DSB: Mødte gammel eks og genopfriske sex

SPAR MANGE PENGE

Godstoget og den glatbarberedeEn lun sommer søndag har man aller mest lyst til at tilbringe på stranden sammen med konen og børnene eller i haven med grill og kølige drinks. Men jeg sad altså i inter-city toget på vej til kursus i Frederikshavn. I gode gamle dage kunne man tage fra København ved midnat, smide sig i en liggevogn og så være i Frederikshavn mandag morgen. Men nej ikke med de nye fremskridt efter broen, så er det slut med liggevogne, så for ikke at være helt smadret næste dag er man nødt til at tage af sted søndag eftermiddag så man kan få en nat på hotel.

Der sad jeg så nu og kedede mig bravt, imens de velkendte stationer gled forbi.

”Ding Dong – Så bliver det Århus – Århus næste gang, passagerer til Herning, Silkeborg bl.a. bl.a. bl.a.” lød DSB stemmen.

Toget stoppede ved paron og jeg sad og gloede ud i menneskemængden uden ligesom at se på nogen. Hovsa det er sku’ da Rikke, der går derude så jeg pludselig.

Jeg må her lige præsentere Rikke. Rikke var en pige fra Århus jeg boede sammen med for næsten 10 år siden i vores studietid i København. Vi boede samman i knap to år, vi kunne ikke rigtig finde ud af at respektere hinandens temperamenter, men skiltes dog i nogenlunde venskabelighed. Vi holdt kontakten lidt vedlige, men efterhånden bliver det jo mindre og mindre især efter man bliver gift og får børn. Jeg vidste dog at hun var blevet færdig som bibliotekar, boede i Ålborg og at hun vidst stadig ikke havde fundet den eneste ene.

Når alt det negative er lagt i glemmebogen, husker man heldigvis kun de gode ting. Det jeg huske bedst fra vores tid sammen; var et helt fantastisk sexliv som ingen kvinde siden har kunnet leve op til. Meget spontant, – sex på køkkenbordet midt i opvasken, på skrivebordet midt i lektierne, sex i det fri eller i bilen når lysten pludselig meldte sig, sex på stuegulvet når vi kom hjem fra studierne Vi skændes meget, men skænderierne endte ofte i hed sex.

Der stod hun så i toggangen iført kort sommerkjole og cowboyjakke og med sit let krøllede, rødlige hår ned over skulderne. Hun blev ligeså overrasket da hun så mig og jeg fór op og vi gav hinanden et kæmpe knus.

Vi satte os ned og toget satte i gang igen. Vi skulle jo selvfølgelig have udvekslet de almindelig selvfølgeligheder ”nå hvordan går det…..?, hvor arbejder du nu……?, nå er I flyttet…..?osv. Det var virkelig dejlig at snakke med Rikke igen, der er ligesom en indbyrdes forståelse mellem to mennesker der engang var hinanden så tæt. Vi pjattede og havde de sjovt imens Jylland fór forbi og vi kom mere og mere ind på gamle dage.

SEX I DAG?

”Jamen Rikke, hvad så med dit sexliv” spurgte jeg, da vi sad og snakkede om hinandens privatliv og hun havde fortalte mig, at hun igen var alene. ”Ja det kunne unægtelig godt være bedre, men så må man jo en gang imellem tage hvad man kan få” svarede hun.

Rikke havde lagt sine dejlige lange brune ben op på sædet overfor, heldigvis havde vi de fire sæder overfor hinanden for os selv. Jeg kunne ikke lade være med at lægge min hånd på hendes lår og give det et lille klem. ”Rikke, det var sku’ et dejligt sexliv vi to havde” sagde jeg mens jeg lagde hovedet mod hendes hår og indsnusede hendes duft, og min hånd gled et lille stykke længere op ad låret. – ”Ja det savner jeg tit” svarede hun mens hun lagde sin hånd over min og begyndte at stryge mig på hånden og armen. ”Tænker du nogensinde på dengang vi var sammen” spurgte hun ”Jah det gør jeg da det var en god tid, men det gik jo desværre ikke” svarede jeg. Jeg flyttede nu min hånd og lagde min arm omkring hendes nakke og gav hendes skulder er klem. – Hun rykkede sig lidt nærmere, puttede sig lidt ind til mig, og lagde nu sin hånd på mit lå og begyndte at kæle. ”jeg mener, onanere du nogensinde når du tænker på det vi gjorde sammen?” fortsatte hun. Jeg kunne nu mærke en begyndende rejsning. Jeg hviskede ”Ja tit” mens jeg klemte hende tættere ind til mig og kyssede hendes hår. ”Det gør jeg også” hviskede hun, mens hun flyttede sin hånd ned i mit skridt og begyndte at massere min voksende bule. Hun drejede hovedet og jeg så på hendes dejlige ansigt, vi smilede til hinanden. Vi kyssede hinanden, først let, så dybt og så mere og mere begærligt.

