En julehistorie

Hun blev mere og mere liderlig. Og netop som dildoen gled ind i den lækre, lille og våde nissefisse, hørte hun ham! Ho-ho-ho, lød det ude fra gangen…

Det var jul og hun var cool. Der havde været travlt i nisseland, og hun var næsten hjemme, og klar til et langt og dejligt bad. Efter at have taget sit nissetøj af, lå hun nøgen i badekarret og nød det varme vand, fornemmede olierne der gjorde vandet ekstra blødt og lækkert. Hun kunne mærke på sin hud, at også her virkede olierne blødgørende. Hun lod hænderne glide over huden, og mærkede effekten af både det varme, bløde vand, og hendes hænders langsomme strøg, nedover kroppen.

Hun mærkede kroppens reaktioner, hun blev stille og roligt mere og mere liderlig. Nissepiger er af natur ganske frække, men netop denne lille nissepige, var særligt fræk. Hendes hænder gled langsomt ned af maven og stoppede ved venusbjerget, hvor hun med begge hænder pressede indad. Hmmm, hænderne gled nu opad mod brysterne, der allerede stod med stive brystvorter, og med hænderne cirklende omkring brystvorterne, begyndte hun så småt at stønne liderligt. Hun klemte sine bryster og brystvorter, før hænderne igen gled ned af maven, mod venusbjerget.

Hun lod nu den ene hånd glide dybere ned mellem benene, og den anden gled igen op mod brysterne. Med et fast tag i det ene bryst, gled den anden hånds fingre, ind i hendes lille, våde nissefisse. Uhmmmm, hun nød at mærke sin egen indre varme, og var hun ikke allerede våd af karrets varme vand, blev hun nu endnu mere våd.

Hendes vejrtrækning blev dybere og hurtigere, fingrene bevægede sig på skift inde i den lille nissefisse, og omkring den opsvulmede klit. Nogle gange med faste kontante strøg, og andre gange let og hurtigt. Kroppen bevægede sig i takt med de varme indre bølger af vellyst, og karret skvulpede over, som hun blev mere og mere vild i varmen.

Med den ene hånd aktivt mellem benene, lod hun den anden søge udenfor karret, hvor hendes yndlingsdildo lå. Den passede bare så perfekt i både hendes hånd og hendes livlige nissefisse. Langsomt og nydende lod hun den glide op og ned langs hendes skamlæber, der let gled til side, så det varme fugtige gav dildoen et lettere og blødere glid. Hun nød dens dybe summende fornemmelse fra vibrationerne, der kom inde fra den centrale del af dildoen, og var ganske anderledes end andre dildoer hun havde benyttet tidligere.

Mens hun klemte om sit bryst med den ene hånd, og lod dildoen glide frem og tilbage, op og ned ad hendes skamlæber, blev hun mere og mere liderlig. Og netop som dildoen gled ind i den lækre, lille og våde nissefisse, hørte hun ham!

Ho-ho-ho, lød det ude fra gangen. Hun havde fuldstændig glemt at han ville være hurtigt færdig med første runde denne jul, også for en julemanden har internettet gjort alting uhyggeligt hurtigt.

SEX I DAG?

Hun sprang op fra badet, greb sin nissekåbe og -hue, løb ud og sprang i armene på den overraskede julemand. Ho-ho-ho lød det igen, efterfulgt af en mere almindeligt latter:"Ha ha ha, er du der lille nissepige, Uhm, du dufter fantastisk, og så rød de små kinder er. Nu har du vel ikke haft fingrene i kagedåsen, ha ha ha?"

Han lo, og hun smilede rødmende. For udenforstående må de to have været et fantastisk syn; han var stor og tyk, nærmest kæmpemæssig, mens hun var lille og klejn, ikke engang en meter høj. Hun kunne gemme sig under hans skæg, så klejn var hun. Men de to nød hinanden og havde hen ad vejen fundet løsninger på deres fysiske udfordringer.

Nissepiger er ikke helt identiske med menneskenes pigebørn. Som magiske væsener, kunne de med den blotte tanke reorganisere det meste af deres anatomi. Så hun kunne med lethed sno sig om hans tykke pik, og have ham i sin fulde højde og drøjde. Når hun spillede hans pik, måtte hun dog bruge begge hænder, men det var der ikke nogen af dem der klagede over.

Omvendt nød han den lille nissepiges frække smil og det særlige glimt i hendes øjne, og han vidste at hun elskede sex mere end de øvrige nisser, der mest blot elskede julegrød, at drille menneskene samt at arbejde for julemanden.

