Fremvisningen

Nu bliver det sgu mig der kommer til at banke min pik op i din fisse. ikke din mand, siger jeg hånligt. – Nej du må ikke… – Hold kæft! Jeg spreder hendes balder og…

SEX I DAG?

Spændingen i min hjerne og krop stiger voldsomt idet bilen svinger ind på den lille plads foran sommerhuset. Min lyst suser i mig.
– For fanden hvor er hun fræk, tænker jeg da hun stiger ud af bilen.
Mens hun går hen mod mig, stirrer jeg på hendes bare lår og den lille frække cowboynederdel, der sidder stramt. Hun har et par ruskindsstøvler på. Hun ser godt ud. Slank, mørkt halvlangt hår, i slutningen af 30´erne.
Blodet bruser i mig og forplanter sig ned i min pik der straks begynder at røre på sig.
– Jeg troede det var din kollega der skulle komme herud, siger hun og rækker hånden frem.
– Ja, men hun er desværre blevet syg, så det er altså mig der skal vise huset frem, svarer jeg køligt og trykker hendes slanke hånd.
Hun smiler indbydende til mig med sine brune øjne. Og gudhjælpemig om hun ikke lige lader tungen fugte sin overlæbe mens hun ser på mig.
Min liderlighed stiger og min pik er stenhård i mine bukser nu.
– Fandens til fræk tøs, tænker jeg og har svært ved at koncentrere mig.
Vi står et sekund dér over for hinanden indtil jeg siger:
– Lad os gå ind !
Jeg åbner døren for hende og hun går ind i det lille sommerhus. Jeg stirrer sultent på hendes lille røv, der bevæger sig frækt i den stramme nederdel, mens jeg følger bagefter hende.
– Lad os begynde med stuen – det er lige frem, siger jeg mens mit blik ikke kan løsrive sig fra hendes stramme røv der vrikker udfordrende foran mig. Hun går ind i stuen.
Jeg viser lidt rundt og forsøger at forklare hende det lille hus fortræffeligheder. Men jeg har meget svært ved at koncentrere mig. Hun fylder ALT i min hjerne. Min lyst til hende overskygger alt! Min pik banker i mine bukser og min hjerne er kaotisk liderlig.
– Hun skal KNEPPES, KNEPPES, KNEPPES, KNEPPES!!!!!
Mit hoved er ved at sprænges af lyst til hende. Den lille stramme røv er ved at gøre mig vanvittig. Hendes læber, de brune opfordrende øjne, hendes slanke lår, de frække støvler! Alt ved hende gør mig vild.
Hun opfordrer til at blive kneppet!
– Jeg kan se at der er nogle fugtpletter oppe omkring vinduet dér. Står der noget om det i tilstandsrapporten?
Hun står ved spisebordet og ser på mig. Hendes frække øjne borer sig ind i mig og tænder noget der minder om sindssyge.
– Jeg ved det ikke, svarer jeg koldt.
Hun vender sig og løfter en spisestuestol hen til væggen og kravler med lidt besvær op på stolen for at undersøge fugtpletten.
Det gør udfaldet!
Jeg kan ikke holde til det mere. Hun er selv ude om det! Sådan en tøs!
Jeg træder resolut hen bag hende. Stirrer et sekund lige ind i den stramme nederdel, der nu fylder hele mit synsfelt, mens hun står på stolen. Jeg bøjer mig hurtigt længere ned så jeg kan se op under den lille nederdel. Hun er trusseløs!
Hun mærker min nærhed og vender sig om og ser ned på mig oppe fra stolen.
– Hvad laver du, siger hun forskrækket.
Uden at svare trækker jeg hende ned fra stolen i en rask bevægelse. Hun udstøder et gisp af overraskelse. Sekundet efter har jeg et fast tag i hendes hår, mens jeg hvæser:
– Du er vist ikke ude på at købe hus, hva´!
– Hvad mener du, svarer hun med frygt i stemmen.
– Det ved du vist godt selv din lille tøs.
Min stemme er hård og jeg tager endnu bedre fat i hendes hår.
– Du er jo ude på at få pik !
– Nej jeg…….
– Hold din kæft din lille luder, siger jeg og tvinger hende ned og sidde på en spisestol.
Med min frie hånd får jeg løsnet mine bukser og trækker dem lidt ned. Min pik svirper ud. Stiv og hård står den skråt op få centimeter fra hendes ansigt.
– Hvad er det du gør, skingrer hendes stemme.
– Sut den din lille luder, råber jeg bare og tvinger hendes hovede ned til mit lem.
– SUT FOR HELVEDE!
Hun ser op på mig med store øjne, men indser at hun ikke kan komme fri af mit faste tag i hendes hår
– Nej åhhhh, når hun lige at sige før jeg borer min pik ind i hendes mund. Hun kan intet andet gøre end at følge med mens jeg tvinger hendes hoved frem og tilbage over min pik.
– Sådan en lille luder skal sgu ikke komme her og spille hellig, råber jeg til hende og stirrer på hendes mund der er fyldt af min pik, mens hendes store brune øjne stirrer op på mig.
Hun gurgler og et lille suk undslipper hende, mens jeg tvinger hendes hoved frem og tilbage i et raskt tempo. Jeg mærker hendes næse på min mave, hver gang hun glider helt i bund nede ved pikroden.
Åhhh det gør godt.
Jeg stopper brat og lader hende få en pause uden at slippe mit faste tag i hendes hår.
