En privilegeret mand del.24

SPAR MANGE PENGE

SEX I DAG?

Jytte rejste sig, spermen sivede ud af både fisse og røvhul, kom her sagde Sofie og lagde sig ved siden af Elly med åben mund. Jytte skrævede over de to og sænkede sig mod dem, sperm og fissesaft dryppede fra hende. Mmmm mmmm Sofie fangede hvad hun kunne i munden, hun kravlede ud bag Jytte, løftede hovedet greb om Jyttes baller og skilte dem og borede tungen så langt op mellem dem hun kunne. Jaaa din frække ludertøs, slik din mors røvhul rent stønnede Jytte hun lænede sig frem samtidigt med hun pressede fissen mod Ellys ansigt, og begravede sit eget mellem hendes ben. Slik min kusse og røv ren for sperm sukkede hun mens hendes tunge dansede i Ellys fisse. Sofie stak fire fingre op i fissen på Jytte og trak yderligere safter ud, Elly slikkede begærligt alt hvad der kom i sig.
Åhhhh jaaaa Jytte rejste sig op, hendes røv kørte frem og tilbage. Knud og jeg sad og nød synet af den lesbiske leg. Jeg koooomer igen, slik min kusse skreg Jytte. Sofie der havde fingrene i sin mors fisse, gned med den anden hånd heftigt i hendes egen fisse, også Ellys fingre havde fundet vej mellem hendes ben, et par fingre gned hendes klit i cirklende bevægelser. Åhhhhh nu sprøjter min kusse, Sofie trak fingrene ud af Jyttes fisse, der stod en stråle ud af hendes fisse, ned i ansigtet på Elly, hun lukkede munden om Jyttes fisse og slubrede alt i sig hun kunne nå. Sofie rystede over hele kroppen og sank udmattet sammen mens de sidste krampetrækninger rystede hendes krop. Oohhhh Elly dirrede, lad så den kusse komme i munden på mig, Jytte begravede ansigtet mellem Ellys ben og slikkede grådigt.
Efter alle var faldet til ro, satte vi os nøgne og spiste aftensmad, vi må vist hellere tørre lidt op på gulvet grinte jeg, det ser lidt vådt ud. Kan du ikke bare ringer efter Margrethe sagde Jytte med et smil, jo det kunne jeg, men hun skulle jo nødigt få hjertestop, så jeg tror det må vente.
Resten af aftenen sad vi blot og hyggede os, der blev ganske vist pillet lidt hist og her, Knud kælede kærligt for sin kone, Sofie og Jytte sad tæt op ad hinanden, jeg elsker dig mor sagde Sofie og aede Jyttes store bryster, i lige måde svarede hun. Omkring midnat tog vi afsked med Knud og Elly, de gik arm i arm hen ad vejen mod byen.
Det var søndag, Jytte var startet på arbejde for et par uger siden, Sofie skulle starte i skole dagen efter, nu var det definitivt slut med at de kunne være i huset til hverdag. Jytte lovede at de nok skulle komme alle de  weekender det kunne lade sig gøre. Den sidste dag skulle udnyttes maksimalt, vi gik tidligt på stranden, fandt vores yndlingssted og lagde os til rette. Der var allerede nøgne mænd der gik omkring, både på stranden og i klitterne over os. Et yngre par lå ikke langt væk, kvinden lå med den ene hånd mellem mandens ben, hun krammede let hans nosser så hans pik rejste sig. Jytte sad og kiggede uhæmmet hen på dem. Det ender med han knepper hendes kusse sagde hun for sig selv mens hun tog sig mellem benene, en stille smaskende lyd fortalte at hun var godt våd i fissen.
Sofie havde lagt sig tilbage og lå og kiggede op i klitterne, der står en mand og spiller pik sagde hun, hun stak tungen ud af munden og lod den cirkle frækt rundt inden hun stak en finger op til munden og slikkede på den, hun stak fingeren ind i munden og suttede på den mens hun trak den ud og ind som var det en pik hun suttede. Nu kommer han sagde hun begejstret, hans pik sprøjter i lange stråler. Kvinden i det yngre par havde lagt sig og suttede nu på manden pik, hun tog den helt til roden, han havde fat om nakken på hende og pressede hendes hoved ned over sig mens han lavede kneppebevægelser med underlivet. Vi kunne svagt høre dem stønne.
