Endelig fik jeg hende nedlagt!

SPAR MANGE PENGE

Det er fredag, luften er kold udenfor men under dynen er der behageligt. Vækkeuret har lige ringet og jeg må hellere se at komme op og på arbejde. Kigger på telefonen på natbordet, der er 4 beskeder…et par godmorgen beskeder, en fra mor omkring noget familie spisning søndag og så en besked fra Jeanette.

Jeanette er en god bekendt, kender hende ik specielt godt, men hun er dejlig at snakke med og en frisk pige som jeg har prøvet at score on/off de sidste par år. Nå, men Jeanette skriver at hun er på vej i skole og spørg om jeg kommer i byen i aften. YES tænker jeg med det samme, denne gang skal det være…så skriver at jeg selvfølgelig kommer og hvor hun har tænkt sig at gå i byen. Ud af sengen og i bad…står i badet og tænker på hvordan jeg skal få Jeanette med hjem i aften, men desværre har jeg jo prøvet så mange gange at jeg ik selv tror på det kan lykkes. Kommer i tøjet og taget på arbejde, på vej derind kommer der en sms fra Jeanette hvor hun fortæller hvor hun skal i byen og at hun glæder sig til at se mig. Jubii…

Dagen går hurtigt, Jeanette og jeg skriver en del beskeder til hinanden og jeg er optimist da jeg går hjem fra arbejde. Da jeg kommer hjem smider jeg mig på sofaen og ser lidt fjernsyn, falder i søvn og vågner først da jeg svagt hører nyhederne starte. Laver mig noget hurtigt mad og ordner lidt småting hjemme.

Da klokken nærmer sig 21 begynder jeg at overveje at gå i bad og gøre mig klar til aftenen, smutter under bruseren og står der længe mens jeg nyder det varme vand. Da jeg kommer ud og får tørret det værste vand af mig ser jeg at der er et ubesvaret opkald på telefonen..det er Jeanette der har ringet og jeg bander allerede, igen blir det ik til noget med hende. Skriver en besked at hun har ringet og om hun ville noget vigtigt? Det viser sig at hendes veninder har brændt hende af, så hun står uden nogen aftaler i aften. Inden længe for jeg hende overtalt til at vi bare kan leje en film og ha’ en stille fredag. Vi aftaler at hun skal komme klokken 22 og jeg får travlt med at blive færdig.

Klokken blir 22 og jeg er lidt nervøs, Jeanette og jeg har aldrig været alene og jeg ved ik helt hvordan og hvad jeg skal sige når hun kommer. Men men tænker jeg…det er vel ik værre end at vi kan snakke om hendes skole og mig arbejde. Jeg går rundt og tænder lys i stuen og sørger for at der er hyggeligt. Pludselig ringer det på og jeg får et mindre chok, men kommer hurtigt ud og får åbnet døren.

Jeanette, lækker og fræk som altid står og smiler da jeg åbner. Kom endelig ind siger jeg og viser hende ind i gangen. Hun smider frakken og står tilbage i jeans og en sort top der er nedringet nok til at jeg kan se hendes kavalergang. Jeg tager mig selv i at stå og kigge på på hende uden at sige noget, undskylder og smiler genert. Viser hende hurtigt rundt og vi ender i stuen hvor hun kommenterer de levende lys og smiler til mig. Vi får sat os ned og får efter noget tid valgt hvad film vi skal se.

Vi sidder i hver sin ende af sofaen. Sidder og små sludrer mens filmen starter, egentlig har jeg set den film 4 gange før, men nu skal jeg jo heller ik se filmen alt for længe tænker jeg og smiler ved tanken. 20 minutter inde i filmen spørg Jeanette om jeg ik har en dyne fordi hun fryser en smule. Jo selvfølgelig svarer jeg og henter en i soveværelset og gir hende den. Jeanette smider benene op i sofaen og tager dynen over sig. Spørg om jeg sidder ok og jeg siger hun gerne må ligge benene op på mig for sofaen er jo ik så stor. Det gør hun og inden længe sidder jeg og nusser hendes ben mens vi ser filmen.

SEX I DAG?

Som sådan nogle ting nu udvikler sig sidder jeg hurtigt og nusser hendes læg under hendes jeans. Filmen slutter alt for hurtigt og inden jeg har nået at tage det næste skidt. Men det behøver jeg heldigvis heller ikke, Jeanette spørg om jeg er god til at give massage. Hey ja det er jeg mester i svarer jeg hurtigt inden hun har fuldendt sætningen. Kunne du så ik give mig lidt massage for jeg er lidt øm efter træning igår. Jamen så kom med ind i soveværelset så finder jeg noget massage olie og så skal du se når jeg laver mirakler griner jeg.

Da jeg kommer ind i soveværelset har hun smidt sin top og ligger på maven iført en babyblå bh. Jeg sætter mig på sengekanten og spørg om det er ok jeg åbner hendes bh? Ja gør du bare det, så slipper jeg får at den blir fedtet ind i olie siger Jeanette. Da jeg får den løsnet drypper jeg langsomt olien ned over hendes ryg og starter blidt med at lade hænderne glide over ryggen. Tror ik man kan kalde det jeg gør for dybdegående massage, men en afslappende effekt har det på Jeanette kan jeg mærke. Lader hænderne glide op og masserer nakken, skulderne og ned til lænden. Det kan godt være det her ik er sex tænker jeg, men jeg vil gerne bytte det her ud med noget af den dårlige sex jeg har prøvet.

Jeanette vender hovedet og kigger op mod mig mens hun smiler og siger at hun ik havde ventet til idag med at besøge mig, hvis hun havde vidst hvor god jeg var til at give massage. Jeg kigger hende lige i øjnene og langsomt som i en drøm mødes vores læber til en langt og lidenskabeligt kys.

