Else giver smæk del.1

SPAR MANGE PENGE

Hun fortsætter i samme tempo et stykke tid, og stopper med et meget hårdt klap. “Rejs dig” – råber hun. Mikkel rejser sig og kigger på Else. Du trænger til en røvfuld min dreng… Smid dine bukser…

Else, en kvinde på 45, der bor sammen med mand og to børn på en fredfyldt gade hvor alle kender hinanden rigtig godt. Skrå overfor bor Mikkel hos sine forældre, og som ung er han påbegyndt en videregående uddannelse og har derfor travle dage med skole i hverdagene, fritidsarbejde efter skole samt weekend. Else selv er deltidsansat med en mand, som arbejder fra tidlig morgen til sen aften, men holder også fri i længere perioder, hvilket Mikkel bestemt aldrig skal. Han selv er mere til et arbejde i hverdagene og fri i weekenden, dog med mulighed for overarbejde.

Flere af familierne på gaden mødes tit, hvilket er ganske hyggeligt både for voksne og børn. Det har været sådan siden Mikkel har været lille. Tit bliver der holdt “fester” som både er gældende for børn og voksne, hvilke gør forholdet stærk på gaden. Når andre er på ferie og skal have passet husdyr, vandet planter m.m. så aftales dette.

Man er faktisk så gode venner at flere blot banker på døren og kommer ind uden at vente på der bliver åbnet. Dette er også gældende når Else, hendes mand og børn kommer på besøg.

Mikkel stiller sig hen til vinduet for at kigge ud en kort stund som vender ud mod gaden og der kommer Else cyklende. Hun ser ikke Mikkel kigger på hende cyklende forbi, mens han tænker meget over den fødselsdag de var til for ca. en måned siden.

Mikkel er sammen med to andre ude i garagen for at finde flere sodavand, hvilke står et besværligt sted og flere ting skal flyttes. Efter at flere sodavand er fundet går de andre ind og Mikkel står tilbage for at rydde op. Bukket forover kommer Else bagfra og giver Mikkel et kæmpe klask i numsen. Mikkel vender sig hurtigt om og kigger spørgende på hende. Der står hun med en smøg hævet skråt ved sit hoved “Du skulle bare hente noget at drikke” – siger hun og tager smøgen i munden. “Kom så” – hun begynder at gå mod døren og Mikkel følger efter. Resten af aftenen fortryder Mikkel at han ikke sagde noget til hende ude i garagen. Resten af aftenen kigger de en gang imellem på hinanden uden ord bliver vekslet omkring tidligere hændelse. Hånden kan stadig mærkes og som tiden går, bliver det mere akavet at sige noget.

Det er ikke første gang han mærkes Elses hånd. Da han var yngre og legede sammen med de andre børn. Som dreng kunne man sagtens komme op og slås for sjov, hvilket har resulteret at Mikkel har mærket hendes hånd nogle gang som han gjorde denne aften.

Nu er det for sent at sige noget og han kunne virkelig godt lide det og ville ønske hun gjorde det igen. Senere forsøger Mikkel ved flere lejligheder at bukke, stå eller være i vejen for hende uden held. Fantasier som denne kommer hyppigere i Mikkels hoved og nogle gange mister han koncentrationen.

En dag har posten leveret forkert og et breve som skulle være ilagt på Elses adresse er kommet hos Mikkel. Disse breve ligger på bordet da Mikkel kommer hjem og han foreslår at han går over med dem.

Bagdøren er åben, så han går mod den og ved bagdøren kan han se at Else står med en vasketøjskurv og stiller den ved vaskemaskinen og bukker sig ned for at tage tøjet ind i maskinen. Hun har vist ikke hørt Mikkel, men han træder ind “Du står klar til en i røven” – siger Mikkel.

Else vender sig om. “Vi har fået breve, som skulle have været i jeres postkasse” – siger Mikkel og vifter med brevene mens Else stadig kigger.

