Sex i sovevogn med DSB

Vi skulle på weekend i Århus hos min moster og onkel. Jens havde haft aftenvagt hele ugen, men fredag ville han kunne gå så tidligt, at vi lige netop kunne nå det sidste tog. Det var dengang, man kunne komme med sovevogn, og vi glædede os til at prøve det. Når Jens arbejdede om aftenen, var det begrænset, hvad vi så til hinanden, og vi trængte vist begge to til at få taget trykket. Jeg havde håbet på, at Jens kom hjem i så god tid, at vi kunne hygge os lidt, men han nåede kun lige at få et hurtigt bad, før vi skulle med S-toget ind til hovedbanen.

Det var en ganske lille kupe med to køjesenge vi havde fået i sovevognen, og mens Jens var på toilet, klædte jeg mig af og kravlede i underkøjen. Da han kom tilbage, smed han tøjet og stod nøgen i natlampens svage lys. Jeg kiggede på hans dejlige maskuline krop, som udsendte en varm duft af velplejet mand. Jens var utrolig veludrustet, og synet af hans vældige lem kunne i sig selv ofte gøre mig liderlig. Tanken om alle de gange han havde ført den stive pik i mig, gjorde mig våd og forventningsfuld. Jeg bad ham kravle ned i køjen til mig, så vi kunne kramme og varme hinanden. Som et rovdyr smuttede Jens ned under dynen til mig, og vores hænder var straks rundt på hinandens længselsfulde kroppe.
Inden længe havde Jens sine hænder på mine bryster, som han krammede begærligt til min store fryd. Langsomt afløstes hans store hænder af hans fingres intensive arbejde. Mine brystvorter blev store og spændte under den behandling, han var så god til. Jens var den første mand, jeg havde mødt, der kunne give mig orgasme ved bare at kæle for mine bryster. Jeg kunne tydeligt mærke, at han ikke ville stoppe før min krop havde overgivet sig, og han skiftevis kildede og kneb vorternes spidser, så jeg så småt begyndte at gispe. Min reaktion bekom ham vel, og den gav ham endnu mere mod på at blive ved. Selv om jeg allermest ønskede, at hans fingre ville finde ned til mit længselsfulde underliv, kunne jeg ikke overtale ham til at slippe mine bryster. Effekten var uundgåelig, og jeg kunne ikke andet end at nyde min krops uafviselige overgivelse til orgasmen.

Mens jeg lå og kom til kræfter igen, var Jens? hænder gået videre på min krop, som han undersøgende strøg og aede. Ind til nu havde jeg kun ligget her på ryggen og nydt hans behandling af mig, men jeg måtte gengælde hans kærlighed. Jeg lod mine fingerspidser arbejde sig rund i hans hår og videre ned ad nakken og ryggen.

Da hans varme hænder var nået ned til mine hofter, mistede jeg koncentrationen, og jeg ventede nu spændt på hvad der skulle ske.

“Hov, du har jo trusser på endnu ! “, udbrød Jens.

“Jah”, svarede jeg, “Og ka? du gætte hvad det er for nogen ?”.

“Det opdager jeg nok, nu hvor du får trukket dem af!”, mente Jens.

“Nej. Jeg skal beholde dem på”, drillede jeg ham.

“Du har da vel for alt i verden da ikke det røde”, lød han chokeret.

“Nej”, beroligede jeg ham, “Mærk nu hvad det er, jeg har på”.

Jens? hænder søgte rund på mine hofter og mellem mine ben og begyndte at kommentere, “Det er en form for tangatrusser”.

“Mmm”, bekræftede jeg ham, “Og mere ?”.

SEX I DAG?

“Der er også blonder længere nede”, arbejde han sig videre.

Jeg spredte mine ben lidt, så han bedre kunne komme til. Hans undersøgelser gjorde mig endnu mere varm og liderlig. Pludselig mærkede jeg, at hans fingre havde fundet vej til min våde forventningsfulde åbning.

“Åh, nu ved jeg det”, viskede Jens, “Det er et par bundløse trusser!”.

“Ja, du har selv givet mig dem”, fremstammede jeg stakåndet, for hans bearbejdning af min kilder, var ved at få mig til at komme allerede nu. Jeg vidste hvor Jens nød at bringe mig i den situation, og jeg kunne lige så godt lade mig rive med nu, for han stoppede ikke før han havde set, at jeg igen vred mig af orgasme. Nu kom flere dages afholdenhed til afregning, og min anden udløsning var voldsom og intens, da min krop rystede og sitrede af Jens? sikre behandling.

Dynen var efterhånden gledet helt ned på gulvet, men vi havde bestemt heller ingen problemer med at holde varmen. Vores øjne havde vænnet sig til det svage lys, og vi kunne nu både se og røre hinanden.

“Nå det er de røde bundløse trusser med sorte blonder du har på”, kunne Jens nu genkende.

