En privilegeret mand del.11

SPAR MANGE PENGE

SEX I DAG?

Da jeg vågnede, var klokken allerede blevet 10, Sofie lå med hovedet på min skulder og sov stadig. Jytte måtte være stået op, hun var ikke at se nogen steder. Jeg flyttede forsigtigt Sofies hoved, og stod op, tog morgenkåbe på, gik på toilet og ud i gangen. Duften af kaffe kildede i næsen. Jytte sad ved spisebordet, hun havde dækket et indbydende morgenbord, godmorgen sagde vi begge i munden på hinanden.
Vi sad i tavshed et stykke tid, kun lyden når vi tog en tår kaffe forstyrrede stilheden. Jytte sad og så ned i bordet da hun brød tavsheden, det var slet ikke godt det der skete i går, begyndte hun og fortsatte, eller det var rigtigt godt, faktisk har jeg aldrig før oplevet noget så godt og frækt, men nu føles det bare så forkert. Hun ledte ligesom efter ordene, jeg burde have sagt stop, en mor bør ikke lave sådan noget med sit eget barn, hun løftede hovedet og kiggede på mig, jeg ved ikke hvad der gik af mig sagde hun.
Jeg skænkede kaffe, rejste mig og gik over og satte mig ved siden af Jytte, lagde en arm om hendes skuldre og trak hendes hoved ind mod mit. Jeg forstår hvad du mener, på den anden side er der ikke nogen der blev tvunget til noget, så du skal ikke have dårlig samvittighed i den forbindelse. Men Sofie, begyndte hun, hun burde slet ikke. Længere nåede hun ikke, Sofie stod i døren, hvad burde jeg ikke spurgte hun. Godmorgen Sofie, vi sidder lige og taler om hvad der skete i går, sagde jeg. Du burde slet ikke have sex endnu, og slet ikke med din egen mor, og en vi næsten lige har mødt, sagde Jytte, hun kiggede på mig og fortsatte, ja du må undskylde, det er ikke fordi jeg mener noget ondt med at vi næsten lige har mødt hinanden, alting er bare gået så hurtigt den sidste uges tid.
Mor, sagde Sofie og satte sig. Jeg er kommet over den tid hvor det var spændende at lege med dukker, det gør du da heller ikke selv, det har jeg da set når du har ligget i din seng og leget med dig selv. Har du stået og beluret din mor spurgte Jytte. Ja på samme måde du har luret på mig når jeg har tilfredsstillet mig selv, svarede Sofie. Jeg har da set hvordan du har stået og gnedet dig mellem benene mens jeg onanerede. Jeg har tit tænkt hvorfor du ikke bare kunne komme ind så vi kunne klare det sammen. Jeg elsker dig mor sagde Sofie, du er den bedste i hele verden, hun gik over og krammede Jytte, jeg elsker også dig svarede hun og gav Sofie et kys på kinden. Det ved jeg sagde Sofie, hun lagde sin hånd om nakken på Jytte, kyssede hende på munden og pressede sin tunge ind. Oop et ør ma, Jytte forsøgte at protestere, Sofies frie hånd greb fat i et at Jyttes tunge bryster og klemte brystvorten der straks strittede. Mmmm uhh, stop sagde Jytte da Sofie mund slap hendes læber, nok nu, nu taler vi ikke mere om det. Spis nu noget morgenmad, så kan vi alle gå en tur på stranden i det gode vejr.
Vi pakkede en frokostkurv og begav os på vej, vi gik et stykke op af stranden hvor nudistområdet er, der var ikke overfyldt, enkelte nøgne mennesker solbadede, nogle nøgne mænd gik rundt i klitterne og kiggede ned på stranden. Vi fandt en plet lidt fra andre, bredte vores tæpper ud, smed tøjet og lagde os til rette. Jeg trak en kold øl op, lagde mig op på albuerne så jeg kunne følge lidt med i hvad der skete omkring os. Sofie og Jytte lagde sig på hver sin side, Sofie på maven, Jytte på ryggen. En mand luskede langsomt forbi og sendte lange blikke på de to nøgne kvinder, frem og tilbage flere gange. Der er en der er meget interesseret i hvad han ser, hviskede jeg til Jytte, hun løftede hovedet og kiggede, så lagde hun sig ned igen og spredte benene så der var frit udsyn til hendes svulmende fisse. Da Sofie i det samme rejste sig på knæ og albuer, så hendes røv strittede lige mod ham, gik han fuldstændig i stå.
Har vi en kold cola med i køletasken spurgte hun og strakte sig frem og åbnede den, det må have været et syn for guder fra den fremmedes synsvinkel. Sofie satte sig op, trak colaen op og to en slurk, så drejede hun sig og lagde sig på ryggen, ahhh det var godt med noget koldt sagde hun og placerede colaen i sandet ved siden af sig. Solen på min krop havde samme virkning som altid, min pik lå halvstiv op ad maven. Det var vist ikke kun solen der havde haft virkning på den fremmede, der stadig gik langsomt frem og tilbage, hans pik stod lige ud i luften, en gang imellem gned han lidt på den når han kiggede mod Jyttes spredte ben.
