Britt i 60’erne

Vi havde også fået fjernsyn, som ikke havde mange dengang. Derhjemme gik Britt også i de korteste kjoler og shirts, som hun havde. Hun vidste det godt at jeg kunne lide det…

Pigerne fra tresserne – Denne begivenhed ligger mange år tilbage, men der er ikke stor forskel til de oplevelser der fortælles om i denne tid. I slutningen af 60’erne var den store revolution for os unge. Pigerne havde meget korte minikjoler og nederdele der irriterede os ungkarle. Antibabypillen var i fremgang og den førte til at sex blev noget meget naturligt. Vi var rigtig sulten efter sex og pigerne gjorde deres dertil, de fleste har smidt BH og signaliserede frihed og selvbestemmelse med det. Også min lille søde (Britt) var med til at provokere og vise sig med det hun havde, hun havde en rigtig flot figur og med alt der hørte til en flot pige.

SEX I DAG?

Hun gik meget gerne i meget korte kjoler, de dækkede lige røven. I den tid var der ikke nogen der gik uden trusser i public (jeg har ikke opdaget nogen). Men der var mange der gik i meget små og fuldstændig gennemsigtige trusser. Det gjorde min lille pige også. Når vi var ude til dans om weekenden, var dansescenen fyldt med danselystne. Jeg kunne meget godt lide at holde hænderne på hendes baller og trykke hendes underkrop til mig. Herved løftede jeg kjolen en lille bitte smule op, sådan at dem der sad ved bordene kunne se en del af hendes lille stramme røv. Men der var ikke nogen der sagde noget, der var mange der gjorde det samme som os.

Vi havde lige fået en ny og passende lejlighed med flere værelser. Vi havde flot hygge med de nye møbler og andre fiduser. Vi havde også fået fjernsyn, som ikke havde mange dengang. Derhjemme gik Britt også i de korteste kjoler og shirts, som hun havde. Hun vidste det godt at jeg kunne lide det og at det tændte mig. Hun var allerede den gang meget moderne, hun havde studset kønshåret. Det så flot ud og virkede som om hun havde en lille og lækker fisse.

Når nogle af mine kammerater kom for at se fodbold eller film, så rendte Britt selvfølgelig rundt som hun plejede at gøre. Meget kort kjole eller shirt og for det meste uden trusser. Hun sørgede for at vi fik vores øl og chip, før hun satte sig i vores runde. Hun var ikke forsigtig med at skjule hendes pussy, hun sad med spredte ben og lagte det ene ben under det andet og sad faktisk på foden. Selv om vi kiggede på fjernsynet fulgte de fleste med i det Britt lavede. Nogle timer senere, og efter rigelige øller plejede Britt at blive søvnig og lidt fuld. Hovedet faldt på skulderne og kroppen rutsjede ned og numsen frem på sofaen. I denne situation kiggede Britt’s pussy frem, den var ikke skjult bag tekstil . Et meget frækt syn, men vi mandfolk blev da liderlig. Da alle var gået, fik Britt det hun havde lyst til. Jeg hamrede min Pik op i hende og blev ved indtil vi begge to blev overmandet af orgasmen.

Når vi var nede ved Vesterhavet, havde Britt sin mindste bikini på, hun gik uden BH og bikini bukserne var en eller to nummerer for lille, de var bundet med sløjfe i siderne. Men det var ikke lille nok, Britt drejede bukserne så meget sammen, at de kun dækkede en bitte del af venusbjerget. En stribe hår kiggede ud af bukserne, Sådan gik hun gerne nede ved stranden og var glad for at mandfolkene ikke viste hvor de skulle kigge efter.

Jeg ved at pigerne fra tresserne var trendsætter og ikke bedre eller dårligere end de er i dag. Måske er de lidt mere fræk i dag. Jeg gad vide, hvad de gamle tænker over de unge. Jeg tror der er vemod tilbage til tresserne.

porno med danske piger