Da Jens havde givet mig de små bukser i sin tid, syntes jeg de var ekstrem frække, men måske også lidt underlige. Ofte var det jo en pikant del af forspillet at lade ham trække mine trusser af, og andre gange kunne jeg nyde at lade ham se på, at jeg langsomt tog dem af og blottede mit hårløse køn for ham. Men et par gange havde vi så travlt, at han kun lige havde tid til at skubbe elastikken i benet lidt til side, før han stak sin stive pik i min fisse. Det var dog begrænset hvor meget plads der var til det i et par velsiddende satintrusser, og her kom de bundløse trusser netop til deres ret. Nu var der fri adgang for hans fingre og senere for hans dejlige store jern, for bare jeg spredte benene lidt åbnedes der en blondeomkranset vej til min godtepose til stor fornøjelse for os begge.

Jeg havde allerede kort tid efter, at Jens var kravlet ind i køjen til mig, mærket hans store varme pik prikke mod mit ben, men hans vedvarende elskov havde forhindret mig i at kærtegne den før nu. Køjen var jo ikke ret bred til to personer, men vi havde ligget dejlig tæt. Jeg lå på ryggen og Jens nærmest på siden. Nu havde jeg trukket mig helt over til væggen, og lagt mig på siden, så Jens kunne brede sig lidt på ryggen. Det gav mig også bedre muligheder for at kæle for hans brystkasse og mave.

Det varede dog ikke længe, før min hånd nåede helt ned til hans dejlige elskovsjern. Jeg kælede lidt for de krusede hår om hans mere og mere stive pik, som måtte vente lidt endnu. Først skulle hans sten og pung nemlig masseres rigtig dejligt. Det kildede pikant i min mis ved tanken om al den varme sæd, der pressede sig på, og som forhåbentlig senere skulle sprøjtes i min fisse.

Til sidst fik jeg helt ondt af den flotte stive pik, der bare ventede på min kærlige behandling, og med en enkelt finger begyndte jeg at stryge den let. Selv om den stod stor og lodret i vejret, var den stadigvæk pakket helt ind i forhud, men med to fingre skubbede jeg stille og roligt det ekstra skind væk, så pikhovedet til sidst var bart og flot.

Selv om jeg allerede havde fået to orgasmer, mærkede jeg alligevel hvordan min krop blev varm og liderlig igen, af at se Jens? store stive pik stå her med sin lilla glans og lange lyserøde skaft. Det var måske allermest tanken om, hvor den om lidt skulle hen, og hvordan jeg ville reagere. Han havde jo ført den i min fisse tusinder af gange før, men det var på en måde hver gang nyt og overraskende, hvor dejligt det var.

Jeg kunne mærke på Jens, at han var parat, og jeg skubbede lige forhuden lidt ekstra tilbage. Ingen af os kunne vist vente ret meget længere, og Jens løftede sig, så jeg kunne glide ned på ryggen og sprede mine ben lidt. Han lagde sig hen over mig med strakte arme, og med min ene hånd spredte jeg blonderne i trussernes åbne bund, mens jeg med den anden tog et fast greb i hans bankende stive pik. Næste helt af sig selv fandt det hårde jern ind i min våde varme åbning, og en begyndende tilfredshed beroligede vore kroppe.

Jens vidste hvor pirrende det var for mig at han kun lige netop kun stak pikhovedet ind i min skedeåbning, for så at trække den lidt ud igen. Hver gang han førte den ind regnede jeg med, at nu ville han køre den helt i bund, men gang på gang, blev jeg tirret af hans drillerier. Jeg kunne dog nu mærke på Jens, at han vist ikke kunne holde ret meget længere, og efterhånden som han førte sin stive lem dybere i mig, sørgede jeg for at klemme godt sammen om den. En superstram fisse var noget Jens havde svært ved at modstå.

Jeg blev indhentet af min næste orgasme, før jeg havde troet det, og mine begyndende kramper og stakåndede vejrtrækning, blev hurtigt for meget for Jens. I det jeg opgav at holde ud længere, og overgav mig til endnu en frydefuld udløsning, sendte han sine sprøjt op i min fisse.

Toget bevægelser havde en kort overgang været helt synkrone med Jens? underlivs rytmiske stød i min kærlighedsgrotte, og vi smilte til hinanden i halvmørket.

“Du holdt ud længe skat, men toget slingrer stadigvæk frækt”, viskede jeg.

Togets rolige rytme må have lullet os i søvn, for vi vågne først, da vi nærmede os Århus.

Vi stod op og gjorde os klar alt for tidlig morgenen, og vi havde sovet alt for lidt om natten. Jeg blev helt flov over at se, hvordan vi havde plettet lagenet, men Jens mente, at det kunne gå lige op med at vi til gengæld ikke havde brugt overkøjen.

Forfatter: Tina

porno med danske piger