Drømmen

Min kusse var nu stor, åben og udvidet af din hånd. Du trak hånden ud, rejste dig op, greb om din ellers noget stive pik, strintede varm urin ud over din hånd…

Hermed en lille fantasi jeg har drømt om .. skriver den som jeg oplevede den i drømmen *sf*

FUCK – det skulle blive frækt at prøve nogle af de små-perverse lege af som vi havde snakket om sidst vi var sammen og som vi begge havde haft en masse fantasier om. Vores sex kemi var helt enormt, vi behøvede ikke altid ord for at vide hvad vi godt ku tænke os. Der var en fræk os i rummet hvor vi bevægede os rundt og vi vidste næsten hvad den anden tænkte på, når vi først var i gang. Kropssproget, blikkene og stemningen talte for sig selv.

Jeg fandt et stort fad frem og begyndte at skrælle agurken og du pillede bananerne, skyllede jordbærrene og vi fortsatte vores dybe tunge kys mens vi ordnede vores frække tilbehør.

Da alt var arrangeret på fadet, greb du om mine baller og hev mig ind til dig. Det jordbær du havde i munden, som du havde tygget igennem pressede du ind imellem mine læber. Jeg pressede læberne i nærmest lidt "kostbart" hvilket ophidsede dig og du tog fat i nakken på mig, pressede endnu mere din mund mod min. Jeg gav efter og du spyttede jordbær snasket over i min mund og rakte mig mit glas. Jeg nippede til champagnen og formede min mund til trut mund og "pustede" jordbær-champagnen ud i dit ansigt, slikkede dine kinder rene og mærkede din pik voksede mellem mine ben som du stod helt tæt op af.

SEX I DAG?

Vi var begge liderlige nok til at fortsætte her og nu og vi fulgtes ad ind i soveværelset hvor laklagnet var parat på sengen. Jeg placerede fadet med nærende "legetøj" i en passende afstand til sengen.

Du næsten væltede mig om kuld på sengen og snart lå du mellem mine ben og slikkede mine glatte skamlæber. Din tunge rørte min våde revne ind imellem og jeg var liderlig efter dig. Mærkede klitoris blive mere og mere hård og glad. Stønnede og nød din tungeleg i mit sex hungrende skød.

Pludseligt mærkede jeg noget koldt og vådt mellem benene og du pressede store røde jordbær op i kussen på mig…. Du fortsatte med din brede varme tunge på mine skamlæber og ned omkring anus og op igen i takt med at du fyldte min kusse med bær. Jeg vred mig og var så vild efter dig at jeg tiggede efter mere og mere.. Du legede med din tunge på min klitoris og jeg stønnede højere og mere vildt.. Damn….var så stinkende liderlig nu.. Du pressede dine fingre op i min kusse og med rytmiske bevægelser fik du presset flere fingre op i mig og jeg skreg af fryd da du førte hele hånden ind i mig.. ååååårrh hvor jeg rystede af liderlighed og lyst.. Du fistede mig og maste jordbærrene mere og mere for hver gang din hånd bevægede sig ind og ud i mig. Min kusse var nu stor, åben og udvidet af din hånd. Du trak hånden ud, rejste dig op, greb om din ellers noget stive pik, strintede varm urin ud over din hånd fyldt med kussesaft og jordbær mos og tvang din hånd op til min mund. Jeg suttede og slikkede hånden ren og blev vildt meget opstemt af sex smagen blandet med bær og alt imens fyldt du min kusse op med urin og stak atter din hånd op i mig. Åååååh for pokker da… Det var så vildt frækt at ligge der og lade sig fylde af urin, bær og din frække hånd og jeg var totalt liderlig og ku bare ikke få sex nok nu. Da du igen fistede mig hårdt og rytmisk med hånden så jordbær og urin sprøjtede ud af mig, ku jeg ikke holde mig tilbage, gav efter og sprøjtede orgasmen ud af mit fyldte skød, ud over din hånd, overarm og skulder og skreg i vilden sky… I det sekund jeg fik orgasme, trak du hånden ud, dykkede ned mellem mine ben og drak mine kussesafter der væltede ud af mit skød. Du så op på mig med ansigtet fyldt med jordbær stykker og masser af våde safter og kussesprøjt. Min krop sitrede af orgasmens rus, men jeg fik fat i dit hår, trak dig op til mig og suttede begærligt dit ansigt, hånd og arm ren for de herlige efterladenskaber.

Vi snavede dybt og længe og var enormt tændte på hinanden. Du nød at fiste mig og vidste hvor vild jeg var med det og hvor meget væske jeg sprøjtede af din frække hånd i min kusse.

Jeg vendte mig om og nedad med ansigtet ned mod dine ben og spredte dine baller med mine hænder. Kyssede dine baller . Jeg nød at høre dig stønne og se din pik blive stiv igen.

Tog din pik i munden og suttede på den længe , lod min tunger køre på hovedet og op af ned af skaftet . mens jeg så dig dybt i øjnene… Lige før du kom, stoppede jeg brat – tog din glatte pik ud … kiggede lidt på den og tog den atter i munden og suttede på den mens jeg sukkede og nød smagen af pik of slugte hver en af de herlige dråber der skød langt ind i min sultne mund og hals…

Jeg blind foldede dig og nød at se dig hjælpeløs ligge der, tændt på hvad jeg nu ville gøre ved dig……………

knus Din Maria

porno med danske piger