Sex på Polterabend – Utro før bryllup!

Det var lørdag eftermiddag, solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg sad ved Tivoli-søen og nød et koldt glas fadøl, da fem unge piger, mere eller mindre halvfulde kom skrigende ned gennem alléen, med sig havde de den stakkel der lørdagen efter, skulle stilles frem for præsten og indgå i den hellige ægtestand, som jo unægtelig kan betegnes som en livstidsstraf, man kan så diskutere om ægteskabet kan betegnes som værende i et åbent fængsel, men under alle omstændigheder så er fakta de samme og for at vænne damen til denne følgende straf, så havde man udklædt hende i en underlig dragt af papir, silke og bomuld, med flere skilte placeret rundt omkring, på hendes slanke fine krop og for at skjule hendes flotte spændte barm, havde man her anbragt et stort billede af fanden selv, med horn i panden.
I det hele taget en grotesk fremstilling af en ung smuk pige, der desværre kun havde én eneste uge tilbage af sit ungpigeliv, inden hun frivilligt gik ind til sin livstidsdom.

Cirka én time senere, sad denne skønhed ganske alene på en bænk ved plænen og jeg sad overfor ved bodegaen og nød endnu en pilsner af guldkvaliteten og da hendes ledsagere som havde iklædt hende denne skammens dragt, havde forladt hende i ensomhed, så gik jeg stille over til hende og bød hende på en genstand ved mit bord.
Hun så smilende op på mig og nikkede et ja tak til min invitation og fik en guldøl magen til min, hun hed Anna og var niogtyve og ville indgå ægteskab inden hun fyldte tredive, så hun kunne undgå peberbøssen.

Årsagen til at hendes veninder havde svigtet hende, på denne sidste festaften før skafottet var, da hun udtrykte sine tvivl om det forestående ægteskab med venindens broder, så gik festen over i et stort skænderi, som opløstes, da en tivolikontrollør blandede sig i deres slagsmål og fik hendes veninder smidt ud af tivoli, men forbarmede sig overfor selve midtpunktet i denne polterabend og lod hende blive tilbage i tivoli, som en ensom ung pige, der nu sad hos mig og allerede havde nydt tre genstande, for at komme så langt væk fra problemerne som muligt og da jeg selv var fraskilt, så skulle jeg passe meget på, ikke at få Anna over i min opfattelse af ægteskabet, men alligevel bibeholde hendes standard i det liv hun senere på ugen skulle vinke farvel til.

Jeg fik lov til at fjerne billedet af fanden med hornene i panden, så man kunne se hendes smukke faste bryster, der sad og strittede opad, med de to små vorter der sad stille afventende og lod sig bemærke igennem stoffet i hendes tynde næsten gennemsigtige bluse. Og billedet af en klovn, som var hæftet bagpå hendes elegante sorte og meget stramme nederdel, der skjulte hendes flotte runde bagdel, som ingen havde set magen, med det smukke svaj hun havde i ryggen, som fik bagdelen til at strutte bagud i en smuk kurve.

Og da vi tog os sammen og gik arm i arm ned på den underjordiske på rådhuspladsen og fik vasket al farven ud af hendes blonde smukke lange hår og fik renset hendes ansigt, så man tydeligt kunne se, den smukke unge pige jeg havde fået til at følges med mig denne aften, udenfor Tivoli.
Så gik vi ind på en lille hyggelig bar og restaurant og sad stille og beundrede hinanden, indtil musikken spillede en lille melodi, som vi kunne danse til, sammenkædet som det vi var, to elskende mennesker i selskab med hinanden. Vi kyssede hinanden og krammede os sammen i den rus, vi ganske langsomt oparbejdede i hinandens selskab, så vi senere kunne fattes sammen i en taxa hjem til mit hus, hvor vi kunne slå os løs, og alligevel ikke have travlt, fordi der var næsten otte dage til den allersidste dans, i hendes frihedshungrende liv.

