Tennis tøsen

SPAR MANGE PENGE

Med et hældte hun en god portion olie ud over mine bryster. Hendes hænder smurte dem ind, mens hun krammede dem hårdt og hev i mine brystvorter…

I mine unge dage var jeg en ung pige tenniskomet, jeg havde fået 6mdr træningsophold i USA. Ved dette privat tennis pige college, skulle alle (træner samt alle spiller) aflægge en negativ HIV test. For at få os alle kommende kometer, fik vores tennis finesser afpudset.  Men min tennis karrierer blev ikke til noget, men jeg fik en anden. Nemlig som lesbisk/biseksuel mor. Min træner Sheila var en mørk chokolade pige på 25år, med fyldige bryster og en maskulin overkrop. Med smilene øjne, sort kort klippet hår.

Før jeg fortæller min historie helt skulle jeg måske, fortælle jer hvordan jeg ser ud. Jeg hedder Maria og var 18 år på dette tidspunkt, med lyst kort hår, blå øjne, bryststørrelse 90C, smal talje med en fræk pariserrøv og en lys behåring over skambenet og på skamlæberne. Jeg har aldrig været flov over at beholde mine lyse behåringer, for jeg føler mere kvinde på den måde. Og har aldrig flov over at vise mig nøgen frem, når jeg har ligget på stranden herhjemme.

Selvom Sheila var en hård træner kom jeg godt ud af det med hende. Vi kunne snakke om alt, lige fra sex til nøgenhed. Hun fortalte mig hun havde en lille hemmelighed, som hun har haft det lidt svært med overfor fyre. Hvad er din hemmelighed spurgte jeg? Jo! Ser du jeg har en pik imellem benene Maria. Håber ikke du er blevet skræmt væk? Og ikke ville have hende som træner mere. Jeg beroligede hende at, hun altid ville være min træner. Og at du har en pik, skræmmer mig heller ikke. For du er stadig en pige.

Hun var meget interesseret i at høre, om vi var helt åben med at ligge nøgen på stranden. Og hvor langt mine grænser gik inden for sex. Jeg fortalte de fleste piger/kvinder var åben for at ligge nøgen på stranden, mens andre syntes det var for meget.  Jeg fortalte hende jeg var lesbisk og kun var til kvinder… Nu når du ved jeg har en pik? Har du så tænkt på at være sammen med en? Jeg har tit tænkt/ønsket når jeg var sammen med en anden pige. Så kunne det være frækt at være sammen med en pige der havde rigtig en, sagde jeg. Jo mere vi var sammen privat, jo mere blev jeg tændt på hende. Hun havde det på samme måde over for mig, for hun havde en stor lyst at elske med mig. Måske var det på grund af jeg var en blond skandinav. For hun synes vi var utrolige sexet kvinder.

En dag efter en hård tennis træning, syntes hun jeg fortjent en god kropsmassage. Jeg takkede hurtigt ja tilbuddet. Heldigvis var vi alene i omklædningsrummet, så jeg smed mit svedige tøj, og lagde mig nøgen op på massagebriksen på maven. Sheila begyndte at massere min ene arm. Hun stod kun i sin sports BH og blonde tights. Med sine erfarende fingre begyndte at løsne op for mine bicepser, som hun smurte godt ind i olie. Jeg lå fuldstændigt i afslapning tilstand, og mærkede ikke hendes fingere søgte op under armhulen. For at ramme kanten af mit ene bryst når hun strakte sine fingere.

Da hun så og hørt jeg ikke sagde noget og rykkede i overkroppen, blev hun ved med at massere der et øjeblik. Før hun forsatte med sine hænder op på skulderen. Hun lagde min arm ud til siden. Så hun kunne se mit bryst danne en flad halv kugle under min brystkasse. Nu var hendes fingere over min skulderkant og det nederste af min nakke. Som hun gave en let tur, før hun forsatte over til den anden arm, og gjorde det samme der som den anden. Det tændt Sheila at mærke sine fingere og hænder over mine arme og nakke. Så hun tog sin sports BH af og hældte en lang bred olie stråle over min ryg. Langsomt arbejde hun sig ud mod siderne, mens hun løste op for de spændinger i skulderbladene. Hele tiden sørge hun for at komme helt ud, så hun ramte siden af mine bryster.            