– Det ku´ du godt li´ hva´, siger jeg hårdt!
Hun ser bare op på mig med store øjne, mens hun gisper efter vejret.
– Op med dig, kommanderer jeg og tvinger hendes op.
– Lad mig så se hvad der gemmer sig under din lille luder-nederdel, kommanderer jeg. Hun ser uforstående på mig.
– Jeg forstår ikke…… du må ikke………
– Hold kæft din tøs, siger jeg hårdt og trækker hende ved håret hen til bordet og tvinger hende ned så hun står bøjet med den stramme røv strittende bagud. Uden hun kan nå at reagere river jeg ledningen fra en lampe ud at kontakten og mens jeg holder hende i håret med den ene hånd, får jeg surret den ene arm fast om bordstolpen. Nu kan hun ikke flygte. Jeg finder endnu en ledning og snart er hun fikseret med overkroppen til bordet.
Jeg river mine bukser af og min pik svirper ud og står hårdt, skråt opad.
Jeg går om bag hende og krænger den stramme nederdel op om hendes hofter.
– Hva´satan! Tænkte jeg det ikke nok! Du be´r selv om det din bitch. Du er jo hel glat! Du VILLE jo kneppes. Det var kun det du var ude på ikke? Du ville slet ikke købe hus, men bare kneppes, råber jeg til hende.
– Nej , nej det var ikke derfor, stønner hun oppe fra bordet.
– Hvorfor så, råber jeg.
– Jamen det var jo bare for at overraske min mand, siger hun stille.
– Ja men nu bliver det sgu mig der kommer til at banke min pik op i din fisse. ikke din mand, siger jeg hånligt.
– Nej du må ikke……
– Hold kæft !
Jeg spreder hendes balder og sekundet efter borer jeg mit dunkende pik ubesværet op i hendes glatte fisse.
– Åhhhhhhhh, skriger hun.
– Du er jo våd tøs, du kan jo li´ det, råber jeg og borer min pik i bund.
– Åhhh nej åhh nej, stønner hun.
Jeg begynder at kneppe hende i lange seje stød. Jeg er ved at eksplodere ved synet af mit glinsende jern der hamrer ind og ud af hendes nøgne fisse.
– Lad være med at klynke din lille luder. Du ka´ jo li´ det……..
Jeg stirrer på min pik der kører frem og tilbage i hende uden at hun kan gøre noget ved det. Med hænderne spreder jeg hendes balder så jeg har frit udsyn til min arbejdende stive pik.
– Åhhhh, gud åhh gud, åhh, stønner hun hver gang min pik banker i bund i hende.
Mit hoved er ved at eksplodere af liderlighed. Jeg nyder at kunne gøre hvad jeg vil med hende.
– Ja råb du bare der er sgu ingen der kan høre dig, hvæser jeg, mens jeg øger tempoet.
Hun klynker og vender hovedet, så hun kan se mig. Hendes øjne er store og mørke. Hendes mund vidt åben. Jeg stirrer hårdt på hende og gramser grådigt på hendes stramme baller.
Hun vender hovedet den anden vej og jeg opdager at hun stirrer ind i vinduets spejlbillede. Vi kan begge se os. Hun kan se hvordan jeg gennempuler hende dér op ad bordet.
Hun hulker og hendes fisse sejler i vores safter. Jeg bøjer mig frem og kan lige akkurat nå hendes klitoris med en finger. Jeg lader fingeren spille over den fyldige, våde knop mens jeg øger tempoet. Min pik raser i hende og hendes klynk bliver heftigere og heftigere.
– Åh gud, åh, åh, åh nej du må ikke……, hulker hun.
Hendes slanke krop bevæger sig og begynder at dirre. Vi knepper i et vildt tempo nu. Vores underliv klasker sammen med heftige hårde smæld.
– Åhhhhh gud, Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, skriger hun pludselig. Hendes krop bliver spændt som en flitsbue og sekundet efter skriger hun sin orgasme højt ud i rummet, mens hele hendes krop gennemrystes af lystkramper. Jeg knepper hende i hårde hug mens hun kommer.
Jeg trækker min pik ud af hende med lynets hast og i et nu sprøjter min pik sine heftige ladninger ud, så kraftigt at den første ladning rammer hende i håret
Jeg brøler med al kraft al min indestængte liderlighed ud sammen med hende, mens min sperm sprøjter i kaskader på hendes røv og lænd.
– Åhhhhhhhhhhhhhh jaaaaaaaa.
Lidt efter synker jeg tungt og komplet tømt over hende og mærker min krop der dirrer i efterkramper.
Længe ligger vi i denne lidt akavede stilling og forsøger at komme til kræfter.
Jeg får samlet mig sammen og rejser mig og går frem til hende. Hun ligger med de bundne arme ud til hver sin side og den ene kind tungt naglet til bordpladen og ser op på mig. Jeg stirrer ind i hendes dejlige ansigt.
Hun smiler. Hendes øjne er våde og store.
Jeg løsner hurtigt de to ledninger og hjælper hende op og vi glider ind i hinandens favn. Vi mødes i et krævende, inderligt vådt kys.
– Var jeg for hård eller vild, spørger jeg.
Hun smiler kærligt
– Nej du var lige hvad jeg havde drømt om. Det var perfekt. Jeg elsker dig, siger hun og ser på mig med det blik jeg elsker.
Jeg kysser hende og siger:
– Jeg elsker også dig min sødeste skat.

porno med danske piger