Og også han var et magisk væsen, og vidste nok hvordan han skulle få den lille nissepige op at flyve, og det uden hverken Rudolf eller hans kane! Bl.a. var han shapeshifter og kunne let ændre sin skikkelse. En gang havde han taget skikkelse efter Peter Pan, hvilket havde gjort hende helt ekstatisk. Først længe efter gik det op for ham at det der havde tændt hende, var at gøre Klokkeblomst jaloux.

Hun var både glad for at se ham og liderlig efter at "have haft fingrene i kagedåsen", mens hun var i bad. Hun kyssede ham igen og igen, mens han klukkede ho-ho-ho. Den lille nissepiges mund fyldte næsten ingenting, men hun vidste nok hvordan hun skulle bruge den. Hun kravlede hurtigt indenfor hans dragt (hendes egen røg af ved samme belejlige lejlighed) og rundt og ned. Hun ville have pik, og hun ville have det nu.

Med benene snoet godt rundt om hans ene lår, begyndte hun nu at slikke ham. Med begge hænder havde hun godt fat øverst på skaftet, og kørte op og ned, trak hans stive pik ind til sin fyldige nissebarm, der stadig var blød og glat af badeolie. Hun spillede og slikkede, til han sukkede og stønnede. Hurtigt fik han sin store kåbe af, og tog hende nænsomt op på sit enorme bryst. Hun tog fat i det store skæg, trak sig op så de var i øjenhøjde. Mens hun kærligt kiggede ind i hans mørke øjne, mærkede hun en særlig lethed hun kun kendte alt for godt. Med sin magiske mentalitet havde han befriet dem for deres kødelige hylstre, og de flød nu astralt rundt i eksotiske hjørner af det uendelige kosmos.

De matchede nu i størrelse og på trods af at de havde efterladt det kødelige hylster, var de sexuelle stemninger og følelser endnu stærkere og lidenskaben flammede, i den frie form som de befandt sig i. Nogle af menneskenes drengebørn, vil kunne huske "englefisse" fra deres våde drømme.

De flød afsted i det uendelige kosmos, han på ryggen, med hende ridende på hans tykke pik. Hun havde netop tryllet sin nissehue om til en cowboyhat, og gjaldede Yihaaaaaaa….. ud i Universet. Det fik dem begge til at skraldgrine, og mens hans mave hoppede af latter, forplantede vibrationerne sig og hun blev forløst i både latter og en vidunderligt sitrende orgasme.

Han smilede varmt til hende, og frembragte hurtigt en vidunderlig lille, smuk planet, lige stor nok til at kun de kunne være der. En planet, der var så lille at man kunne se sol og måne samtidigt og til enhver tid. Et sted hvor atmosfære udelukkende var en emotionel størrelse. Den smukke planet havde farver som opaler, og en stille sfærisk musik, der forekom at stamme fra planetens indre.

På denne lille smukke planet var det hendes tur til at udfolde sin magi. Hun skabte først et alternativt selv, så der nu var to små frække nissepiger, og derefter tre og fire. Julemanden, der jo nu var i en skikkelse, der matchede nissepigerne, var nærmest ude af sig selv af fryd. Fire små, frække nissepiger, der kun havde tanke for at frembringe nydelse for ham, uhm mums.

Hastigt fremtryllede den ene nissepige en seng af bløde og friske blomster, og som han lå der og kiggede lystent på de bløde numser, ypperlige bryster og det frække glimt i øjnene, mærkede han små hænder, der langsomt kørte op langs inderlårene, mens en anden satte sig overskrævs på hans ansigt, så han blev smurt ind i en lille lækker og våd fisse. Han nød duften, varmen og væden, og at hans pung og pik nu blev slikket og spillet, med både faste kontante strøg og bevægelser, og samt våde frække tunger. Liderlig som han var blev han relativ hurtigt bragt til ekstasens rand, og holdt lige der, indtil Han kom i kaskader af sperm.

Efter en kort pause, hvor han kom til hætterne igen, slap nissepigen sine alternative selv løs på det omgivne lystne univers, og julemanden genskabte sin oprindelige skikkelse og buldrende latter. Hun havde altid nydt hans latter, og mens de sammen dalede ned fra ekstatiske højder, holdt de hinanden tæt. De vidste begge at han havde endnu en tur ud i julenatten, der var steder, hvor julen fejredes den 25., og børnene i disse dele af verden, skulle også nyde godt af at det var jul.

porno med danske piger