Hun stod helt op ved mit hoved, så hendes lår ramte mig i panden. Da hun var helt ved min læn, ramte hendes brystvorter mig i nakken. Jeg gav et lille støn fra mig, for jeg har aldrig prøvet at få sådan en behagelig massage. Jeg begyndte selv at være tændt, og det samme gjorde min mis også… Du har nogen dejlig magiske finger Sheila. Tak søde, du har en ung smuk krop, som du skal passe på… Jeg kan mærke du er helt afslappet i overkroppen. Ja, det er ikke noget under med dine finger og hænder. Du er så sød, svarede hun smilende.

Skal jeg forsætte? Ja! Du må ikke stoppe… Det havde jeg heller ikke tænkt mig, hvorefter hun hældte olie up på mine ben. Langsomt fik mine ben samme tur, da hendes hænder var næsten helt oppe ved mine baller. Spredte jeg dem automatisk, så hun komme til på indersiden. Hendes finger kunne ikke undgå at ramme mine ydre skamlæber. Så hver gang gave jeg mig et lille Hmmm fra mig. For at fortælle jeg godt kunne lide det. Sheila smilede frækt og tænkte bare vent til du får en overraskelse. Da begge ben havde fået sin tur. Koncentret hun sig nu om mine baller, olien løbe ned mellem ballerne. Hvor den ramte mine lyse hår.

Jeg var begyndt at små stønne, og ved at være godt liderlig. For hun måtte bare ikke stoppe nu, før hun havde haft mine baller under hendes kyndige hænder og fingere. Når Sheilas fingere ramte mine ydreskamlæber, sørgede hun for at et par finger gled ind mellem dem. Hun kunne uden tvivl se jeg var våd for mine safter skinnede, mellem mine lyse skamlæber. Så nu kunne hun ikke lade vær med at lade 2 finger, glide ind i min våde fisse. Hun kørte dem et par gange ind og ud. Før hun smagte mine safter og bad mig om at vende mig rundt på ryggen. Hurtigt vendt jeg mig rundt, mens jeg kikkede på hende. Jeg kunne godt se hun var tændt at min krop, for hendes øjne var små og et tydeligt tegn på liderlighed.

God damn you woman! Hvor er du smuk, du er lige til at spise sådan som du ligger der. Det er ikke noget under i er nogen af de smukkeste hvide kvinder i verden, sagde hun med et smil… Du er også selv en smuk chokolade brun pige. Det har i altid været, svarede jeg. Ja! Det skal du sige bare fordi du er hvid… Nej smukke! Jeg har haft en drøm at komme til at elske med pigetype som din. For i har et eller andet i jer der gør, at både hvide kvinder og mænd falder for jer.

Sheila bukkede sig ned og gav mig et let kys. Jeg gengældte hurtigt hendes kys, med et krævende kys. Mens jeg så hende dybt i øjnene. Min ene arm lagde sig om hendes nakke, mens min anden hånd lå på hendes kind. Sheilas hånd lagde sig på mit bryst som hun krammede let… Hvor er du dejlig, og god kysser Maria… Selv tak smukke… Skal vi forsætte?? Ja! Stønnede jeg svagt… Med et hældte hun en god portion olie ud over mine bryster. Hendes hænder smurte dem ind, mens hun krammede dem hårdt og hev i mine vorter.

SEX I DAG?

Jeg stønnede højere nu, og nød hendes let hårdere behandling af dem. Min fisse små løb nu, og kunne ikke vente på at mærke hendes tunge og fingere. Når hendes ene hånd ikke var oppe på mit bryst, var den nede ved min fisse. Jeg nød at se hendes brune finger glide igennem mine lyse hår, og se dem forsvinde ind i mig… Jeg kunne mærke hun krummede dem let for at finde mit g-punkt. Det fandt hun ret hurtigt. Mens hendes tommelfinger gned frem og tilbage på min klit, brugte hun den her >>kom til mig metode<< på mit g-punkt… Kom for mig… Hvis mig du vil være min… Kom sprøjt skat… Hvæssede hun liderligt ind i mit ansigt.

Jeg kunne ikke hold min opbyggede orgasme tilbage, så jeg skreg højt med åbne øjne op i hendes… Jeg kommer… Jeg kan ikke hører dig slut… Endnu højere skreg jeg… JEG KOMMER, JEG KOMMER… Ja kom for mig, sprøjt, jeg ved du kan. Sheilas fingerer kørte et par hurtigt gange ind og ud af min fisse… hun nåde kun lige at få dem ud før den første lille stråle kom, efterfulgt af et par stykker mere. I den sidste krampe udløsning huggede jeg underlivet op i luften. Og sendte en stor stråle ud… Jaah! Sådan slut, sprøjt… Elsker at se safter sprøjte ud af fissen.

