En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste del.3

SPAR MANGE PENGE

Hen over sommeren mødtes jeg flere gange med min datters kæreste. Jeg vidste godt jeg levede livet farligt, men jeg elskede den store pik. Jeg var også begyndt at lade min mand tage mig i røven for at vække hans interesse for mig igen. Det var også for at hjælpe mit røvhul med at udvides tilpas nok til at Henriks store pik ikke ville ømme mig så meget. Men det fortalte jeg jo ikke til min mand.

Til at begynde med hjalp det helt vildt, for han kunne i den grad godt lige at kneppe mig i røven. Han lå bag mig og fortalte bredt og vidt om det utrolige han var ved at gøre. Han kunne nærmest ikke forstå hvor lækkert det var at kneppe mig i røven. Han holdt dog aldrig særlig længe og i stedet for at dryppe sperm ud af røven i flere timer insisterede jeg på han kom enten udover mine bryster eller helst i munden. For hvad han ”mangler” i længde af pik bliver så sandelig opvejet af hans mængde af varm sperm.

Men det var de hyrdetimer jeg havde med Henrik, der virkelig gav mig noget. Jeg elsker min mands 16 cm pik, men fornemmelsen af en 25 cm stor pik, der langsomt tvinger sig op i røvhullet var det jeg sukkede efter den sommer. Tanken om, at den selv samme pik kneppede min datter i røvhullet gik ikke tabt forbi. Når jeg tillod mig at tænke over det fik jeg de sygeste orgasmer. Også selvom jeg på det tidspunkt ikke anede om det var rigtigt. Det var Henrik der nævnte det da han første gang trykkede sin store pik op i mit strammeste hul.

Henrik havde ikke glemt sin ide om at kneppe både mig og min datter på samme tid. Han blev ved at nævne det og jeg var stadig i syv sind. Det vi havde sammen var nærmest forbudt på så mange planer, men at fortælle min datter jeg havde sex med hendes kæreste ville være svært at få sagt. Men jeg følte Henrik snart ikke kunne vente længere. Og det kom til at holde stik.

En dag kom Gitte hen til mig og var tydeligt opbragt. Hun lignede en der havde grædt, en der havde fået en grim nyhed og ikke vidste hvordan det skulle tackles. Vi var alene hjemme, min mand var igen ude at rejse og ville være væk en uges tid. Gitte satte sig i den ene ende af sofaen og så på mig med røde øjne.

”Mor, Henrik bliver ved at sige han gerne vil have sex med os begge på samme tid. Han er helt vild med dig, især dine store bryster, det bliver han ved at sige når vi – du ved – hygger. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Jeg er bange for at miste ham. Han har – øm – du ved – en stor – øm – pik, hvis du forstår. Så jeg vil gerne gøre alt for at holde på ham.”

Jeg lod som om jeg var en smule overrasket, men jeg vidste jo godt hvad hun mente. Jeg var også glad for at hun tog ”vores” problem op for han blev nærmest ved med at plage mig om det samme. Men på en måde følte jeg der var noget som ikke skulle være. Et underliggende ”ønske” om at gøre os begge gravide med hans barn. Hvor meget jeg end elskede at have sex med hans store pik, hvor meget jeg end elskede tanken om, at han kneppede min datter i de samme tre huller som jeg, følte jeg ikke for at lade nogen af os blive gravide.

Men den mistanke blev bekræftet da min datter fortalte, at han har bedt hende om at stoppe med at tage p-piller. Det havde han henkastet foreslået mig et par gange og jeg skal indrømme jeg har været tæt på. Liderlighed kan skabe så mange problemer. Hvis jeg havde følt mig fristet er jeg sikker på min datter også har været. Jeg spurgte hende rent ud om hun var stoppet, men det var hun ikke. Hun ville snakke med mig først. Jeg takkede hende for den ærlige måde hun var kommet. Det gav mig også den vinkel jeg havde savnet.