“At få en i røven skal man vist gøre sig fortjent til” – siger hun og tager brevene.

– “Så skulle jeg vist have kastet brevene op i luften” – siger Mikkel. Hans hjerte banker lidt hurtigere end normalt på nuværende tidspunkt.

“Ja hvis du virkelig vil have en røvfuld!!” – med en meget bestemt stemme fra hende.

Havde Mikkel bare ventet 2 minutter kunne have gjort det og fået det som han gik efter, men også pinligt at sige sådan til hende.

“Du kan give mig brevene tilbage” – siger Mikkel og smiler.

Else begynder at grine – “Tak for posten, hils dine forældre” – siger hun og smiler bredt.

På vejen hjem kigger Mikkel tilbage et par gange, uden at se hende, men skynder sig hjem for at komme ind på sit værelse, åbne bukserne og mærke sin pik mens han fantasere.

Næste morgen vågner Mikkel som intet var hændt. I tøjet og klar til skole. Cyklen tages ud af skuret og idet han cykler ud af indkørslen kommer Else cyklende med en smøg i munden.. “Godmorgen” – siger Mikkel.

Hun tager smøgen mellem to fingre og ud af munden, røgen som hun puster ud breder sig og Mikkel nyder duften og ser sig selv ligge over hendes knæ, men hun holder smøgen i den ene hånd med surt humør.

– “Godmorgen” – siger hun og cykler stille forbi. Mikkel stiger op og cykler efter hende, men cykler bag hende indtil busholdepladsen hvor hans bus ankommer om kort tid. Hun cykler videre og Mikkel går op i bussen for at komme til skole, men forsøger at få øje på hende da bussen kører.

…..

Om aftenen sidder han i sofaen, iført joggingtøj og halvsover mens Tv’et er tændt. Alene hjemme men pludselig står Else i stuen ved siden af Mikkel. “Du burde gå i seng” – siger hun og kigger på ham.

“Ja “mor” ” – siger han og kigger med bagoverbøjet hoved og halvåbne øjne.

“I seng, NU. Sluk, børst dine tænder og gå i seng.” – siger hun med en højere og sur stemme. Hun tager fat i hans håndled og hiver ham op. “Ja “mor” ” – siger han med en afslappet stemme, mens han går mod gangen ud til badeværelset. Han børster sine tænder mens Else står i døren med armene over kors. “Gør det ordentligt!!” – siger hun med hævet stemme.

Kort efter skylder Mikkel mund og går forbi Else mod værelset, hun er lige efter ham – “Kan du så komme i seng” – råber hun og Mikkel sætter farten op og kommer ind på værelset. Mikkel står stille og kigger på hende “Kom så i seng, NU!!”. Mikkel stivner et kort øjeblik men tager hurtigt bukser og trøje af, løfter dynen og kravler under. Else står et øjeblik og ser på Mikkel, men kort efter slukker hun lyset og lukker døren

Næste morgen cykler Mikkel en omvej mod bussen så han kører forbi huset hvor Else bor. Ud af bagindgangen kommer hun og de ser hinanden. Han cykler op af deres indkørsel. “Godmorgen “mor” ” – siger Mikkel og smiler stort. Hun kigger på ham et øjeblik, som føles som en evighed. “Godmorgen. Sovet godt?”.

Mikkel smiler “Ja”. Hun går ind i deres garage og finder cyklen og kommer ud kort efter. “Nå, skal anden vej i dag, du må have en god dag.” – siger hun og trækker cyklen forbi Mikkel.

Mikkel ser hende stige op på cyklen og cykle den modsatte vej og dreje om hjørnet. Kort efter stiger han selv op på sin egen cykel, er blevet lidt forsinket og cykler så hurtigt han kan for at nå bussen.

