En fræk biograf tur med fremmede hånd

SPAR MANGE PENGE

Den dag i dag kan jeg stadig ikke huske, hvilken film det var jeg var gået ind for at se.

Par fyrer den af i biografen!Det var en af mine første ture til Tyskland, sproget kunne jeg ikke ret meget af , og iøvrigt kendte jeg ikke nogen som helst, men i stedet for at sidde alene i lejligheden, besluttede jeg mig for at gå i biffen, selvom det var en lækker lun sommeraften.

Da jeg er rimeligt høj, købte jeg billet til bagerste sofa række……… og videre til boden med popcorn og cola, så var der dømt råhygge.

Biografen var næsten tom, jeg vil tro der sad en 15-20 mennesker, men heller ikke flere, nok pga det gode vejr, nå men jeg smækkede numsen i sædet, og benyttede endda sædet ved siden af mig til mine indkøbte lækkerier, hele rækken var jo alligevel kun besat af mig.
Da filmen starter kommer en ung mørk fyr pludselig ind, og af alle pladser vælger han pladsen lige ved siden af mig, han siger ikke noget sætter sig blot godt til rette og snart er vi optaget af filmen …

SEX I DAG?

Da der er gået en 15-20 min mærker jeg pludselig hans meget store varme hånd, på mit bare knæ, jeg vifter den prompte væk og kigger arrigt på ham, men han lader fuldstændigt som ingenting, kort tid efter gør han det igen, og jeg vifter den igen væk, det gentager sig sådan cirka 20 gange, hvorefter jeg af en eller anden grund lader hans hånd være der på mit knæ, der ligger så hans store varme hånd på mit knæ… længe, pludselig begynder han så at nusse mit knæ, og lader meget stille hånden bevæge sig millimeter for millimeter op mod mit lår, jeg kan mærke det er grænseoverskridende, men også fandens ophidsende, så jeg tænker okay makker, så lad os se hvor modig du er….

DET VAR HAN, for ganske stille har han bevæget sig op ad mit lår, helt op til trussekanten, hvor han længe nusser mig uden på, jeg må indrømme at være rimeligt tændt på det tidspunkt, men hver gang jeg kigger op på ham, så ser han bare filmen, det er kun hans hånd der er liv i, den finder så efterhånden indenfor min trussekant…. og nu vil jeg love dig at jeg absolut ikke så mere film, jeg havde travlt nok med at forsøge ikke at stønne hele biografen ned.

Uden at flytte sin hånd fra mit skød, tager han min hånd over til sig hvor han ubemærket har åbnet sine bukser og taget sit lem ud, han placerer min hånd på hans sten hårde pik……… vildt !!!

Pludselig kan jeg mærke at han lader sig glide ned af sædet, ned på gulvet hvor han langsomt drejer sig rundt og derefter befinder sig med ansigtet mellem mine ben, derefter trækker han mig så langt ud på sædet at jeg kun lige med nød og næppe, kan sidde der, hvorefter han løfter min nederdel op og dukker hovedet ned til mit skød, skubber trusserne til side og slikker mig så grundig at jeg er ved at skrige højt, han bliver ved og ved og jeg er til sidst næsten ligeglad med om nogen hører noget, det er sindssygt godt, og frækt og ikke mindst forbudt.

Da jeg er kommet for nr. gud hvilken gang, kommer hans hoved til syne og han fisker et folieindpakket kondom op af lommen, som han rækker mig og hvisker spørgende YES ?
Jeg pakker tavst kondomet op, og rækker ham det, han sætter det på, og kommer nærmest glidende op fra gulvet og lader sig tavst glide op af mig til hans hoved er forbi mit, nærmest som om han kigger efter noget bag ryglænet, derefter sænker han sit underliv ned mod mit skød, og glider stille op i mig , forsigtigt nok fordi han er ret stor, og så begynder han ellers at bevæge sig rytmisk ind og ud af mig, så atletisk, at jeg næsten ikke kan se han bevæger kroppen, og det eneste af ham der røre mig er pikken dybt oppe i mig, det er ufatteligt frækt og jeg kommer næsten med det samme igen og igen og igen, så mærker jeg han vokser en smule i mig, stønner ganske stille og hugger dybt i mig og så gennemrystes hele hans krop, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at også han er kommet, han ligger stille et par minutter og visker så på tysk, tak skønne pige, hvorefter han rækker den ene hånd ned og lukker sine bukser inden han ruller sidelæns over i sit eget sæde, blot for at rejse sig op og forlade biografen lige så stille som han kom ind….

Jeg har mange gange siden været i den samme biograf, men det har han ikke, har aldrig set han siden, ved ikke engang hvem han var, men jeg vil love dig for at det er en oplevelse, jeg vil huske til den dag jeg visner.

porno med danske piger