Jeg faldt tilbage på bænken og stønnede. Sheila var hurtigt over min fisse, og satte hele munden ind mod fissen. Som hun slikkede løs, mens hun kikkede frækt op på mig. Nej, nej! Ikke mere, ikke mere… Slik min fisse, drik resten af mine safter stønnede jeg… Gud hvor hun så dejlig fræk ud, med hele hendes mund og næse dækket af mine hår. Jeg kunne se Sheila begyndt at smile. Hun trak sig lidt tilbage og slikkede sig frækt om munden. Holy fuck! Hvor dine safter smager godt, dejlig søde… Tak! Var det eneste jeg lige kunne sige lige nu. Sheila rejste sig op mellem mine ben, og bukkede sig ind over min mave. Så vores bryster mødtes, vorte til vorte… Jeg trak hende ned mod mig og vores tunger mødtes i et danse can can.

Nu var jeg fuldstændigt ligeglad med om der kom nogen ind, for nu ville jeg smage hende. Vis mig din pik, smukke, må jeg ikke nok se den? Sheila rejste sig op og stillede sig med ryggen til mig.  Med et smil over skulderen… Er du klar til at se min pik? Jah! Kom nu, jeg kan ikke vente… Stadigvæk med et smil, trak hun sine blonde tights af. Da var kommet af, holdte hun sine hænder foran sin pik. Langsomt vendte hun sig om i mod mig… For at tirrer mig lettede hun nogen finger, så jeg kun kunne se lidt af den. Kom nuuu! Jeg vil se den, tir mig ikke mere, sagde jeg med et smil… Nej! Du skal bede pænt, svarede hun med et grin.

PLEASEEEE! MÅ JEG IKKE NOK SE DEN?… Sheila løftede så jeg kun så pikhovedet. Jeg kunne se hovedet brunt, og så rimeligt stort ud. Jeg slikkede om munden, mens jeg så med smilende øjne op på hende. Lidt mere blev synligt. Gud hvor den virker stor bag hendes hånd, som hun brugt nu til at dække resten. Nu lod hun hele sin hånd glide væk, så den kom til syne. Sådan som den så ud derfra hvor jeg lå på siden, var den godt 15cm lang og godt 6cm tyk… Whauuu! Hvor er den stor og flot, det er jo en hel mande pik… Den kan jeg slet ikke forstå fyre er bange for… Glæder mig til at smage den og have den i mig, svarede jeg med store smilende øjne… Jeg er glad for du kan lide den, sagde Sheila og kom hen til mig.

Med hånden om pikken, så jeg kunne se hvor stor den var i hendes hånd. Den virkede som en af de store monster pikke, som de mandlige har… Kan du lide hvad ser Maria? Ja den er flot og lækker, svarede jeg… Nu sad jeg op og så direkte på pikken, som kun var 20cm fra min mund… Slik mik pik Maria, slik min negerpik… Vis mig du vil ha den i dig… Sheila tog et skridt frem, og lod den ramme min tunge… Min mund lukkede sig om hovedet. Sheila stønnede jahhh! Jeg kom med uhmm! Ahhhh! Gud, hvor den smagt bedre end plastik dildoer, som jeg tit har slikket på… Jeg lod pikken forsvinde mere ind i munden, mens jeg slikkede på undersiden. Sheila lagde sin hånd på mit baghoved, og pressede den lidt længere ind. Mens hun stønnede svagt… Yaeh! Tag hele min pik, slik min nosser… Gud hvor du slikker godt, man skulle tro du var til mænd… Men det er du ikke for du er min bitch nu.

Jeg nød virkelig at slikke hendes store pik, den smagte af en sødlig smag som jeg kan ikke kan finde ud af. (Selv den dag i dag) Jeg lod den glide ud af min mund, for at slikke på hendes halv store kugler. Mens jeg kikkede liderligt op på hende. Sheila havde bukket nakken i min fornøjelse. Jeg kunne se hendes mørke vorter var stive, og hendes brystkasse trak vejret dybt. Der var slet ikke nogen tvivl om hun kunne lide det. Nu kikkede liderligt hun ned på mig. Hendes pik var vokset et par centimeter både i omkreds og længde. Med pikken i hånden, sagde jeg. Jeg bliver aldrig en strait pige igen. Men kun til kvinder med pikke som din.