”Skat, husker du den tur på stranden for snart længe siden?” Gitte nikkede nærmest med det samme og sagde, at Henrik var blevet ved at tale om den dag. Det var den dag han for alvor havde opdaget mine store bryster. Jeg gik videre med et særligt øjeblik som havde, om ikke naget mig lige siden, men så spøgt i kulissen. Det var da min datter absolut ville gå tilbage efter sin mobil og efterlod mig alene med hendes kæreste. Gitte fortalte så, at han havde insisteret på det. At han ville være alene med mig.

“Gitte, da du kom tilbage stod I sammen og kiggede på mig. Jeg husker du smilede på en særlig måde.”

Hun så en smule forkert ud og sad lidt og samlede sine tanker. Så var det som om hun besluttede sig og rykkede helt hen til mig. Jeg kunne mærke hendes varme lår mod mine. Hun kiggede bevidst på mine bryster og uden at ville det sad jeg og håbede hun ville røre dem. Hun havde ikke rørt dem siden hun var spæd. Fuck, jeg sad sgu og blev liderlig! Jeg havde ikke haft sex med min mand før han igen var rejst. Så kiggede hun op på mig og gik til bekendelse.

”Mor, jeg beundre dine store bryster. Jeg har længe gerne ville se dem, så da Henrik så dig i badedragt den dag, bad han om lov til at lege med dig. Han ville så gerne se dine bryster. Han truede faktisk med at slå op, hvis han ikke fik lov. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Men jeg vil så gerne være sammen med ham.”

Så smilede hun til mig og hev lidt ud i min bluse og kiggede bevidst ned mellem mine bryster. ”Fik han dem at se, mor? Kunne han lide dem? Fik du set hans store pik? Den er enorm, ikke? Er jeg slem? ”

Tiden var vist inde til at indrømme det hele. Det var tydeligt, at Henrik misbrugte min datter for at få sig en masse ved siden af. ”Vidste du godt jeg ikke kunne tage mine øjne af hans store bule i de der meget små badebukser?” Til det smilede hun over hele hovedet og nikkede. Igen hev hun ud i min bluse og ville vide om han havde set dem. Så kiggede hun på mig og lagde bevidst sin hånd på toppen af mit bryst. Jeg sukkede og elskede hendes varme hånd.

”Jo, skatter. Henrik fik set mine bryster og var helt vild med dem. Jeg må så også indrømme jeg fik set hans pik. Sikke en pik, skatter. Jeg kan godt forstå du er vild med den. Der er noget vidunderligt over en stor pik. Gjorde den dig fortræd første gang du lå med ham?”

”Ville du blive forfærdet, hvis jeg sagde, at jeg var forelsket første gang jeg så den? Jeg var så ivrig efter at lade ham kneppe mig, at vi prøvede det mens jeg havde menses. Fuck, det gør jeg bare ikke igen. Men han var så ivrig efter at kneppe mig, at han fik lov til at tage mig i røven! Kan du forestille dig det, mor? Hans pik i røvhullet! Jeg har sgu målt den. Den er 25 cm og ved du hvad, jeg fik den fedeste orgasme mens han kneppede mig. Ikke særlig længe første gang, men de næste par gange var himmelske!”

Jeg må nok sige jeg var overrasket. Jeg sad bare og stirrede på hende og opdagede slet ikke at hun faktisk prøvede på at fiske mit ene bryst frem. Ungdommen nu til dags. Men nu hvor hun havde været så befriende ærlig, mente jeg nok det var min tur. For at hjælpe min side af historien trak jeg blusen op over hovedet og prøvede at nå om bag for at løsne Bh’en. Da begge bryster endelig slap løs sad min datter med store øjne og nærmest gloede. Så gik jeg til bekendelse og fortalte hvordan jeg selv havde fået den der store pik op i røven indtil flere gange. Og at hendes far også var begyndt at tage mig i røven.

” Fuck! Har far også en stor pik?”