Jeg lagde mig ned og så op mod klitterne over os, der sad en mand på knæ, han spillede ihærdigt på sin pik mens blikket var rettet mod os nedenfor. Jeg havde mine solbriller på, så det var ikke muligt for ham at se om mine øjne var åbne eller lukkede, men han stoppede alligevel og forsøgte at dække for pikken med sin hånd mens han drejede hovedet i en anden retning.
Jeg kunne ikke sige mig fri for at det pirrede at fremmede kiggede sulten på Jytte og Sofie. I er årsag til flere stive pikke sagde jeg til dem. Er vi, spurgte Sofie undrende, hun havde slet ikke lagt mærke til noget. Ja sagde jeg, der går en mand frem og tilbage på stranden med en meget spændt pik og over os er der en der er travlt optaget med at spille den af grinte jeg. Mmmm sagde Jytte, måske showet bliver for kedeligt hvis vi bare ligger her, hun stak en hånd mellem benene, min kusse er faktisk blevet lidt liderlig af solens stråler, hun stak et par fingre op og kørte dem ind og ud. Sofie rejste sig på albuerne og kiggede på hendes mor der med stadig højere hastighed fingerkneppende sig selv. Manden oppe på klitten spillede nu åbenlyst sin pik.
Mmmmm uhhhh åhhhh stønnede Jytte, man kunne tydeligt høre de smaskende lyde fra hendes våde skræv, det ser så frækt ud mor sagde Sofie og tog sig i skridtet, min lille fisse bliver så våd sukkede hun. Jeg var bestem heller ikke upåvirket, min pik stod tyk og stiv med spændte nosser. Den har da vist lidt brug for hjælp sagde Sofie, hun greb min pik og begyndte at køre op og ned, pre spermen rendte ud af den og ned over hendes fingre. Nååå, det kan den vist godt li, grinte hun, bukkede sig ned og tog den i munden. I det samme lød der en brummen oppe fra klitten, spermen sprøjtede ud af mandens pik da han kom.
Jytte drejede sig lidt og lagde hovedet på min brystkasse, jeg lagde en hånd på hendes ene bryst og klemte den stive brystvorte mellem fingrene. Jytte stønnede nu højlydt, manden der før havde gået frem og tilbage var kommet nærmere og stod nu blot et par meter fra os. Han nikkede mod Jytte som om han spurgte om han måtte komme nærmere, jeg nikkede tavst tilbage, mens jeg nød Sofies arbejde på min pik. Den fremmede satte sig på knæ mellem Jyttes ben, Jytte arbejdede nu med 4 fingre dybt begravet, den anden hånd gned energisk på klitten der stod stor og spændt.
Den fremmede lagde sin hånd på Jyttes knæ og gned den op ad hendes lår mens den anden spillede energisk på pikken, hans pik var ikke så stor, til gengæld havde han nogle kæmpe hængenosser der klaskede mod lårene. En anden mand var kommet til, han stod ikke langt fra Sofies røv, der strittede bagud, hun havde stadig den ene hånd mellem benene. Åhhh jaaaa uhmmmm, Sofie stønnede også højt mens hendes læber dansede op og ned ad min pik. Ohhhh guuud skreg Jytte samtidigt med hun klemte fingrene hårdt om klitten, nu kommer min kusse skreg hun, hendes krop rystede da hun trak fingrene ud, et stort sprøjt af safter ramte manden der sad mellem hendes ben. For satan en liderlig fisse sagde han højt. Sekunder efter lød der et brøl fra ham, og han sendte sin sperm i tykke stråler ud over Jytte. Han skød den ene stråle efter den anden ud, det rendte ned over hendes fisse og hendes mave og bryster var efterhånden smurt ind i sperm. Det kan godt være pikken ikke var så stor, men indholdet, hold da kæft, jeg har aldrig set så meget fra en mand.
Jeg kunne mærke min udløsning var på vej, pikken dunkede og det spændte i mine nosser, Sofie rystede i kroppen, fjernede munden fra min pik da den første stråle blev sendt op over min mave, og ramte Jytte i ansigtet, fuck hvor er det frækt skreg hun og slikkede sig om munden. Sofie lukkede igen munden om min pik og sugede resten af spermen i sig. Manden bag Sofie kom med en dyb brummen, det første sprøjt fløj ud i luften og landene i sandet bag Sofie, han trådte et skridt frem, og sprøjtede resten ud over hendes sitrende røv, hun slap min pik og trak hånden der havde været begravet i fissen op til munden og slikkede fingrene rene for fissesaft og den sperm fra den fremmede der var rendt ned mellem hendes baller.
Den fremmede der havde stået bag Sofie, vendt sig blot og gik, den anden rejste sig, takkede og sagde det havde været den bedste oplevelse han længe havde haft, hvis vi en anden gang var på stranden håbede han der måske kunne være mulighed for en oplevelse mere. Det ved man aldrig svarede jeg inden han forsvandt. Vi kom til at spise en sen frokost den dag.

porno med danske piger