Det hemmelige møde

Dit blik glider over min næsten nøgne krop, med nederdelen der sidder lidt oppe om maven, de bløde bryster, de spredte ben der viser vejen til min kneppeklare fisse…

Kører ind på den lille rasteplads som vi har aftalt, du holder der allerede kan jeg se. Hjertet banker vildt, vi har snakket om det her så længe, og nu er vi her! Parkerer, retter lidt på tøjet; Har i dagens anledning taget en løs sommernederdel på, en lys bluse med god udskæring, og har som det sidste inden jeg kørte fra arbejdet trukket trusserne af, med det resultat at jeg nu kan mærke, hvordan væden løber ned ad mine lår.  Prøver at fokusere på at få styr på vejrtrækningen, mens jeg går hen mod dig. Sætter mig ind og når at se på dig i 5 sekunder inden vores læber mødes i et hedt kys. Bliver helt ør af endeligt at mærke dig. Din tunge der går på opdagelse i min mund, og dine hænder der hurtigt finder vej til min nakke og mit ene bryst. Gisper da du blidt klemmer om vorten. Vildt dejligt at se dig, er klar til at kneppe med dig lige nu og her, men det er ikke helt tid endnu. Du kender et sted vi kan være uforstyrrede. Skal vi køre, spørger du. Mmh, lad os det, svarer jeg og ser betaget på dig.

Du har knæbukser på og en frisk t-shirt, håret er sat og dine øjne blinker frækt til mig. Kan slet ikke lade være og ude på vejen finder min hånd hurtigt bulen i dit skridt. Åh! Du er tydeligvis ligeså spændt og liderlig som jeg. Får mig sat bedre til rette og begynder at rode med at få din pik sluppet fri af bukserne, du stønner let og siger at vi må vente, men gør ikke mere for at forhindre det, da jeg får mig placeret ind over dig og lader min tunge slikke blidt på din halvstive og spændte pik.  Åh den er skøn, lukker læberne om den og sutter grådigt, mærker hvordan den vokser det sidste stykke og nu er helt stiv. Slikker den med blød tunge og smager lidt salt præsperm. Du stønner og holder krampagtigt fast i rattet.  Fortsætter ufortrødent min leg med din skønne pik, engang imellem lader du din hånd presse blidt mod mit hoved. Går ud fra at det er når der kommer modkørende bilister. Frækt! Mon de kan se på dig at du er ved at blive suttet?! Du kan ikke holde stønnene tilbage, da jeg tager den dybt ned i halsen og når kun lige at få kørt ind til siden, inden du sprøjter vildt i min mund. Sluger det så godt som jeg nu kan og gir pikken et par kærlige sut inden jeg ser op på dig. Du sidder med hovedet lænet tilbage, ør af orgasmen.  Aer dig og kysser dig blidt. ”Skulle vi ikke hen til det sted du kendte?”

SEX I DAG?

Jo, svarer du og samler dig lidt. Åhr det var godt! Og vildt smukke! Du får startet bilen og snart efter er vi i skoven hvor du parkerer.  Igen kysser du mig hedt, ”kom”. Hurtigt finder du et tæppe bag i bilen og trækker mig med ind mellem træerne til en lille grøn lysning. Du smider tæppet og trækker mig ind til dig, vores tunger leger, mens dine hænder går på opdagelse og hurtigt opdager de manglende trusser. Mmh brummer du og stikker en finger op i min drivvåde fisse, trækker den ud igen og sætter den til min mund; ”smag, din dejlige kvinde” Ser dig dybt i øjnene mens jeg lader min tunge lege med fingeren som var den din pik. Slikker den med først hård, så blød tunge, lukker læberne om den og sutter den roligt. Kan se liderligheden i dit blik da du hiver hånden til dig og trækker blusen af mig. Får selv hevet blusen af dig og nyder din overkrop, mens dine hænder er ved at hjælpe mine bryster ud af blonde BH’en. Du kysser mine vorter, bider dem let så jeg gisper. Ælter brysterne med hænderne, inden du beordrer mig til at lægge mig på tæppet…

