En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste del.1

Min datter havde længe plaget mig for at tage på stranden med hende. Der var en hedebølge over landet og hun ville så gerne have mig med til stranden. Hvorfor en ung kvinde på tyve vil have sin gamle mor med var jeg ikke med på. Min mand var på forretningsrejse og jeg trængte til at få lidt luft og sol på dellerne. Til at begynde med troede jeg det kun skulle være os to, men så ville hun gerne have sin nye kæreste med. Han hed Henrik, han var sød nok, jeg havde mødt ham, men jeg havde mine tvivl om hvor sjovt det ville være. Tanken om at være det tredje hjul tiltalte mig ikke. Men vi tog alligevel afsted en tidlig lørdag formiddag.

Det var Gitte, min datter, der havde valgt hvilken strand og den lå naturligvis pokkers langt væk. Da vi nærmede os mente jeg at kunne huske den engang havde været en form for familiestrand, indtil den blev ”lukket” på grund af en mand i sort tøj, der rendte rundt og viste sin stive pik for små børn. Sikkert ikke et kønt syn. Jeg parkerede bilen og vi var enten de første eller også de eneste. Selve stranden lå et godt stykke væk og vi måtte trave henved tyve minutter før vi fandt et godt sted. Jeg var udmattet.

Gitte havde en nærmest slet ikke dækkende bikini på og viste sin unge krop frem på en måde, der gjorde mig lige dele stolt, men også bekymret. Jeg havde før nævnt det for hende, men som altid vælger hun sin egen måde at gøre tingene på. Jeg så mig bekymret omkring, men vi var de eneste. Der gik en gammel mand i bar overkrop langt væk med sin hund, men ellers var vi alene. Henrik havde de strammeste badebukser på jeg længe havde set. Jeg ville ikke stirre, men man kunne sagtens se den store bule gennem det tynde stof. Enten var det et par tykke vintersokker eller også havde han et godt vedhæng. Hvis man forstår.

Jeg ved godt jeg er en kvinde i fyrrene, og jeg burde vide bedre, men jeg kunne ikke lade være med at kigge på den bule når jeg troede de kiggede den anden vej. Der var noget unaturligt over en bule så stor, mente jeg at vide. Jeg tror han så jeg kiggede et par gange, men han smilede bare til mig. Jeg var meget opmærksom på mit valg af badedragt. Jeg havde en ide om, at kvinder i min alder ikke vil se godt ud i bikini. Heller ikke om jeg var i god form. Dog kunne jeg godt mærke den strammede til om brysterne, mit bedste aktiv. Siden jeg blev mor havde jeg ikke kunne lide mine lår og den form min bagdel havde fået. Men mine bryster var store og naturligt runde.

Vi fik lagt vores ting ud og fik naturligvis smurt os med sololie. Den måde Henrik smurte min datter ind på mens han kiggede på mig, fik mig til at rødme en smule, så jeg måtte vende mig om. De unge mennesker løb ud i vandet og fik dyppet sig som sig hør og bør. De kom tilbage med store smil og jeg greb mig selv igen i at kigge den store bule ud. Denne gang så jeg min datter smile til mig, som for at fortælle mig, at hun godt vidste jeg kiggede hans pakke ud. Ville hun have jeg var stolt på hendes vegne? Jeg kunne ikke være sikker. Men hun sagde ikke noget. Men jeg var så småt klar over det ikke var et par sokker han havde rullet sammen i sine badebukser.

Vi fik lidt at drikke og lagde os i de varme stråler og snart døsede jeg hen. Da jeg vågnede stod de unge mennesker lidt væk og hviskede sammen. Først kiggede Gitte på mig og smilede, så kiggede Henrik på mig og smilede. Dernæst kom min datter hen til mig. Hun havde glemt sin mobil i bilen og ville lige smutte hen efter den. Jeg mente nu nok hun kunne klare sig uden, men hun havde bestemt sig og kyssede mig på kinden og gik. Jeg så hendes runde bagdel rotere ned af stranden med bilnøglen i hånden.

