En privilegeret mand del.17

SEX I DAG?

Vi havde vel siddet og snakket om løst og fast en times tid. Elly tog ordet, Knud jeg kunne godt tænke mig at mærke Svends store pik i min fisse. Knud kiggede på sin kone, er du ved at vågne op og blive liderlig igen svarede han med et smil på læben. Hvad siger du til det spurgte han og kiggede på mig, jeg synes din kone er en smuk kvinde som vil se godt ud på min pik, svarede jeg drillende. Elly kom hen og satte sig foran mig, hun tog om min pik og begyndte at lege med den. Jeg lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene og nød behandlingen, jeg kunne mærke pikken begynde at rejse sig igen. Gud den er så stor og tyk sagde Elly og slikkede op og ned ad skaftet, hun sugede mine nosser, pikken blev mere og mere stiv. Pludselig mærkede jeg en mund lukke sig om pikhovedet, jeg åbnede øjnene og så Knud ligge på knæ med min pik i munden mens hans kone slikkede mit røvhul og nosser.
Selvom det ser frækt ud gider jeg ikke bare sidder her og glo, sagde Jytte, hun skrævede hen over mig og pressede sin fisse mod mit ansigt. Slik den kusse, hendes røv roterede så mit ansigt blev helt smurt ind i hendes safter. Min pik stod nu stiv som en hegnspæl. Elly smed sig på gulvet, spredte benene stak begge hænde ned og åbnede fissen, der sivede lidt sperm blandet med fissesaft ud af den, kom så, lad mig mærke din monsterpik sagde hun. Jeg har nu aldrig set den som et monster, selvom den har en anseelig størrelse, hører den ikke til de største. Knud havde sluppet min pik og Jytte satte sig i sofaen, så må du hellere komme og fylde min sultne kusse med din sperm sagde hun til Knud.
Knud gav sig til at kneppe Jyttes mens han æltede hendes store bryster, åhhh jaa, lad min grådige kusse sluge dig, det smaske højt hver gang Knud trængte i bund, safterne drev ud af Jyttes fisse. Jeg lagde mig mellem Ellys ben, kørte pikhovedet et par gange op og ned mellem hendes skamlæber, mit pikhoved var nu smurt ind i en blanding af fissesaft og Knuds sperm, jeg rev en hynde ned fra sofaen og lagde den under Ellys røv, hun sukkede i forventning, jeg satte pikhovet mod hendes fisse åbning og presse forsigtigt. Ååhhh uhhh, pikhovedet gled indenfor, Ellys fisse blev spilet ud, hun trak vejret dybt og gned med et par fingre på sin klit. Jeg pressede pikken lidt længere op, hendes fisse var lige så stram som Sofies tænkte jeg, yderligere et par centimeter forsvandt, ååårr hold da kæft den blokker mig fuldstændig ud skreg Elly, jeg trak pikken lidt ud og i næste sekund stødte jeg den i bund, uuuuhhh ååhhh du flækker min fisse klagede hun, jeg begyndte nu rytmisk at kneppe det stramme hul.
Jytte havde vendt sig om og Knud tog hende nu bagfra, hans underliv klaskede mod de store baller der dirrede hver gang han stødte pikken i til roden, Knuds store nosser klaskede mod Jyttes spændte klit, hun klynkede og skreg af vellyst, jaaaaa straf den luder kusse, lad mig mærke din sperm fylde min kusse skreg hun. Elly trak mig ned over sig, hendes røv kørte op eg ned i takt med min pik gled ind og ud, hun greb mit hoved og kyssede mig lidenskabeligt, hendes tunge for rundt i munden på mig. Mmmmm mmmm jaaaa nuuuuu, hendes fisse strammede yderligere om mn pik, hun stødte underlivet mod mig så pikken forsvandt helt op i hende. Jeg gav et brøl fra mig og skød den første ladning dybt op i fissen på hende, trak pikken næsten ud og med endnu et brøl stødte jeg den hårdt i bund mens pikken sendte endnu en ladning sperm op i hende. Jeg tog fat om ryggen på Elly og trak hende op, så hun nu sad spiddet på min pik, hendes fisse pulserede stadig om pikken som tømte de sidste dråber dybt i hendes fisse.
