En nøgen tur i skoven

SPAR MANGE PENGE

Jeg var ekstremt ophidset, og det har man givet kunne se på mig. Jeg havde udset mig en strækning på en lille kilometer, som jeg gik rask ud, og skulle så vende om og gå tilbage…

En chat i går fik mig til at tænke på en dejlig oplevelse jeg havde for en del år siden.

Jeg var alene dengang, og efter en skilsmisse måske ikke helt klar til at engagere mig i et nyt forhold.

Jeg hyggede mig i hvert fald meget for mig selv, og dildoer og fingre kom ind imellem på groft overarbejde. Men egentlig nød jeg friheden og nød al den sexuelle glæde, jeg kunne give mig selv.

Jeg chattede en del dengang, det var noget temmelig nyt og spændende, og også dengang endte chatten ofte i noget rigtig frækt.

Jeg har aldrig været den der sad med den ene hånd i fissen mens jeg chattede, men særdeles varm og ophidset kunne jeg sagtens blive. Og efter mangen en dejlig chat har jeg da tit kastet mig på sengen og ladet safter og tanker løbe.

Den dag havde jeg chattet med en god og fast chatkammerat. Vi havde været omkring mange spændende ting. Blandt andet havde vi talt om at være nøgen på offentlige steder, noget som havde tændt os begge.

Aftalen blev, at jeg efter vores chat skulle tage min bil, Tage en tynd sommerkjole på, og så køre til stranden og gå nøgen en tur langs vandkanten. Bagefter skulle jeg så køre hjem og på chatten fortælle ham om oplevelsen.

Han boede i den anden ende af landet, så vi mødtes aldrig, men chattede i flere år, og jeg vidste alt om hvornår han var på chatten osv.

Da vi havde afsluttet vores chat, gjorde jeg mig klar. Det var en dejlig varm sommeraften, klokken var nok omkring 20, og jeg var godt klar over, at der ikke ville være særlig mange solbare på stranden, hvorfor det at gå nøgen rundt, nok ville virke lidt specielt.

Jeg Gik i bad og gjorde lidt ud af barberingen og hudplejen. Tog den mindste sommer kjole på over min nøgne hud, og gik ud og satte mig i bilen uden videre.

Mødte heldigvis ingen naboer.

Jeg skal huske at fortælle, at hvis du ikke har gættet det, så var jeg vildt liderlig. Sådan virkelig kørt helt op, men jeg havde jo lovet, så derfor tog jeg afsted uden at sørge for min tilfredsstillelse først. Ville sikkert også føles endnu mere spændende og ophidsende uden forudgående vaccination.

Allerede da jeg kørte ned af den villavej jeg boede på, kunne jeg ikke holde fingrene fra min våde fisse. Jeg kunne bare ikke lade være med at kæle lige så stille mens jeg kørte.

Kørte af ringvejen i Århus, bred og med rimelig meget tung trafik, og uden at tænke videre over det kørte jeg der mellem store lastbiler mens jeg sad med den ene hånd begravet i skødet.

Det gjorde ikke ophidselsen mindre, da en chauffør begyndte at vinke til mig. Jeg nød det dog, og gav ham lidt til huskeren. Trak tydeligvis fingeren ud, tog den op til læberne og sugede den ind i min mund. Der kunne være sket en ulykke. Hverken han eller jeg var nok særlig opmærksomme i trafikken på det tidspunkt.

Kort efter skiltes vore veje, og jeg forsatte ud mod stranden.

Der er et sted derude, hvor man dengang i hvert fald sagtens kunne solbare og bade nøgen. Ikke egentlig fribadestrand, men på det sted var det i hvert fald almindelig accepteret, at man ikke havde tøj på.

Jeg parkerede, og gik ned af den lange trappe til vandet. Trappen endte i den fjerneste ende af det område, jeg havde udset mig. Der var ingen mennesker lige i nærheden, men lidt henne ad stranden kunne jeg se der var flere. Jeg hev kjolen over hovedet og rullede den sammen i en pose, som jeg gemte ved trappen. Så gik jeg ned mod vandkanten og begyndte at gå videre frem.

