Utro med lang pik på den årlige sommertur

Jeg var ansat i et rengørings selskab “KRS” der har hovedsæde i Hvidovre. da jeg havde været ansat i et halvt års tid skulle vi på den årlige sommertur. Turen gik til Frederiksdal og vi skulle ud at sejle i kano.

På vejen vi holdt og fik et glas vin og en øl, jeg roede med en gut der hed Lars, han var 12 år yngre end mig, og hans mund stod ikke stille, han snakkede som om vi havde kendt hinanden altid. selvom det var første gang jeg så ham. han talte om alt mellem himmel og jord og også om sex. han spurgte om hvad jeg kunne li af sex og om jeg havde kæreste på. jeg svarede at jeg var i fast forhold. okay sagde han, men du svarede ikke på hvad du kunne li af sex.!!! det er ikke fordi at det kommer dig ved sagde jeg, men jeg kan li lidt af hvert.

For enden af turen, vendte der det store ædegilde med øl, vin og diverse andre drikke vare.3 timer og en del alkohol senere, skulle jeg ned til kanoen for at tømme den da vi skulle videre med bil. kanonerne lå ca. 50 meter væk bag nogle træer. jeg bukkede mig ned og i det samme kunne jeg mærke en hånd direkte mellem mine ben. jeg stivnede. hvad laver du sagde jeg, det var ham Lars. han tog fat i mig og trak mig hen til et stort træ.

Se sagde han!! Der henne sidder de andre og de kan ikke se noget. underligt noget at sige?? men der var en bagtanke med det. han løftede min kjole op om min røv.

Jeg skal lige sige at jeg er en voksen kvinde på 35 år og med lidt for meget sul på kroppen, stor bagdel og store bryster. hans hånd fandt vej ind mellem mine ben, jeg ville gøre modstand, men hans perverse snak hele dagen havde gjort noget ved mig! ellers var det alkoholen. men jeg gjorde ikke modstand, han stak et par finger op i kusse på mig og kørte dem rundt. jeg skal lige sige at jeg bliver meget hurtig våd.

Han tog mig på skulderne og pressede mig ned på knæ., så lynede han op og ud faldt en ordentlig pik. ikke fordi den var speciel tyk., nærmest lidt tynd. men den var lang, jeg suttede den stor, han tog fat i mig .op og stå sagde han. buk dig forover. jeg støttede med hænderne mod træet.
jeg kunne mærke at han fumlede med at styre sin tynde lange pik op i min kusse. BINGO der var hullet sagde han og gled halvt op i mig, han begyndte at køre den ind og ud og en dejlig fornemmelse bredte i mit underliv, han sagde nu skal du ikke skrige og stak sin T-shirts i munden på mig. så bankede han sin pik længere op i min kusse, vildere og hårdere for hvert stød. eg sagde at han skulle stoppe, fordi at jeg ikke kunne få mere af hans pik op i mig. det var han ligeglad med.

SEX I DAG?

Med et voldsomt hårdt stød bankede han sin pinocchio pik i bund. jeg kunne skrige men holdt igen, da de andre nok ville glo lidt. han holdt mig fast, jeg kunne mærke hans pik begyndte at banke, han vendte mig-hurtigt ned på knæ sagde han og så pumpede han sin sæd ud over mine patter.

Så sagde han bare tak og gik. jeg tørrede mig og fik samlet tingene sammen og af sted til Hvidovre. men der skete ikke mere den dag,.
ikke andet at lars spurgte om det var godt.. jeg svarede det er som man ta`r det. inden han gik hviskede han. et er måske ikke sidste gang at jeg lægger vejen forbi din kusse.. jeg havde fået et nyt sted at gøre rent. et stort bolig selskab.

k.a.b i havnegade. jeg skulle gøre rent mandag og torsdag en anden havde tirsdag og fredag og Lars havde onsdag og lørdag. det var noget der skulle gøres efter klokken 1900.det hændte at det blev sent. torsdag aften da jeg var ved at gøre direktørens kontor rent stod Lars pludselig i døren, jeg for` sammen. hold kæft hvor blev jeg bange, jeg skulle jo være alene. nå sagde han. bliver du bange for tanken af min pik. så gik han hen og uden nogen dikkedar knappede han mine bukser op og stak sin hånd ned til min kusse, med den anden hånd knappede han sine egne bukser op og lod dem falde ned. Han stoppede og trak mine bukser og trusser helt af. så lagde han mig op på skrivebordet spredte mine ben og hamrede sit lem op i min kusse. Forspil kendte han ikke til. efter 5 minutter vendte han mig så jeg stod med røven i vejret så stak han igen pikken op i min nu våde fjams, samtidigt med at han legede med mit bagerste hul.

Jeg stønnede og kom i en dejlig orgasme. men Lars var ikke færdig, hans pik fandt vej op i røven på mig, jeg prøvede at skubbe ham væk, men han var for stærk. han kneppede min røv langsomt og stille, jeg slappede mere af og nød det. så kunne jeg mærke at han var ved at komme, træk den ud sagde jeg. men han havde andet i tankerne. han startede nu med dybere stød at pumpe min røv. og da han kom pressede han pikken i bund og tømte sig. jeg skreg og han trak pikken til sig og hans sæd løb ned af mine lår.

Han forsatte i 3 måneder med at komme og kneppe mig som han havde lyst til. nogle gange kom han bare for at få suttet pik. sidste gang vi var sammen havde han drukket. han kaldte lille lede luder og møgso og ting der var værre. jeg var bange. nede i hallen flåede han alt mit tøj af, stak sin pik i munden på mig og da den var stor. lagde han sig på ryggen og sagde rid mig din fed ludersæk. jeg satte mig oven på ham og hans pik gled op i mig. han tog fat i mit hår og trak mig ned til hans ansigt. du er en luder, en en stor tyk og fed klam luder der knepper med alle. er det ikke sandt sagde han. jeg græd. jeg mærkede hans pik bore sig længer op i mig. han lagde sine hænder på mine skulder og trak mig ned mod ham, samtidig med at han skød sin pik opad. den gik i bund, smerterne piskede igennem min krop.

Der lå jeg med hans stive pik i kussen. totalt ydmyget. han kneppede min kusse som besat, han trak sin pik ud. lagde mig på ryggen og pløjede sin pik langt op i røven på mig. jeg skreg og vred mig og prøvede at komme fri. slap af sagde Lars. det er det sidste knald du for af mig, så kan du lege luder med nogen andre.. det næst sidste han gjorde var at vende mig om på ryggen og kneppe min kusse. så stoppede han tog mine ben på skulderne og sagde””” du skal huske mig lille luder. med pikken inde i min kusse lod han sig nærmest falde ned mod mig – denne gang kom hans pik i BUND.

Det gjorde ondt i min kusse. jeg fik 4-5 dybe hug mere så trak han sig ud. jeg lå stadig på ryggen med hans ben på skulderne, så førte han sin lange pik op i min røv og fyldte den med hans sperm, det var det din luder sagde han da han gik.

Heldigvis så jeg aldrig mere til han. men når jeg tænker tilbage så var noget af det jo dejligt. DET KAN JO VÆRE AT HAN LÆSER DETTE.

Hilsen rengøringsdamen

porno med danske piger