Debut: Første gang med en kæmpestor sort pik!!! (+BBC FILM)

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde skrevet med en super sød fyr og havde efter noget tid aftalt, at vi skulle mødes, og se hvordan det hele udviklede sig.

Dagen for vores møde kom, og jeg var vildt nervøs, min selvtillid har aldrig været den største, for det at jeg er en stor buttet pige, gør det svært for mig at tro på, at fyre rent faktisk er interesseret i mig, og ikke bare “leger” med mig. Vi skulle mødes hjemme hos ham, og jeg havde masser af sommerfugle i maven under køreturen hjem til ham. Jeg rettede på nederdelen og toppen, da jeg var steget ud af bilen, og gik op mod døren og bankede på. Der var han, over 2 meter høj, sort, med dejlig brune øjne og et blændende smil, som tog imod mig. Jeg var helt solgt af smilet og øjnene, vi hilste og gav kram, og jeg blev heldigvis inviteret indenfor af ham.

Han hældte to glas bobler op, og vi gik ind og satte os i sofaen, hvor vi snakkede lidt om løst og fast. Vi sad tætte og hans hænder begyndte at nusse mit lår, jeg nød hans berøring, men var rimelig usikker på situationen, for det var længe siden (et ½ års tid), at jeg havde været i en intim situation med en mand, og var generelt ikke så erfaren, og havde aldrig været sammen med en sort fyr. Men han tændte mig og nød hans berøring, der kom helt tæt på min fisse. Vi begyndte at kysse, mens hans hånd stadig nussede mit inderlår, og kørte på trussen over fissen. Kunne mærke vi begge blev mere og mere tændt, hans anden hånd greb fat om mit ene bryst og masserede det, jeg lod min hånd massere over hans bule i bukserne, som var enorm stor, det bekymrede mig en smule, at hans pik var så stor.

Han pressede mig tilbage i sofaen, så han kunne komme til at vriste trusserne af mig, så der var udsyn til min fisse, som jeg rigtig kunne mærke var blevet meget våd. Trusserne blev revet af, han hev toppen af mig og også min bh, så jeg havde nu kun min nederdel på. Han kravlede ned mellem mine ben, hvor hans fingre skilte mine skamlæber ad, og tungen kunne nu lege op og ned i revnen, pirre klitten og kneppe min fisse, nød virkelig hans tunges leg i min våde og trængende fisse, jeg bad ham stoppe, så jeg også kunne nyde at smage ham, men han sagde blot, at det skulle vi nok komme til, så tungen og fingrene legede i min fisse, til jeg kom i en vild orgasme, det var længe siden, fissen havde fået så meget opmærksomhed.

Jeg ville gerne finde hans pik frem, og se om den var så stor, som han havde beskrevet. Så jeg løsnede hans bælte og bukser, hev dem af ham. Nu stod han kun i boxershorts, som tydeligt markerede en kæmpe pik, jeg var meget spændt, men samtidig også noget nervøs, for det syn som mødte mig om et øjeblik, jeg trak boxerne af ham og en kæmpe pik hoppede lige ud i hovedet på mig, 28 cm velformet pik som også var rimelig tyk, fuck tænkte jeg, den er jo vild stor, har aldrig prøvet større en 17 cm og alm tykkelse, så dette var virkelig stort for mig. Jeg tog fat om pikken, kiggede op på fyren og tog så pikken mod mine læber, lod tungen spille mod pik-hovedet, det føltes så lækkert, og han små stønnede ved det.

Suttede på pik-hovedet og slikkede ned af pikken, tog kuglerne i munden og sugede på dem, nød at smage hans kæmpe pik. Suttede på pikken og tog den nu i munden, kunne godt mærke at den var kæmpe i min mund, og det kunne hurtigt mærkes i kæberne, men lod ikke det stoppe mig. Jeg masserede samtidig hans pik med hånden, det føltes så lækkert, at mærke den blive mere og mere hård i min hånd. Han mente, at nu var det tid til at mærke, hans lækre pik i min fisse, jeg blev nervøs, for kunne min utrænede fisse, mon klare sådan en kæmpe pik. Han kravlede ned mellem mine ben, fingerkneppede min fisse lidt, men konstaterede at jeg vist var våd nok, til at kunne modtage hans pik. Han satte pikken mod åbningen og pressede forsigtigt, samtidig tog han billeder, så jeg efterfølgende kunne se, hvordan min fisse klarede en stor sort pik. Jeg skubbede imod hans mave, da det føltes, som om jeg skulle springe, da han pressede pikken mod åbningen, men han fortsatte lidt, der kom et skrig ud over mine læber, han trak sig tilbage igen, tog noget glidecreme og smurte pikken og fissen ind i det. Han pressede nu igen, smerten var der stadigvæk, men han gled nemmere ind og svup, så var hovedet indenfor, han holdt pikken helt stille, så jeg lige kunne vende mig til følelsen. Han smilte ned til mig, som jeg lå der på ryggen, med hans kæmpe pik-hoved inde i min fisse, han sagde, at jeg havde en meget snæver fisse.