Jeg fik hurtigt slukket de julelys jeg så tændtes min datters øjne. Der er kun en af os der knepper min mand og det er indtil videre mig. Jeg er slet ikke sikker på det ville være så god en ide at lade de to kneppe. Det var slemt nok, at jeg havde sex med hendes kæreste. Men et super kort øjeblik kunne jeg godt se dem sammen mens jeg så på, naturligvis. Måske i røven! Eller, og nu var det mig der var slem, måske se på når han kom i ansigtet på hende! Men det skød jeg hurtigt til hjørne. Det var sikkert slemt nok, at vi delte hendes kæreste, men vi skulle ikke til at deles om min mand.

Gitte kunne ikke lade mine bryster være og jeg lod hende gramse så længe hun havde lyst. Hun smilede helt vildt da hun løftede op under dem for at mærke deres tyngde. Det var mens hun gramsede hun nævnte, at Henrik gerne ville have et barn med hende. Jeg gik helt i stå. Han havde bedt hende stoppe med at være på pillen for han ville så gerne gøre hende gravid. Den sk**erik. Hvad fanden gik der af ham. Det samme havde han bedt mig om, under dække af at kvinder i min alder får strammere fisse hvis vi holder op med at tage p-piller. Det nævnte jeg for min datter der bare sad med åben mund. Hendes varme hænder på mine bryster holdt inde med deres kæleri. Men ikke særlig længe.

Sammen blev vi enige om, at se om vi begge havde ret i, at Henriks største ønske, ud over at have hed sex med os begge på samme tid, var, at gøre os begge gravide. Jeg bad hende fortælle ham, at vi kunne mødes den kommende lørdag. Vi var begge enige i, at selvom hans mærkelige ønske burde koste ham et los i røven, var vi begge to hede efter at have sex med ham. Vi ville kneppe ham sønder og sammen og nyde så meget af hans store pik som muligt før vi for alvor smed ham på porten.

SEX I DAG?

Da det så blev lørdag stod Gitte og jeg i mit soveværelse. Der kunne vi alle være. Jeg begyndte at smide tøjet og det samme gjorde hun. Jeg så på hendes unge spændstige krop som på mange måder var en kopi af mig selv i den alder. Dog mener jeg at huske mine bryster var en god håndfuld større. Gitte smilede til mig og jeg smilede tilbage. Vi var vist begge mere nervøse end vi havde lyst til at indrømme. Jeg tror vi begge spekulerede på hvordan det skulle gå. Om vi kunne gøre det her sammen. Det var jo grænseoverskridende som bare pokker.

Hun overraskede mig ved at tage en tyk dildo frem. Hun smilede frækt til mig og sagde hun brugte den flittigt for Henriks store pik var ikke altid tålmodig. Han havde det med at gå til stålet nærmest med det samme, så for at holde til det legede hun med den tykke dildo et stykke tid før han kom. Det trick skulle jeg have brugt. Så jeg fiskede selv min egen dildo frem som dog var et par størrelser mindre end hendes. Det smilede vi af og lagde os ned og snart smaskede vores fisser og vi hev efter vejret.

Henrik havde ønsket at vi sad på kanten af sengen når han kom ind. Han havde lånt Gittes nøgle og ville selv låse sig ind. Der var stadig ingen fare for at min mand ville komme hjem uanmeldt. Han var i Ulan Bator i det fjerne Mongoliet og travlt optaget på sin opstart. Det gik op for mig jeg længe havde været anspændt angående hans lange rejser, men netop denne dag satte jeg pris på det. For jeg skulle snart have sex med en særdeles viril ung mand med en stor hestepik! For ikke at nævne at vores datter var med i legen. Bare tanken fik min fisse i overdrev. Jeg kælede lidt for min klit og var helt væk.

