Fantastisk

SPAR MANGE PENGE

Jeg sagde ej, ikke her, kan du så ikke bare give mig i blowjob. Hun sagde fint og gik hen og åbnede mine bukser, og tog mit stive pik frem…

Denne historie er sand, og fandt sted for ikke særlig længe side, jeg er selv en dreng på 16 år, normal højde, med blondt hår og blå øjne.

Det hele startede sidste år da vi fik en ny pige i klassen, hun var et år ældre end resten af os. Ikke noget specielt af udseende.

SEX I DAG?

Hun har gennem året gået og spillet lidt op til noget sjovt, men jeg havde en pige, en af hendes veninder, så jeg tog det bare som en joke. Men da en af mine bedste venner, havde været hjemme hos hende, for at lave noget på en stor skole opgave, var den sidste i gruppe været nød til at gå, og da den sidste gik ud af døren, var hun nærmest fløjet på ham, og spurgt om de ikke lige kunne holde en pause for hun ville gerne have pik nu, og at han skulle tage hende hårdt.

Så jeg begyndte at tage de ting hun sagde mere seriøst, og afværge dem. Men da forholdet med hendes veninde sluttede, ikke mange dage før sidste skoledage, tænkte jeg at nu kunne jeg se om hun mente det. så til en fest for klassen. Begyndte jeg at lægge op til noget, og lige efter vi havde spist, stod jeg og snakkede med en ven, kom hun hen og viskede i mit øre at hun ville have mig, og jeg afsluttede samtalen, og sagde til hende så kom, og vi gik en på hende festen var hos værelse, og jeg sagde så kom der er en seng der, døren er låst. Og hun gik i gang med at åbne bukserne, og jeg blev ret overrasket, det havde jeg ikke regnet med, så jeg sagde ej, ikke her, kan du så ikke bare give mig i blowjob, og hun sagde fint, og gik hen og åbnede mine bukser, og tog mit stive pik frem, (ved ikke om den er stor i forhold til andre men der er aldrig nogen der har klaget.) Og gik på knæ og begyndte at sutte, det var det bedste blowjob jeg nogensinde har fået, og vi blev færdig, og jeg fik bukserne på, efter hun havde slugt det hele, og jeg sagde tak, og om jeg ikke lige skulle have hendes nummer. Og det fik jeg og vi gik ud til festen, og ingen lagde mærke til noget, da festen var slut og jeg var på vej hjem, ringede hun til mig, og sagde der var noget hygge fest hos hende om en halv time, for et par stykker, så jeg gik lige hjem og ringede efter en taxa.

Jeg kom ud, og hørte der var musik og sådan, så jeg bankede på, og hun kom ud og åbnede og kyssede mig, og holdt om mig. Da jeg kom ind så jeg at jeg var den eneste og spurgte om der ikke kom andre, og hun grinte af mig nej da, vi har det hele for os selv, og hun tog sin top af så hendes dejlige bryster kom til syne, og åbnede sine bukser, og tog dem af og stod foran mig kun i G-streng og det havde sin virkning på mig, jeg tog min bluse af og smed bukserne, og min pik lavede et telt under mine boxer, og vi gik i gang, midt i entreen, og hun lagde sig på gulvet og uden varsel stak jeg min pik ind, og gik i gang med at humpe hende, efter en 5-10min sagde hun at hun ville ride, mig så vi byttede position, og sådan kørte vi lidt hvor vi skiftede til forskellige stillinger, indtil hun skreg først orgasme ud, og skreg hun ville have den i røven, og når hun når spurgte så pænt måtte hun vel få den i røven, og hun løb efter noget at smører hendes bagerst hul med, da det var først gang, og jeg gik i gang med at gøre klar, og gik først en så to fingre ind i hende, og gjorde klar og så var det ind med pikken, og det var den dejligste følelse, at stå der og kneppe en jeg havde gået i klasse med hårdt i røven om at et lille bord i entreen. Og der gik ikke længe før jeg ikke kunne holde til mere, og sagde til hende nu kommer jeg og hun stoppede, og vente sig om, rev kondomet af mig, og begyndte at sutte, og jeg spurgte om hun ville have det i munden og hun tog pikken ud og sagde ja, kom med det. og det kom, og det var meget mere end jeg nogensinde var kommet før.

Nu ringer jeg til hende hvis jeg mangler noget…

 

porno med danske piger