Et forbudt møde

Løfter op i din nederdel, mærker dine balder med mine ivrige hønder. Stønner af lyst imens du åbner mine bukser. Jeg trækker dine små  trusser ned om anklen på dig…

Vi har chattet sammen et stykke tid, snakket om alt og intet, både frækt, ja faktisk dødfrækt, men også om mange andre ting som  interesserer os begge. Derfor har vi aftalt at mødes på en cafe, bare for at se hinanden, sætte ansigt og stemme på den anden part. Aftalen er at dette møde ikke skal være en videreudvikling af vores, til tider, meget uartige ordleg, da vi begge er i et forhold.

Jeg kommer ind i cafeen, du har skrevet at du har en let nederdel og hvid bluse på, det er der tilfældigvis 15 andre gæster der også er iført, da der er 28 grader varmt.

Kigger rundt i lokalet, håber at fange et signal fra dig, og der, lige på et splitsekund fanger jeg dine øjne. Ved med det samme det er dig jeg skal møde, du sidder med et frækt smil og levende øjne i hjørnet af lokalet. 

Min første tanke er “Fuck det går galt det her” Jeg er sikker på at jeg ikke kan modstå dig hvis de opfordringer dit smil og dine øjne sender er læst korrekt.

Smiler til dig, og går hen i mod bordet, du rejser dig, kommer hen og giver mig et kram. Duften af din lette parfume kildrer i min næse og følelsen af at mærke din krop, den krop jeg har leget så meget med i fantasien, imod min pirrer mig sindsygt.

Vi sætter os, samtalen flyder snart, ligesom den gjorde med chatten. Vi snakker om forskellige ting, men blikkene og vores hænder der “tilfældigt” strejfer hinandens har en helt anden undertone, hed sex, og det skal være snart.

Læner mig ind over bordet og hvisker, Jeg vil have dig, hvad fanden gør vi ? Jeg har et tæppe i min bil hvisker du, skal vi tage en skovtur ? Jeg nikker, sanseløs af lyst, jeg må bare have dig nu. Vi aftaler at køre hver for sig, du kender et sted. Vi giver hinanden et hurtigt kram, vores fingre når lige at strejfe hinandens kroppe, kan mærke dit bryst imod mig.

SEX I DAG?

Hurtigt finder vi hinanden i bilerne og kører stærkt ud af byen, vi kommer hurtigt til en rasteplads hvor der går en lille vej ind i skoven, vi skal bare have de biler væk og ind imellem træerne.

Du stopper, vi hopper begge ud, nærmest løber hen til hinanden og begynder de første søde kys. Kyssene bliver hurtigt længere, mere krævende. Vores tunger leger imens vores hænder udforsker hinanden.

Jeg når lige at tænke, vi når ikke at finde det tæppe, da du trækker din bluse op over hovedet og blotter dine smukke strittende bryster, jeg bøjer mig ned og tager dit højre bryst i munden, slikker på det, først blidt men hurtigt sutter og suger jeg på det imens du kører dine fingre igennem mit hår, du stønner stille af nydelse, tag mig hvisker du, tag mig op af bilen.

Løfter op i din nederdel, mærker dine balder med mine ivrige hønder. Stønner af lyst imens du åbner mine bukser. Jeg trækker dine små  trusser ned om anklen på dig og løfter dig op på bilens kølerhjelm. Siger du skal læne dig tilbage og sprede dine ben.

Du gør som jeg har sagt og jeg begynder at kysse dig fra anklen og op langs indersiden af dit ben, fra knæet og op langs indersiden af dit lår skiftevis kysser jeg og giver dig små blide bid, jeg kan dufte dine safter og se de løber ud af dig.

Mine læber når dine fugtige skamlæber, jeg kigger op og ser du leger med dine frække bryster, kæler for dem og niver dem blidt. Du klynker da jeg presser spidsen af min hårde tunge op imellem benene på dig, nyder smagen af dig. Mine læber finder din klit, jeg holder den imellem læberne og suger på den imens min tunge strejfer hen over den. Du stønner højere nu, stønner, mere for helvede. Jeg suger alle dine safter i mig, fuck du er så våd nu, jeg kan høre på dig at du snart kommer så jeg fortsætter, du skal komme i min mund og ud over mit ansigt. Du skriger ud i skoven, at du kommer nu, min tunge roterer hurtigere hen over din klit og jeg forsøger at suge alle dine safter i min.

Du sætter dig op, vi kysser heftigt, du hvisker at du vil have mere. Tager min bankende pik frem, du spreder villigt benene og langsomt glider jeg helt op i dig.

Begynder at tage dig hårdere, stænner i dit øre at det er lækkert at mærke din varme våde fisse omkring min pik, kan ikk få nok af dig, vil bare kneppe dig, hårdere og hurtigere, fuck det er godt og for helvede det er frækt.

Trækker mig ud af dig. Siger du skal hoppe ned og læne dig indover bilen. Den varme lak pirrer dine brystvorter. Med den ene hånd tager jeg at fast tag om din nakke og den anden løfter din nederdel op så jeg kan nyde synet af din frække røv.

Fører min pik op i dig igen og begynder at kneppe dig, hårdt og hurtigt. Det varer ikke længe inden jeg kan mærke jeg er ved at komme, fuck din fisse er lækker, jeg stønner højt, du skriger på mere pik imens du gnider din klit, vi ænser ikke skoven eller omgivelserne mere.

Du kommer igen, skriger vildt. Jeg trækker mig ud af dig og du lader dig glide ned på knæ og tager min pik i munden, suger og slikker til jeg ikke kan holde mig mere, jeg brøler imens jeg fylder din mund med varm klistret sperm.

Da vi har sundet os og sidder i hver sin bil åbner du pludselig døren og kommer hen til mig, du rækker din hånd frem, du giver mig dine små sorte gennemsigtige trusser, ring til mig skynder du dig at sige, giver mig et hurtigt kys  og så er du tilbage i din egen bil.

 

porno med danske piger