Vi hørte døren gå og kiggede på hinanden. Gitte kom hen og helt uventet kyssede hun mig på munden. Det havde hun gjort i årevis, men netop det kys var fyldt med kærlighed og sendte bølger gennem mig. Sammen satte vi os på kanten af sengen og ventede på at vores virile elsker skulle komme op ad trappen. Da døren gik op holdt vi begge vejret. Han var et stort smil da han så os sidde der. Hans øjne strålede om kap med den store bule i hans korte bukser. Han stod lidt og så på os, før han bukkede sig ned og kyssede min datter dybt og inderligt. Som en slags tak for at hun havde overtalt sin mor til at lege med. Det var nu ikke svært.

Så stillede han sig op foran mig og hans øjne nærmest slugte mine bryster. Med et skævt smil bukkede han sig ned og gav mig et vådt tungekys og hans tyggegummiånde var vidunderlig. Han lod en hånd gramse på mit ene bryst og jeg var at komme på stedet. Så rejste han sig op og gav sig til at strippe. Først den stramme T-shirt og hans adonisagtige overkrop var alle pengene værd. Jeg havde jo set den en del gange den sommer, men var nærmest lige betaget hver gang. Men kom nu, min dreng. Det er jo pikken vi vil se!

Han havde vores opmærksomhed, det vidste han. Med drillende bevægelser hev han op i bæltet og vores øjne var klistrede til det vi godt vidste skulle ske, men som vi så frem til med tilbageholdt åndedræt. De korte bukser faldt tungt ned og frem sprang hans pik. FUCK! Uanset hvor mange gange jeg havde set den, uanset hvor mange gange jeg havde suttet og slikket på den pik, og uanset hvor mange gange jeg havde set den trænge sig op i min våde fisse eller mærket den i røvhullet, blev jeg bjergtaget af dens vidunderlige størrelse. Der er sgu noget dyrisk, noget totalt vidunderligt over en stor pik.

Jeg sad bare og mærkede mundvandet sive ud af mundvigen. Henrik trådte hen til min datter mens han gned sin allerede meget stive pik. Han fortalte, at han ikke havde sprøjtet sperm i de fire dage siden min datter havde fortalt ham vi var blevet enige om, at mødes til en særlig udgave af et hyrdemøde. Så kiggede han på os begge og ville vide om vi havde smidt pillen. Vi vidste jo nok hvad han mente og sad fromt og nikkede. Det var som om hans i forvejen meget store, stive pik fik et nyk opad. Han fik et nærmest manisk blik i øjet.

Han gik lige til sagen og skubbede min datter ned i sengen og hev de smukke, slanke ben op i vejret og lod pikken selv finde hendes skød. Jeg sad lige ved siden af og så det store pikhoved glide forbi de smukke kønslæber og søge mod det varme indre. Som en varm kniv gennem smør trængte han dybt op i hende og var i bund på ingen tid. Knageme godt vi fik leget lidt med vores dildoer. Det så frækt ud, jeg var at gå til. Det var så frækt.

Selvom Gitte havde været forberedt ømmede hun sig alligevel. Jeg ved fra mig selv hvordan det føles når han pløjer sine 25 cm i bund på den måde. Uden megen palaver begyndte han at gennemkneppe min datter. Hun nærmest hulkede og jeg fattede ikke, at hun kunne rumme så stor en pik og da slet ikke så dybt. Den måtte være oppe forbi navlen eller noget. Men hun slog sine slanke ben om livet på ham og hev hans mund ned mod sin og ville ikke slippe ham, så helt uvillig var hun jo ikke.

Jeg sad bare og legede med min fisse mens jeg beundrede hans udholdenhed og de satans smukke balder han fleksede mens han gennemkneppede min datter på bedste vis. Jeg kunne slet ikke vente på det blev min tur. Jeg var slet ikke i tvivl om at han havde udholdenhed til os begge. Jeg dristede mig til at lægge en hånd på hans balde og det føltes vidunderligt at mærke så stor en muskel. Jeg havde læst, at kvinder elsker mænd med gode balder for det sikre den bedste sædafgang op i fissen og sikre graviditet.