SEX I DAG?

På bagsædet i taxaen sad vi andægtigt i tredive sekunder, så gik vores hormoner i gang, mine fingre tog en fugtighedsanalyse i Annas fisse, inden de gik i kredsløb rundt, for at finde hendes lille stive knast, der sad afventende og tog imod de kærtegn jeg formåede at sende ind i hende og jeg gik så småt i gang med at fingerkneppe hende og hun lagde sig tilbage i sædet med min pik i hånden, som hun kælede helt i top, så den rejste sig majestætisk i sin fulde højde og pragt, så den var klar til at besøge hendes kronjuvel, når vi engang var fremme. Vore tunger dansede rundt i hinandens mundhuler og vi nappede hinandens læber i vores liderlige kys og vores hænder var der, hvor hænder gør bedst, når de skal bruges til erotisk lir.

Taxaen kørte ind til kantstenen, jeg havde besvær med at proppe pikken ind i mine bukser og lyne op, jeg stak ham nogle sedler og sagde tak for i aften og vi var på vej ind ad døren i huset. Jeg fik fat i Anna, der allerede havde vredet nederdelen op og var i gang med at smide trusserne, jeg tog under hendes stramme numse og løftede hende op, hun smækkede armene om halsen på mig, løftede sig op, så benene blev smidt omkring mig, jeg tog min pik og vred den ind i hendes sjaskvåde fisse, hun klamrede sig fast til min nakke, jeg stødte hende ud fra mig og lod hende sluge hele pikken der sank i bund i hendes fisse, jeg kneppede hende hårdt, stødte mig ind i hende og trak hende forsigtigt ud og igen hamrede jeg pikken ind i hendes fisse med alle mine talenter i en ophidsende og liderligt knepperi midt i min korridor og da hun følte sine orgasmer komme, så skreg hun og hylede jeg ikke måtte stoppe, knep mig, knep mig åh ja, ja, mere nu, nu kom nu og jeg hamrede mine safter ind i hende.

I de næste døgn, bestilte vi ikke andet end at kneppe, slikke, kysse, bide, sutte og spise og igen påtage os kampen om frihedens knepperi.
Og da jeg fredag formiddag, lige inden vi skulle køre, havde hende stående på knæ i min dobbeltseng, med sin liderlige fisse vendt op mod mit blik og jeg slikkede hendes klitoris, som sad stiv og tiggede om at blive bidt og kysset, kælet og kneppet og jeg fik hendes klit til at rejse sig, da jeg fingerkneppede hende samtidig med jeg slikkede hende, så gik hun totalt i koma, hendes overkrop lå planeret ud på lagnet og numsen stod næsten lodret op i luften og fremviste hendes saftige liderlige fisse, som en stor åben lyserød portal, der tiggede om indføringen af en liderlig pik.

Så borede jeg min stive lanse ind i hende og red hende frem til orgasmernes legeplads, og hendes skrig og hylende toner fortalte mig, hvor langt hun havde igen, før hun forventede min ladning i at slukke den brand, som hun havde i sit liderlige underliv og jeg masserede mine safter ind i hendes juvelskrin.

Jeg stod ved den yderste dør og sidste bænk i kirkens kor og mit blik var rettet op mod alteret i kirken, hvor præsten var i gang med at tilspørge de to mennesker der stod foran ham, da han rettede blikket mod hende, der var iført en kort stramtsiddende hvid brudekjole og han hævede stemmen og sagde, jeg tilspørger dig Anna Mikkelsen, om du vil ære og elske Joakim Larsen der hos dig står og ægte ham til døden jer skiller.

Hun stirrede på præsten, vendte sit hoved og så på Joakim, vendte atter blikket til præsten, drejede sin overkrop og så ud i kirkerummet, hvor mine smilede øjne mødte hendes stirrende blik, hun forsøgte at smile, med et par tåre ned ad kinderne og sagde ja!

 

Forfatter: Marthin

porno med danske piger