Min frie hånd fandt nu vej op langs hendes lår, under hendes kjole, til trussekanten, og jeg begyndte at massere hendes venusbjerg let uden på trusserne.

”Jeg har lyst til dig, Kim” hviskede hun og kiggede på mig med våde øjne, og gav min pik et klem uden på bukserne. ”Det har jeg også til dig”, hviskede jeg tilbage, og min fingre gled nu inden for trussekanten og jeg kunne nu føle hendes drivvåde revne, ”men hvor kan vi gøre det?” fortsatte jeg

”Lad os liste ud på toilettet” hviskede hun tilbage. ”Okay du går først, så kommer jeg om et minut”, foreslog jeg hviskende. Rikke rejste sig og gik ud mod toilettet. Jeg smilte ved mig selv og snusede til den finger, der lige havde været indenfor i hendes dejlige våde kusse. Jeg kunne næsten huske hendes duft. Jeg sad lidt, rejste mig så, og forsøgt at skjule min gigantiske bule i bukserne, mens jeg gik ned gennem toggangen mod toilettet. Jeg bankede stille på, Rikke lukkede op og jeg smuttede indenfor og vi låsede døren.

Vi kastede os i armene på hinanden og vore hænder var alle vegne. ”Åh Kim jeg må mærke din store pik” stønnede hun mens hun flåede i min livrem og lynlås. Jeg ville simpelthen mærke hendes dejlige kusse, så jeg pressede hende bagud og stak min hånd op under kjolen og ned i hendes trusser og jeg mærkede hendes dejlige våde kusse, jeg stak min langfinger så langt op i hende jeg kunne og begyndte at fingre knepper hende. Hun stønnede og sugede sig fast til min hals, imens hun stadig kæmpede med mine bukser.

Jeg slap hendes kusse og lænede mig tilbage og trak maven ind for at hjælpe hende med bukserne. Så lykkedes det; op med livremmen op med knappen, ned med lynlåsen og ned med underbukserne og ud sprang min stive pik. Rikke greb den straks og faldt ned på hug ”Åh hvor er den dejlig” sukkede hun, hvorefter den forsvandt i hendes mund og hun begyndte et sutteri, som kun hun kunne og jeg næsten havde glemt hvor dejligt var. Jeg lukkede øjnene, lagde nakken tilbage og kørte mine fingre rundt i hendes dejlige hår.

Rikke suttede og suttede og selvom det var himmelsk og jeg gerne havde fyret den af i hendes mund ville jeg altså have lov til at bore min pik op i hendes dejlige kusse. Jeg trak hende derfor op at stå, kyssede hende begærligt, satte hende op på håndvasken og trak trusserne af hende. Hun trak benene op så hun sad med fødderne på bordet, hendes dejlige kusse åbnede sig for mig. Jeg stak hovedet ned mellem hendes lår og ville slikke hende, men hun greb mig om hovedet og så på mig med et sløret blik ”Nej knep mig! – Knep mig som i gamle dage med din store pik” Jeg rejste mig og førte pikken mod hendes åbning, jeg tog fat om min pik og kørte den op og ned ad hendes kusse og pirrede hende klitoris. Så tog jeg et godt greb om hendes hofter og jeg stødte til og pikken gled let helt i bund i hendes skønne kusse. Hendes krop spændes da jeg stødte i bund og hun udstødte et lille skrig! Jeg kneppede hende nu i rytmiske bevægelser, jeg ville ikke komme alt for hurtigt så jeg forsøgte at sætte farten ned, men Rikke protesterede ”Nej knep mig hårdt – helt i bund – ååh hvor er det dejligt” Med det tempo vist jeg godt hvor det bar hen ad, og der gik også kun kort tid før jeg kunne mærke sæden samle sig klar til affyring. Rikke stønnede højlydt, hendes kusse simpelthen sugede min pik til sig, jeg kunne ikke modstå det længere, jeg tog et hårdt greb om hendes balder og med et brøl fyrede jeg min sæd langt op i hendes kusse.

Vi klamrede os til hinanden, vi næsten græd af tilfredsstillelse, mens vi prøvede at komme til os selv. Vi kyssede hinanden igen begærligt. ”Åh Kim hvor var det skønt at mærke din dejlige pik igen” sagde hun stønnende, ”Ja , hvor har jeg tit drømt om at kneppe dig igen” svarede jeg pustende.

Vi fik os samlet lidt, rettet lidt på tøjet, slettet alle spor af vore gerninger og vi listede ud i toggangen, der stod en ældre dame og ventede på at toilettet skulle blive ledigt, hun så sur ud, vi smilede til hende og så til hinanden. Rikke gik hen og satte sig, imens gik jeg ud og fandt kioskvognen og købte os 2 kolde øl.

Vi skålede for gammelt venskabs skyld, så sagde Rikke” Du Kim, man kan godt nå fra Ålborg til Frederikshavn med morgentoget!” Jeg blev hos hende om natten og alle gamle minder blev genopfrisket, og jeg var meget træt da jeg mødt på kursus mandag morgen!!!!

porno med danske piger