En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste del.2

Hej igen. Jeg er hende den midaldrende kvinde som tog til stranden med sin datter og hendes kæreste. Det var også mig, der endte med at have sex med den kæreste, Henrik. Han lod mig lokke med sin pik og sikke en pik! Jeg var med det samme ”overtalt” for det var en meget stor pik og jeg havde åbenbart en svaghed for den slags. Han kneppede mig lige der på stranden og jeg fik en særdeles stor ladning sperm. Han fik listet mig en seddel med sit mobilnummer og den gik jeg rundt med en hel uge før jeg ikke kunne holde mig mere.

Jeg havde gået rundt med den seddel i baglommen hele ugen og mærket hvordan den nærmest var ved at brænde hul. Havde det ikke været fordi at Gitte, min datter, sammen med et par veninder var taget på shopping tur til København, var der måske ikke sket mere. Kun måske, for jeg kunne slet ikke få den pik ud af systemet. Den havde blokket mig ud på en måde jeg bare ikke kunne glemme. Jeg ville have mere. Min mand var stadig på ”upstart” på sit projekt som naturligvis var rendt ind i problemer. Vi snakkede via skype sammen hver anden aften.

Men jeg fik så sendt en besked til Henrik. Knap havde jeg sendt den før jeg fortrød det. Jeg turde ikke helt ringe for jeg var sikker på min stemme ville svigte. Der gik mindre end ti minutter før han svarede tilbage og ville vide om jeg var alene. Det var jeg jo og en lille times tid senere ringede det på døren. Jeg var svært nervøs da jeg åbnede døren. Da jeg så han stod der mistede jeg det sidste af min tilbageholdenhed og da han ville kysse nærmest svøbte jeg mig ind i hans stærke favn. Jeg kunne mærke hans bule i bukserne mod mit underliv og nærmest sukkede i munden på ham. Han kyssede akkurat så himmelsk som jeg huskede og før jeg vidste af det var vi i det store soveværelse.

Den store dobbeltseng kom til sin ret. Henrik strippede langsomt mit tøj af og kyssede mig for hver del han hev af. Han gav begge mine bryster en herlig velkomst og sukkede mens han dykkede ned mellem dem. Han ”hilste” på min fisse, som var det en kær ven han havde savnet. Måden han kyssede min sparsomme behåring var fyldt med lidenskab. Men da hans tøj skulle af var han alt for ivrig og jeg fik ikke fornøjelsen af det. Snart stod han helt nøgen foran mig og endelig fik jeg set hans pik igen. Den var det rene monster! Den var længere end jeg huskede, den var sandelig tykkere end jeg huskede, men for fanden den var så gudesmuk! Igen blev jeg opmærksom på han var glat og det fik pikken til at virke så stor som en hestepik. Fuck, jeg havde savnet den.

Han skubbede mig blidt ned på sengen og lagde sig hen over mig. ”Du har savnet min pik, har du ikke, Jytte?” Han havde så evigt ret. Jeg havde faktisk ikke tænkt på noget som helst andet. Når jeg lå i sengen om aftenen lå jeg og legede med mig selv og sukkede efter denne tykke pik. Jeg ville så gerne føle den utrolige fornemmelse af dens tykkelse i min våde fisse. Han kyssede mine bryster og jeg fik gåsehud. De fik en stor omgang våde kys og jeg elskede det. Så kyssede han vej ned mod min fisse og jeg kunne knap trække vejret.

Så snart hans tunge ramte mine kønslæber kom jeg tættere på en orgasme end jeg havde troet muligt. Jeg var allerede meget våd, men Henrik var ved at slikke mig drivvåd. Han slikkede min fisse som var han en hund og jeg var bare så tæt på at komme. Da hans fingre fandt min hårde klit kunne jeg ikke holde mig mere. Han vidste hvilke knapper han skulle trykke på. Jeg kom i et mindre strint direkte i ansigtet på ham. Han kastede sig tilbage for det havde han ikke ventet. Men så smilede han bare og slikkede sig om munden og dykkede ned igen og forlængede med held min orgasme. Jeg var helt væk i en rus jeg sjældent havde oplevet. Jeg rystede over det hele.

Henrik trak sig væk og smilede over hele sit kønne ansigt. Mine våde safter var over det hele og jeg ville så gerne kysse ham. Smage mine safter på hans læber. Men han sad bare tilbagelænet og gned sin store pik. Den var allerede mægtig stiv og jeg tror han ville drive mig til vanvid med den. Præsperm piblede ud af det store pikhoved og den var vist mere end parat. Forhuden nærmest kælede det store, smukke pikhoved og jeg kunne knap vente mere. Jeg så på da han skubbede pikken op mod min fisse og pressede den ind.