Det glæder mig at hører skat, håber det bliver mig du forsat vil have. Der skal kneppe din våde fisse? Det bliver kun dig og måske en mere sammen med os, svarede jeg med et smil… Pas på hvad du ønsker, for jeg kender en mere. Som gerne vil kneppe unge piger… Ring til hende nu, for jeg vil gerne kneppes af jer begge to på en gang… Sheila fandt hurtigt sin mobil frem, og ringede til hendes veninde. Hurtigt var veninden sat ind i tingene og på vej hen til dem… 10 min efter kom Sheilas veninde Monica… Monica smilede da hun så os, for jeg havde taget Sheilas pik ind i munden igen. Monicas tøj røg hurtigt af og gik hen til os. Monica kikkede ned på mig før hun gav Sheila et langt vådt kys.

Monica havde en lidt lyse hud i forhold til Sheila, og et par mindre bryster. Pikken var et par centimeter korter, og så lige så indbydende ud. Jeg rejste mig op og blande mig i deres kys. Monica var hurtig til at svare tilbage, mens jeg tog om hende stive pik. Som jeg gned frem og tilbage. Slik Monicas pik, mens jeg knepper dig smukke. Åh! Ja, knep min fisse mens jeg slikker hendes pik, stønnede jeg.  Monica lagde sig ned på ryggen af massagebænken. Jeg var hurtigt over hendes pik med min mund. Sheila stod og gned sin pik, mens min mund gik op og ned på Monicas pik. Jeg stod med ballerne mod hende, så det var nemt for Sheila at trænge op i mig. Da vi alle var testet negativ, var der ingen problemer med bolle uden kondom. Jeg mærkede Sheila lagde en hånd på mine baller, mens sørgede for at fedte sin pik ind. Monica kunne se Sheilas pik, glide mellem mine fedte skamlæber og de lyse hår.

Whauuu! Hvor ser det godt ud den måde fedter din pik ind! Kør din store pik ind hende, knep hende din sexet bitch… Glæder mig til at mærke hendes stramme ung pige fisse… Så kør din stor pik ind i mig, i stedet for at snakke om det, stønnede jeg. Sheila lod pikhovedet glide lidt ind i mig. Åhhh! Hvor følelse din fisse godt på min pik. Så giv mig mere pik, bitch… Kør den langt op i mig, knep mig… Bare knep mig dybt og hårdt… For jeg kan tag det, stønnede jeg lidt højere med Monicas pik i munden. Med disse ord tog Sheila godt fast om min hofte, og stødte hårdt op i mig. Jeg måtte slippe pikke et øjeblik, mens jeg stønnede højt op imod Monicas ansigt. Hold kæft hvor stor din pik er… Sheila stønnede næsten lige så højt, for hun kunne mærke mine skedemuskler suge om pikken.

Og holdte mig godt fast til den var helt i bund… Fuck! Hvor er din fisse stram og lækker… Min pik er helt op i dig… Kan du mærke det? Ja! Du var helt oppe og banke på min livmodermund… Din pik er dejlig stor, du fylder mig helt ud… Knep mig med din store pik, bank den hårdt op i mig igen og igen… Du ikke stoppe, selvom jeg beder dig om det… For jeg elsker din pik i mig, stønnede jeg højt… Fuck that bitch, få hende til at komme over den. Fuck hvor hun er god til at slikke pik, kom det fra Monica.

Ja det gør hun meget godt af en teenager, stønnede Sheila. Både Sheilas og min bryster gyngede med stødene som hun gav mig. Hver anden gang trak Sheila hele sin pik ud, og stødte hårdt op i mig. Og hver gang kunne jeg mærke min livmoder udvide sig. Så næsten hele hendes pik var inde. Jeg kunne mærke min anden orgasme var godt på vej, så jeg strammede lidt mere om pikken… Og Sheila stødte hårdere og hårdere for at kompenser for min stramhed… For hver hårdere stød og klask på mine baller hun gav mig. Og Monicas hivene i mine efterhånden ømme vorter, kom jeg min orgasme nærmere. Jeg begyndte at stønne højere og skrige…

KNEP MIG, KNEP HÅRDERE OG DYBERE. For jeg er ved at komme… Ja! Kom for bitch, kom over min pik… Giv mig dine safter, sprøjt for os, brummede Sheila højt. Få sekunder kom jeg i en skrigende orgasme. Jeg faldt over Monica, og pikken røg ud efterfulgt af et par sprøjt. Både Monica og mig var næsten ved at falde helt ned på gulvet. Men det gjorde vi heldigvis ikke. Monica smilede frækt op til Sheila, Sheila gengav hende et liderligt frækt smil. Da hun så hele hendes pik var smurt ind i mine safter… Sheila var hurtig henne ved mit ansigt, og hev mig op i håret før hun stak sin glinsende pik ind i min mund… Slik min pik ren tøs, smag dine egne safter… Jeg slikkede så godt som jeg kunne… Så vil jeg smage bitchens safter sagde Monica… Jeg løftede mig op så Monica kunne komme ud under mig… Få sekunder var hun omme bag mig. Er du gal en våd fisse hun har, hun er helt smurt ind i sine egne safter, kom det fra Monica med et smil på læben.