Jeg var nu alene med Henrik. Jeg satte mig op og han stillede sig lige ved siden af mig. Hans bule i de stramme badebukser var nærmest lige i ansigtet på mig. Jeg kiggede op og så han vinkede til min datter før han så ned på mig, der havde så svært ved at fjerne blikket fra hans pik. Den måtte være stor, tænkte jeg og fik dårlig samvittighed med det samme. Men på samme tid kunne jeg mærke hvordan han kiggede ned på mig og ned mellem mine store bryster. Det gjorde mig godt at han kunne lide synet, men samtidig følte jeg skam over at blive liderlig mens han bare stod der.

”De ser altså vidunderlig ud, fru Jensen,” sagde han.

Jeg havde bedt ham kalde mig Jytte, men jeg tror han drillede mig. Når han var hjemme og besøge Gitte kunne han sagtens sige mit navn. Han trådte et halvt skridt tættere på og hans store bule hvilede på min hage. Hans pik, den måtte være stor, nærmest dunkede mig på hagen. Så gjorde han noget uventet eller også var det slet ikke, men han trak sine badebukser helt ned til sandet og hans stive pik sprang frem og klaskede mig på kinden. Jeg sad og kiggede på en meget stor pik og kunne knap trække vejret. Fuck! Den var bare så stor! Desuden var han totalt glat, ikke et eneste hår!

Jeg tabte munden og var mundlam. Jeg kunne ikke få et ord frem. Jeg kunne se de tykke blodårer der løb ned langs hele pikken og det smukke pikhoved glinsede i solen. Jeg greb mig selv i at ville slikke og sutte på den pik og vidste godt det var forbudte tanker. Men for pokker. Den var bare så stor! Med lethed den største pik jeg nogensinde havde set. Den hang bare der og jeg så min hånd bevæge sig i slowmotion og greb om den. Det føltes vidunderligt. Den var stor, den var tyk og jeg blev liderlig på under ti sekunder. Advarselscentret i min hjerne havde travlt med at sende advarsler ud. De kom som perler på en snor. Ordet ”konsekvenser” kom igen og igen, men jeg lyttede ikke. Heldigvis. Før jeg vidste af det havde jeg åbnet munden og hev pikken ind.

Jeg ved ikke hvem af os der sukkede højest, men fornemmelsen af så stor en pik i munden var noget nær guddommeligt. Jeg havde ikke slikket pik i næsten en måned. Jeg havde savnet det. Snart lagde Henrik en hånd bag på mit hoved og trykkede mere og mere pik ned i halsen på mig. Jeg havde aldrig haft så stor en pik i munden før, kan jeg roligt sige. Min mands pik er slet ikke i nærheden af Henriks. Det føltes som en sønderjysk salami og jeg gjorde mit bedste for at følge med. For at aflede ham lidt greb jeg fat under hans store nosser og kradsede ham let med mine lange negle. Han hev efter vejret og stønnede tungt. Da jeg kom i nærheden af hans røvhul gik han ned i knæ for at give mig mere plads.

SEX I DAG?

Han bad mig sutte på hans pik, for jeg ville jo gerne, det kunne han mærke, det kunne han se. Jeg må med skam indrømme, jeg gjorde som han bad mig om. Det er ikke meget sex jeg har med min mand mere. Han har været så optaget af sit arbejde op til sin rejse, og nu hvor han var rejst ville han være væk i tre måneder. Men her var en ung mand som satte pris på min mund. Jeg var godt nok gammel nok til at være hans mor og måske tændte han på den slags, det gør unge mænd tit. Men uanset om han legede jeg var hans mor eller ej, ville jeg lege meget mere med hans store pik. Jeg lod den anden hånd tage blidt om de fyldte nosser og han stønnede tungt. Jeg tænkte på mængden af sperm og sad og glædede mig.