Jeg måtte minde ham om igen, at min fisse jo ikke havde prøvet mere end 3 pikke i sit liv, og generelt ikke var blevet brugt så meget. Han bukkede sig ned over mig og kyssede mig, det skal vi få lavet om på sagde han. Han tog endnu et billede af min fisse, med pikken på vej ind, tog flere mens han pressede pikken lidt mere ind, jeg stønnede voldsomt under hans piks indtrængen i min fisse. Nøj det var lækkert, men det gjorde også ondt, med sådan en stor pik, han trak sig lidt ud igen og pressede så yderlige et par cm ind. Ahh hvor var det lækkert, det føltes fantastisk. Mine hænder fandt brysterne, som rigtig blev masseret, mens han bare trængte længere og længere ind i mig, men jeg nød at se hans smil, mens han arbejde pikken længere og længere ind.

Han følte fissen blokerede lidt, så han begyndte forsigtig at kneppe mig, i stedet for at trænge dybere ind. Det føltes vidunderligt, kunne allerede mærke hvordan fissen begyndte at trække sig sammen om pikken, var min orgasme nummer to allerede på vej? Jeg havde aldrig fået andet end to orgasmer under en sex-akt, og vi var knap begyndt på at sexe. Da nummer to pressede sig på, bad jeg ham stoppe, så jeg ikke kom allerede igen, men han mente, jeg bare skulle give slip, nyde det og komme for ham, og da han ikke stoppede, ja så var det også det, som det endte med, jeg kom i en meget intens orgasme, hvor fissen rigtig krampede om hans store pik.

Han stønnede ekstra under min orgasme, da hans pik fik ekstra massage ved det, han kneppede videre og kunne se, hvordan han virkelig nød, at fylde mig ud, banke pikken ind og ud i mig, kysse mig, min hals og nappe i mine øreflipper. Jeg selv var i den syvende himmel, det føltes så godt, at mærke en kæmpe pik inden i mig, der bare fyldte mig max ud og masserede mig indvendigt.
Hans pik begyndte at rykke i sig, og kunne mærke den voksede lidt yderligere i min fisse, og han undskyldte, han blev nødt til at komme, at min fisse simpelthen var så snæver, at det virkelig tændte så meget i hans pik, at han kom hurtigere end han plejede. Hans pik sprøjtede sin varme sæd, dybt op i min våde fisse og jeg kom for tredje gang, men denne gang sammen med ham.

SEX I DAG?

Vi lå og kyssede, kælede og nød hinanden, mens vi stille kom til hægterne igen. Vi satte os og tog et glas bobler mere, mens han viste mig billederne, af hans pik på vej ind i min våde fisse. Jeg var helt overrasket over, hvordan min fisse tog imod denne store pik på billederne. Det var blevet tid til, at skulle lave lidt aftensmad, vi var stadig nøgne, mig dog med nederdelen på, mens vi lavede maden, og vi hyggede os med det. Da jeg kiggede på bordet, som han var i gang med at dække, kunne jeg se, at han dækkede op til tre personer, da jeg spurgte ind til det, sagde han, at det bare var en vane, dette havde jeg dog svært ved at forstå.

Jeg ville lige gå på toilettet inden vi skulle spise, kunne høre mens jeg var der, at der blev banket på, og der samtidig blev en stemme mere, der snakkede ude i køkkenet. Jeg var afventende, for regnede med fyren i køkkenet ville gå igen, men da fyren kaldte at maden var færdig, og jeg kunne mærke hans kammerat ikke var gået, gik der lidt panik i mig, jeg havde jo ikke mit tøj på, kun min nederdel, og jeg er meget blufærdig, så hvordan skulle jeg klare det med en fremmed mand i køkkenet. Kommer du blev der råbt – panikken i mig var stor, skulle jeg tage et håndklæde om mig, eller skulle jeg gå ud og lade som om det var det mest normale i verden ikke at have tøj på.

