Den modne og frodige italienske kvinde forførte mig

Mit hold på studiet skulle en uge til Italien. En studietur, som gik til det rige Norditalien, nærmere bestemt Torino og Milano. Vi skulle studere økonomi, mode, design og selvfølgelig sprog, og der var også indlagt lidt tid til fornøjelser. Vi skulle bo privat hos dem, der havde besøgt os sidste efterår, da en hel klasse unge italienere var på visit i tre dage i Danmark.

Jeg lærte hurtigt en ting om italienere. Unge italienere bliver boende hjemme hos forældrene, til de er langt oppe i 20’erne. Derfor skulle jeg bo hos Fabio og hans mor. Fabio er 23. Hans mor fik ham tidligt, for hun var kun lidt over fyrre. Fabios far var skredet for mange år siden, men han havde tilsyneladende sørget godt for familien. For jeg har aldrig set så luksuriøs en lejlighed. Den bestod af tolv værelser, hvor der kun boede Fabio og hans mor Isabella samt en kulsort husholderske, der vistnok hed Gina.

Allerede den første aften fik jeg en fornemmelse af, at det ville blive et ganske specielt ophold. Isabella talte, i modsætning til de fleste italiener, et udmærket engelsk, og tysk kunne hun også. Jeg fandt aldrig rigtig ud af, hvad hun lavede. Jeg tror egentlig, hun levede af eksmandens penge. Og hun levede godt, så det ud til. Hun havde fået Gina til at lave mad til os, og der var vine til, der så meget dyre ud.

Jeg har ikke en skid forstand på vin, men den smagte pragtfuldt, og jeg opdagede i løbet af middagen, at jeg havde drukket hovedparten. Hverken Fabio eller Isabella drak ret meget. I Italien behøver man ikke tømme flaskerne. Lidt men godt syntes at være deres motto.

Isabelle var meget nysgerrig omkring Danmark. Hun ville høre alt om, hvordan vi levede, og meget hurtigt kom samtalen til at dreje sig om sex. Hun spurgte, hvornår jeg havde haft min seksuelle debut, og om jeg foretrak bestemt former for piger. Jeg kunne se, at Fabio var pinligt berørt, og på et tidspunkt sagde han, at han ville gå seng. Han overlod mig alene i kløerne på sin mor.

Vi snakkede lidt mere om løst og fast, inden Isabella også ville i seng. Mit værelse lå lige ved siden af hendes, temmelig langt fra Fabios. Han havde, sikkert af gode grunde, valgt et værelse nede i bunden af den enorme lejlighed. Så kunne han nemlig slippe uset ud og ind ved at gå ad køkkendøren, som han havde forklaret mig.

Jeg tog et hurtigt brusebad og gik ind på mit værelse. Da jeg gik fra badeværelset til mit rum med kun et håndkæde om livet, stod Isabella og betragtede mig. Hun havde hovedet lidt på skrå og en finger på hagen, da hun ønskede mig godnat og sagde, at jeg var ”en smuk ung mand”. Det sagde hun virkelig. Det lød lidt højtideligt i mine ører, men det er jo altid rart at høre. Jeg kravlede ned i den brede seng og prøvede at vænne mig til, at der ikke var nogen dyne; kun et vattæppe. Pludselig bankede det svagt på døren.

Det var Isabella, selvfølgelig. Hun stak hovedet ind og spurgte, om jeg lå godt. Det kunne jeg bekræfte. Hun trådte ugenert ind i mit værelse og spurgte nu, om jeg hellere ville have en dyne, som dem vi brugte i Norden. For sådan en havde hun et sted. Hun tråde nærmere min seng. Jeg forsikrede hende om, at alt var helt fint.

Nu bukkede hun sig ind over sengen og glattede vattæppet hen over min krop. Det lignede næsten, at hun puttede et barn. Jeg valgte at lege med og lagde mig med hænderne bag nakken og det meste af min nøgne overkrop synlig over tæppet.

Pludselig mærkede jeg hendes ene hånd på min brystkasse. Dér blev den liggende lidt, mens hendes øjne søgte mine. Hun må have set en accept i mine øjne og mit kropssprog, for nu begyndte hånden at bevæge sig nedad, ned under kanten af tæppet, ned til mine underbukser. Da hun stødte på elastikken, stoppede hun.