En meget solbrændt ung mand gik mod dem, hans pik dinglede halvstiv mellem benene, han var godt udstyret så det ud til, vel over gennemsnittet. Vi kunne høre han sagde noget men ikke hvad, kvinden løftede hovedet og nikkede. Hun satte sig overskrævs på manden med hovedet vendt mod den fremmede, guidede mandens pik til sin fisse og satte sig i en omvendt cowgirl og begyndte at ride på hans pik. Den fremmede trådte frem og hun tog hans halvstive pik i munden og begyndte at sutte den. Det ser sgu da frækt ud sagde Jytte og greb min pik som hun begyndte at spille, den rejste sig med det samme. Endnu en mand gik tæt på de unge der var godt i gang, kvinden kunne knap nok gabe over den fremmedes pik der var vokset til monster størrelse, kun pikhovedet så ud til at kunne komme ind i munden. Åh jaaa, hørte vi den fremmede brøle, spermen rendte ned over hagen på den unge kvinde, hun slap hans pik med munden, og han tog selv fat i den, hånden kørte op og ned ad skaftet mens pikken sendte den ene stråle efter den anden ud over kvinden.
Jytte rejste sig nu på alle fire, knep min kusse sagde hun, kom her over Sofie så jeg kan slikke dig, jeg trænger til at smage min datters lille luder kusse, Sofie lagde sig foran hendes mor som straks begyndte at slikke fisse på hende. Jeg rejste mig på knæ og pressede pikken op i Jyttes våde hul. Kvinden fra det unge par vinkede den nytilkomne hen til sig, han trådte straks frem og trak sin stive pik frem, hun tog den straks i munden og suttede den dybt mens der stadig dryppede sperm og spyt fra hendes hage. Manden hun red, holdt på hendes baller, det så ud til han havde stukket en finger op i røven på hende. Jeg fulgte hans eksempel og pressede min tommelfinger op i røvhullet på Jytte. Mmmmmm åhhh jaa stønnede hun.
Jytte havde taget en hånd ind under sit ansigt, armen bevægede sig frem og tilbage, hun fingerkneppede sin datter, Sofie krammede sine bryster med begge hænder, nev og trak i brystvorterne, uuhhhh mor stønnede hun, nuuuuuu min fisse går på mig skreg hun. Jytte trak fingrene ud, Sofie klemte lårene om Jyttes hoved, jaaaaaaaa et lille sprøjt af safter ramte Jytte i ansigtet. Uhhhhh mmmm mmmmm min datters kusse sprøjter. Jeg trak pikken ud af Jyttes fisse, satte pikhovedet mod hendes røv og pressede det indenfor i det stramme røvhul, ummmm hvor godt sukkede hun, jeg tog fat omkring hende og trak hende op samtidigt med jeg stødte pikken i bund.
Kvinden fra det unge par havde taget manden der stod foran hende omkring røven og holdt ham fast mod sin mund, der løb lidt sperm ud af hendes mundvig, manden kom åbenbart mens hun forsøgte at sluge det hele. Sofie lå med benene spredt helt ud til siden, hun spredte skamlæberne ud men sine fingre så fissen var fuldstændig åben, åhhhh jeg skal altså sagde hun og gav sig til at tisse. En stor stråle stod i en bue ud i luften og plaskede mod Jyttes mave og fisse, guuuuud skreg Jytte min sjofle datter pisser på min kusse jaaaaaa aaaa hendes røvhul trak sig voldsomt sammen og malkede min pik, Jyttes rystede over hele kroppen, Sofies sendte stadig gyldne dråber afsted, mens hendes mor gennemrystedes af orgasmen.
Jeg kommer, hørte vi manden fra parret råbe, kvinden hoppede af hans pik, smed sig og tog den i munden og sugede ham tom. Samtidigt sendte jeg den første ladning op i Jyttes røv. Jaaaa fyld min røv med sperm skreg Jytte højt mens Sofie tømte det sidste fra sin blære i små sprøjt. Ovenover os i klitterne eksploderede flere pikke og sendte deres varme stråler ned i sandet.
Vi gik igen på restaurant og spiste aftensmad, tjeneren viste sig at være den unge man der nogle uger tidligere havde leveret mad i huset. Hans kinder blussede ved synet af Sofie, der smilede frækt til ham, i dag skal du nok få rigtige drikkepenge sagde hun, Sofie spredte benene og trak trusserne til side, eller du foretrækker måske det samme som sidst, hans kinder blussede endnu mere. Tilbage i huset sad vi lidt og snakkede. Det ville nu være rart med noget der kunne minde os om huset den kommende uge sagde Jytte, mere så vi ikke glemmer hvor godt her er. Det er til at klare svarede jeg, jeg kan godt sørge for i kan se og mærke det den næste uges tid, smid tøjet og kom ned i kælderen.
Jeg var gået i forvejen for at låse op, jeg havde tændt nogle stearinlys og dæmpet belysningen i loftet. Jytte og Sofie stod nu i døren, begge var nøgne, træd nærmere sagde jeg, med en håndbevægelse. Så i vil gerne have et minde med siger du, så må vi se om ikke det skulle kunne ordnes her.

porno med danske piger