjtede jeg min sæd dybt ned i halsen på hende, og jeg kunne intet gøre for at holde mig tilbage.. Hun gurglede, lod pikken være i munden, masserede fortsat min prostata, og til sidst, med et højt svup, trak hun fingeren ud, samtidig med at hun lod pikken få frisk luft.
Jeg var lige blevet voldtaget.. eller noget.. DET VAR SKIDE SKØNT..

Hun rejste sig op, kiggede op på mig med sine knaldsorte øjne, åbnede munden på vid gab, så jeg kunne se resten af min sæd som lå på hendes tunge.. hun legede lidt med det i munden, og mens jeg så på hende, sank hun resten af klatten. Hvilken killing, hvilken skønhed, og sikke et sutteri hun kunne stille op med.

“Var det skønt?” spurgte Lei.. og jeg skyndte mig bare at sige ja.. ingen grund til at gå i detaljer, det var jo himmelsk. Hvis engle sutter ligeså godt, så er det ingen sag at komme i himlen.
“Nu skal vi vist vaskes, jeg starter med dig” sagde hun, og greb shampoo flasken. Hun lukkede for vandet og så gav hun sig til at sæbe mig ind.
Overalt kom hendes små tynde fingre, hendes små hænder. Jeg fik vasket pikken, grundigt, jeg fik vasket stjernen, hun nulrede mine brystvorter og inden hun var færdig, var min pik igen blevet vækket til live.

Hun åbnede for vandet, tog håndbruseren og gav sig til at skylle sæben af min krop. Da hun nåede til pikken stillede hun bruserens stråler over på “pulserende massage” og så fik min pik en spuletur. Hun trak forhuden tilbage, og da den hårde stråle ramte mit blottede pikhoved vred jeg mig i smerte. Hun smilte bare, tog et fast greb i pikken og vendte og drejede den under den hårde stråle.

“Sådan går det, når du sprøjter din sæd ned i min hals… Så må du tage straffen” sagde hun med det sødeste smil.  “Nu er det min tur til at blive vasket”.. og jeg fik bruseren overrakt, stillede om til bløde stråler igen, og skyllede først hendes krop. Så tog jeg min kones bodyshampoo, og hendes badesvamp, som jeg fyldte med shampoo.. Lei stod med lukkede øjne, armene løftet og hænderne foldet bag nakken. Hun spredte benene let, så nu kunne jeg komme i gang.

Jeg vendte hende rundt, og startede på ryggen.. flyttede først hendes lange hår og sæbede hende så ind, på skuldrene, armene, ryggen, strøg forsigtigt svampen ned mod lænden, sæbede godt og grundigt henover lænden, ned over begge baller, gav mig god tid omkring stjernen i numsen, og hun nød det. Jeg kunne se hun fik lidt gåsehud, og hendes vejrtrækning blev anderledes. Fortsatte fra numsen, ned på baglårene, knæhaserne og hendes lægge. Sluttede med at give hendes ankler en tur med svampen, alt i mens min anden hånd, masserede hendes baller, først den ene, så den anden.. og ind i mellem kørte jeg min hånd op og ned i sprækken.. Det skummede helt vildt, og vi skulle begge passe på ikke at falde på de glatte fliser. Så drejede jeg hende forsigtigt rundt, hun havde stadig øjnene lukkede, og hendes mund stod lidt åben.. jeg kunne se hendes tungespids køre frem og tilbage over læberne og hun nød det. Jeg kom mere shampoo i svampen, og nu startede jeg fra bunden, kørte svampen op til hendes lår, hvor jeg grundigt sæbede og masserede hendes inderlår, sprang over trekanten, hendes pubeshår var en tynd sort stribe, ikke barberet men den naturlige frække bevoksning som næsten ser friseret ud, helt kort, og kun ganske lidt. Jeg kunne næsten ikke lade være med at kysse den, og lade min tunge vandre ind i hendes våde fisse. Men jeg undlod det, tænkte det må vente.

Svampen op over hendes mave, stramt maveskind, forbi hendes bryster, sæbede hendes armhuler og lod så svampen stille køre rundt om hendes hals. Nedad igen til hendes små, men meget faste og smukke bryster, hvor jeg først kørte rundt om den ene brystvorte, dernæst den anden, og brugte nu den frie hånd til at massere hendes bryst.. Niplerne strittede for vildt, og jeg kunne ikke lade være med at tørre sæben væk med hånden, og forsigtig nippe med tænderne i de strittende nipler. Hun gispede og stønnede, jeg tror hun var klar over hvad der nu manglede at blive vasket.

Forsigtigt nærmede svampen sig hendes trekant, og jeg kørte den stille ned til fissen. Lod den køre en enkelt gang frem og tilbage, men stoppede så. Jeg ville hellere slikke en fisse der smager af fisse, end af sæbe, så hun måtte vente.. Jeg tog bruseren, lod den stå på bløde stråler, og tændte for vandet igen.
Forsigtigt skyllede jeg hele hendes krop, lod strålerne skylle grundigt mellem hendes balder og hendes skamlæber, og da jeg havde fået alt sæben skyllet af, lukkede jeg for vandet.

