Så drenge! nu er det tid til at pigernes skød skal forkæles :-P

Så drenge! nu er det tid til at pigernes skød skal forkæles :-P

SLIK FISSE SOM VAR DET SIDSTE GANG!

Gør du det ordentligt – kommer det godt tilbage.

Sidst var det mændene der fik den store suttetur til BB-dag, nu er det tid til at den kvindelige nydelse skal prioriteres. Alle fyre skal ned mellem benene på deres koner og kærester, og blive ved med at slikke til de kommer.

Den 14 april er det Kage & Cunnilingus dag, en pendant til mændenes Bøf & Blowjob dag!

Det vrimler med mærkedage. Knap nok er Bøf og Blowjob dag overstået, før en ny lejlighed til sjov med partneren melder sig. Den 14. april er det officiel Kage og Cunnilingus dag.

Oprindeligt var Kage og Cunnilingus dagen et modtræk til mændenes Bøf og Blowjob-dag. Mange kvinder synes det var rimeligt, at forkælelsen skulle gå begge veje. I stedet for bøf og blowjob er ideen med denne mærkedag, at manden skal servere kage og cunnilingus til sin udkårne.

Kage & Cunnilingus dag.

Cunnilingus, er seksuel stimulering med mund og tunge af kvindens kønsorganer, hvilket indbefatter klitoris og kønslæber. Cunnilingus er en sammentrækning af de latinske ord Cunnus (Vulva) og lingua (tunge).

SEX I DAG?

De fleste kvinder elsker kage og oralsex på samme måde, som mænd elsker blowjobs og bøffer. Man kan næsten ikke få for meget af nogen af delene. Om kvinder foretrækker kage eller hygge i dobbeltsengen først, må være op til den enkelte. Og skulle man bekymre sig om kalorierne fra kagen, kan man glæde sig over at sex og orgasmer ikke bare er sundt, men også sætter forbrændingen i vejret. Sex i rigelige mængder er ikke bare gavnligt for humøret, men også på kalorieregnskabet.

Start forkælelsen med et bad sammen og fortsæt løjerne bagefter

Et god råd til alle mænd er, at de skal tage sig god tid til at nyde kvinden og vise at de begærer både hende og hendes vagina. Som kvinde er det vigtigste bare at læne sig tilbage og lade sin mand forkæle en. Her hjælper det selvfølgelig på succesraten, hvis du huskede at servere både bøf og blowjob til ham en måned tidligere.

Brug flødeskum, chokolade, Syltetøj eller noget andet lækkert, til at afveksle smagen og legen under slikkeriet. Så er der kun tilbage at ønske god appetit til denne dejlige helligdag for piger.

Sådan slikker man fisse bedst – Guide til oralsex

ANDRE FRÆKKE MÆRKEDAGE/HELLIGDAGE

Der er en dag til alt det slemme og uartige – Uanset om du er til mere onani, flere blowjobs, kys eller gramse på bryster, ja så er der en dag til det…

Der er også andre lumre helligdage med et erotisk strejf, så som “Global Orgasm for Peace” der holdes den 21 december.  Påsken også bruges til at give sin kæreste et frækt “Påske-Æg”, eller “kanin dildo” med orgasme garanti. Den vil helt sikkert sætte fut i hende. Julen er også altid oplagt til at give sin partner noget man også selv får glæde af :mrgreen:

porno med danske piger