Fredag aften

SPAR MANGE PENGE

Hun syntes det var lidt frækt at sidde uden trusser, ved siden af sin venindes bror i sofaen og efter et stykke tid kunne hun mærke, hun var ved at blive godt opstemt af situationen…

SEX I DAG?

Det var fredag aften og da Luise ikke havde mere en hundrede kroner på lommen før mandag hvor SU’en gik ind var hun taget hjem og besøge sin bedste veninde som lige var blevet forladt af sin kæreste. Veninden havde sin lillebror på 17 år på besøg også, men han hang foran computeren og var helt var helt væk i et eller andet computerspil og hilste knap nok da hun kom ind.
Peter er uden for rækkevide lige nu, grinede hendes veninde, og hældte vin op til dem.
Som aftenen gik blev veninden, Sandra, mere og mere fuld og selvmedlidende at høre på og det var næsten en lettelse da en af Sandras gamle flammer, som havde hørt om brudet, ringede og indviterede hende på en øl ude i byen.
Luise afslog pænt at tage med dem i byen og var på vej til at tage hjem da Peter spurgte om de ikke kunne sidde og sludre lidt?
Da det ikke var så sent og hun egentlig ikke gad at tage hjem sage hun ja tak og da Sandra gik åbnede Peter en flaske mere som de begyndte at drikke sammen.
Hun havde egentlig aldrig tænkt over at Peter faktisk var blevet en flot ung fyr og han var faktisk også sød at snakke med.
Luise var selv en ret smuk pige med halvlangt brunt hår en smal talje og et par pæne bryster som ikke var for store men heller ikke for små.
Efter et par timer var de begge en anelse berusede og da peter, efter at havde spildt vin på sin tshirt, gik ind for at skifte fik en pludselig indskydelse Luise til at hurtigt at krænge sine trusser af under sommerkjolen og gemme dem bag en pude.
Hun syntes det var lidt frækt at sidde uden trusser ved siden af sin venindes bror i sofaen og efter et stykke tid kunne hun mærke hun var ved at blive godt opstemt af situationen.
Pludselig siger Peter: Luise er de her dine? Luise kigger forskrækket og ser han har fundet hendes trusser bag ved puden. Øh nej selvfølgelig ikke skynder hun sig at sige, det må være Sandras. Så gør det vel ikke noget jeg lige mærker efter vel griner Peter og begynder med den ene hånd at køre sin hånd op ad hendes solbrune lår. Det er mine skynder hun sig at sige og prøver at fjerne hans hånd, her blev så varmt. Da hun har sagt det kan hun selv høre hvor dumt det lyder og bliver helt rød i hovedet. Du er smuk hvisker Peter til hende og pludselig har han sin hånd der hvor hun har ønsket sig den hele aftenen. Nej peter nej prøver hun, men kan mærke at hun ikke kan stå imod.
I stedet overgiver hun sig og læner sig mod ham og begynder at kysse ham grådigt.
Hans fingre glider frem og tilbage over hende og kilder hendes klit til hun er driv våd og begynder at gispe. Hver gang han rør hende giver det en kildende fornemmelse i hele kroppen som får hende til at føle hun skal besvime og pludselig kommer hun i en ordentlig orgasme.
Fortumlet men stadig godt liderlig begynder hun at knappe hans bukser op. Hun sætter sig på gulvet foran sofaen og trækker hans jeans og boxershorts ned om hans ankler og begynder langsomt at onanere ham. Hans pik står lige op i luften og hans hoved er blottet og skindende. Forsigtigt slikker hun ham alleryderst, kilder spidsen af hans pik med sin frække tunge. Peter gisper og tager hende om nakken og fører hendes mund ned til han pik. Hun begynder at skiftevis sutte og slikke og lyden af hendes mund om hans pik gør hende drivvåd igen. Hun begynder at sutte hurtigere og hårdere og pludselig ryster Peters knæ og han støder underlivet op mod hende og kommer i en kæmpe orgasme i hendes mund. Det løber langs hagen og ned af hendes bluse da hun hører nogen ved hoveddøren.
Hurtigt får de tøjet på plads og hun får dækket sin våde bluse med et tæppe lige inden Sandra står i stuedøren. Hvad laver i spørger hun? Vi sidder bare og lærer hinanden lidt bedre at kende smiler Luise mens hun skynder sig at tørre lidt sæd af hagen.

porno med danske piger