Efter skole og busturen hjem samme dag får Mikkel lyst til noget koldt at drikke og går ind i det lokale supermarked. Ved indgangen kommer Else ud og Mikkel kigger på hende som hun går forbi, men hun kigger ikke på ham som han var luft. Han vender sig om for at kigge efter hende, men hun forsvinder hurtigt rundt om hjørnet. Mikkel går meget hurtig igennem butikken for at finde et sodavand og heldigvis er der ingen kø ved kassen, men desværre er hun væk da han kommer ud.

Cyklende stille hjem får han øje på hende forude. Han fortsætter hele vejen med at forblive et stykke bag hende og sådan forbliver det hele vejen hjem. Mikkel stiller sin cykel ind i skuret og går ud til postkassen for at se om der skulle være post. Han kan ikke lade være med at kigge over mod Elses hus.

Sådan har Mikkel det næste stykke tid, men en dag har Mikkel fri fra skole pga. projekt hvor hver elev har 48 timer til at løse en tværfaglig opgave. Han har knoklet hårdt og er snart færdig med sin opgave og fortjener nu en pause. I roligt tempo går han ud til postkassen og i samme øjeblik kommer Else cyklende. Hun kigger på Mikkel og drejer over mod ham. Hun standser foran ham. “Pjækker du i dag?” – spørger hun med en udspørgende stemme. “Nej nej, vi har 48 timers projekt, så har fri dag til at lave opgaven, fik den i går, og skal afleveres i morgen” – svarer Mikkel.

Hun trækker cyklen mod bagindgangen fra hvor Mikkel kom fra. Mikkel følger efter og sammen går de ind, hvor Mikkel har Tv’et kørende. “Projekt??” – spørger hun med armene overkors.

“Rapporten er på min computer” – svarer han.

– “Hm hm” – Else vender sig om og går mod døren “Må hellere lade dig komme videre med opgaven. Du skulle nødig få stuearrest fordi du ikke fik lavet din opgave til tiden”.

– “Den er snart færdig, og kan printes den ud i aften, så jeg kan sove længere i morgen. Skal afleveres senest klokken 15 i morgen”…

SEX I DAG?

Else vender sig om “Så er vi to – altså, der kan sove lidt længe”. Hun lukker døren bag sig og Mikkel sætter sig foran computeren igen…

Mikkel åbner sine øjne tidligt morgenen efter, der er stadig mørkt udenfor og der er flere timer til at vækkeuret er sat til at ringe, men han kan ikke sove længere.

Med god tid står han op. Han forældre er vist taget af sted. Han får sig et bad, morgenmad og tager tøj på. Kort efter ringer telefonen, som ellers aldrig ringer så tidligt om morgenen. “Det er Mikkel” – siger han i røret. “Godmorgen, du er tidligt oppe” – Elses stemme.

“Kunne ikke sove mere” – forklarer Mikkel.

– “Kunne jeg heller ikke selv. Sådan er det når man normalt står tidligt op. Har du fået tøj på?” – spørger hun.

– “Ja ja og morgenmad også” – svarer han.

– “Godt! Pak din skoletaske og kom herover med det samme” – siger hun med en højere stemme.

– “Hvad?” – spørger Mikkel

– “Du kommer over, nu” – siger hun med højere stemme.

– “Ja, “mor””.

*dut dut dut* – Else har lagt røret på.

Mikkel tager sin taske med udskrevet rapport, låser døren og finder cyklen i skuret. Cyklende i mørket kan han se der er lys i entreen ved bagindgangen og i køkkenvinduet hos Else. Kort tid efter stiller han cyklen ved bagindgangen. Udenfor hænger vasketøj og blafre en smule i den stille vind.

Han åbner døren, der er helt stille, som ingen er hjemme. Duften af skyldemiddel eller sæbe er stadig i rummet. Han tager skoene af og stiller tasken. Han går stille ind og kommer ud i køkkenet hvor Else sidder ved køkkenbordet og læser i et blad.

Hun siger ingenting, kigger ikke på ham, men blot kigger videre i bladet. Mikkel sætter sig på stolen overfor og der går et stykke tid.