– Åh, jeg troede du sov nøgen! Det gør jeg altid! Sagde hun.

Der var ingen tvivl om, hvad der var ved at ske. Isabella var ret lækker af en dame i fyrrene at være, og lige nu var hun ved at forføre mig. Og jeg havde ingen indvendinger, tværtimod!

– Jeg kan da tage dem af, hvis du synes? Sagde jeg. Temmelig dumt sagt, men det var det bedste, jeg kunne komme på lige nu.

Det, syntes hun, var en god idé. Så jeg trak tæppet til side og tog mine Bjørn Borg-underbukser af, inden jeg igen lænede mig tilbage i de bløde puder med armene samlet bag nakken. Hun kiggede forelsket på min pik.

– Du er så smuk! Gentog hun. Må jeg røre ved den?

Jeg tog hendes hånd og lagde den oven på min pik. Hun rystede lidt på hånden. Det var, som om hun lige skulle minde sig selv om, hvordan man rørte ved en pik, for i starten var hendes bevægelser tøvende og usikre.

SEX I DAG?

Men da hun så, at min pik begyndte at rejse sig, blev hun mere sikker. Da jeg var næsten helt stiv, lænede hun sig ind over mig og tog den i munden. Det var et fantastisk syn. Hendes røde læber omkring mit pikhoved, mens det sorte hår hans smukt ned over scenariet, som om der han et tyndt, mørkt gardin foran blowjobbet.

Jeg lod hende bestemme både tempo og hvad, der skulle ske. Det stod mig imidlertid snart klart, at hun ville have min pik op i sig. Mens hun slikkede, havde hun taget sin kimono af, og kort efter trak hun sin natkjole over hovedet. Hun var helt nøgen nu. Hun havde store, tunge bryster med mørke brystvorter, og hendes kusse var helt dækket af en skov af sorte hår. Da hun stadig var lænet ind over mig, kunne jeg ikke se så meget af hendes kusse endnu.

Jeg rettede mig op i sengen og trak hende ned til mig. Kun modvilligt slap hun min pik med munden; hun gav mit blottede og spændt pikhoved et par slik til sidst, som om hun slikkede på en soft ice. Jeg ville trække hende hen over mig, så hun kunne glide ned over min pik, men hun stoppede mig.

Så drejede hun sig rundt og pegede på sin røv. Hun ville have den ind ad bagdøren.

Hun tog nu tre fingre op til munden og fugtede dem med en stor klat spyt. Spyttet fordelte hun over sit røvhul, der var omkranset af små sorte hår. Min pik var stadig våd, men jeg tvivlede alligevel på, at der var smørelse nok. Så jeg samlede alt det spyt, jeg havde i munden og spyttede det ud i hånden, hvorefter jeg fordelte det ligeligt mellem min pik og hendes røv.

Da jeg satte pikhovedet mod hendes brune punktum, tænkte jeg, at det klarede hun aldrig. Jeg tog fejl. Isabella havde muligvis næsten glemt, hvordan man slikkede pik, men hun havde ikke glemt, hvordan hun fik sådan en op i røven. Hun tog selv om min stav og styrede den med sikker hånd lige mod indgangen, hvorefter hun tøvede et par sekunder.

Så pressede hun sig ned over mig, og jeg var inde! Først et par centimeter, men snart ganske langt op i hende. Og hun blev ved med at presse sig end over mig. Jeg fattede det ikke. Min pik er næsten nitten centimeter i stiv tilstand, men ikke desto mindre blev hun ved, indtil hun hvilede på min lænd, og hele min manddom var begravet i hendes røv.

Men nu kom det største kunststykke. Hun havde jo siddet med ryggen mod mit ansigt, men nu begyndte hun at dreje kroppen rundt, uden at jeg på noget tidspunkt røg det mindste ud af hende. Det tog lidt tid, men snart efter sad hun med ansigtet vendt mod mit.

– Du er så stor! Sagde hun. Meget større end italienske mænd!

Det kunne man vist ikke generalisere om. Rocco Siffredi er så vidt jeg ved italiener, og hans kæmpepik havde jeg set i mange pornofilm. Han havde i øvrigt også en forkærlighed for det bageste hul. Det måtte være noget katolsk noget, tænkte jeg.

