Drenge afstraffelse

SPAR MANGE PENGE

Nå drenge sagde inspektøren, vi skal lige have en alvorlig snak, om alt dette som lige er sket mod den uskyldige Marie. Inspektøren tog tre håndjern frem…

Jeg hedder Marie og er lige blevet 16 år og skulle på efterskole i jylland. Da jeg stod på banegården i København var jeg lidt ked af at skulle sige farvel til min far og mor, men samtidig glædede jeg mig meget til at komme hjemmefra og lærer nye kammerater at kende.

Ved ankomsten til efterskolen blev jeg modtaget af forstanderen som var en bestemt dame som man ikke kunne undgå at respektere, men samtidig virkede hun meget sød mod mig.

I den nye klasse var der tre drenge, Jens, Per og Michael som rigtig førte sig frem, og man skulle tro at de ejede hele skolen.  

En dag da vi havde haft gymnastik var jeg den sidste som forlod pigernes omklædningsrum. Da jeg gik ned af trappen kom jeg forbi drengenes omklædningsrum som var på etagen nedenunder. Døren stod åbent, og jeg kunne ikke undgå at høre, at jens, Per og Michael stod inde under bruseren. Selvom at jeg ikke kunne se dem, så hoppede mit hjerte en ekstra gang ved tanken om muligheden for at se de tre drenge uden tøj på. Jeg havde kun set min lillebror nøgen da han var ca 6 år, og det var jo nok noget andet at se tre 16 årige drenge uden en travl på kroppen. Pludselig råbte Per, hey drenge, Marie står udenfor og glor på os, jeg blev helt rød i hovedet og løb ned af trappen, jeg fik desværre ikke set nogle af drengen uden tøj på, øv.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om det var mig som var den slemme pige som havde trængt mig ind på drengene, normalt var det jo de tre drenge som førte sig frem.

Om aftenen gik jeg noget forvirret ned i gymnastiksalen for at lave lidt motion, jeg kunne ikke sove, og jeg kunne slet ikke få mine tanker væk fra dagens frække oplevelse.  

Da jeg var færdig gik jeg som altid ind i bad. Pludselig hørte jeg en dør bleve åbnet, jeg for sammen og holdt mine arme dækende foran min nøgne krop, men jeg kunne ikke skjule mig da Jens, Per og Michael pludselig stod foran mig og betragtede min nøgne våde krop. Jeg blev rød i hovedet, men drengene grinede bare. Nå Marie sagde de, hvordan føles det at skulle stå helt nøgen foran os, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg havde jo selv startet med at glo ind til drengene, og jeg var delvis selv skyd i situationen.

Michael tog pludselig en dildo frem, skal vi ikke lige prøve at se om den passer grinede han. Jeg var nærmest redselsslagende, den dildo var mega stor. Michael trykkede på en knap, og jeg kunne se hvordan dildoen vibrede kraftigt. Det var meget ydmygende for mig, og der var ikke meget jeg kunne gøre da Per og Jens tog fat i mine arme for at holde mig, og lagde mig ned på gulvet. Michael havde en flaske med noget olie som han smurte på dildoen. Jeg lå helt stille da han langsomt begyndte at føre den ind i mig. Jeg var meget flov, men samtidig også ved at blive lederlig. Da dildoen var kommet helt ind tænte Michael for vibratorknappen, det gav et sæt i mig, og jeg kunne mærke hvordan det vibrede og sitrede i hele mit hul. Drengne grinde og blev bare ved og ved med at massere mig i skridtet med vibratoren, jeg kunne snart ikke mere, og jeg mærkede hvordan jeg blev mere og mere anspændt, men der var ingen nåde, jeg kom i en kæmpe orgasme. 

Pludselig lød der et nyt smæk med døren, og uden varsel stod den frygtindgydende kvindelige inspektør inde i omklædningsrummet. Drengene for sammen da inspektøren med kraftig stemme råbte, HVAD LAVER I HER ??? Inspektøren så venligt på mig, nu skal jeg hjælpe dig Marie med at vise dig hvordan sådan tre drenge skal afstraffes.  Selvom at jeg selv delvis havde været skyld i dette hersens, så skulle jeg ikke have sagt noget, og inspektøren troede at drengene havde hele skylden.      

Nu går i tre drenge ned i gymnastiksalen og tager jeres tøj af og stiller jeg med ryggen mod ribberne beordrede inspektøren. 

Drengene begyndte at protestere, men inspektøren så på dem med et stramt blik og sagde, hvis i ikke gør hvad der bliver sagt, så er i færdige her på skolen.  

Inspektøren spurgte med en venlig stemme om hvordan jeg havde det, jeg var lidt øm men jeg havde det godt, og jeg må da også indrømme at jeg havde fået noget af en orgasme. Det værste for mig var dog at jeg var meget flov over at drengene havde set mig i sådan en situation.

SEX I DAG?