Hun kigger på ham “Det tog sin tid”. – siger hun og holder bladet på skrå. “Neej, jeg bor lige derovre” – svarer Mikkel og peger i retningen af hans hus.

– “Hm hm, men alligevel tog det lang tid.” – siger hun og kigger i bladet igen. “Nu kan du blive her til du skal i skole. Du kan tage noget at drikke i køleskabet hvis du er tørstig.”.

Mikkel rejser sig og går hen til køleskabet for at tage noget at drikke, hvorefter han går ind i stuen og sætter sig i sofaen. Der sidder han et kort øjeblik, men tager fjernbetjeningen og tænder for Tvet.

Kort efter kommer Else ind i stuen, hen til Mikkel og tager fjernbetjeningen for at slukke “Du så vist nok TV i går”.

Mikkel kigger direkte hendes i øjnene og hun mener det. Else går igen ud i køkkenet og sætter sig med sit blad.

Mikkel sidder stadig i stuen og sipper af glasset. “Miiiikkeeel” kalder Else ude fra køkkenet. Han rejser sig og går ud til hende.

“Hvad tid skal du med bussen” – spørger hun.

– “Bussen kører klokken 13.30, hvorfor?” – svarer han, men intet svar fra Else.

Mikkel står stille og kigger på hende. Hun kigger på ham, trækker stolen lidt længere ud og løfter bladet op mod hovedet. Hun vender hovedet og kigger direkte ham i øjnene. Hendes blik er et surt blik. Hun vender igen hovedet og kigger i bladet.

Mikkel står for et øjeblik. Han har muligheden for at komme over hendes knæ. Ind under bladet og over knæet. Hvad vil hun sige eller gøre tænker Mikkel, men tager en hurtig beslutning.

Mikkel træder langsomt frem og begynder at bukke sig ned for at komme ind under bladet og over hendes knæ. Han kigger efter en reaktion, men indtil nu er der ikke kommet nogen..

Else drejer øjet og kigger nu direkte i øjnene på ham. Hendes øjne fortæller at hun ved hvor han er på vej hen. Det var et målrettet øjne, direkte på Mikkel.

Hun kigger igen i bladet, og Mikkel fortsætter ind under bladet, over knæet.

Hovedet har passeret bladet og Else kigger på Mikkel der næsten ligger over knæet. Hun ligger bladet på bordet foran sig. “Sååådan jaaa, det var godt min dreng”.

Else hæver arm og med sin hånd, rammer hun hurtig og hårdt Mikkels balder. Mikkel ømmer sig Med den ene hånd hvilende på Mikkels ryg hæver hun igen sin arm og hånd – hårdt og hurtig igen på Mikkels balder. Hun sætter tempoet op rammer hans balder skiftevis.

Hun fortsætter i samme tempo et stykke tid, og stopper med et meget hårdt klap. “Rejs dig” – råber hun. Mikkel rejser sig og kigger på Else. “Du trænger til en røvfuld min dreng… Smid dine bukser.”

– “Me(n)” – fremstønner Mikkel.

“NU!” – råber hun.

Mikkel åbner for sine bukser og tager dem af . Han står nu i tights og kigger på hende.

“Kom!!, over knæet.”. Hun ser nu at Mikkel igen ligge sig over hendes knæ.

“Godt”.

Hun tager en smøg ud af cigaretpakken på bordet og ligger lighteren ved siden af. Med begge hænder løfter hun Mikkels tights og hiver dem ned så han nu ligger med bar numse.

Hun tænder sin smøg og hæver sin arm og et hurtigt klask lander på Mikkel højre balde og han ømmer sig rigtig meget.

“Jaaaa min dreng. Det er for dit eget bedste og det ved du godt”. Hun tager smøgen i munden og tænder for den, ligger lighteren fra sig på bordet og hæver armen. Hun starter Mikkels røvfuld med hastigt tempo.

