En fantastisk veninde

SPAR MANGE PENGE

Uden tøven kastede hun en fjernbetjening hen til mig, og spurgte mig meget intimt “Hvor liderlig er du ?”,, Det jeg havde fået i hånden var til en vibrator hun gik rundt med…

Mødet med Tina startede en fredag lidt før lukketid, hos vores lokale brugs, hvor jeg var ved at handle ind til aftensmaden. “Vi kalder det fars dag”. Jeg havde været til kundemøde hele dagen og var ved at være godt træt oven på en lang køretur hjem, hvor det jeg længtes mest efter, hvis jeg skal være ærlig, var at komme at med jakkesættet og bare hoppe i campinghabitten. Der var kun 1 bil ud over min på p. pladsen, så jeg tænkte på vej ind i butikken, at det var rart at der ikke var så mange lokale der skulle tales med og jeg kunne tillade mig at slappe lidt af. Lige da jeg trådte ind og kiggede hen mod kassen for at hilse som jeg altid gør. Jeg fik øje på Tina og sagde hej og så hun gjorde sig klar til at forlade butikken.

Tina og jeg har aldrig talt sammen, men kender hende fra butikslivet som jeg har brugt nogle år i. Hun lyste helt op og meget overrasket for os begge, sagde hun højt haaaj. ..Hvad skete der lige her, tænkte jeg på vejen rundt,, men fornemmede også godt årsagen til udbruddet.

Da jeg ret hurtigt efter kom op til kassen stod hun stadig og ventede. “Jeg kunne ikke kende dig i det fine tøj,, du ser sgu da godt ud i dag”, sagde hun, hvilket jeg vurderede hun gjorde for at bygge videre på det hun allerede havde afsløret. Inden jeg svarede registrerede jeg at kassedamen sad og følte sig lidt forlegen på mine vegne. Set bagefter skulle jeg måske have svaret anderledes den dag, men fik ikke sagt andet end tak og bla. Bla… Jeg var sgu så træt at jeg ikke tænkte på det frække. Det eneste jeg sådan rigtig husker er at jeg vurderede chancen som spildt. Øv.øv.

Siden den fredag har jeg flere gange ramt samme tidspunkt at handle på for at gengælde Tinas kompliment, men det var først i sidste uge det lykkedes. Igen var det fredag og igen var der helt tomt i butikken, (næsten). Jeg så hun stod for sig selv og kiggede på varer, da jeg listede mig bag hende og sagde så hun kun lige kunne høre det. “I dag er det dig der ser godt ud”, hun vendte sig om at sagde hej med et stort smil og gav mig uventet et hurtig kram. “Du ser nu direktør agtig ud i det der tøj” sagde hun hvortil jeg svarede at jeg jo er direktør… Så var det jeg sprang ud i det og sagde, “det er jo ligefør jeg skal have dit nr. Når jeg skal bruge et kompliment næste gang” sagde jeg smilende,, “Så skal jeg i hvert fald også have dit”, svarede hun og skubbede med skulderen. Vi aftalte at vente udenfor når vi havde handlet færdig.

SEX I DAG?

Jeg fik hendes telefonnr og hun fik mit. Hun sagde at hun var hjemmegående for tiden og jeg kunne bare ringe, så det gjorde jeg næste morgen.. Hun var noget træt med alligevel glad for at jeg ringede og sagde at hun godt kunne bruge et kompliment lige nu,,,hvortil jeg svarede at det kunne hun da godt få, hvis hun fortalte hvor jeg skulle køre hen for at give hende det.. Jeg fik adressen og satte kursen…

Døren var åben og jeg gik ind som aftalt, til det jeg kun kan beskrive som et rigtig dejligt syn. Tina modtog mig med et sødt smil. Hun havde nærmest ikke tøj på, eller i hvert fald kunne jeg se lige gennem til et par knaldrøde trusser, med hofteholder og røde strømper. Hun havde bare bryster inde under kimonoen.

Uden tøven kastede hun en fjernbetjening hen til mig, og spurgte mig meget intimt “Hvor liderlig er du ?”,, Det jeg havde fået i hånden var til en vibrator hun gik rundt med og da jeg opdagede det, dunkede det bare for vildt i tindingerne.. Jeg svarede ikke på spørgsmålet men tændte bare på fuld knald.. Hun gav et lille uh og krydsede benene let mens hun støttede sig til en stol og jeg skyndte mig at smide noget af tøjet.

Vi tungekyssede vildt og hun havde svære og svære ved at blive stående så det fik jeg lavet om på ved at bære hende, i bedste brude stil, ind i sengen hvor jeg knappede hofteholderen op og trak trusserne af hende. Herefter jeg begravede min tunge i hendes fisse. På et tidspunkt trak jeg vibratoren ud og skubbede den mod hendes baghul som jeg havde slikket og nusset helt vild og fik den stille og roligt ind mens jeg slikkede videre,, og så kom hun helt vildt med rystelser og kramper og en slask plask våd fisse som jeg slikkede videre på..

Hun kom til sig selv igen, og satte sig op i sengen,, hev bukserne af mig og min stive pik struttede lige frem mod hendes ansigt. “Nu skal du få lov til at sprøjte lige hvor du vil” sagde hun, ” hvortil jeg svarede at hun skulle fortælle mig hvad hun havde i tankerne. “Jeg vil bare have din sperm” sagde hun og suttede, klemte og slikkede indtil jeg måtte overgive mig og sprøjte al min sperm ud i munden på hende. Det løb ned af hendes hage, bryster og mave. Hun slikkede og suttede stille og roligt videre, mens hun smurte min sperm ud over kroppen og ned over fissen. Et guddommeligt syn.

“Tak for komplimentet” sagde hun frækt og kiggede op og tog min pik i munden igen. Det var lykkedes hende at slikke den stiv igen. Jeg vendte hende om og trak brummeren ud af enden på hende og førte min pik op hvor den havde været, hvilket jeg bare fik lov til. Jeg kneppede videre uden at tænkte på om hun var ved at komme, men det havde jeg heller ikke nød for hun gjorde det samme. Hun nulrede sin fisse for vildt, mens jeg pulede hende i røven og jeg måtte for anden gang levere min udløsning, som jeg sendte et godt stykke op i hendes fantastiske røv.

Hun var fantastisk den morgen,, og vi blev hurtigt enige om at vi skulle lege meget mere, og vi kunne sende vores fantasier til hinanden som optakt.

Vi skal lege med roller næste gang…

porno med danske piger