En quickie på togstationen i en fotoboks

Vi mødes på stationen, jeg går hen til dig og vi omfavner hinanden.

Vi kysser hinanden dybt og hungrende og jeg lader mine hænder glide ned til dine baller.

Jeg trækker dig helt ind til mig, så du kan mærke min stive pik presse sig hårdt imod dig, og du stønner blidt og lader din ene hånd glide op og ned uden på bukserne.

Jeg afbryder kysset og stønner, at vi må finde et andet sted, end lige på perronen hvor de andre er.

Du nikker og vi skynder os, og går ind i en af disse bokse, hvor man kan få 4 billeder for 40 kr.

SEX I DAG?

Vi presser os ind mod hinanden og kysser vildt og inderligt, jeg trækker hurtigt stropperne på din kjole ned, mens du åbner mine bukser. Jeg bryder kysset og lader min mund vandre ned til dit bryst og begyndte at kysse dem, din hånd er nu indenfor mine bukser og kæler for min pik.

Jeg fjerner din hånd og lægger mig ned på knæ, og begynder at trække din kjole ned. Du bevæger benene lidt og tigger mig om at skynde mig, og jeg flår til sidst kjolen af dig. Jeg kysser dine fødder og lader munden glide op ad. Jeg kysser dine knæ, og kysser dig på inderlåret, i små lette kys hele vejen op til din g-streng.

Jeg kigger op på dig og kan se at du har lukket dine øjne. Jeg smiler og lader tungen glide ind bag g-streng og trækker den ned med tænderne. Du stønner blidt og tager fat i mit hår og trækker mig op.

Vi kigger på hinanden, og du kysser mig vildt. Jeg besvarer dit kys og lader min tunge glide langt ind i din mund, og gisper højt, da dine hænder tager fat om min pik. Jeg løfter dine ben op og presser dig ind mod væggen, jeg hvisker, om du er sikker på at du vil. Du nikker vildt og beder mig om at tag dig med det samme. Jeg napper dig blidt på i nakken, og trænger med et stød hårdt op i dig, og du stønner højt, mens nogen går forbi uden for boksen.

Vi kysser hinanden vildt og jeg trænger mig næsten helt ud af dig, og trænger så op igen, helt op. Du skriger lidt og du kradser mig på ryggen med dine negle.

Boksen rokker frem og tilbage under vores voldsomme bevægelser, og udenfor boksen kan vi høre folk, der fniser. Men det stopper os ikke. Det stopper hvert fald ikke mig, og jeg kan høre på dig, at du er ligeglad med dem. Bare jeg fortsætter med at kneppe dig. Jeg trænger hårdere og hårdere op i dig, og dine skrig bliver mere og mere gennemtrængende, du kan ikke længere kontrollere dig selv. Du napper mig i øret, og tigger mig om, at tage dig endnu hårdere. Jeg kigger på dig, og kan mærke at jeg er ved at komme. Men jeg synes det går for hurtigt og stopper pludselig. Du stønner frustreret og rusker i mig, for at få mig til at fortsætte, men jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage, ganske langsomt, kun lidt ind, og så en lille smule ud… jeg pirrer dig, ved ikke at tage dig helt, du skubber dit underliv frem, og forsøger at få mig helt ind. Jeg kigger på dig og kysser dig vildt, lige inden jeg igen trænger hårdt op i dig. Du skriger højt, men heldigvis dæmper jeg det med min mund, vi knepper nu febrilsk. Jeg kan mærke, at jeg snart ikke kan holde mig tilbage længere, og jeg hvisker til dig, at jeg snart kommer. Du stønner højt, at jeg skal komme langt oppe i dig, og at du ikke kan vente mere. Dine skedemuskler strammer om min pik og jeg stønner højt, mens jeg sprøjter min sæd langt op i dig. Jeg griber fat om dine hofter og trænger meget langt op i dig, og nyder det skrig, der kommer over dine læber, da jeg gør det, og så er du der. Du vrider og vender dig, i din orgasme og slår benene om mig, for at få mest af mig op i dig. Langsomt falder vi ned på jorden igen, og vi kigger på hinanden. Du smiler og kysser mig, og vi klæder langsomt hinanden på igen.

Da vi går ud af boksen, kan vi se en gruppe af mennesker der kigger på os, med en blanding af sjofelt grin og rødmende fnis.

Forfatter: Lars S

porno med danske piger