En privilegeret mand del.22

SPAR MANGE PENGE

SEX I DAG?

Mandag morgen klokken var blevet 9, Sofie var stået op som den første, jeg lavede kaffe og tog et krus i hånden, gik ind i opholdsrummet og kiggede mig omkring, hun var ikke at se nogen steder, et plask fra poolen fortalte mig hvor hun var. Jeg gik derind, Sofie svømmede nøgen rundt, hendes lange lyse hår, de struttende bryster, lille stramme røv og den dunede fisse, hun er nu en flot pige, tænkte jeg og tog en tår af kaffen. Godmorgen, Sofies ansigt dukkede op ved bassinkanten. Godmorgen svarede jeg, du tager dig lige en morgendukkert, ja det gør jeg, Sofie kravlede op og stod nu nøgen foran mig. Jeg havde sat mig i en stol, vandet dryppede fra hende, de første solstråler ramte hende bagfra, det skarpe lys der et øjeblik strømmede mellem hendes ben lignede en diamant, de automatiske solgardiner rullede ned, diamanten forsvandt og en anden dukkede op, den dunede fisse hvorfra vandet dryppede på gulvet.
Sofie tog et håndklæde og viklede om sit hår, trådte et par skridt nærmere, jeg tænkte startede hun, måske jeg må låne nøglen til kælderen. Ja svarede jeg, hvad vil du i kælderen? Jeg kunne godt tænke mig at ride lidt på der maskine jeg sad på dernede, hun stod så tæt hendes skød var lige ud for mit ansigt, hun kiggede bedene ned på mig. Jeg skal nok finde nøglen om et øjeblik sagde jeg, satte kaffen på gulvet og greb med begge hænder om Sofies hofter og trak hende helt hen til mig. Jeg borede ansigtet mellem hendes ben, en blanding af klor og duften af Sofies fisse kildrede i næsen, Sofie løftede den ene fod og satte den på mit lår, jeg stak tungen frem, i lange grådige bevægelser gled min tunge mellem hendes skamlæber ind i fissen og op over klitten. Mmmmm den smag af ungdomssafter vil jeg aldrig blive træt af.
Sofie skubbede med foden min morgenkåbe til side, min pik var begyndt at rejse sig, uhhmmm skal jeg varme den lidt spurgte hun, jeg stoppende slikkeriet, undrende hørte jeg mig selv svare ikke nu, jeg kunne bare ikke stå for fristelsen til at tjekke om du var klar til at låne nøglen. Er jeg så det spurgte hun, hun lod et par fingre forsvinde op i fissen, de smaskende lyde hver gang hun bevægede fingrene fortalte med al tydelighed at hun allerede var godt våd. Det er du da vist Sofie sagde jeg, jeg skubbede hende lidt til side, rejste mig og hentede en nøgle til kælderrummet. Kommer du ikke med spurgte hun, ikke lige nu svarede jeg, men det kan da være jeg kigger ned til dig, du skulle jo nødigt komme til skade nu din røv er ved at ligne sig selv igen. Jeg gav hendes baller en kærligt klap, de røde striber var næsten forsvundet, man kunne kun svagt ane et par stykker.
Sofie forsvandt i kælderen, jeg tog min kaffe og satte mig ved spisebordet, Godmorgen, Jytte kiggede sig omkring, hvor er Sofie spurgte hun. Sofie har lånt nøglen til kælderrummet, der er vist noget der klør sagde jeg med et frækt smil. For pokker da den tøs, hvorfra har hun fået den umættelige liderlighed, Jytte rystede på hovedet. Tja svarede jeg, det kan jeg ikke sige dig, men jeg ved hun ikke har fået det fra sin mor, for hun har stadig al sin, jeg greb med en hånd mellem Jyttes ben og klemte hendes fisse mens jeg kyssede hende. Du har allerede været der hva, Jytte kiggede på mig, du dufter mere af min datters kussesaft end af kaffe, sagde hun med et skævt smil.
