Bryllup

SPAR MANGE PENGE

Jeg har tænkt mig at kneppe dig. Hun svarede: Du er ikke rigtig klog, og smilede. Hvordan havde du tænkt at det skulle lade sig gøre, både din kone, min mand og mine børn er med til festen…

I weekenden var jeg til en bryllups fest. Bruden er lige som jeg 40 år. Hun har en søster på 50. Bryllups festen skred frem som sådanne fester gør. Der var middag med med mange retter og rigeligt i glassene. Min kone og jeg skulle overnatte på stedet, så ingen af os skulle køre hjem, så vi kunne begge tage til os af de våde varer. Som det ofte sker I sådanne situationer så begyndte jeg se mig om efter et offer for lidt sjov i gaden. Min kone konverserede høfligt med de andre gæster. Jeg sad og kiggede lidt på brudens søster. Hun var ikke værst af en dame på 50 at være, høje hæle og en rød kjole. Hendes affarvede hår stod godt til den roede farve. Jeg kunne svagt skimt at hun havde G-streng på gennem kjolen, og de smukke former af hendes bare balder.

Jeg begyndte at flirte med øjnene når hun kigge over på mig, blinkede frækt til hende, til at begynde med besvarede hun ikke denne flirt, men lod som ingen ting. Jeg bemærkede dog at hun kiggede over på mig med kortere og kortere mellemrum, og hver gang fangede jeg hendes øjne. Hun begyndte og efterhånden at smile tilbage og besvarede mine blink. Hendes mand der sad ved siden af hende bemærkede lige som min kone ingenting. Jeg var efterhånden fast besluttet på at jeg ville køre min pik op i hende i løbet af aftenen. Det skulle være uden at nogen bemærkede noget og senere ville jeg kneppe min kone som ingen ting var hændt. Jeg var ikke rigtig nervøs for at nogen skulle opdage noget for alle var efterhånden lettere beruset og så er folk ikke så opmærksomme.

SEX I DAG?

Efter middagen skulle der danses og jeg startede med at danse med min kone, min borddame og med bruden, så virkede det helt naturligt at turen var kommet til søsteren. Hun var let beruset som de andre og i godt humør og hendes mand havde ikke rigtig tid han kylede bajere ned sammen med nogle af de andre mænd og ellers var han uden for for at ryge. Hun havde 2 af sine voksne børn med men de var også godt i gang med festen, så i min optik var kysten klar. Angrebet skulle sættes ind, vi dansede nogle danse sammen og endelig kom der en langsom sang. Jeg rykkede lidt tættere på hende og pressede hende lidt ind mod mig med en lidt lav fatning, der dog ikke var påfaldende selvskabtes tilstand taget i betragtning. Hun smilede til mig, jeg smilede igen og blinkede lidt frækt til hende. Jeg lod hende nu komme så tæt på så hun ikke kunne undgå at mærke min efterhånden velvoksne bule i bukserne. Jeg kunne nu mærke at hun lige som trykkede sig ind til mig med mellemrum som for at forsikre sig selv om at hun havde mærket rigtig. Hun smilede til mig, trak mit hoved ned til sig og hviskede i mit øre: “Du er fræk, hvad er du ude på?” Jeg tænkte nu er det nu, så jeg sagde: ” Jeg har tænkt mig at kneppe dig”. Hun svarede: “Du er ikke rigtig klog,” og smilede. Hun fortsatte: “Hvordan havde du tænkt at det skulle lade sig gøre, både din kone, min mand og mine børn er med til festen.” Kækt svarede jeg om lidt går du ud mod toilettet, men fortsætter forbi toilettet og ud af bagdøren for enden af gangen. Så skal jeg vise dig det.” Hun svarede stadig smilende: ” Du er tosset hvis du selv tror på det”. Vi dansede en dans mere og jeg sagde pænt tak for dansen. Hun satte sig hen ved sin mand der dog ikke havde øjne for hende, jeg observerede hende i smug, mens jeg underholdt min kone et øjeblik og forvissede mig om at hun var travlt optaget med danse og snakke med de andre gæster.