Nok er det en strand hvor det er almindeligt at ligge uden tøj, men det var tilsyneladende ikke almindeligt at gøre det så sent på aftenen.

Alle jeg mødte kastede blikke efter mig, og de havde alle tøj på.

Almindelig mennesker – oftest par, hvor ikke mindst mændene kiggede godt efter mig, når jeg helt nøgen gik forbi som ingenting. Det tændte mig igen – vildt. Og jeg kunne ligefrem fornemme væden trænge ud gennem mine slimhinder, og jeg var sikker på, at et stort skidt ville åbne mine skamlæber så meget, at en lille flod ville løbe ned ad mine lår.

Jeg var ekstremt ophidset, og det har man givet kunne se på mig.

Jeg havde udset mig en strækning på en lille kilometer, som jeg gik rask ud, og skulle så vende om og gå tilbage til min kjole og min bil.

SEX I DAG?

Ved min planlagte vendeplads var der en stor badebro, som gik langt ud i vandet. Jeg entrede broen, og gik ud af den, modet var virkelig kommet til mig, for ude for enden sad der 2 og fiskede, og der stod også en fyr omtrent halvvejs ude på broen.

Jeg skridtede forbi og bemærkede ethvert blik som målte og vurderede min krop undervejs. Jeg spurgte lidt til fangsten, og fik flere sigende blikke end svar. Tror de 2 var lidt flove eller pinligt berørte i forhold til hinanden.

På tilbagevej sagde den fyr der stadig bare stod der og åbenlyst gloede på mig et forsigtigt “hej”. Jeg tror bare jeg brumnmede lidt og kiggede tilbage på ham.

Han var nok i hvert fald 20 år yngre end mig. Nydelig og lidt muskuløs fyr, med et behageligt udseende og en udstråling som gjorde, at jeg nok ubevidst sænkede farten lidt. Jeg gloede også og gættede på hvad hans korte bukser gemte.

Tilbage på stranden opdagede jeg, at den unge fyr gik i samme retning. Jeg vil ikke på daværende tidspunkt sige at han fulgte efter mig, men så alligevel.

Jeg koncentrerede mig om at komme frem, og på at iagttage de andre personer jeg mødte og de som sad i sandet og snakkede. Men kunne hele tiden fornemme, at han nok var på vej i samme retning stadigvæk.

Da jeg nåede hen i nærheden af trappen vendte jeg mig hurtigt om, og kunne konstatere, at han stadig var bag mig – ca. 20 meter. Jeg var nu ikke i tvivl om, at han fulgte efter. Og tænkte, at nu skuffede jeg ham nok fælt, når jeg om lidt tog min kjole på igen.

Men tanken kom så pludselig til mig, at jeg ville se hvad han egentlig havde i sinde, jeg ville se hvor langt han turde gå, og jeg ville nok give ham lang snor.

Jeg var bestemt ikke afklaret med om jeg ville have sex med ham, men jeg ville have vished for, hvor langt min tiltrækning kunne fastholde ham.

Husk lige, at jeg stadig var drivende våd og havde så enorm lyst til sex, som jeg kun sjældent har oplevet det.

Jeg samlede min kjole op, men i stedet for at tage den på, gik jeg bare videre op ad trappen uden en trævl på kroppen, og i stedet for at gå direkte ud til min bil på P-pladsen, bevægede jeg mig væk fra stien og ind i et lidt tættere krat.

Vi havde endnu ikke udvekslet et eneste ord og heller ikke et blik, men jeg fornemmede, at der var opstået en vis fælles forståelse mellem os, som betød, at han fulgte efter i behørig afstand, og at jeg viste vej ind i skovtykningen.