“Uhmm, du trænger virkelig til den røvfuld” – Else tager smøgen ud med venstre hånd, og ligger den i askebægret og tager i stedet bladet op og begynder at læse samtidig med at hun tager sig af Mikkels numse.

Efter at have læst artiklen færdig ligger hun igen bladet, for at tage smøgen i munden. Hun griber godt fat i den med læberne, holder Mikkel med venstre hånd og giver ham ti hårde og hurtige smæk. “Mærkes som om det ikke trænger ind min dreng. Der er meget at arbejde med, men skal nok give dig en rigtig god røvfuld min dreng”.

Mikkel ømmer sig flere gange og hans numse er begyndt at blive rødlig.

“Tror vi skal indføre morgenrøvfuld hver morgen, inden du skal i skole min dreng.”. Hendes vejrtrækning bliver heftigere ved tanken, hendes smæk bliver hårdere.

Hun tager smøgen ud af munden for at skodde den i askebægeret. Hun kigger ned på Mikkel, holder venstre hånd på hans ryg og som tidligere får han flere hårde smæk.

Else hiver hans tights på plads igen. “Sådan min dreng, du må gerne rejse dig nu” – . Mikkel rejser sig, øm og brugt. Else kigger på klokken “Som tiden går”. Hun rejser sig og går ned og bagindgangen og ud på toilettet. Kort tid efter kommer hun ud fra toilettet igen og ser Mikkel stå nøjagtig samme sted som hun gik fra ham. Hun tager sin cigaretter og lighter “Kom” – siger hun og hun går ind i stuen med Mikkel bag sig. Hun sætter sig i sofaen og tager fjernbetjeningen. “Der er tid til en røvfuld mere min dreng, så fart på”.

Mikkel trækker sig sine tights ned bagpå og ligger sig over Elses knæ. “Dejligt min dreng”. Hun zapper på Tv’et og finder et kanal hvor efter hun ligger fjernbetjeningen fra sig.

Hun hæver højre arm skrå bagover og med lynets hast falder det første smæk og meget kort tid efter det andet smæk. Hendes vejrtrækning bliver heftigere, dybere og giver små pust og støn ved flere smæk. Hun sætter farten op og Mikkels numse bliver hurtigt rød og han ømmer sig. Else hører dette, men hun har Mikkel over sit knæ og har i lang tid savnet at give en god røvfuld. Nu har hun Mikkel, og vil udnytte det for hun har flere gange haft øje til ham og har haft lyst til at give ham en røvfuld.

Hun snapper ud af den lille verden hun pludselig befandt sig i og kan nu hvor meget Mikkel ømmer sig. “Jaaa ja min dreng, vi er næsten færdige”.

Else tager fat i fjernbetjeningen for at skrue op for Tvet. I samme øjeblik som hun ligger fjernbetjeningen igen ser hun sin smøg liggende på bordet, som hun helt har glemt. Hun tager den i munden og med lidt besvær får hun den tændt. Røgen fra smøgen breder sig ud over stuen og Mikkel nyder duften.

Hun ligger smøgen fra sig i askebægeret på sofabordet for at gøre Mikkel færdig inden han skal gå.

Mikkel er virkelig øm, og han ømmer sig rigtig meget, men Else han ikke høre ham for Tvet og hun er også ligeglad for hendes primære mål er at give den røvfuld som han fortjener.

Efter længere tid giver Else et sidste smæk “Så!, du skal i skole”. Mikkel rejser sig og går ud i køkkenet efter sine bukser. Else kommer ud i køkkenet “I morgen her så snart dine forældre er kørt!!”.

-“Ja “mor”. Og tak” – siger Mikkel og går ned til bagindgangen for at tage sin taske og køre klar til at køre. Else kommer ned til bagindgangen “håbe du får en god dag i skolen min dreng”.

Mikkel kan virkelig mærke sin numse, den er blevet godt brugt og han smiler rigtig og det kildre i kroppen som han var forelsket.

Mvh Caelestis

Send gerne en kommentar eller karakter 🙂

porno med danske piger