Kvinde straffet for at sende onani video og billeder

SPAR MANGE PENGE

Onsdag aften og jeg har ferie og du har været på arbejde. Jeg venter spændt på at du kommer hjem, for jeg har hele dagen sendt sms’er, nogle billeder og en enkelt video, hvor jeg leger med mig selv. Du har sendt et par beskeder tilbage og i den sidste stod der at hvis jeg ikke stoppede, ville jeg blive ”straffet”, når du kom hjem. Jeg bliver selvfølgelig ved og bliver mere og mere liderlig som tiden går ved tanken om, hvad du vil gøre ved mig.

Du kommer hjem om en halv time, jeg klæder mig af og jeg smutter i bad. Har været ude og får fjernet hår de fleste og nu vil jeg glatbarberet mig helt, for det ved jeg at du er vild med.

Efter badet ligger jeg alt klart (reb, håndjern, øjenbind, pisk, klemmer og legetøj) på spisebordet så du har nemt ved at komme til det.

SEX I DAG?

Jeg sætter mig på en spisebordsstol, og tager bindet for øjnene og spreder mine ben, så er frit udsyn til min varme våde mis. Jeg har ikke siddet der længe før jeg hører nøglen bliver sat i låsen, du kommer ind og jeg har placeret mig, så jeg ved, du kan se mig fra hoveddøren. Du siger ingenting. Sætter din taske og tager stille og roligt jakken af. Du går ud i køkkenet, jeg kan høre du larmer lidt der ude. Så kommer du ind i stuen. Du tager noget fra bordet. Det giver et lille gib i mig da du røre ved mine arme. Dem binder du fast til stolen, ligeledes med mine ben men du spreder dem lige lidt mere end jeg selv havde gjort. Jeg er nu helt åben og det dunker og nærmest skriger på at blive taget.

Du tager dig god tid, står og kigger lidt på mig. Tager et par klemmer. Du begynder at nuller mine brystvorter. Så ved jeg hvad der venter mig og jeg prøver at rykke mig væk. Du smiler og tager lidt hårde fat og sætter klemmerne på. Jeg ømmer mig, men får hurtigt noget andet og tænke på, for du har stukket en finger op i mig. Men kun kort, du sætter dig hen i sofaen og kigger på mig, nyder synet af mig, som jeg sidder der fanget og kun til for dine lyster. Du kommer hen til mig igen og sætte et æg op i mig. Mmmm  yes tænker jeg, men du starter den ikke. Også går du igen ud i køkkenet. Du trykker på fjernbetjening på lav også højere og højere. Du hører mig stønne inde fra stuen. Lige inden jeg kommer slukker du. Jeg kommer til at sige nej… hva siger du. Du løser mig  fra stolen og trækker mig ind til sengen, ligger mig på maven og giver mig et par slag med pisken. Og siger at jeg ikke skal bestemme og slet ikke sige at sige noget.

Du vender mig om og binder mig til sengen. Spreder mine ben og begynder og slikke mig mens du starter ægget. Åh det er bare for godt og jeg kan mærke at din tunge sender skød op gennem min krop. Orgasmen kommer og jeg gisper og vrider mig. Du fjerner ægget og kysser mig, jeg kan smage mig selv. Du trænger langsomt ind i mig. Jeg kan mærke at jeg bliver fyldt ud af din dejlige pik.

Stille og roligt knepper du mig. Vender mig om, du ved at jeg elsker at blive taget bagfra. Du tager fat i mine balder mens du tager mig i lange hårde stød. Hurtigere og hurtigere tager du mig, jeg kan mærke det begynder at rykke i din pik, og du kommer med et brøl. Falder ned over mig, kysser mig længe. Smiler til mig og fjerner klemmerne. Ligger dig ved siden af mig og trækker dynen over os og slukker lyset. Kysser mig igen og siger godnat skat.

porno med danske piger