Efter nogen minutters gang, kunne jeg i hvert fald ikke længere ses fra hverken vejen eller stien. Jeg standsede ved nogen store træer, og lænede mig med ryggen til det ene. Jeg havde nu fronten direkte imod min forfølger, og jeg lod stille min højre hånd lægge sig på mit venusbjerg. Jeg kiggede direkte hen mod ham, søgte hans blik og lod min pegefinger kredse stille rundt på min klitoris.

Jeg kunne let følge hans blik, men han langsomt kom nærmere. Den løb stille ned over min krop, og fæstnede sig mod den finger jeg roterede.

Mit hjerte hamrede, hvad ville der ske, når han kom tæt nok på, ville han kaste sig over mig ?, ville han spørge pænt om lov ?, ville han bare gå forbi? Ellers hvad – mulighederne var mange.

Mine øjne stirrede på ham, han stirrede på mit skød og mine fingre, og da han nåede en afstand af ca. 2 m. lænede han sig bare op at træet foran mig og stod på samme måde som jeg.

Ubevidst var det nok det jeg allerhelst ville have der skete.

Han stirrede og jeg roterede og klemte, klemte også på skift mine bryster, og undlod ikek at give ham indtryk af, at jeg havde det meget behageligt.

Han stirrede lidt. Så lod også han lysten gå over optugtelsen. Han knappede sine shorts op. De faldt ned omkring hans ankler, og afslørede et pragteksemplar af racen erigeret penis.

Stor flot og lækker, lige til at spise, og så tog han den i hånden, og begyndte langsomt at onanere.

Dejligt så det ud. Dejligt at se på og dejligt at fornemme mine egne fingre kærtegne min fisse.

Længe stod vi begge der og legede hver med sit eget legetøj. Hver med blikket stift rettet mod den andens kønsdele, og begge afgav vi lyde, som umiskendelig fortalte, at her opnåede vi hver især stor fornøjelse og glæde.

Hurtigere og hurtigere gik det. Han gned og gnubbede, kælede for sin pung, klemte og trak forhuden så langt tilbage det kunne lade sig gøre. Den stive pik og det store hoved pegede lige imod mig.

Jeg lod fingrene køre om mellem mine skamlæber, mærkede væden løbe ned ad mine lår. Suttede på fingeren, hvorefter fingrene igen kastede sig over fissen og klitoris.

Ingen glæde varer dog evigt. Helt hypnotiserede stirrede vi løs på hinanden, og min eneste tanke var, at nu skulle han sprøjte ud over jorden imellem os og jeg skulle se de stærke sprøjt giva ham den ultimative orgasme.

Og jag var ikke i tvivl om, at jeg snart ville vise ham den feminine udgave af en pragtorgasme.

Og ganske rigtigt, pludselig brølede han, holdt inde med gnubberiet og pressede forhuden helt tilbage. Sæden kom i 3-4 lange tunge sprøjt, som lande ca. midt imellem os. Jeg krampede og knækkede næsten sammen og udstødte en række uartikulerede lyde. Vi havde begge – samtidig – opnået det ultimative.

De næste sekunder svæver i det lidt uvisse. En voldsom bølge af orgasme kramper skyller ind over mig, og jeg ser ham betragte mig med åben mund og beundring. Jeg begynder at få vejret og læner mig igen op ad stammen. Han samler sine bukser op, lukker dem og begynder langsomt at gå tilbage til stien. 5 m. henne vender han sig pludselig om, ser mig øjnene og siger: “tak”.

Jeg brugte 2 minutter til at komme til hægterne og til at tage kjolen på. Så begav jeg mig også af sted mod P-pladsen.

Jeg hørte en bil køre ud, og da jeg kom hen til min bil var den alen på pladsen.

Jeg satte mig ind, men opdagede så pludselig en seddel bag den ene vinduesvisker.

Jeg måtte se hvad det var: “tak for synet, du var smuk”

Andet stod der ikke. Heller ikke et telefonnummer. Jeg ville gerne have sagt at det var han også, men havde nok alligevel ikke turdet gøre det.

Og i grunden ville det også være synd at ødelægge en så fantastisk oplevelse.

 

Forfatter email: [email protected]

 

porno med danske piger