Henrik måtte have fornemmet han var ved at komme. Han trak sig ud og bad mig smide badedragten. Jeg vidste med det samme, at hvis jeg gjorde, ville jeg komme til at gøre noget jeg længe ville fortryde. Jeg kunne sagtens have ladet mig nøje med at sutte på hans pik og tage en mega klat sperm i halsen. Men for fanden da, jeg var så liderlig. Synet af hans enorme pik, som jeg bedømte til mindst 25 cm, var for meget for en forsømt kone som mig. Jeg rejste mig op og krængede badedragten af og han gjorde store øjne da han så mine bryster komme frem. Han nærmest kastede sig ind i dem og lod sit kønne ansigt dække og tog hårdt fat om begge bryster og jeg elskede hans stærke hænder.

Så skubbede han mig ned på tæppet og fulgte med og lå ovenpå mig. Han prøvede et forsigtigt kys, men jeg ville have mere og greb om hans smukke ansigt og kyssede ham som var han vendt hjem fra krigen. Lettere forpustet hævede han sig og jeg så han greb fat om sin tykke pik. Jeg spredte mine ben i spændt forventning og så hvordan han pejlede sin pik ind mod min våde fisse. Så snart pikhovedet var indenfor holdt han sig ikke tilbage og trykkede hele pikken i bund i et hårdt hug. Jeg skreg i ømhed, men ville samtidig ikke have han trak sig ud af mig.

Hans pik var enorm og jeg var stram dernede. Men det betød ikke noget for ham. Tiden var kort og han begyndte at kneppe mig. Det føltes som om et egetræ bankede op i mig. Han lagde sin unge, spændstige krop nedover min og hans mund fandt min mens hans underliv trykkede pikken i bund. Jeg stønnede i munden på ham og ville ikke have han stoppede lige med det samme. Jeg ville gerne vænne mig til hans store pik og få det fulde udbytte. Men min datter var sikkert på vej tilbage og det syn skulle hun ikke se.

Jeg følte mig fyldt ud på en måde jeg aldrig havde oplevet. Hans pik kom steder der aldrig havde mærket en pik og jeg blev fyldt med liderlighed på en måde jeg ikke havde troet. Han var totalt begravet i mig og jeg ville ikke have han stoppede. Samtidig kyssede han så vildt godt, at jeg nærmest var svimmel. Jeg mærkede pikken trække sig halvt ud før den pløjede så langt op, at jeg så stjerner og måner for mit indre blik. Jeg greb fat om hans ansigt og kyssede som jeg aldrig havde kysset.

Snart var min fisse smaskvåd og pikken kørte som et velsmurt stempel. Jeg slog mine ben om hans krop og stødte igen når han trykkede pikken op i mig. Vores læber slap ikke hinanden og jeg var sikker på den kommende orgasme ville blive stor. Det håbede jeg på for det havde været alt for længe siden jeg sidst havde mærket min fisse få en orgasme. Henrik begyndte at stønne i munden på mig. Jeg tænkte han nok var blevet overvældet af, at have sex med en på hans mors alder. Hans mund slap min og han lavede en grimasse jeg vidste hvor bar hen. Han var ved at komme.

Han løftede sig lidt op og trykkede sit underliv helt op mod mit og hans store pik rørte dybt oppe i mig. Det var lige før min fisse fik krampe. Så kom han! Han kom som en brandsprøjte og han brølede det ud, den kære dreng. Nogle få sekunder efter kom jeg. Det føltes som et sug dybt nedefra og truede med at sluge os begge ind. Langsomt blev jeg opmærksom på hans underliv der bevægede sig i små stød mens han kom i mig. Hvor længe han blev ved, ved jeg ikke, men for pokker hans pik fik en anden størrelse! Da han igen lagde sig ned over mig stønnede han helt vildt og jeg kyssede ham på halsen. Hans slanke krop maste mine bryster og på en måde ville jeg ikke lade ham gå. Men vi kunne jo ikke ligge der, for min datter, hans kæreste, var på vej tilbage.

Da han trak sig ud fulgte en stor klat sperm med og sank ned i sandet. Hans pik var stadig halvstiv og jeg gjorde noget jeg aldrig før havde gjort. Jeg hev hans pik i munden og suttede vores safter af og det smagte bedre end jeg havde troet. Snart stod hans store pik igen stiv og jeg følte glæde ved det. Men vi kunne ikke fortsætte, det ville ende galt. Sammen gik vi ned til strandkanten for at vaske os. Den gamle med hunden stod der pludselig, men jeg var lige glad. Han stirrede på mine store bryster og helt sikkert på den stive pik Henrik stadig havde. Man måtte bare beundre den pik.