Vi kysser stadig da Jeanette får vendt sig, hendes bh er røget af og mine hænder kærtegner hendes nøgne krop og finder frem til hendes allerede stive brystvorter. Kærtegner dem med mine fingre og niver blidt og efterhånden som Jeanette blir mere ophidset niver jeg hårdere. Hendes hånd kærtegner mine lår og der er ik meget plads tilbage i mine bukser. Mine hænder glider ned over hendes varme og ophidsede krop indtil jeg stopper ved hendes jeans, åbner dem og lader en hånd glide indenfor. Hun har ingen trusser på og jeg bliver endnu mere ivrig da jeg mærker hun er glat barberet. Jeanette løfter sig lidt så jeg kan skubbe hendes jeans længere ned og få mere plads.

Kysser hende på halsen ned, hendes kraveben og ned mod de smukke og hårde brystvorter. Lader tungen lege rundt på brysterne, mens min ene hånd kærtegner hendes underliv uden at ramme hendes klit. Løfter hovedet fra hendes bryst og kigger på Jeanette som har lukkede øjne, jeg kan se hvordan hele hendes krop er spændt og ophidset. I det samme åbner hun øjnene og næsten bedende hvisker hun at hun vil ha mig…det skal du nok få men du må gøre dig fortjent til dig siger jeg grinende, hun kigger underligt på mig og ved godt jeg leger med hende. Jeg vil gøre alt hvad du ber mig om hvisker hun genert.

Sådan en invitation er svær at sige nej til så inden længe ligger jeg på ryggen og mærker hvordan Jeanette lader sin tunge glide henover mit stive lem. Følelsen er ubeskrivelig og jeg kan mærke hendes tungepiercing hun har fået lavet for mindre en 14 dage siden. Jeanette tager et fast greb omkring mit lem og og sætter læberne omkring mig hoved, begynder en fast rytme hvor hun spiller den af på mig mens hun sutter så det sortner for mine øjne. Jeg nyder hvert et sekund og tager et fast greb i hendes hår og følger rytmen. Hun stopper et øjeblik og kigger forførende på mig, lader tungen glide den over mit lem og begynder at kærtegne min pung med hendes hånd, tungen er stadig med og jeg nyder hvordan hun skrifter mellem at sutte mig og kærtegne min pung med tungen.

Kigger på Jeanette og ser at hendes hånd er på vej ned mellem hendes ben, hun sidder på knæ ved siden af mig og jeg griber hendes hånd inden hun får begyndt..det skal jeg nok gøre for dig siger jeg bestemt. Med et fast greb i hendes hår styrer jeg hendes rytme og med min anden hånd begynder jeg at kærtegne hendes baller og hendes lår, spreder hendes ben lidt og får det bedste udsyn man kan forestille sig. Min hånd findes vej til hendes våde og åbne mis, mine fingre blir næsten suget ind i hende. Hun er ophidset og jeg finder vej til hendes klit, lader fingrene køre henover den, ved siden af den og hvergang jeg rammer den kan jeg mærke hvordan Jeanette gisper af liderlighed.

Langsomt kan jeg mærke hvordan jeg ik holder til meget mere og med et fast greb i hendes hånd fører jeg Jeanettes mund op til min, kysser hende og får hende lagt ned på ryggen. Sætter mig ovenpå hende, kan du huske vi snakkede om håndjern engang spørg jeg…ja siger hun og smiler, er du frisk spørg jeg…det ved du jo jeg er, du bestemmer griner hun. Godt så blir du liggende som du ligger nu uden at røre dig til jeg kommer tilbage griner jeg mens jeg hopper ud a sengen og finder håndjernene frem fra skuffen. Sætter mig på knæ ved siden af Jeanettes hoved og hun er ik længe om at få mit lem i munden igen. Jeg tager hendes arme op over hendes hoved, sætter håndjern på hende og inden hun får set sig om er hun hjælpeløst lænket til en radiator.

Flytter mig længere ned og finder massage olien frem igen, lader det dryppe ned over Jeanettes bryster, mave og spredte ben. Man kan se hvordan hvert dryp føler koldt på hendes varme krop og jeg ved hun er utålmodig. Begynder at gnide hende ind i olien og hendes brune og perfekte fremstår som endnu mere perfekt som olien glinser på hendes krop. Liderligheden blusser i Jeanette og jeg har arbejder mig langsomt frem, først hendes arme og skuldre, så hendes bryster og mave, ned mod hendes ben og tilsidst sænker jeg hovedet og lader min tunge ramme hendes hårde og fremstående klit. Det gir et ryk i Jeanette og hun stønner en smule ved den første berøring, jeg stopper og kigger på hende og hun åbner øjnene, øjne der siger fortsæt fortsæt kigger på mig og jeg sænker hovedet igen og begynder at lade tungen cirkle omkring hendes klit.

Amatører gør det hjemmeI begyndelsen slikker jeg langsomt, starter fa bunden af og arbejder mig op til hendes klit og forfra igen, som tiden går og i takt med at jeg kan mærke Jeanettes åndedræt blive hurtige slikker jeg hurtigere og mere koncentreret omkring hendes klit. Da jeg mærker hun er lige ved stopper jeg op og kigger på hende, hun spærrer øjnene op og siger vredt NEJ, jeg griner og fortsætter hvor jeg slap. Igen bygger jeg hendes orgasme langsomt op, lader en finger glide ind i hende og slikker hendes klit. Der går ikke længe før Jeanette er på grænsen igen og denne gang lader jeg hende komme.

Hun kommer voldsomt og jeg lader tungen stille glide mellem hendes ben uden at presse for hårdt på hendes klit, hun nyder den blide berøring efter hun er kommet og slapper helt af.

porno med danske piger