Monica stak 3 finger op i min fisse, og lod dem kører rundt et øjeblik. Jeg stønnede igen… Luderen kan sku lide det, Sheila. Ja hun skrub liderlig er hun… Er du ikke?… Johh! Jeg er en liderlig teenager bitch, svarede jeg. Nu hev Monica mig op og tilbage mod hendes bryster i håret. Mens hun stadigvæk havde 3 finger oppe i mig… Se på mig sagde hun… Jeg ventede mit ansigt mod hende. Skal du ha mere kvindepik?… åhhh! Jahh! Giv mig mere pik, jeg vil kneppes af jer begge to. Nåhh! Det kunne du tænke dig? Og hvad vil du give os til gengæld?… Jeg vil giver jer alle min huller, slikke jeres dejlige smukke pikke.

Hmmm! Dine huller? Er det kun nu?… For nu hvor vi begge har mærket dem, skal de stå til rådighed hele tiden, er det forstået?…Og hvad mere, jo vi vil komme i alle dine huller også?… Nej! Alle mine huller er jeres til en hver tid… Jeg vil tag imod jeres sperm i alle mine huller… Hvad så hvis du bliver gravid fra en af os?… Så vil jeg føde jeres børn. Se det kan vi lide at hører, sagde Sheila… Før jeg kunne nå at svare havde Monica, stukket sine våde fisse indsmurt fingere ind i mind mund… Med stor glæde slikkede jeg dem rene, før hun stak dem op igen. Og kneppede mig så jeg blev helt svag i knæene, for det eneste vi alle kunne hører. Udover min høj stønnen, var den høje lyd af mine våde safter. Der bare løb som en stormflod ud af min fisse.

Da jeg sprøjtede for hvilken gang ved jeg ikke, slikkede Monica min fisse. Mens jeg stønnede højt med ryggen indtil Sheila, som krammede mine bryster… Efter jeg lige havde fået lov til at sunde mig lidt, kneppede Monica mig i fissen. Mens jeg slikkede Sheilas pik. Jeg kunne mærke en finger bryde min stjerne, lidt efter en mere og en mere. Nu havde Monica 3 finger i mig… Selv i min unge alder var hun forbavset over, hvor let hullet udvidet sig. Så hun satte sin pik for stjernen og gled nemt ind. Efter en 5-10 minutters kneppen i stjernen. Bad jeg dem om at kneppe mig begge to. Med Sheila i fissen og Monica i det andet hul, var jeg forretten i vores pige sandwich.

Jeg kom til at se i spejlet på væggen, hvor 4 villige huller, 3 sæt bryster, 2 kvindepikke og 1 ung liderlig hvid pige. Danne den her brun/hvide hovedret: Fyld i begge huller… Jeg må indrømme nu kom min drøm til virkelighed at blive kneppet af 2 kvinder med rigtige pikke… Det var det frækkeste jeg har været med til lige nu, men jeg ville ikke blive forbavset over de 2 havde mere i ærmet til mig…

Når Monica & Sheila trak sig ud af mig. Straks var jeg over deres pikke igen. Når Monica kneppede Sheila i stjernen, slikkede jeg hendes pik. Og det samme gjorde jeg ved Monica, når hun fik den.. Til sidst fik jeg deres dessert i munden… Så efter den dag besluttede jeg at kvitte mine p-piller. Og lod dem fylde min livmoder og stjerne op med deres sperm. 1 måned før mit green card udløb, blev jeg gravid med et af deres første villige børn. Jeg søgte hurtigt om fuld USA statsborgerskab, og fik det på min 19års fødselsdag. Kort efter fødte jeg vores første barn, og 10-11 måneder efter blev nummer 2 født. Begge børn blev født med normale kønsdele.

Det var sådan min mulige karriere sluttede, og en hel ny begyndte i et nyt forhold til 2 kvinder.

porno med danske piger