Fuck! Jeg var ved at gå til. Det var så meget bedre end jeg huskede det. Det havde været en uge med et utroligt afsavn siden han kneppede mig på den strand. Et superkort sekund kom jeg i tanker om den der gamle mand med bar overkrop der gik tur med hunden. Ham der havde set os komme gående mod vandet for at vaske os for det herlige sex vi havde haft. Hans gamle øjne kunne nærmest ikke slippe mine tunge bryster ej heller den voldsomme rejsning ”min søn” gik rundt med. Gad vide om han så havde fået sig en befriende spiller mellem sandklitterne eller om han var gået direkte hjem og havde kneppet konen hen over spisebordet.

Jeg havde savnet Henriks pik mere end jeg ville vedstå. Han løftede op i mine ankler og pressede mine ben op mod brysterne, der blev mast pænt flade. Min unge, virile elsker strakte derpå kroppen og begyndte for alvor at banke pikken op i mig. Jeg kiggede vantro på den tykke pik, ude af stand til at fatte der var plads i en fisse. Den var så stor! Men jeg ville have den, alle 25 cm! Knep mig, for fanden!

Da han pressede hele pikken i bund skreg jeg. Jeg var forberedt på det og alligevel kom det bag på mig, hvor stor den pik var. Jeg skreg og håbede mine naboer ikke var hjemme. Henrik kneppede mig med dybere stød end jeg nogen sinde havde oplevet. Min mands pik på 16 cm havde aldrig givet mig disse fornemmelser. Jeg var ved at blive omvendt til at blive Henriks pikslave. Hvad han end ville have jeg gjorde ville jeg give ham lov. Det vidste jeg og lå bare og tog imod hans dybe stød.

Vores kroppe smaskede mod hinanden. Hans tunge nosser klaskede mod mit røvhul og den fornemmelse var helt ny for mig. Det føltes frækt og liderligt og jeg ville ikke have han stoppede. Min unge elsker vidste hvad han gjorde i sengen. Hans enorme pik kom steder en pik aldrig havde været og hans udholdenhed var helt vidunderlig. Hvor længe vi lå ved jeg ikke, jeg var helt væk. På et tidspunkt stoppede han og trykkede pikken så højt op at jeg spærrede øjnene op. Han så på mig med et varmt ansigt og smilede forpustet. Jeg hev hans ansigt ned og kyssede hans lækre mund og ville ikke slippe.

”Du vil gerne have min sperm, ikke sandt, Jytte?”

”Jeg vil have hver en dråbe i dine tunge nosser, få mig ikke til at tigge!” Jeg var helt væk. Havde jeg ikke været på pillen ville jeg have tigget ham om at fylde mig med sperm, gøre mig gravid med sin potente sperm. Jeg ønskede det så meget i de minutter. Skid hul i al den svære bortforklaring om hvordan i alverden jeg var blevet gravid mens min mand var på en måneds opstart næsten 12000 km væk! Han kyssede mig igen samtidig med at hans underliv igen fik liv. Fuck, jeg kunne mærke hver en cm pløje op i mig. Vi tungekyssede og stønnede i munden på hinanden i næsten fem minutter før han trak sig væk. Så bed han sig fast omkring min ene brystvorte og det sendte en herlig bølge af velvære rundt i hele kroppen.

”Jeg ville elske at kneppe dig og Gitte på samme tid,” stønnede han og bankede sin store pik op i mig. Jeg ville have accepteret hvad som helst for at være sammen med ham. Lige da jeg hørte hans aparte ønske troede jeg det var indestængt liderlighed der fik ham til at sige det. Men jeg skulle senere blive meget klogere. Men lige nu ville jeg kneppes. Han måtte endelig ikke stoppe med at kneppe mig. Fuck, den pik havde mig i sin magt. Han kneppede mig med fornyet kraft og snart var min fisse en smule øm. Den drev af safter og jeg lå i en våd pøl. Jeg klemte det bedste jeg kunne om hans tykke pik og det var som om han overgav sig og lod sluserne åbne sig.

SEX I DAG?