Forstår ikke at det rent faktisk skete, men valgte at gå som jeg var ud til bordet, kunne godt mærke kinderne blussede, men jeg gjorde det. Sikke et syn der stod der ved bordet, to nøgne sorte fyre, begge over 2 meter høje, med nogle skønne øjne og lækre smil og hver deres kæmpe pik, den nyankommne større end den første og endnu tykkere. Jeg hilste på ham, og kunne godt fornemme, det var den kammerat, der på et tidspunkt havde været med indover, da jeg havde skrevet med min date.
Vi satte os ved bordet, og fyrene var meget galante og serverede og øste op for mig, jeg blev mere og mere tændt og havde svært ved at sidde stille, tanken op de nu ville gøre virkelighed ud af vores chat med to store sorte pikke og mig. Heldigvis var deres pikke gemt under bordet, så jeg forsøgte at fokusere på samtalen ved bordet og ikke på, hvad der var i vente.

Jeg sad for bordenden med en fyr på hver side, og på samme tid kom deres hænder over på mine lår og nussede mig, hold da op det gik lige i fissen på mig, det tændte mig enormt meget. Jeg forsøgte, at koncentrere mig om snakken vi havde, men de kunne godt mærke på mig, at det var meget svært og de smågrinte lidt. Deres fingre kom helt op til fissen, og de strejfede begge min fisse, jeg prøvede at slå det hen med, at nu skulle jeg tage af bordet, forsøgte at rejse mig op, men de holdt et fast greb i mine lår.

Slap af og nyd det, sagde de til mig. Jeg forsøgte virkelig, men syntes min date´s pik havde været en oplevelse at skulle have ind i mig, det havde gjort ondt, men også været dejlig, men hans kammerat havde en større pik, hvordan ville det være, og min fisse var jo enormt øm efter første tur. Deres fingre legede nu med min fisse, den ene fingerkneppede mig, den anden legede med min følsomme klit, jeg kom pr refleks, til at klemme benene sammen, hvilket blot gjorde at fyrene mente det var på tide, at få mig væk fra bordet. Jeg blev trukket op fra stolen og ført ind i soveværelset af kammeraten, mens min date hentede øl og bobler.

Jeg fik et glas bobler, som jeg fik at vide jeg skulle bunde, hvilket jeg gjorde. Nederdelen blev hevet af mig, og jeg blev placeret på sengen med hovedet ud over kanten, kammeraten placerede sin pik i min mund, det var knap jeg kunne gabe over den, men han blev ved at presse den ind. Min date lå mellem mine ben og legede med min fisse, både med tungen og fingrene, jeg havde svært ved at klare berøringen på min klit, da den var meget følsom, men der var ingen nåde. En pik forsøgt begravet dybt i munden på mig, som stille og rolig mundkneppede mig, og en tunge der legede med min klit, jeg kunne mærke orgasmen brede sig i mit underliv, og lå derfor noget uroligt, samtidig med min hånd havde grebet fat om kammeratens kæmpe pik, den var 30 cm stor og virkelig tyk, kunne ikke få ret meget af den ind i munden, og mine kæber gjorde ondt under behandlingen af den i min mund. Nu kunne jeg ikke holde orgasmen tilbage længere, hele min krop krampede, pikken hev jeg ud af munden, for mine skrig af nydelse fyldte rummet, og kroppen kom helt i flitsbue under orgasmen, og tungen stoppede ikke med at lege med klitten, så orgasmen ville nærmest ingen ende tage. Det føles som en evighed, inden at orgasmen var helt ebbet ud.

Nu kravlede kammeraten ned mellem mine ben, og jeg blev vildt nervøs, var godt klar over hvad der nu skulle ske, jeg skulle have hans kæmpe pik, var sikker på, han ikke kunne komme ind i min snævre fisse, men vidste at han nu ville forsøge. Min date havde fundet kameraet frem igen, for han ville tage billeder af kæmpe pikken forsøge at trænge ind i min fisse. Jeg fik kammeraten til at smøre os begge godt ind i glidecreme, inden han forsøgte at trænge ind. Han lod glidecremen falde ned på sin pik, som blev smurt ind i det, han trykkede igen på tuben, og denne gang kom den kolde stråle ned på min varme, våde fisse, som rigtig blev smurt ind i det. Han lod nu pikhovedet hvile mod min indgang til fissen, jeg tog en dyb indånding og frygtede det lidt, men var samtidig meget tændt på situationen.