Efter nogle minutter rejste søsteren sig, uden at kigge over på mig og gik mod toilettet, jeg listede stille ud på terrassen og rundt om bygningen om til bagdøren. Ganske som jeg havde forventet kom søsteren ud af døren lidt efter. Hun åbnede munden for at sige noget, men inden hun fik et ord over sine læber, trak jeg hende rundt om hjørnet og ind bag et lille plankeværk, jeg trak hende ind til mig og lukkede hendes læber med et kys og begyndte at famle lidt rundt på hendes krop. Først kærtegnede jeg hendes bryster lidt, jeg kunne høre på hendes vejrtrækning at der var grønt lys til at fortsætte, og snært kærtegnede jeg hendes baller uden på kjolen og inden længe var mine hænder oppe under kjolen. Efter kort at have kærtegnet hendes bare baller under kjolen jeg lod hænderne glide om foran og strøg et par gange over hendes Venus bjerg. Hun besvarede ved at lade en hånd gnide op og ned af min pik uden på mine bukser. Jeg fandt kanten af hendes G-streng og lod en finger glide inden for i hendes revne, der svømmede af væde. Hun stønnede lidt da jeg ramte hendes klitoris. Jeg greb fat i hende vendte hende om stillede mig bag ved hende, holdt fat i hendes skulder mens jeg knappede mine bukser op, lynede ned og trak min velvoksne pik frem. Løftede op i hendes kjole og lod spidsen af pikken glide op og ned mellem hendes baller uden på G-strengen. Hun begyndte at vrikke lidt med røven, jeg lod pikken glide længere ned og ind mellem hendes ben. Jeg tog fat i G-strengen, trak den til side og lod pikke glide ind i varmen. Stille og roligt kørte jeg nu spidsen af pikken ind og ud af hendes våde fisse mens jeg kærtegnede hendes baller. Jeg pressede hende lidt forover og pressede pikken hurtigt i bund. Hun kom med et lille gisp, og jeg gentog behandlingen ind og ud kun med spidsen og så helt i bund et par gange. Hun udstødte et lille skrig. Jeg lod en finger glide med pikken ind i hendes fisse, trak den ud igen og lige før jeg bankede pikken i bund næste gang stak jeg fingeren ind i munden på hende, for at dæmpe skriget og fordi det var frækt. Hun suttede villigt pa fingeren og jeg begyndte nu at kneppe hende hårdt. Efter et kort stykke tid mærkede jeg hendes ben begyndte at ryste. Jeg fortsætter- jeg vidste at når jeg har faet lidt at drikke kan jeg holde længe. Jeg tog fingeren ud af hendes mund og pressede nu to fingre med ind i fissen på over siden af pikken, for at presse pikken ned ad og samtidig våde fingrene. Hun begyndte snart at stønne kraftigt. Inden længe kunne jeg høre at hun var ved nærme sig endnu en orgasme.

Jeg trak fingrene ud og lod dem masere stykket mellem fissen og anus, der var massere af væde og inden længe havde jeg gnedet rigeligt saft op i hendes lille stjerne. Jeg pressede nu min tommelfinger ind i hendes røv og øgede tempoet lidt. Nu var hun lige oppe over og hun vred sin røv voldsomt rundt. Jeg sørgede for at holde fingeren inde og lod hende nærme sig toppen af orgasmen. Lige da hendes ben begyndte at ryste og hun exede lidt i dem, trak jeg fingeren ud, og tog min hånd op foran hendes hoved og stak fingrene i munden på hende, så hun ikke afslørede os, hvis der skulle være nogen i nærheden.

Jeg satte tempoet ned og lod hendes orgasme klinge af, jeg holdt hende fast og trak pikken ud og lod den glide bare et lille stykke op og pressede mod hendes anus. Hun kom med et lille: ‘Nej”. Men pikken smuttede inden for og jeg fandt hendes klit med den anden hånd og spillede det bedste jeg havde lært mens jeg forsigtigt lod pikken glide ind og ud af hendes anus. Langsomt arbejde jeg pikken længere og længere ind og snart kneppede jeg hende med lange seje stød i røven. Jeg trak hende lidt op, hviskede i hendes øre. Nu kan du selv bestemme, jeg kan kneppe dig i røven til jeg sprøjter min sæd op i dig så det drypper ud af dig eller du kan vende dig og slikke mig til jeg fylder din mund. Netop da exede hendes ben og jeg kunne ikke holde hende mere.

Hun gik ned i knæ langsomt vendte hun sig om og tog min pik i munden. Hun begyndte at slikke mig mens hun med en hånd masserede pikken kraftigt, hun æltede min nosser og masserede mellemkødet. Lidt efter stak hun en finger op mellem mine baller og masserede mit anus, jeg var fortabt og det rykkede lidt i min pik. Hun slap pikken med munden og hviskede til mig mens hun masserede den : ” Lad mig spa se du kan fylde min mund, ikke bare en lille klat du skal fylde min mund helt, jeg vil fyldes til randen så det løber ud over mine læber, kom nu sluk min tørst” Pikken forsvandt ind mellem hendes læber og det rykke i den og kom. Mens hun pressede en finger op bag i mig. Hun blev ved med at slikke og slugte det hele. Rejsningen svandt ind hun kiggede op pa mig, hun kørte hånden frem og til bage som for at malke pikken. Så kom det provokerende fra hende: Sagde jeg ikke du skulle fylde min mund, den blev da ikke fyldt, du kunne ikke fylde den halvt.” Fanden tog ved mig og jeg havde jo fået lidt at drikke, jeg greb om hendes kæbe med den ene hånd og sagde vil du gerne fyldes så skal du fyldes. Jeg gav los og den første klare stråle ramte hendes mund. Hun spærrede forbavset øjnene op. Jeg sagde, du må hellere passe på jeg ikke rammer din kjole hun sank og endnu en stråle ramte hendes åbne mund og nu lod jeg det hele gå. Hun drak og fik sit ønske opfyldt munden blev fyldt, måske ikke med hvad hun havde forventet og til sidst løb en smule ned over hendes læber.

Jeg greb et lommetørklæde og tørrede hendes ansigt og trak hende op. Hun fik et kys og hun sagde tak, vi rettede på tøjet og jeg listede rundt om bygningen og ind af terrasse døren. Hun gik ind af bag døren, hun skulle lige forbi toilettet og nette sig. Da jeg kom ind til festen var alt som det var da jeg forlod den og ingen havde opdaget noget. En times tid efter sagde søsteren og hendes mand farvel, jeg fik ubemærket et lille ekstra kram. En halv time senere kneppede jeg min kone i hotelsengen, som hun sagde: Vi må ikke gå glip af denne chance.

porno med danske piger