“Vent lidt og lad øjnene være lukkede” sagde jeg til hende. Uden betænkningstid knælede jeg nu foran hendes mis, og som tak for sidst skød jeg tungen frem og ramte hendes blodfyldte klit med spidsen. Jeg gjorde min tunge så hård som muligt og vold-slikkede direkte på hendes knop. Hun næsten skreg, tydeligt at det var godt og at hun nød det. Jeg lod tungen arbejde lidt på knoppen, og efter lidt tid lod jeg den glide længere ned, og ind mellem hendes skamlæber. Jeg drak grådigt af hendes elskovssaft, og efterhånden var mit ansigt helt smurt ind i fissesafter. Det var skønt.. Jeg nippede forsigtigt i hendes klit med mine læber, sugede den ind i munden, lod tungen arbejde hårdt på den. Mine hænder var omkring hendes røv, og jeg holdt godt fast. Pressede hendes fisse mod min mund, sugede, slikkede og nippede det bedste jeg kunne. Hun snoede sig efterhånden vildere og vildere, og pludselig kunne jeg mærke orgasmen nærmede sig. Hun vred sig, hun forsøgte at slippe fri, men hun var som i et jerngreb, med min hænder på røven, og munden suget fast til hendes fisse. Så kom hun…. hun skreg nu højt “åååååhhhhh.. jeg kommmmmerrrr… jeg kommmmmeerrr…” og jeg måtte holde godt fast, dels for at hun ikke skulle falde, dels for at undgå at min mund slap sit tag i fissen. Jeg var suget fast, som en sugekop. Ville ikke slippe, og mens hun nød orgasmen rulle igennem sin lille krop, slikkede jeg hendes skamlæber, hendes knop og drak begærligt af hendes skød.
Efter hun havde sundet sig lidt, og sugekoppen havde sluppet sit tag i fissen, tog jeg et håndklæde og tørrede hendes krop.
Hun gengældte, og var særlig grundig med at få tørret min pik. Den stod igen stiv og strunk ud fra kroppen, og mine nosser hang tungt under den. Hun kyssede den, og da jeg var tør, tog hun et fast greb om min pik, og trak mig med ind i soveværelset. “Nu skal jeg sgu have den pik.. ” sagde hun, og kastede sig op på sengen.
Hun lagde sig på ryggen, med benene bøjet og spredte.. “Kom, hvad venter du på? Jeg vil mærke din pik i mig nu.. ” Jeg kravlede op i sengen og lod mig glide på plads mellem hendes ben. Hun slog benene op over min ryg, og jeg styrede pikken på plads foran hendes fisse. Jeg ville lige pirre hende med pikhovedet først, men i samme sekund som hun mærkede det var ud for indgangen, trak hun sig ved hjælp af benene op så min pik gled ind og hendes fisse omklamrede den. “åhhhhh, hvor er det godt” sagde hun og fortsatte “knep mig, for satan med den pik, jeg vil mærke den helt i bund”..

Jeg var lidt overrasket over hendes sprog, og over den liderlighed hun havde, sikke en nabo jeg der har fået på vejen.. men jeg lystrede selvfølgelig, man er vel en gentleman, og stødte pikken i bund i et hug. Min pik er ikke verdens største, men det betyder intet, så længe den er stiv og tyk. Jeg gled nemt i bund i hendes drivvåde fisse, og begyndte straks at kneppe hende.. først langsomt, ind.. så ud… så ind.. så ud.. hele vejen i bund, hele vejen ud, så pikhovedet lige var på kanten af de indre skamlæber.. Hun var fandme fræk den lille pige. Og efterhånden satte jeg tempoet i vejret. Hun tog min pik i fissen, og fik sin ene hånd om til mine tunge nosser. Hun greb dem og begyndte stille at massere dem i takt med pikken. Den anden hånd havde hun placeret på venusbjerget, så hun kunne nulre hendes knop med sin langefinger. Hun nød det, og det gjorde jeg også.. Efter nogen tid begyndte hun at stønne heftigere, og jeg var klar over at hun var på vej. Jeg forsøgte at holde lidt igen, ville jo helst ikke komme for tidligt, men hun oksede løs dels på knoppen med fingeren, dels med hånden på min sæk.. Jeg fornemmede at det var tæt på, og pludselig spændte hun sin lille krop i en bue, alt i mens hun skreg… Min pik var stadig i hende, hun havde sluppet taget i mine nosser, og hendes kramper forplantede sig til skedevæggen, som jeg kunne mærke trak sig rytmisk sammen om min pik.

Jeg lod hende nyde orgasmen og lå helt stille med pikken begravet i hende.“Åh, som det var skønt.. det er så længe siden min mand har gidet at kneppe med mig, og jeg trængte sådan til at mærke en rigtig pik” sagde hun. Jeg var vildt overrasket, hvordan fanden kan en mand lade den smukke kvinde gå rundt uden at give hende alt det pik han kunne..