Min datter blev kneppet i en halv times tid og i al den tid lå hun og gispede og hev efter vejret. Jeg spekulerede på om det var den slags intensitet de normalt kneppede i eller om situationen var for meget for dem begge. Jeg var der jo og det må have føltes mærkeligt at lade sin mor se på. Ikke at hun virkede til at lade det gå hende på for hun lå hele tiden og stønnede sin lovsang til hans store pik. Jeg elskede at høre min lille pige sige så frække ord mens hun fik så meget pik, at sengen gyngede for hvert hug han bankede op. Hun bad ham om at kneppe hendes lille våde fisse, hun bad ham støde dybere i hendes lille våde fisse, hun bad ham gøre det hurtigere i hendes lille våde fisse, hun ville smage hans tunge og snart var det eneste hun råbte på hans sperm. Hun ville mærke hans varme sperm i sin lille våde fisse. Hun fik sine ønsker og da han første gang spurgte om hun ville have hans varme sperm i fissen sukkede hun lidenskabeligt. Og så kom han!

Jeg så hvordan hans store nosser gav sig mens de pumpede sperm op i min lille datters våde fisse. Igen og igen skød de sperm op i hendes varme indre og pikkens ejermand stønnede som en hjort i brunst. Det var lige før jeg selv kunne mærke det var oppe i mig han kom med sin varme og sikkert meget potente sperm. Jeg ved ikke hvor længe han var om at gøre sig færdig, men det føltes som en evighed. Gitte kom tilbage fra sin orgasme og hev hans ansigt ned og de kyssede helt vildt. Jeg kunne se hans pik ikke faldt i tykkelse og spekulerede på om han stadig var stiv. Det fik jeg set da han trak sig ud. Den var dækket af deres safter og så dyrisk ud. Havde han bedt mig slikke pikken ren havde jeg gjort det på stedet. Men han skubbede bare til mig og inden jeg lå på sengen trængte han op i mig!

Hans pik var stadig særdeles stor og meget stiv. Det var nærmest ikke til at fatte. Han havde sgu lige kneppet min datter med et rasende tempo i en halv times tid og var kommet i hendes lille fisse som en avlshingst. Men jeg klagede ikke for jeg sukkede efter hans pik. Jeg vendte hovedet og så min datter direkte i øjnene og så hun var helt færdig. Hun smilede til mig og jeg elskede det smil. Hendes lille hånd kælede for hendes dryppende fisse og hun smagte på de skønne safter og smilede til mig.

Henrik lod mig vænne sig til pikken for han tog det stille og roligt. Jeg ved nu ikke om det var af omsorg for min fisse eller om han lige havde behov for at finde kræfter igen. Men for pokker hans tykke pik gjorde underværker. Mindre end et kort øjeblik efter fik jeg den første orgasme og jeg sukkede inderligt. Tanken om hans tykke pik og nok især, at min egen elskede datter lå ved siden af og smagte på hans fede sperm, gik lige i lystcentret. Snart havde han åbnet min fisse så meget at han var i bund. Jeg fandt hans mund og vi fik kysset og var lidt ked af, at hans ånde ikke længere smagte af tyggegummi.

Lidt efter lidt satte han farten op og snart bankede han sin tykke pik i bund for hvert stød. Nu var det mig der lå og sukkede og nærmest skreg, at jeg elskede hans store hestepik. Jeg glemte alt omkring mig. Hans nosser slog mod mit røvhul og jeg greb mig selv i ønsket om at se den store pik trænge op i røven på min lille pige. Jeg gøs ved tanken og var lige dele forfærdet over den uhyrlige tanke som jeg var liderlig efter at se hende tage imod en pik så stor! Da jeg mærkede en voldsom orgasme komme stormende måtte Henrik have mærket det for han ville have vi kom sammen. Der var ikke noget jeg hellere ville.