Bare rolig smålog inspektøren, nu skal du se de tre drenge få verdens største afstraffelse.

Nede i salen stod de tre drenge med bøjet hoved kun iført underbukser.

Jeg kunne ikke undgå at se bulerne i deres underbukser, det må være nogle store tissemænd de drenge har tænkte jeg og blev igen helt våd i bukserne ved tanken, det kunne virkelig være frækt at se dem uden tøj på tænkte jeg. 

Nå drenge sagde inspektøren, vi skal lige have en alvorlig snak om alt dette som lige er sket mod den uskyldige Marie. Inspektøren tog tre håndjern frem, og en efter en blev drengenes hænder fastgjort højt over deres hoveder i ribben bag ved. De tre drenge stod helt udstrakt og måtte stå oppe på deres tæer for at kunne røre gulvet, og kunne derfor ikke røre sig.

Nu kan i enten tage jeres afstraffelse, eller også bliver i sendt hjem fra skolen,hvad vælger i spurgte inspektøren. Først så hun Michael dybt ind i øjnene, Michael stammede at han valgte en straf. derefter kom turen til jens, han valgte også en straf, og det samme gjorde Per.

Ha lo inspektøren. Marie kan du tage underbukserne af de tre drenge.

Drengene så forfærdet ud, nej sagde Michael, det vil jeg ikke, det er for sent sagde inspektøren, du har jo valgt.

Jeg må indrømme, at dette var noget som fik mit hjerte til at hamre. Jeg var lidt berørt over at skulle klæde drengene af, men jeg var også utrolig tænt over at jeg med inspektørens velsignelse om lidt skulle stå og betragte de tre drenge, og især deres tissemænd som om lidt vil være synlige. Jeg tog forsigtig fat I Michaels underbusker, han så bedende på mig medens jeg langsomt trak dem af ham, hans pik nærmest svejede halvt ud i luften, og hans to store kugler hang og dinglede. Turen kom til Per som begyndte at svede helt vildt da jeg trak hans underbukser af ham, og endnu en stor pik med et par flotte glatbarberede kugler kom till syne. Da jeg kom hen til Jens lukkede han øjnene medens han bad mig om ikke at tage hans underbukser, men så let skulle han ikke slippe. jeg kunne se at hans bugle i bukserne var meget stor. Jens var helt ulykkelig og bad mig igen om at han ikke nok måtte blive fri. Jeg forstod pludselig hvorfor at det var ekstra flovt for Jens, for da hans underbukser langsomt gled ned, sprang Jenses pik frem og stod stiv lige ud i luften. Jensens kugler var lange og store og hang mellem benene på ham som et par tennisboldte.

Det var helt fantastisk at se deres nøgne kroppe, og de var alle tre helt glatbarberet i skridtet. 

Nå drenge, hygger i jer grinded inspektøren, nu kan i jo stå der helt nøgne og tænke over hvad i gjorde ved Marie. Drengene sagde ikke noget, de var mere en flove. Inspektøren gik hen til drengene, nå drenge, nu skal Marie have lidt opvisning af jer, hun skal jo lige se hvad i kan sagde hun, medens hun tog et kraftigt greb om Michaels kugler som hun nu grundigt masserede. Michaels pik begyndte at rejse sig, og da inspektøren trak hans forhud helt tilbage og masserede hans røde pikhoved blev den helt stiv og stod ud i luften. 

Så sagde inspektøren, skal vi ikke prøve at se om Per også kan få en stiv stang på, men vi kan jo også se hvad han ellers kan. Inspektøren tog en slags ring frem. ringen kunne låses, og den var forsynet med et par ledninger. Marie kan du sætte den ring omkring kuglerne på Per. Det så ikke ud til at Per syntes at det var så sjovt, da jeg spændte ringen omkring hans to kugler. Inspektøren gav mig en ring mere også monteret med en ledning, den skal du sætte fast omkring Pers pikhoved, du skal trække forhuden helt tilbage sagde inspektøren. Det gav et gisp i Per da jeg tog fat i hans pik for at trække forhuden helt tilbage og sætte ringen fast omkring hans røde pikhoved.

Nå sagde inspektøren, skal vi se om Per også kan få en stiv pik liesom de to andre. Nu skruer du bare på den knap sagde inspektøren, jeg havde en slags fjernstyring i hånden. Det gav et helt ryk i Per da jeg tænte, han jamrede sig voldsomt, men han kunne ikke røre sig, langsomt og sikkert blev hans pik stor og stiv. Hans to kugler lignede et par boldte som hang ned med et par ledninger. Per jamrede sig mere og mere for hver gang jeg skruede op for knappen, og hans røde pikhoved sitrede. De to andre drenge var nærmest rædselsslagende, men jeg blev helt tænt af at have magten over Per og fortsatte. Pludselig sprøjtede der en kraftig stråle af sæd ud af Per´s stive pik, og efter et par minutter kunne han ikke klare mere.            