Det føltes som en tidevandsbølge af varm sperm der druknede min fisse. Han blev ved at komme og han blev ved at stønne og jeg var så fyldt af hans potente sperm. Han faldt forpustet ned over mig og lå og trak vejret tungt. Hans store pik blev oppe i mig og den dunkede så det var en lyst. Små orgasmer dukkede op i mig og snart stod de i kø for at give mig glæde. Jeg pressede om hans pik og han ømmede sig og trak sig ud. Han faldt slapt ned ved siden af mig og vi lå bare og hev efter vejret. Jeg kunne mærke hans sperm pible ud af mig. Fuck en masse!

”Den fisse du har, Jytte, kan virkelig malke en pik. Fuck, en god fisse!”

Jeg lå bare og smilede. Jeg var så slap i det og kunne ikke tro vi havde ligget der i over en time. Det var mere end jeg havde troet, men jeg var villig til mere. Det tog ham heller ikke lang tid at komme sig. Ti minutter, ikke mere. Så sandelig en viril, ung mand. Snart stod hans pik op mod loftet og meningen var tydelig. Vi skulle kneppe! Han fik mig vendt om på alle fire og jeg forberedte mig på at mærke hans store pik pløje sig op i min brugte fisse. Der var stadig en del sperm der listede ud og ned langs låret. Men så skete der noget jeg ikke havde forudset.

Han begyndte at kysse mig på røven! Med små kys nærmede han sig mit røvhul og kyssede hele vejen omkring det. Det føltes vidunderligt og jeg lod ham gøre det. Jeg lå og ønskede jeg havde bedt min mand om at gøre den slags for længe siden. Da jeg så mærkede en våd tunge på selve røvhullet var jeg ved at gå til. Jeg var klar over de erogene zoner i det område, men at det var så liderligt havde jeg ikke troet. Snart smaskede han mit røvhul til med sit spyt og savl og hans tunge holdt ikke pause. Fuck, det var så godt.

Da jeg så mærkede hans store pik drille mine kønslæber mente jeg nok hvad der skulle ske og begyndte at sukke.
Han trykkede pikken langsomt op i mig og kørte en smule dovent frem og tilbage. Min fisse slog en del prutter og jeg forestillede mig den store pik blev smasket til af hans fede sperm. Så trak han sig ud og begyndte igen at kysse og slikke på mit røvhul og jeg var ved at gå til. Men da pikken så stødt op mod selve røvhullet blev jeg helt stille. Han ville da på ingen måde tage mig i røven, tænkte jeg. Han om nogen måtte da vide hvor stor hans pik er. Men han fortsatte og jeg mærkede en klat spyt ramme mit varme hul før han for alvor trykkede på. Min ringmuskel gjorde sit bedste, men var oppe mod en overmagt så stor som hele 25 cm tyk pik! Jeg skulle til at skrige han ikke måtte da han pressede pikken indenfor.

Smerten var utrolig. Så totalt modsat de følelser hans varme tunge havde givet mig kort tid før. Min mand havde aldrig prøvet at tage mig i røven med sine 16 cm og en pik på 25 cm ville da aldrig i livet kunne komme op. Jeg kiggede op på ham, men han var langt væk. Han så med liderlige øjne ned på min store røv, der prøvede at lade hans enorme pik op i mit jomfruelige røvhul. Heldigvis gjorde han det langsomt og jeg begyndte at forstå hvorfor han nærmest havde savlet røvhullet til. Han holdt pikken stille et stykke tid for at lade mig vænne sig til dens tykkelse. Jeg kunne mærke han så gerne ville kneppe mig i røven.

Hvis jeg overlevede det her ville jeg sørge for at købe en masse glidecreme! Fuck, jeg lå allerede og lagde planer for det næste møde med hans enorme pik! Snart trykkede han mere pik op i mig og blev måske en smule utålmodig for han ville helt op i røven på mig og for alvor begynde at kneppe mig. Jeg ømmede mig, jeg skreg ned i en pude, men han holdt sig ikke tilbage. Men det blev for meget og han kunne mærke jeg ville væk. Han trak sig ud og så en smule betuttet ud da jeg kiggede på ham med ømme øjne.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg forbarmede mig. Eller også var jeg bare en gammel, liderlig kælling, jeg ved det ikke men jeg fortryder ikke noget. Så jeg smuttede ud på toilettet og fandt flasken med babyolie og han lyste helt op da jeg gav ham den. Det var min accept af hans store ønske om at røvpule mig, en kvinde gammel nok til at være hans mor. Pikken blev behørigt smasket til og han var flink til at sprede mit røvhul og sprøjte noget op i mig. Fuck, det var koldt!