Jeg lod det hele falde og gav ind for den store orgasme. Vi kom nærmest på samme tid og fyldte soveværelset med vores liderlige stemmer. Henrik kunne på magisk vis fremtrylle en forfærdelig masse sperm som han fyldte mit indre med. Sprøjt efter sprøjt og jeg nærmest bukkede under for presset. Min stakkels fisse klemte det bedste den havde lært om hans tykke pik som for at malke alt ud af de potente nosser. Al det der var gået for sig den sidste times tid blev nærmest for meget for mig og jeg var at gå i sort. Aldrig havde jeg været så liderlig så længe og aldrig havde mine orgasmer været så fyldige. Men jeg ville have mere hele tiden.

Den store pik blev hurtigere slap end jeg havde ønsket. Snart gled den ud af mig og jeg måtte indrømme jeg var en smule øm. Det tænker jeg også Gitte var. Vi lå side om side og følte os godt brugte mens vi mærkede sperm glide ud af vores fisser og ned mod røvhullet. Henrik stod bare og smilede og han var behørigt stolt af sig selv. Så sagde han noget der fik os til at gispe samtidigt.

”Slik fisse på din mor! Slik al min sperm ud af din mors våde fisse! Nu!”

Det var som om mine ører blev brandvarme for det han lige sagde kunne da ikke være rigtigt. Men jeg fik ikke tid til at sunde mig. Det gjorde Gitte heller ikke. Han så på hende med smalle øjne og vidste jeg ikke bedre ville jeg sige han var alt andet end liderlig. ”Gitte, slik fisse på din mor og slik al min sperm ud!” forlangte han. Jeg var lamslået og kunne på samme tid ikke finde ord eller handling. Min datter så på mig med store vantro øjne og jeg så sikkert lige sådan ud. ”Slik din mors fisse eller vi slår op lige på stedet!”

Gitte så på mig og krympede sig. Hun lignede en stor undskyldning og bad om tilgivelse og jeg så hun rejste sig og lægge sig på knæ foran mig. Henrik stod lige ved siden af med en voldsom stivert på og et kort øjeblik var den før så smukke pik en grim truende tingest. Da jeg mærkede hendes hænder på mine lår lod jeg hende skille dem ad og holdt vejret. Jeg lænede mig tilbage og så på hende. Hun prøvede at smile til mig og jeg smilede som kun en mor kan. Så lænede hun sig frem og for første gang i mit liv mærkede jeg en kvindelig tunge på min fisse.

Jeg havde slet ikke forventet det rus det gav mig. Nok var det min egen datter, eller også var det netop derfor, men jeg fik en orgasme så hurtigt at jeg var ved at græmmes. Var det skamfuldt eller bare liderligt? Tankerne hastede frem og tilbage, men de blev alle skudt ned jo længere Gitte slikkede. Første tøvende og prøvende, men for fanden det var lækkert. Da hun kom op ad min liderlige klit var jeg ved at gå til.

Det var også som om min fisse overgav sig for de vidunderlige følelser min piges tunge gav. Måden hun kyssede min klit mens hendes våde tunge gled op og ned på den, fik fissen til at slappe af og al den sperm Henrik havde banket op kom nu ud mod den mest lyserøde af alle tunger. Gitte lappede det i sig på bedste vis og synet af sin kærestes store pik lige ved siden af fik hende til at gå planken ud. Tanken om at miste ham, at miste adgangen til hans store pik fik hende til at gøre hans mindste ønske.

Jeg lagde en hånd på hendes hoved og trykkede hende længere op. Jeg skammede mig ved at nyde det her alt for meget. Inderst inde håbede jeg på han ville kneppe mig igen, at vi begge skulle have hans store pik i røven på skift, men han stod der bare og smilede skælmsk til mig mens han dovent gned sin store pik. Fuck, den var så stor og forfærdelig smuk. Det store pikhoved var dækket af præsperm. Men lige i nuet var det min datters tunge på min fisse, der dækkede mit behov og jeg kunne ikke holde det ud længere. Jeg kom som aldrig før.