Nu må vi jo hellere lige se lidt på dig Michael sagde inspektøren spydigt. Hun tog en lang stålpind frem. Stålpinden var forsynet med en kugle i den ene ende. Maria kan du stikke denne stålpind ind i Michaels pik, så kan han lærer at lade dig være i fred. Jeg blev lidt forskrækket over at skulle stikke dette monstrom ind i Michaels stive tissemand, men omvendt så havde Michael jo selv været uden om det. Jeg førte den ende af stålpinden hvor kuglen var hen til åbningen på Michaels blottede pikhoved. Michael så bedende på mig da jeg langsomt begyndte at føre pinden ind i hans dunkende tissemand. Michael jamrede sig og prøvede at vride sig fri, men han kunne ikke røre sig, jeg kunne mærke at det dunkede helt vildt i hans tissemand. Pludselig gav inspektøren mig en anden pind i hånden, den var væsentlig tykkere en den første, og den havde en masse bugler på som bestemt ville kunne mærkes i en drengepik. Michael blev meget bange, men lige meget hjalp det, han var jo bundet og kunne ikke gøre andet en at mærke stangen glide ind i hans stive drengepik som nu blev helt spilet ud. Da jeg havde kørt stangen frem og tilbage flere gange begyndte Michael at gispe højt. Inspektøren tog et kraftigt greb omkring Michaels kugler og masserede dem kraftigt samtidig med at jeg fortsatte med at føre stålpinden frem og tilbage. Jeg kunne tydelig se hvordan den tykke stålpind og den store kugle på enden af stangen bevægede sig langt inde i Michaels udspilede tissemand. Michael gispede pludselig højt medens han blev helt stiv. Da jeg rak stålpinden ud af hans urinrør flød der en stor mængde sæd ud, Michael var helt udtømt og meget øm. 

Hvad skal vi så finde på med dig Jens sagde inspektøren. Jens så forfærdet ud ved at have overværet straffen på Michael og Per. Inspektøren tog et lille apperat frem. Det var en kraftig vibrator som var udstyret med en hård ring.

Maria kan du binde noget stramt snor omkring hans Jenses kugler, det skal være bundet så stramt at det ikke kan glide af. Jeg tog fat i Jensens kugler, og jeg kunne mærke hans to sten som jeg strammede snoren godt til omkring, hans bolde lignede nu to anspændte sten. Inspektøren tog en pose med nogle vægte, kan du binde dem fast til snoren om Jensens kugler. Posen var tung, og selvom at jeg ikke er en dreng, kunne jeg godt forestille mig at det må hive voldsomt i Jenses kugler med så tung en vægt hængende. Jens begyndte at stønne da jeg langsomt slap posen som nu var bundet fast i hans kugler. Da jeg til sidst gav helt slip, stønnede Jens højt, og jeg kunne se hvordan hans to kugler langsomt blev længere og længere af den store vægt. Men ikke nok med det, jeg fik nu besked på at trække den stive ring ned over Jenses pikhoved, og forhuden var selvfølgelig trukket helt tilbage, så der var direkte kontakt. 

Jenses store pik sitrede lige ud i luften, og hans kugler hang langt ned af benene fastbundet til den tunge pose. Det var en fornøjelse at se hvordan han bare stod der uden af kunne gøre noget. Massageapperatet blev tænt, og ringen omkring det røde pikhoved snurrede løs. Sæt den bare op på fuld styrke sagde inspektøren, og jeg skruede helt op. Jens bed tænderne sammen, det var noget af en vægt i de to kugler, og hans røde pikhoved var nu nærmest blevet helt blåt og enormt spændt. Jens råbte højt da hans pik pludselig helt ude af kontrol flere gange sprøjtede lange stråler ud i gymnastiksalen. Igen og igen til han til sidst var totalt udtømt. 

Sammen med inspektøren stod jeg nu og betragtede drengene, deres tissemænd hang nedaf, og da inspektøren på skift tog fat omkring deres kugler og mærkede på pikhovederne jamrede de sag stille. De er færdige med at lave ulykker den næste uges tid sagde inspektøren til mig, de er totalt udtømte.

Hvad så efter en uge spurgte jeg lidt spydigt. Inspektøren grindede lidt, bare rolig sagde hun, inden vi slipper drengene fri, så montere vi en pik lås på hver af dem. På skift fik jeg til opgave at sætte en stålring med lås omkring deres kugler, ringen var fastmonteret til et stålrør hvor deres timmemænd blev puttet ind i for til sidst at blive samlet med en kraftig lås. Dermed kunne de ikke selv lave ulykker.

Når i drenge bliver liderlige og skal have tømt kuglerne, så kommer i bare op til mig på kontoret sagde inspektøren, så kommer Marie og giver jeg alle tre en malketur. 

Det var et år som jeg ikke glemmer, og hvor jeg totalt bestemte over tre 16 årige drenge, og kun jeg bestemte hvornår du skulle have udløsning.

 

porno med danske piger