Skoven er fuld af…

Mærkede at jeg blev smurt hurtigt mellem ballerne og en finger blev presset ind i mit lille hul. Strakt efter kunne jeg mærke en pik blive presset mod min røv…

Jeg har en veninde, der ofte har fortalt om hendes nøgen vandreture i skoven. Denne sommer ville jeg prøve noget tilsvarende – bare med lidt øget indsats.

Hun har altid haft sit tøj og sin cykel gemt i et krat, hvor hun kunne komme til det ret nemt.

Min ide var, at jeg i løbet af dagen gemte en dåse med en nøgle til min bil ude ved stranden.

Om aftenen kom jeg tilbage til rastepladsen, der ligger 2 km fra stranden. Jeg klædte mig af i bilen ved 20-tiden, steg ud – og smækkede døren efter mig. Nu havde jeg mindst 4 km før jeg kunne være tilbage ved bilen igen med en nøgle. Helt nøgen.

SEX I DAG?

Jeg begyndte at gå mod stranden gennem et skovstykke, der er kendt for at have sexgæster om aftenen – jeg kunne gå uden om området, men så ville jeg hurtigt få en gåtur på 8-12 km ialt.  Og på bare fødder i skoven kunne det blive meget langt.

Jeg hørte flere gange nogen komme efter mig ad stien mod stranden eller komme gående retur derude fra. Hver gang gemte jeg mig mellem træerne med stadigt stigende rejsning. På et tidspunkt fik jeg dog en fornemmelse af, at jeg blev forfulgt. Når jeg stoppede op for at lytte efter, hørte jeg lidt puslen bag mig, men meget hurtigt kunne jeg kun høre skovens lyde. Slog det hen som mine nerver der kørte i overgear. Solen gik ned, men det var en lun lys sommernat, så jeg kunne finde vejen frem.

Jeg nåede frem til stranden, hvor jeg havde begravet min dåse i forreste klitrække på toppen af en klitbakke. Jeg skulle altså op i månelyset, hvor jeg ville være klart synlig for alle der måtte være på stranden eller i skovbrynet. Jeg kiggede omkring, men kunne ikke se nogen på stranden, så jeg gik frem mod klitbakken. Gravede ned og fandt min dåse. Nu havde jeg kun 2 km tilbage til bilen.

CHOK! Dåsen var tom. Hvade jeg virkelig glemt at lægge nøglen i ?
Pludselig hørte jeg en stemme bag mig: “Er det denne her du savner ?”. Jeg vendte mig om, og der stod en høj kraftig fyr – med min bilnøgle i hånden. Min pik strittede, som om den havde vunde i Euro Jackpot.

Jeg blev tilbudt en handel, som jeg hurtigt kunne se fornuften i, da mit alternativ var en gåtur ad oplyste gader hjem til mig selv på 10 km. Jeg skulle sutte den af på ham, og selvom jeg aldrig før har haft en fyrs pik i munden, var det trods alt bedre end en tur nøgen gennem byen midt om natten ml. lørdag og søndag.

Vi fandt en plads nede iskovbrynet, og han trak en lang tyk pik ud af bukserne. Jeg sagde til ham at jeg tvivlede på at jeg kunne have mere end hovedet i munden. Han sagde, at det fandt vi nok ud af. Jeg gik på knæ og begyndte forsigtigt at lade min tunge slikke ham på på pikhovedet, mens jeg trak forhuden helt tilbage. Min egen pik var stivere og hårdere end jeg nogensinde mindes det før. Efterkort tid, tog han om min nakke, og pressede sin stor pik helt ind til min drøbel, så jeg fik brækforrnemmelser. Men han gav forsigtigt efter for presset lige før hver gang. Men til sidst pressede han den ned i halsen på mig, og mens jeg havde hovedet låst fast på hans pik sagde han: “Hvis du ar noget imod min ven leger med din røv, så siger du bare til.

Jeg mærkede at jeg blev smurt hurtigt mellem ballerne og en finger blev presset ind i mit lille hul. Strakt efter kunne jeg mærke en pik blive presset mod min røv. Selvom jeg forsøgte at sno mig fri, skulle jeg også koncentrere mig om pikken i min hals. Da fyren foran mig endelig trak pikken op af min hals, var min vigtigste tanke at få trukket vejret, og i dette øjblik, blev den anden pik presset gennem min ringmuskel. Jeg var ikke længere jomfru. Jeg prøvede fortsat at slippe fri, for jeg havde ikke regnet med at jeg skulle bolles – bare måske at skulle sutte en stiv pik. Trods min modvilje, kunne jeg mærke at jeg var mere liderlig end nogensinde tidligere i mit liv. Og pludselig sprøjtede min pik, men min krop krampede i orgasme.

Manden bag mig sagde: “Tøsen kan sgu lig det !” Herefter blev jeg gennembollet af dem begge – jeg prøvede ikke længere at slippe væk, for jeg var helt væk i liderligheden. Jeg kom 2 gange mere mens de begge tømte sig i miin lille bagdel.

De sagde pænt tak begge to, og jeg fik min bilnøgle. Jeg begyndte at gå tilbage mod bilen – mindre bekymret om at blive set…

porno med danske piger