Det var år siden jeg sidste var kommet så hårdt som jeg gjorde. Jeg nærmest strintede min orgasme ud på hendes ivrige tunge og hendes smukke ansigt. Der var safter alle vegne og hun så op på mig med åben mund og gjorde sit bedste for at fange så meget som muligt. Da det svandt ind dykkede hun igen ned og fik slikket så meget af mine safter i sig hun kunne. Jeg var helt væk og rakte ud efter Henriks store pik, men han trak sig væk. Gitte holdt endelig op og kom på benene og stod lidt og svajede. Hvad jeg ikke ville give afkald på for at få en krop som hendes. På nær brysterne, for dem jeg har elsker jeg totalt.

Gitte satte sig ved siden af mig og smed sig på sengen. Det gjorde vi begge og gispede efter vejret. Det næste der skete ved jeg ikke hvor kom fra, men det var vel ganske naturligt. Gitte lagde sig ovenpå mig og begyndte at kysse på mig. Hun smagte vidunderligt frækt af mine safter og det var sjældent jeg havde smagt så meget af det. Jeg kyssede tilbage og elskede at mærke hendes lille varme krop mod min. Da vi havde kysset færdig smed hun sig ved siden af mig og vi sukkede dybt på samme tid.

”Tja, det var vist alt for i dag, tænker jeg,” sagde Henrik mens han stod og gned sin enorme pik. ”Vi fortsætter en anden dag,” fortsatte han og jeg kunne knap tro det. Mens vi kiggede på kom han i tøjet og uden at kysse Gitte farvel smuttede han. Stilheden i soveværelset var til at føle på. Der gik et stykke tid før Gitte rejste sig. Hun stod og kiggede på mig og begyndte at undskylde, men jeg ville ikke høre på det. Så listede hun af og jeg lå og mærkede efter i hele kroppen. Jeg var uden tvivl mere tilfredsstillet end nogensinde, men havde jeg det godt med det der skete? Med min datter og jeg? Det at vi sådan havde delt hendes kærestes store pik?

Det hele blev en tand for meget og på valne ben kom jeg i bad. Jeg stod under bruserne og lod det varme vand vaske diverse safter af mig. Derefter fik jeg en lun slåbrok på og gik ned i stuen. I de næste par timer så jeg ikke min datter. Hun lå sikkert på sin seng og kom sig på sin måde. Lidt senere sad jeg igen på kanten af min seng. Jeg havde netop lagt rent på da Gitte kom ind til mig. Hun havde kun et par små trusser på og en tynd bluse. Hun var ked af det og satte sig ved siden af mig. Så lagde hun sit yndige hoved på min barm og jeg kyssede hendes hår. Hun hviskede undskyld hele tiden og var tæt på at græde.

Med våde øjne kiggede hun på mig. Hun ville vide om jeg var klar over hvorfor han havde fyldt os med sperm på den måde. Men det behøvede hun ikke gå i dybden med. Vi vidste begge at hans store ønske var at gøre os begge gravide. Hvordan pokker skulle kunne forklares til omverdenen? Min mand ville slet ikke kunne forstå det. Hvor kom mit pludselige ønske om et barn fra? For slet ikke at tale om, at vores datter på samme tid ville være gravid. Den slags sker jo aldrig i det virkelige liv. Ikke i vores.

Men en ting kunne min datter og jeg godt blive enige om. Vi kunne begge lide hans store pik! Vi ville gerne have mere sex med ham og også gerne i røven. Men det store spørgsmål var jo nok, om han ville lade sig nøje med det. Han kunne have så meget sex med os på samme tid, hvis han nu havde det ønske, men at gøre os gravide var ikke med i det. Det ville være så forkert på så mange planer.

Men hvad synes du derude? Skal vi lade os gøre gravide eller droppe ham?

Forfatter: digitalo

porno med danske piger