Forbudt massage til min kones veninde

Min bedste sexoplevelse denne sommer vinder, fordi oplevelsen var fræk og lidt forbudt:

Jeg er uddannet massør ved siden af mit normale erhverv. Min kone har en veninde, som har døjet med spændingshovedpine osv, så hun havde lovet veninden, at jeg ville give hende en tur på briksen for at løse hende op. Hun kom derfor hjem til en fredag aften, så de samtidig kunne tøsehygge.

Jeg fandt briksen frem og satte den op inde i stuen. Min kone så fjernsyn imens, så hun havde ryggen til briksen.

Veninden spurgte, hvor meget tøj hun skulle tage af – og jeg sagde, som jeg altid siger: ’Jo mere hud der er frit – jo mere massage får du,’ og vupti, så stod hun foran mig et par små søde blonde hipsters – intet andet.

Jeg må erkende, at jeg nød synet, inden hun lagde sig på briksen. Hun fik gennemarbejdet nakke, skulder, ryg hovedbund osv. inden jeg bevægede mig ned mod lænden, og jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne gå all in, når hun nu selv havde startet med at smide næsten det hele, så jeg trak trusserne ned over balderne, så balderne også kunne få en ordentlig tur.

Så blev det tid til baglår og inderlår, og jeg kom jo meget uheldigt til at lave en ’ups’ og kom lidt for tæt på trusserne og var lige inde og strejfe hende, hvor det gør godt. Jeg kunne mærke på hende, at hun nød det, Hendes vejrtrækning blev tungere, og hun spredte umærkeligt benene lidt mere, så jeg igen kunne komme tættere på.

Min kone sad lige ved siden af, med ryggen til og bemærkede intet, det var ret frækt.

SEX I DAG?

Efter massagen tog hun tøj på, og der gik som planlagt tøsefnidder i det resten af aftenen. Da det blev sengetid, sagde min kone, at hun bare kunne smide sig inde hos os. Det gjorde hun så.

Snart sov min kone tungt, og pludselig mærkede jeg en hånd køre langsomt, men fast og målrettet op af mit lår, hvor den endte med et fast greb om min pik, og hun begyndte at spille mig af – og jeg selv var pludselig lysvågen. Min kone sov stadig meget tungt, så jeg var lidt i vildrede. Vi er swingere, så jeg var egentlig sikker på, at det var ok, men vi har også en aftale om, at man lige skal have accept, inden man kaster sig ud i noget med andre, og det havde jeg jo ikke fået.

Jeg traf en hurtig beslutning, vendte mig om mod veninden og havde lynhurtigt min ene hånd i hendes trusser. Hun var plaskvåd, så det to ingen tid at få hende viklet ud af trusserne, og så fik hun ellers finger til den store guldmedalje. Hun kyssede mig hårdt samtidig for at undertrykke sin stønnen, for hun ville heller ikke lave støj.

Der skulle ikke mange minutters fingerarbejde til før hun kom. Da hun var færdig vendte hun sig med røven mod mig så vi lå i ske, og jeg havde fat om hendes dejlige bryster. Behændigt førte hun min pik op i sig, mens hendes underliv roterede stille og forsigtigt, så vi stadig ingen støj lavede.

Som sagt var det både frækt og forbudt, så jeg kom i løbet af ingen tid, hvorefter vi bare lå i ske, mens min pik langsomt krympede igen og “faldt” ud af hende. Jeg vendte mig om på ryggen igen og faldt straks i søvn.

Næste morgen lod vi begge som ingen ting, og nattens udskejelser blev ikke omtalt.

Jeg fortalte det dog senere til min kone, som sagde at det var ok – så ingen problemer der – men som hun sagde, at hvis hun var vågnet midt i det hele, var hun nok blevet lidt muggen.

Vi har aftalt med veninden at hun skal med i en trekant, hvor vi alle er vågne og kan give den max gas.

 

Forfatter: Sten

porno med danske piger