Blev tændt og våd af den nye gynækolog læge

SPAR MANGE PENGE

Jeg blev så våd og liderlig under min gyno undersøgelse

Denne historie skete for omkring et år siden,  jeg kan stadig ikke få den ud af mit hoved.

Jeg havde en rutinemæssig aftale med min sædvanlige gynækolog, en venlig kvinde i 30’erne. Hver gang før den dag var det samme procedure. En sygeplejerske ville hilse på mig og dirigere mig til et lille omklædningsrum, hvor jeg klæder mig af og dækkede mig til med en kjole, mens jeg ventede på, at gynoen skulle dukke op.

Jeg gjorde som instrueret og lagde mig så ned, nederst halvt nøgen under kjolen på undersøgelsesbordet, og så tålmodigt op i loftet. Jeg hørte døren gå op og satte mig op for at hilse på min læge. Da jeg så op, indså jeg til min overraskelse, at jeg stod ansigt til ansigt med en, jeg aldrig havde set før. En ældre mandlig gyno, måske i 50’erne. Han præsenterer sig selv og fortæller mig, at det er ham, der skal til min eksamen i dag. Jeg bemærker også, at han er alene, i modsætning til alle mine tidligere aftaler, hvor der normalt ville være en sygeplejerske, der assisterede. Jeg fandt det specielt, men gjorde intet ud af det. Jeg var både urolig og en smule ophidset over dette, da jeg indså, at han var ret smuk, da han kom tættere på. Han var faktisk præcis den type mand, jeg normalt ville tjekke ud på en bar i håb om, at få ham med hjem i seng.

Han satte sig på sin stol og bad mig få min numse så tæt som muligt på kanten af ​​bordet og lægge mig på ryggen. Jeg gjorde som instrueret, men følte mig lidt skræmt og holdt mine ben samlet under kjolen, der stadig skjulte min nøgne nederste halvdel i øjeblikket. Jeg var ude af stand til at fjerne øjnene fra denne mand, der stod foran mig. Jeg følte mig hypnotiseret. Jeg var godt klar over, at han er professionel, og at dette var en rutineeksamen, men en del af mig kunne ikke lade være med at fokusere på, at denne fremmede var ved at stikke fingrene op i mig, og at jeg ikke havde andet valg end at lade ham. Jeg kunne allerede mærke, at mit ansigt rødmede, og min fisse blev våd. Jeg vidste i det øjeblik, at jeg ville have svært ved at skjule min ophidselse.. hvilket igen gjorde mig flov og endnu mere tændt.

Han sagde så til mig, at jeg skulle lægge mine fødder på stigbøjlerne og sprede mine ben. Jeg fulgte hans ordre, men holdt mine knæ sammen, da jeg stadig var for genert. Jeg følte mig utrolig sårbar. Jeg rystede lidt, da jeg mærkede den friske luft børste mine kusselæber, mens han langsomt løftede min kjole. Han bad mig sprede mine knæ igen og lade mine ben falde på hver side. Jeg kiggede ud over rummet og indså endnu en gang, hvor sårbar jeg var, halvnøgen med denne mand og fast i denne ydmygende stilling.

SEX I DAG?

Da jeg ikke adlød med det samme, lagde han sine hænder på mine knæ og trak dem forsigtigt fra hinanden og udsatte mig for ham. I det, der føltes som fuldstændig underkastelse, lod jeg ham sprede mine ben, mens jeg så ham direkte i øjnene. Hans ansigt var lige foran min blottede fisse, og tanken om, at han kunne gøre, hvad han ville med mig, begyndte at få mig ophidset. Jeg kiggede op i loftet og overlod mig fuldstændig til hans nåde. Jeg mærkede varmen fra hans behandskede hænder tæt på min fisse og forudså det øjeblik, han ville røre ved mig. Han trak forsigtigt mine læber op og spredte mine læber. Den første berøring udløste noget i mig, og jeg følte med det samme trangen til at blive kneppet rigtig hårdt. Jeg ønskede i al hemmelighed, at han ville udnytte mig, uanset om jeg ville det eller ej.

Jeg kunne mærke hans fingre glide ind i mig som en gispede overrasket over, hvor befriende det føltes. Han fortalte mig, at alt ville være i orden. Mit sind gled af og på mellem virkeligheden og min fantasi, der forestillede sig, at han fik mig til at komme med kraft. Jeg tænkte, at hvis han begyndte at fingere hårdt på mig, var der ikke noget, jeg kunne gøre for at stoppe ham. Jeg blev ved med at forestille mig, at han ikke var i stand til at modstå sine mest basale instinkter, og fingeren knepper mig stadig hurtigere, så jeg væskede overalt.

Med sin frie hånd trykkede han på min nederste mave med sine andre fingre stadig inde i mig. Jeg blev mere og mere ophidset, og jeg kunne mærke, at min klit blev hævet og trængende. Hans ansigt var kun centimeter væk fra min blottede kusse, og jeg forestillede mig, at han pludselig spiste mig ud, slikkede min klit og langsomt kredsede om den med sin dryppende våde tunge, mens fingeren kneppede mig. helvede fanden.

På det tidspunkt var jeg faktisk gennemblødt, og han lagde fuldstændig mærke til det. Jeg kunne mærke mine hårde brystvorter stikke i min kjole, som på en eller anden måde føltes endnu mere afslørende, end hvis jeg havde været helt nøgen. Det var næsten, som om kjolen fremhævede, hvor liderlig jeg var blevet. Han kiggede på mig i øjnene, trak fingrene ud og fortalte mig, at eksamen var slut.

Jeg blev ved med at spekulere på, hvad han syntes om mig. Jeg er ret sikker på, at der ikke er mange, der bliver ophidsede under deres gyneksamen.. Jeg skammede mig så meget, at jeg havde svært ved at se på ham. Han forlod rummet, og jeg rejste mig for at få omklædt mit tøj igen. Jeg var dryppende våd og følte en underlig kombination af forlegenhed, ydmygelse og ren seksuel ophidselse.

Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at tænke på, hvad der lige skete, og så snart jeg kom hjem, lagde jeg mig i min seng og onanerede, mens jeg forestillede mig selv på gynoens kontor, med benene spredt med min opsvulmede kønslæber og fisse dryppede dens saft på eksamensbordet. Det er overflødigt at sige, at jeg kom meget hårdt flere gange.

Jeg har tænkt på at skrive denne tilståelse i et stykke tid nu og vågnede endda op fra en våd drøm om det for et par dage siden. Jeg kan ikke vente til min næste aftale..! 😬

porno med danske piger