Isabella var begyndt at bevæge sig på min pik. Hendes krop gik op og ned, som et stempel i en dampmaskine, med samme faste rytme og lidt efter næsten også med samme prustende lyd. Hendes røv udgjorde et perfekt pres mod min pik, og jeg vidste allerede nu, at hun kunne malke mig tom på få minutter.

Det må hun også selv have vidst, for pludselig løftede hun sig af min pik og satte sig ved siden af mig. Og inden jeg rigtig fattede, hvad der skete, havde hun igen min pik i munden. At den kom lige fra hendes røv, generede hende ikke det fjerneste.

Tværtimod.

Da hun havde slikket mig et stykke tid og fjernet ethvert spor af, hvad hendes tarm eventuelt måtte have efterladt, kravlede hun hen over mig, nu med hovedet vendt mod mine tæer. Hun placerede et knæ på hver side af mine skuldre, og nu så jeg for første gang direkte op i hendes kusse.

Den var som sagt voldsomt behåret, men inde bag de sorte hår dukkede en næsten lilla kusse op med alle de folder, der gør kusser så lækre. Det var nemt at se, at hun var våd, men det blev jeg yderlige bekræftet i, da jeg satte munden mod den saftige indgang. Min tunge fandt nemt hede kilder, der var stor som en marmorkugle.

Hun dykkede nu ned mellem mine ben, og jeg regnede med, at hun igen ville slikke min pik. Men nej. Hun tog fat under min røv og løftede mit underliv op fra madrassen, hvorefter hun begyndte at slikke mine nosser. Jeg kom hende i møde og løftede mig endnu mere, men blot med det resultat, at hun nu næsten stod på hovedet mellem mine lår.

Hendes lange tunge nåede helt ind til mit røvhul, som hun nu begyndte at slikke. Det havde ingen pige gjort ved mig før, og jeg opdagede, at det var synd og skam. For det var ualmindeligt dejligt, ikke mindst da hun forsøgte at presse tungen helt ind.

Det måtte hun dog opgive, da den stilling, hun lå i, umuliggjorde det. I stedet så jeg, hvordan hun stak sin pegefinger i munden og fugtede den godt, inden hun satte den mod min anus. Jeg huskede hendes lange velplejede negle og tænkte på gru på, hvad der ville ske, hvis hun virkelig stak den ind.

Der skete ingenting! Jo, der skete det, at en lidt skarp smerte hurtigt gik over i ekstrem nydelse. Det var, som om hendes finger i min røv sendte stød helt ud i spidsen af min pik og helt op i min nakke. Hun havde fundet et punkt lidt inde i min røv, som jeg havde været helt uvidende om, men som jeg sidenhen har lært, kaldes det mandlige g-punkt. Prostata.

Det må være denne stimulation, der gjorde, at jeg lidt efter kom i mit livs voldsomste udløsning. Jeg pumpede hendes mund fuld med det ene sprøjt sperm efter det andet, og jeg kunne simpelthen høre, hvordan hun snak og slugte igen og igen.

Først da hun havde suget mig helt tom og min pik var begyndt at blive slap, trak hun ansigtet væk og fingeren ud af min røv. Hun drejede sig rundt og så på mig med et lykkeligt udtryk i ansigtet. Så lagde hun sig ned med ansigtet vendt mod min pik og øret hvilende omkring min navle. Hun trak lidt op i min slappe pik, og nu tog hun den igen i munden og suttede den ren; naturligvis med det resultat, at jeg igen begyndte at blive stiv.

Jeg stak min hånd ned til den utroligt våde kusse og fandt let hendes klitoris med tommelfingeren. Mens hun lå og lirede mig op til fornyet indsats, lykkedes det mig at give hende en orgasme alene ved at gnide men tommelen på hendes klitoris. Hun var tilfreds hermed og opgav at gøre mere ved min pik.

Da hun forlod mit værelse lidt efter, sagde hun, at hun var glad for at jeg skulle være der i flere dage. Vi kneppede dog ikke igen. For det var, som om Fabio vogtede over sin mor som en høg. Men jeg vil aldrig glemme Isabella, min første MILF. Mother, I’d Like to Fuck

porno med danske piger