Vi stillede os i vandkanten og lod ham se alt han ville. Mon han troede vi var mor og søn? Ville han nu gå hjem og gennemkneppe sin kone? Eller tage en spiller når vi var gået? Det var nok det han gjorde når det kom over ham, han virkede ikke som en der gav en skid for sin kone. For at give ham det sidste skub mod en god spiller, gav jeg Henrik et kæmpekys mens vi stod i vandkanten. Som modsvar krammede han mit ene bryst og jeg sukkede højlydt. Så gik vi hånd i hånd og lod den gamle mand finde sig selv.

Mine ben rystede stadig da vi kom tilbage og vi fik begge klædt os på. Jeg kiggede på ham og smilede da han kiggede på mine bryster. Jeg tillod ham at kysse mig før vi begyndte at spejde efter min datter. Hun var langt nede af stranden og der gik næsten fem minutter før hun var tilbage. Mens hun kom nærmere hviskede Henrik, at han stadig havde lyst til mig. Han havde jo ikke smagt min fisse, som han sagde med et liderligt smil. Han kunne tænke sig at vi mødtes igen. Om jeg havde lyst? Jeg kunne nærmest ikke trække vejret, da han sagde det, men nåede ikke at svare for min datter var nu kommet. Hun smilede over hele hovedet og de to unge mennesker kyssede som om de havde været adskilt i dagevis.

Mens de stod og krammede nikkede jeg til Henrik og han forstod straks hvad jeg mente. Jeg var et liderligt gammelt fjols, der var hot efter at blive kneppet af min datters kærestes store pik. Var det ynkeligt eller bare liderligt? Han smilede tilbage til mig og stod bevidst og krammede min datters balder. Da de skiltes fangede jeg min datters øjne. Hun kiggede tilbage ved at kigge op og ned ad mig, som for at tjekke mig eller noget. Men var det et blik af misbilligelse eller vidste hun noget. Måske det bare var indbildning. Men jeg var sikker på hun kiggede mit skød ud. Kunne hun se noget?

Vi fik alle lagt os og nød solen. Jeg delte kolde sodavand ud fra køletasken og vi snakkede om løst og fast i et stykke tid. Men der gik ikke særlig lang tid. Det blev for varmt og vi ville bare hjem. På vejen hen til bilen blev jeg opmærksom på hvor våd jeg var i fissen. Det måtte være det sidste af den fede sperm Henrik havde sprøjtet op i mig. Forsigtigt mærkede jeg efter og følte en våd plet. Var det den min datter havde bemærket tidligere? Til gengæld kunne jeg mærke, at min fisse var blevet kneppet, for den var stadig ved at komme sig. Den dunkede på sin egen særlige måde og jeg mærkede en form for afsavn.

Turen tilbage var for mit vedkommende stille. Den eneste der snakkede var Gitte, hun havde en hel masse på hjerte, men jeg var nærmest ikke til stede. Jeg var langt væk i mine egne tanker. Jeg sad og tænkte mere på sex end noget andet. En særlig stor pik i særdeleshed. Jeg var skamløs, det indrømmer jeg. Mens vi pakkede ud lykkedes det Henrik, at give mig hans mobilnummer uden at min datter så det.

Og nu sidder jeg her og skriver om det lille eventyr på stranden. Ved siden af mig har jeg den lille seddel med et mobilnummer. Jeg er i syv sind. Hvis jeg ringer til min datters kæreste bevæger jeg mig ud i noget jeg ikke ved hvor ender. Jeg ved kun, at min fisse længes frygteligt efter hans store pik. Jeg kan nærmest smage den store pik og sukker ved tanken. Jeg er sikker på jeg ringer til ham snart.

Synes du jeg skal?

Forfatter: digitalo

porno med danske piger