Han pressede lidt og fuck det føltes voldsomt, jeg pressede ham væk og kørte lige fingrene lidt i fissen, og lod ham så forsøge igen, han pressede igen, mens han legede med min klit, så mit fokus ikke kun var på hans indtrængen, men mine tanker fokuserede kun på det, jeg kunne høre kameraet tage billeder, kunne mærke pikken presse på i min fisseåbning, og nød hans finger på min klit. Han pressede igen og nu forsvandt hans pik-hoved indenfor, nøj det var lækkert, han hev den ud igen og pressede den ind igen. Det var så lækkert, jeg stønnede vildt og det føltes virkelig lækkert, det var en kæmpe pik, det gjorde ondt, men var også lækkert, så jeg skulle bare vende mig til det, han begyndte at kneppe mig, bare med pik-hovedet, ind og ud, ind og ud, i et jævnt tempo og pludselig pressede han med fuld kraft, sin pik ind i min fisse, så den kom ca 10 cm ind, jeg skreg op, det gjorde virkelig ondt men var også en stor nydelse, men smerten var overvældende, så jeg skubbede igen på ham, men denne gang blev han inde i mig, min date kom hen og holdte mine hænder væk, han tog flere billeder, mens hans kammerat nu kneppede min fisse med en større del af sin store pik.

Jeg kunne mærke orgasmen igen være på vej, jeg har aldrig haft så mange orgasmer og slet ikke så voldsomme som dem jeg fik med disse gutter, men min krop gik igen i kramper omkring en pik, og vi kunne mærke, hvordan jeg sprøjtede under orgasmen, det var en ny oplevelse, og jeg nød virkelig følelsen. Han pressede nu ekstra, for nu var jeg endnu vådere og han kunne trænge længere ind i mig, jeg havde nu over halvdelen af pikken oppe i mig. Min date tog de sidste billeder, og kom over med sin pik i min mund, mens han masserede mine bryster, hev i mine nippels og rigtig tændte mere op i mig.

Kammeraten hev pikken ud af mig, lagde sig på ryggen på sengen og bad mig kravle på ham, har aldrig haft det så godt med at skulle ride en fyr pga min størrelse, men var så tændt, at jeg bare skulle mærke den i min fisse igen, så førte den mod mit hul, og lod min fisse glide ned over den, stille og roligt, men han var ivrig og stødte op i mig, så der kom endnu et skrig fra mig, men blev så tændt at jeg nu red hans pik dybt, det føltes så godt. Jeg red hurtigere og hurtigere, mens han stødte op i mig samtidig, min date havde pikken begravet i min mund, og han stønnede voldsomt under min behandling af hans pik. Jeg kom i endnu en orgasme og fortsatte med at ride ham efterfølgende.

Min date kravlede ned bag mig, for han mente, at nu var det tid til at mærke begge pikkene i mig, så han ville kneppe min røv, jeg blev nervøs, for analt har aldrig rigtig været mig, syntes tanken om det er ulækkert og slet ikke frækt, men begge fyre syntes, det ville være frækt, jeg blev presset ned over, så min røv strittede mod hans pik, mens jeg havde en kæmpe pik inde i min fisse. Endnu engang skreg jeg, da pikken blev presset i mod mit hul, han havde smurt begge dele i glidecreme, men han havde ikke lige forsøgt med et par fingre først, og med en kæmpe pik, der pressede i det andet hul, var der trængsel, han pressede igen og svup, så hoppede den forbi ringmusklen og han var indenfor, han holdte den stille, så jeg lige kunne få vejret igen, inden han pressede den længere ind, og begyndte at kneppe min røv.

De kneppede mig nu i begge huller, jeg så sol, stjerner og måne, fuck det var lækkert, men hel smertefrit var det nu ikke. Men følelsen af lækker nydelse, overtog smerten fra størrelserne i mine snævre huller. De pumpede begge løs, jeg kom i to orgasmer under deres leg i mine huller, og da den tredje var på vej, kunne jeg høre, at de begge to var oppe over at komme. De fortsatte, og vi kom alle tre samtidig, jeg var helt færdig og brugt, min huller var ømme, men jeg var en kæmpe oplevelse rigere.

De trak sig ud, lod mig slikke deres pikke rene, lagde sig på hver side af mig, og tilføjede: fuck det var lækkert, glæd dig til næste akt, hvor du får en i alle tre huller. Jeg kiggede på dem, de grinte blot og jeg faldt i søvn, med to store pikke hvilende op af mig.

Din kone/kæreste fantasere også om en dag, at prøve en BBC (Big-Black-Cock)

porno med danske piger