Så lagde han sig til igen og denne gang gik det meget bedre. Han var forsigtig mens han tvang sig forbi ringmusklen og snart havde han det halve af sin enorme pik i mit stramme røvhul. Jeg slappede af så godt jeg kunne, men det var første gang og tanken om, at hans pik var så stor gjorde mig en smule bange. Men det fik han snart sat på plads. Da han lidt efter lidt fik sat rytme på og nærmeste kneppede mit røvhul som var det en særdeles stram fisse, sagde han noget der gik rent ind.

” Fuck, Jytte! Dit røvhul er sgu lige så stramt som din datters!”

Min datters? Han kneppede min datter i røven med sin store pik? For fanden da! Han kneppede sgu min datter i røven med sin 25 cm store pik. Min lille pige! Hvordan fanden var det gået til? Hvordan havde hun klaret den store pik? Tanken om, at min elskede datter blev kneppet af så stor en pik i røvhullet gik rent ind hos mig. Jeg havde ikke troet det muligt, men jeg fik den ene orgasme efter den anden og lod ham kneppe mig så hårdt han ville. Jeg var helt væk og stønnede nærmest i takt med hans dybe stød, men jeg var mere som en kludedukke end en kvinde, der blev pulet i røven af en dreng gammel nok til at være hendes søn. Tanken alene gav mig en god orgasme.

Men jeg kunne ikke meget længere. Mit røvhul var slet ikke vant med den slags og da slet ikke med en pik som den. Helt rød i hovedet kiggede jeg op på ham og fangede hans opmærksomhed. Jeg nærmest tiggede om, at gjorde sig færdig. Udholdenhed er godt men absolut med måde. Men han bedyrede mig han var ved at være der. De næste mange dybe stød gjorde faktisk mere ondt end godt, men da han endelig kom var mit røvhul ved at sprænges. Han fyldte min varme tarm med sperm og det føltes utroligt varmt. Snart løb det ud af mig og ned i sengetøjet. Tanken om at han kom i røvhullet på mig fik det til at gyse gennem mig.

Han blev oppe i mig og på en sær måde føltes det lækkert. Jeg var stadig spilet ud på en måde jeg aldrig havde oplevet, men ikke på en afskrækkende måde. Han lå henover mig og stønnede. Han havde overskud nok til at kramme mine bryster. Men naturen vandt og hans før så enorme pik svandt ind og blev presset ud af røvhullet. Det føltes utroligt tomt bagefter, ømt men tomt og jeg ønskede så småt, at lade min mand tage mig i røven når han kom hjem fra sin rejse. Det tror jeg han ville sætte pris på.

Henrik listede ud på badeværelset og tog en hurtig bruser. Selv var jeg for mørbanket til at rejse mig. Jeg lå bare og mærkede sperm pible ud af mine to åbninger og ned i sengetøjet. Snart stod han i døråbningen og tørrede sig og jeg var overrasket over at se han igen havde rejsning. Tanken om at den store pik havde været oppe i røven på mig gav mig et rus. Men på samme tid blev jeg mindet om, at den havde været oppe i røven på min datter. Jeg kunne nærmest ikke kapere det.

”Jeg orker ikke mere af din store pik,” sagde jeg til ham. Men han smilede bare og fandt sit tøj frem. Han så på mig med smilende øjne mens han hev sine underbukser på. Da han var færdig lænede han sig ind over og gav mig et vådt tungekys som jeg gjorde mit bedste for at forlænge. Så kiggede han dybt i mine øjne og jeg var helt væk. Før han gik gav han mig noget at tænke over.

”Husk nu, jeg gerne vil kneppe dig og din skønne datter på samme tid!”

Og med det gik han. Jeg lå i mine egne tanker. Jeg kunne slet ikke forestille mig at skulle dele seng med min datter og denne fyrige unge mand og hans store hestepik. Og så alligevel. Han havde helt sikkert udholdenhed til at klare os begge. Min fisse var øm som aldrig før og mit røvhul havde aldrig været så udspilet og jeg havde aldrig mærket så meget sperm. Jeg fik rejst mig og begyndte at trække det sølede sengetøj af. Sperm løb ned af låret på mig og jeg smilede på en måde jeg ikke havde gjort længe.

Men helt ærligt vidste jeg ikke hvor længe jeg kunne holde til at lade mig kneppe af den der store pik. Han havde virkelig mørbanket mig med sin tæppebanker af en pik. Men en ting vidste jeg dog. Henrik var ikke færdig med mig. Overhovedet ikke.

Fortsættes – Min virile, unge elsker får sit største ønske opfyldt.

Forfatter: digitalo

porno med danske piger