En nysgerrig veninde

SPAR MANGE PENGE

Hun stod stadig ved vasken og betragtede mig spille pik. Burde du ikke vise mig noget, spurgte jeg…. Hun tog trøje og bh af og til syne kom at par rigtig smukke bryster størrelse 80 B…

En historie fra en aften i Jylland, hvor jeg besøgte en tidligere skoleveninde. Vi har aldrig haft en sexuelt forhold af nogen art, men jævnligt grint over hinandens historier mm.

Begge skilt indenfor de seneste år, men ses når vi nu er på hinandens side af bæltet, hvor vi nyder selskabet og rødvin i pæne mængder.

Jeg havde møde i det jyske og skulle ligeledes have det den efterfølgende dag, så vi aftalte en aften i hinandens selskab, med overnatning som vanligt.

Som sædvanligt smed vi os i sofaen og så noget fjernsyn, drak lidt vin og talte om løst og fast. Vi var begge gået i lang tid uden kæreste eller bare sex i det hele taget. Endte med at få talt ud om vores onanivaner og om at det faktisk ikke var helt skidt,- og kunne benytte sig at det sexlegetøj, som jo efterhånden fandtes i massevis til begge køn.

Mit onani, har godt nok stået stille længe pga. arbejde mm., så har ikke fået gjort det planmæssigt som ellers.

Inden sengetid, ville jeg gerne lige tage et bad, hvilket jeg jo fik lov til. Jeg gik ud under bruseren og fik vasket mig. Efter lidt tid, kom hun derud og spurgte om det var ok at hun gjorde sig klar til at gå i seng. “Tjooo ….” Det var jo hende lejlighed og jeg stod jo trods alt bag et forhæng. Hun satte sig til at tisse og talte så videre om onani og sex.

Vi mænd har jo lidt svært ved at skjule det, når vi tændes, så det havde jo en effekt i det nedre organ. Det kunne åbenbart ses gennem forhænget, for jeg fik jo spørgsmålet ” hvaaaad øhhhh skal du ikke lige få styr på den, eller er det fordi du ikke har spillet den af i lang tid”.

Jeg blev sgu lidt pinlig berørt, men tænkte,at vi var jo ærlige overfor hinanden, så jeg svarede blot at det jo selvfølgelig gav tanker om et håndjob.

“Må jeg se dig nøgen?” Spurgte hun……

“Tjaa elendighed er der vel nok af” var mit svar.

Jeg slukkede bruseren og tog mig mod til at rive forhænget til side og stod nu der med stiv pik.

“Jaa den var ikke så stor, da den hang ned, men nu er den da både stor og ihvertfald tyk”. Hun havde set et glimt af pikken i “standby”, da forhænget ikke var hevet helt ud til væggen, mens hun sad på toilettet.

Jeg har tidligere givet udtryk for at jeg synes min pik godt kunne være større. Der er aldrig blevet klaget, så det er nok bare en selv, der kunne bruge lidt mere selvværd. Hun ville ihvertfald hellere have den tyk end lang sagde hun.

Jeg stod så der…

SEX I DAG?

“Vil du spille pik for mig”

Jeg gik så igang så småt og tænkte “fuck det, vi havde jo flere hemmeligheder sammen om hinanden.

Hun stod stadig ved vasken og betragtede mig spille pik.

Burde du ikke vise mig noget, spurgte jeg…. Hun tog trøje og bh af — og til syne kom at par rigtig smukke bryster størrelse 80 B. Jeg har altid været til A-C bryster og nød dem virkelig. Hun tog derefter bukserne af og stod nu i trusser.

Uden at sige noget, begyndte hun at onanere selv mens hun gjorde udtryk for hvor dejlig frækt det var gøre det sammen. Jeg smilede og nikkede med hovedet, mens jeg nød synet.

Hun tog nu mod til sig og smed trusserne. En trimmet fisse kom til syne, lige efter min smag, da jeg synes at voksne kvinder bør have bare lidt hår dernede.

Så stod vi lidt der og hyggede os hver især i hinandens selskab.

Hun tog sig sammen og kom nærmere : “må jeg røre”.

Selvom vi blot var venner og egentlig ikke havde haft planer om dette måtte jeg give mig og lade hende overtage mit håndarbejde.

Så gik det ellers stærkt, først med en hånd, så begge og tilsidst gik hun på knæ og tog pikken i mund. Muligvis havde hun ikke været sammen med en mand længe, men det er åbenbart som at lære en cykel at kende. Det virkede ihvertfald, men jeg var jo heller ikke vant til den behandling. Jeg måtte stoppe hende og få lagt hende på gulvet ( var selvfølgelig galant at lægge et håndklæde hun kunne ligge på).

Så gik jeg ellers nærmere på fisse og fik brugt fingre og tunge efter de regler jeg kendte – der var nu allerede godt vådt, så der skulle jo næsten snorkel til at få luften.

Hun fik sig op og trillet mig på ryggen og så stod den ellers på 69er.

Hun var ved at komme, så jeg fortsatte med at trykke på de knapper der havde virket indtil videre og så kom hun ellers i en orgasme der nok har kunne høres i de omkringliggende lejligheder. Hun lød til at være ligeglad og efter et kort stop fik hun munden igang igen omkring pikken.

Jeg fik, lettere forpustet, fremstammet om vi skulle finde et kondom og dyrke noget sex. Til det var svaret blot at hun havde kigget og hun havde ikke nogen.

Hun ville gerne have at jeg kom i hendes mund.

Lidt trist over jeg måtte undvære sex, men alligevel godt tilfreds med at nyde hendes mund omslutte pikken lod jeg hende arbejde videre. Efter kort tid tog hun fat i skabet under vasken, hvor hun fandt en dildo.

“Den bruger jeg i badet, så hvorfor lægge den længere væk”. Jeg fik stukket den i hånden med ordre om at kneppe hende med den, gerne lidt hårdt.

Jeg gik igang, lå stadig med hendes fisse i hovedhøjde, så kunne virkelig nyde hvordan den bare gik helt ud og ind.

Der gik jo ikke ret lang tid, hvorefter jeg måtte give op…. Jeg nåede lige at sige det, og hun gjorde ikke tiltag til at fjerne hovedet, hvorefter jeg lod spermen flyde ud i munden på hende. Jeg kneppede hende stadig, hvilket jo betød at hun havde svært ved at både trække vejret, sluge spermen og holde styr på egne luftveje. Hun kom ihvertfald igen med lige så høj styrke som første gang.

Så lå vi lidt der, inden vi rejste os… Vi grinede lidt og kiggede lidt genert på hinanden… “Jeg går i bad igen” sagde jeg… “Vil du ikke med?”

Så tog vi et bad, vaskede hinanden og blev så enige om at gå i seng.

Der lå vi og sludrede videre. Jeg gav udtryk for at det var frækt at spille pik foran hende, og hun svarede blot at jeg ikke skulle holde mig tilbage. Pikken var jo allerede stiv og jeg begyndte så småt under dynen. Den fjernede hun hurtigt, med undskyldning om at hun ville se med. I sengebordet fandt hun en lille lilla vibrator og så gik hun ellers selv igang…. Sig til når du kommer sagde hun, med henblik på vi kunne komme samtidig..

Da det skete kiggede vi bare hinanden i øjnene og smilede – fedt med et venskab der udvikler sig selv efter mange år.

Vi faldt i søvn og jeg tog videre næste morgen til møde og derefter hjem til Sjælland, men klar til næste møder i det jyske.

Vi talte sammen igår blev enige om at vi kunne fortsat hjælpe hinanden indtil en af os fandt en fast partner.

porno med danske piger