Adlyder med det samme, med stor forventning til hvad du vil gøre ved mig. Dit blik glider over min næsten nøgne krop, med nederdelen der sidder lidt oppe om maven, de bløde bryster, de spredte ben der viser vejen til min kneppeklare fisse. Du sætter dig på knæ mellem mine ben, læner dig ind over mig for at kysse mig inderligt, inden du fortsætter til først det ene bryst og så det andet. Du kysser mig ned over maven, ned ad lårene. Puster drillende på min klit. Jeg gisper, sitrer af spænding. Kan næsten ikke vente med at mærke din tunge. Med armene under mine ben får du placeret dig, så du kan drille min fisse med bløde tungeslik, samtidigt med at du leger med mine bryster. Du napper og kæler, mens jeg reagerer med støn og klynk af nydelse. Mine hænder finder dit hår og nulrer det intenst, imens du sutter mine skamlæber, napper dem blidt, slikker klitten blødt. Da du klemmer mine lår og borer tungen langt op i mig, kan jeg ikke tilbageholde et skrig. ”Jah, bliv ved, tungeknep mig Alex!” Har svært ved at ligge stille og da du gir klitten lidt ekstra opmærksomhed går jeg i bro og klynker min orgasme ud, mens du skynder dig igen at stikke din lækre tunge langt op i mig. Alt er forsvundet for mig, har ikke styr på hvor jeg er, kun hvor dejligt det du gør ved mig er.

 Du slipper mig og forlanger nu at jeg stiller mig på alle fire. Ligger lidt og gisper for at få vejret igen, men får mig ret hurtigt vendt da jeg ikke kan vente med at mærke din pik. Drillende lader du din pik kører langs mine våde skamlæber. Jeg forsøger at skubbe numsen bagud for at få pikken, men du er forberedt og trækker den væk. Gir mig et lille klap på ballen, ”længes du efter min pik søde?”. Du forbarmer dig og tager et fast greb i mine hofter, sætter neglene lidt i, og lader pikhovedet glide ind i min hule. Åh! Elsker det, bliver helt vild af at mærke din store pik fylde mig sådan ud, og skriger da du hårdt banker pikken helt op i mig.  Er vild med det, kan mærke hvordan dine nosser klasker mod skamlæberne hver gang du støder i bund. Pludseligt trækker du pikken ud, jeg er dybt frustreret, føler mig så tom.

Så lægger du dig, og jeg er ikke sen til at få sat mig overskrævs på dig og lader min fisse sluge din pik. Uhm. Så dejligt fyldt jeg er, du støder underlivet op imod mig og trækker mig ned så vi kan mødes i et lidenskabeligt kys. Læner mig tilbage så du rigtigt kan beundre og lege med mine bryster mens jeg rider dig i højt tempo. Kan høre hvordan det svupper fra vores køn, høre hvordan dine støn bliver højere og at du nærmer dig orgasmen. Du sætter fingrene på min klit og min egen orgasme kommer rullende samtidigt med at jeg mærker din pik udvide sig i mig. Min fisse kramper vildt om din pulserende pik. Mærker hvordan jeg bliver fyldt med din sperm. Stønner stadig højt mens jeg med de sidste krampetrækninger roterer blidt om din pik inden jeg kravler af og mødes med dig i et hedt kys. Fanger dit blik og holder det mens jeg kysser dig ned over brystet og maven for til sidst at lade min tunge slikke din udmattede og fedtede pik. Du gisper, og jeg fortsætter med at sutte og slikke til både din pik og dine nosser er rene.

Ser på dig, og på den skønne plet du har fundet til os; ” hvor er du bare fræk Alex, det har været perfekt!” Dit smil er smeltende og jeg putter lidt hos dig selvom jeg ved at vi må videre. Da vi igen er tilbage på rastepladsen hvor vi mødtes, trækker du mig ind til dig, gir mig et kys der igen får væden til at løbe fra min fisse. ”Vi må ses igen frække, find en dag…” hvisker du. Og da jeg igen kører derfra kan jeg heller ikke tænke på andet end næste gang…

porno med danske piger