Jeg tror lige jeg kigger ned til hende og siger godmorgen sagde Jytte, gør du det svarede jeg, jeg har lige et par telefonopringninger jeg skal have ordnet, bagefter kan det da være jeg også kigger ned, Jytte forsvandt hurtigt ind forbi poolen. En lille halv times tid senere listede jeg stille ned ad trappen, højlydt stønnen strømmede ud ad den åbne dør, ååååhhh uhhhh jaaaaa gnid den lille kusse mod min hørte jeg Jytte sige, aaaaah uuummm også Sofie stønnede, det føles så godt når din store klit gnider mod min, åhhh mor mmmmm mmmmm.
Jeg kiggede ind ad døren, Jytte og Sofie lå på en madras på gulvet og gned deres fisser mod hinanden, en lang dildo sad mellem dem, den gled ud og ind i takt med deres bevægelsen. Åååååååh guuuuud jaaaaaa min kusse kommer nuuuuu, Jyttes ben dirrede, et lille sprøjt af safter pressede sig ud, jaaaaaa moooor kom på min lille fisse, åhhhhhh det føles så godt, Sofie stak en hånd ned mellem dem og gned sin klit. Uuuhhh jeg vil komme igen hulkede Jytte, hun løftede røven så dildoen røg ud af hende, jaaaaaaaa jaaaa gud aaaaaaah, et kæmpe sprøjt stod ud af hendes fisse, det sprøjtede ud over Sofies mave og skridt. Jeg var nu trådt helt ind i rummet og stod med pikken i hånden og gned ihærdigt på den mens jeg betragtede de to på gulvet. Jytte satte sig op, trak med et snuptag dildoen ud af Sofie og smed sig ned og begravede ansigtet mellem Sofies ben. Hun slikkede fra det saftindsmurte røvhul op mellem skamlæberne op over den spændte blodfyldte klit, sugede sig fast på klitten og stak et par fingre op. Nu skal mor sørge for den kusse bliver suget tom, lad kussen komme i munden på mig nærmest tiggede hun. Ooooh mor! Skreg Sofie, hun spændte i ryggen og kørte fissen rundt i Jyttes ansigt. Nuuuuuuuuuuu! Sofie krampede fuldstændig sammen da orgasmen kom rullende gennem hendes krop.
Min pik var ved at eksplodere, jeg trådte helt hen til mor og datter og lod spermen sprøjte ud over dem begge, mmmmmm mmmmm Jytte satte sig op og fangede pikken med munden, hun sugede de sidste rester i sig, Sofie lå med en hånd i skridtet og gned sin fisse mens de sidste krampetrækninger fra orgasmen gennemrystede hendes krop. Mon ikke det er tid til morgenmad sagde jeg da vi alle havde sundet os lidt. Jeg har da fået lidt morgenmad grinte Jytte, både fra din pik og fra min datters våde kussehul, hun gav Sofie et stort langt tungekys. Jeg elsker dig min lille kusse tøs sagde hun. Jeg elsker også dig mor svarede Sofie.
Efter et bad spiste vi morgenmad sammen, jeg har nogen forretninger jeg skal have ordnet i formiddag, sagde jeg, så jeg håber i kan klare jer uden mit selskab indtil over middag. Det går nok svarede Jytte, Sofie og jeg kan tage en tur på stranden så har du fred i huset. Mor og datter gik med tæpper under armene ned ad stien mod stranden, jeg fulgte dem sultent med øjnene, Jyttes svulmende bryster der gyngede i bikinitoppen der presset til det yderste holdt dem fanget. Sofies i en fræk g-strengs bikini, trussen forvandt mellem hendes baller så den frække pariserrøv så helt nøgen ud. Jeg gav min pik et klem og skyndte mig væk fra vinduet.