Fyld den kusse med din sperm, Jytte stønnede som besat, Aaarrggg aaaaarrrr Knud rettede sig op og stødte med al sin kraft pikken op i fissen på Jytte, nu skal du fandme få lov at mærke hvordan det er at blive fyldt hvæsede han, mens hans pik spermede dybt i fissen på hende. Jaaaa jaaaaaa jaaaaaaaa hulkede hun, lad min kusse få al din sperm, hun næsten græd mens hun rystede over hele kroppen. Knud blev ved at kneppe hende i dybe stød, mens han tømte pikken, spermen blev presset ud af Jyttes fisse ved hvert stød og rendte ned ad hendes lår. Knud faldt udmattet sammen over hende, hans nu halvslappe pik gled ud af fissen og spermen strømmede ud og dryppede ned og lagde sig som en sø på gulvet.
Elly der stadig sad med min pik dybt begravet i fissen smilte, selvom det gjorde lidt ondt i starten, så var det fantastisk at få fissen blokket fuldstændig ud, sagde hun, gav mig et kys og rejste sig langsomt, min pik forlod det stramme hul med en svuppende lyd, sperm og fissesaft dryppede ned over pik og nosser.
Mon ikke vi alle trænger til et bad og en dukkert spurgte jeg, det lyder som alletiders ide svarede Knud som var kommet til sig selv igen. Vi tog alle en hurtig bruser og hoppede derefter i poolen. Vi må vist hellere til at finde hjem sagde Elly efter et stykke tid, tusind tak for en uforglemmelig aften. Elly og Knud klædte sig på, vi krammede og kyssede da vi sagde på gensyn. Jeg lod en hånd glide mellem Ellys ben, hendes trusser var lidt våde, jeg håber ikke det er sidste gang jeg har leget med den, hviskede jeg i hendes øre, det håber jeg da heller ikke svarede hun.
Det var efterhånden blevet meget sent, Jytte og jeg gik i seng, lagde os og snakkede lidt. Hold da op en ladning han kan aflevere, Jytte smilte, min kusse svømmede nærmest over af sperm, hun stak en hånd mellem benene, jeg er nu stadig lidelig, hun spredte benene, skilte skamlæberne med fingrene og lod et par glide op i hullet. Jeg kunne tydeligt se hvor våd hun var, der sivede langsomt safter ud af fissen på hende, hun samlede nu fingrene og pressede den samlede hånd så langt op det var muligt, åhhhh jaaaa, jeg trænger sådan til at få fyldt kusse helt ud, hun sukkede og så på mig. Pres din hånd op i min våde kusse sagde hun idet hun trak sin egen ud. Jeg satte mig op ved siden af hende, lagde hånden fladt over fissen, samlede fingrene og pressede langsom på, fingrene forsvandt straks til knoerne, uhmmmm mere giv mig hele hånden i min kusse lød det liderligt fra Jytte.
Jeg tog Jyttes hånd og lagde på min halvstive pik, og pressede yderligere mod hendes fisse, jeg knyttede ligesom fingrene sammen oppe i fissen, pressede hårdere, ohhhh gud jaaaaa skreg Jytte da hånden forsvandt helt op i hende, med knyttet hånd begyndte jeg nu at fiste det grådige hul. Uuuhhh det er så godt, Jytte spillede nu min pik der igen var blevet helt stiv. Med den anden hånd greb hun om min arm og pressede hånden frem og tilbage, jaaaaa jaaaaa, min liderlige kusse skal mærke hvordan det er at blive fistet voldsomt stønnede hun. Jeg lod min frie hånd falde hårdt ned mellem hende ben, åhhhhh jaaaaa stønnede hun, det ene slag efter det andet ramte hendes spændte klit, den stod som en lille pik frem mellem skamlæberne der var presset helt ud til siderne.
Uhhhh guud jaaaaaaa, Jytte trak min hånd ud af fissen, åååhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaa jeg kommer, min kusse vil sprøjte skreg hun, der stod en stor stråle ud af fissen på hende. Min pik kunne ikke klare mere, med et brøl sendte jeg den ene stråle sperm efter den anden ud over Jyttes store bryster og ansigt.
Efter en fabelagtig dag faldt vi udmattet i søvn i hinandens arme.

porno med danske piger