“Er han blind eller dum?” spurgte jeg så, og hun fortalte så at han havde lidt problemer med rejsning, efter han havde haft en blodprop. Hun var kommet til Danmark for 6 år siden, han havde stort set hentet hende i Thailand, og hendes to børn var kun 1 og 4 år. I starten havde de kneppet flere gange om dagen, men for et år siden havde han haft et par alvorlige blodpropper og nu turde han næsten ikke udsætte sig for anstrengelserne, fordi han var bange for at dø af en blodprop.

Jeg tænkte for mig selv, at det var da nok fornuftigt nok, og at jeg da gerne trådte til som erstatning. Så det foreslog jeg hende faktisk med det samme. Og hun takkede.. og begyndte så at græde.. hun var så taknemmelig over, at jeg, en stort set vildt fremmed, ville give hende den glæde, og hvad jeg så troede min kone ville sige.. “øhhh…. det det det ” jeg stammede helt vildt af skræk for at hun ville få det at vide.. og fortsatte “hun behøver vist ikke vide noget, det kan bare blive mellem os to”.

“Nej, min mand ved det faktisk godt allerede.. Vi så du var udenfor, at din kone var taget på arbejde, og så tog han børnene og vi lavede planen med nøglen…”. Nu var jeg helt paf, jeg var blevet snydt.. skulle jeg blive sur? Skulle jeg være gal? Jeg besluttede mig for, at spille sur og fornærmet, lidt gal. “Næ, har I planlagt at jeg skulle kneppe dig? Det er sgu for galt.. ” jeg lod som om jeg var på vej til at smide hende ud. “Stop – stop” bønfaldt hun, “du må ikke være sur, jeg har nydt det og du knepper skide godt, jeg fik orgasme flere gange, og jeg er så glad”.

“Det kommer du til at betale for” fremstammede jeg og blev ved med at se skuffet og vred ud. “Så nu er det mig der bestemmer.. ” Hun så lidt forskrækket ud, og jeg udnyttede det. Jeg trak hende ud over kanten af sengen, vores seng er ret høj, og hun lå nu med sin lille røv lige på kanten, og hendes fødder på gulvet.
Jeg rakte over i min kones natbord, fandt tuben med glidecreme og trykkede en god klat ud i hånden. “Hov.. hvad vil du?” sagde hun, men inden hun kunne nå at reagere havde jeg smurt hendes lille stjerne ind med creme og kom resten på min stive dunkende pik. “Jeg har sagt, at jeg bestemmer nu, og du kommer ikke ustraffet ud herfra, når du og din mand på den måde har taget røven på mig. Så nu er det min tur til at tage dig i røven”… Og med de ord begravede jeg først en og siden to fingre i hendes lille røv. Hun forsøgte at komme fri, men jeg holdt hendes arme på ryggen, og tvang hende ned i sengen. Da jeg havde fået varmet hende op i kanalen, tog jeg fingrene ud, gav hende et hårdt klask i røven, så hun et øjeblik slappede af i ringmusklen, og lige i det øjeblik stødte jeg til.. Min pik begravede sig i røven af hende, og hun skreg højt.. “Neeeejjjjjj.. du må ikke.. ..” men efter kort tid begyndte hun at nyde det. Jeg kørte min pik ind og ud i et hastigere og hastigere tempo, og jeg kunne mærke hvordan hendes stramme røvhul kæmpede for at holde pladsen åben. Der gik ikke lang tid, det ophidsede mig vildt meget at jeg næsten tvang hende til analsex, og jeg nærmede mig en ny orgasme. Jeg rev pikken ud af hendes røv, tog et fast tag i hendes lange hår og tvang hendes hoved hen til min pik. Jeg holdt den på afstand af hende, og med den frie hånd spillede jeg nu pik foran hende.. “åååhhhh… din beskidte tøs.. jeg sprøjter min sæd udover dit ansigt, og du kan lige prøve på at slikke det i dig.. ” stønnede jeg og så kom jeg.. i kaskader. Det var så ophidsende at jeg holdt hendes hoved fast med håret og spillede min pik så sæden i tunge klatter landede på hendes øjenlåg, hendes lille næse, hendes kind. “Hold nu op hvor var det skønt” sagde jeg til hende. Og så bukkede jeg mig ned for at kysse hende.. “Er du slet ikke sur?” spurgte hun.. “Næ, jeg lod bare som om jeg var, og det var den fedeste oplevelse at få lov at kneppe dig mod din vilje i dit stramme røvhul.” “Jeg var sgu helt bange for at jeg ville sprænge, så hårdt du kneppede mig i røven, men jeg vil gerne prøve igen en anden dag, for det var vildt dejligt til sidst”..

Vi lå lidt i sengen og snakkede videre, og gik så til sidst i bad igen, inden Lei, smuttede i sin g-streng og jakken. Med et kæmpe smil stak hun hånden i lommen og trak nøglen op til deres hus.. og med et lille blink med øjet og et kæmpe kys smuttede hun hjem med et “på gensyn”…
Det var lige godt pokkers, at jeg sådan blev snydt. Men det var helvedes godt knald, og jeg glæder mig til næste gang konen skal i skiftende vagt.

porno med danske piger