Jeg havde besluttet mig for at sætte huset i Gentofte til salg, jeg havde ikke noget der trak i mig derover mere og ville hellere tilbringe tiden her ved havet. Jeg aftalte derfor med en ejendomsmægler at hun kunne tage ud og vurdere huset. Bagefter ringede jeg til min eks. Hun lød stadig sur og tvær, det blev ikke bedre da jeg fortalte at ejendomsmægleren vil komme forbi. Du kan da bare lade mig blive i huset råbte hun i telefonen, hvordan tror du det vil være at bo i en lejlighed? Det har jeg ingen ide om, men det kan du jo fortælle mig om nogen måneder, svarede jeg køligt. Hvad med min tennis spurgte hun surt? Nå ja det har jeg ikke lige tænk på svarede jeg, der er jo ingen tennisbane i baghaven, men mon ikke du kan kneppe med træneren uden først at spille. Det endte dog med at vi afsluttede samtalen i en fornuftig tone, min eks. lovede at hun nok skulle være hjemme når ejendomsmægleren kom.
Jytte og Sofie kom tilbage over middag, vi spiste frokost sammen. Som om der pludselig slog noget ned i Jytte spurgte hun Sofie, hvordan gik det egentligt med ham der Eskild, holdt han sin kæft med striberne på din røv? Mor han hedder altså Emil, Sofie vendte det hvid ud af øjnene, ja han har ikke sagt noget, jeg tror jeg har lukket munden på ham så han aldrig nævner det. Tror, det var da bedre om du vidste det, sagde Jytte. Okay jeg ved det, Sofie tog sin telefon frem, jeg har sagt at hvis han siger det mindste til nogen som helst, så viser jeg denne video til hans mor med lydsporet fjernet. Sofie startede en video på telefonen og lagde den på bordet foran Jytte og mig. Vi lænede os frem og kiggede, videoen viste en dør der blev åbnet, indenfor sad Emil på stol foran en bærbar, på skærmen kørte en pornofilm. Emil sad med sin tynde pik i hånden og rykkede kraftigt i den.
Hvad fanden laver du her vrissede han og klappede skærmen ned, jeg skulle bare se hvad du lavede svarede Sofie. Skrub ud snerrede han. Hvorfor? Kunne man høre Sofie spørge med en sukkersød stemme, døren lukkede bag hende. De andre er gået ned til swimmingpoolen sagde hun. Jeg lovede at jeg ville høre dig om du ville med derhen, men det kan jeg da se du nok ikke vil. Hun trådte nogle skridt nærmere, men hvorfor sidder du og kigger på sådan noget, var det ikke bedre at se en virkelig fisse sagde hun, hun må have stillet sin telefon fra sig, Sofie løftede op i sin kjole, hun havde ingen trusser på. Emil var blevet helt mundlam og sad og kiggede med store øjne. Han havde tilsyneladende helt glemt han var sur. Sofie lod en hånd glide mellem benene, og stak et par fingre hen under næsen på Emil, prøv at dufte, sådan dufter en frisk fisse sagde hun, Emil snusede, du må også gerne smage fortsatte hun og stak fingrene i munden på ham, Emils tynde pik stod lige op i vejret. Kom med din hånd sagde Sofie og tog fat om Emils ene håndled, hun stak hans hånd mellem sine ben, mærk hvor dejlig varm og våd den føles sådan en, hun gned hans hånd mod fissen.
Nok sagde hun og trak hans hånd væk, nu skal jeg vist hjælpe dig af med den der, hun satte sig hurtigt på knæ og lukkede munden om hans tynde pik. Emil lagde sin hånd på Sofies nakke, der gik ikke andet end et par minutter før han sprøjtede i munden på hende. Hun løftede hovedet og spyttede spermen ud over hans endnu stive pik, det må du godt beholde, tak for videoen sagde hun, nu regner jeg med du holder kæft med hvad du har set tidligere, ellers kunne din mor jo få videoen at se. Hun rejste sig, tog telefonen og gik ud ad døren, videoen stoppede.
Suttede du pik på ham spurgte Jytte, ja det gjorde jeg, for nu har jeg noget på ham han ikke ønsker hans mor skal se, det vil være alt for pinligt for ham grinte Sofie, så han skal nok holde mund. Hun er sgu udspekuleret tænkte jeg.

porno med danske piger