Rødtoppen med de våde trusser

SPAR MANGE PENGE

Det gjorde mig bare så hammer liderlig, med tanken om at fremmede kunne se mig. Når de holdte ind på pladsen. Mads slikkede løs mens han borede 2 fingre ind i stjernen…

For 6 år siden blev jeg venligt afvist af min drømme fyr, på det nærliggende diskotek på en lille græsk ø. Han var bred skuldret, kort mørkt hår, hans hud skin var lysebrun men ikke af solen, godt veltrimmet brystkasse, arme og mave. Jeg skyd ham til at være de 24 år 1,90cm høj. På grund af jeg var en godt buttet pige, både på kroppen og i hovedet. Med langt rødbrunt hår, mellem store bryster, fregnet unge ansigt på 19 år, der fik mine øjne til at se smilende ud. Jeg har ikke rigtigt følt mig generet af min krop og mine 1,65cm.

Jeg gik op til baren for at bestille en ny drink. Fik mast mig ind mellem ham og en anden pige. Jeg bestilte min drinks, imens jeg ventede fik vi øjnekontakt. Jeg smilede lidt kroket til ham, og sagde hej til ham. Han svarede hurtigt tilbage med et hej. Jeg fortalte ham, jeg havde stået og luret på ham. Og mine trusser var våde fra min sejlende fisse… Det var vældigt charmerende og frækt sagt af dig, men jeg syntes du skal gå tilbage og savle videre over mig. For jeg er optaget til anden side nu.

Skuffende gik jeg tilbage på min plads, og drak min drinks før jeg gik op på mit hotelværelse… Så i dag 6 år efter er jeg blevet slanker, har fået meget mere sexappel og en fræk kort page klippet frisure… En dag ville skæbne det jeg så ham igen, denne gang var han lige flyttet ind i et rækkehus over for mig helt alene. Han havde soveværelse over for mit køkkenvindue. Min fisse begyndte straks at tapløbe igen, for denne her gang skulle han ikke slippe.

For jeg ville gerne mærke hans pik i mig… For den så dejlig stor og tyk ud, kunne jeg se når han kom nøgen ud fra hans toilet. Så jeg begyndte at gå nøgen rundt i mit køkken når jeg var der ude. Jeg var lige blevet færdig med min lille morgen opvask. Og kom tilfældigt til at kikke over på ham, da jeg så han havde en halv fed på. Han måtte ha’ stået og kikket på mig, mens han fantaseret sig om mig. Jeg smilede frækt til ham, og stillede mig så han kunne se hele min nøgne krop.

Han lavede en cirkel med fingeren, for at fortælle mig jeg skulle dreje rundt. Langsomt begyndte jeg at dreje rundt, lige indtil jeg stod med ryggen til ham bukkede jeg mig ned. Så han kunne se mine flotte baller, stjernen og mine fisselæber. Da jeg rejste mig op og drejede resten af vejen rundt. Nu gik jeg helt hen til vinduet, pressede mine bryster helt ind imod ruden. Bagefter satte jeg mig op køkkenbordet, fandt den største og tykkeste agurk.

Jeg spredte mine ben så han kunne se min fisse, peget på agurken og over på hans pik. For at fortælle ham jeg godt kunne lide store og tykke ting i min våde fisse. Nu begyndte jeg at køre agurken ind og ud i min fisse. Mens jeg så over på ham, hans pik blev hårdere ved synet af min lille leg. Da jeg havde givet mig selv et par udløsninger, ved tanken om at han så på. Og jeg ville ønske det var hans pik der kørte ind og ud i stedet for agurken.

Havde han et skilt i hånden med min score. Ansigt: 10 Bryster: 10 Bagdel: 11 Min frække leg 13 med pil op ad Fisse/stjerne 13 tal. Jeg grinede og bukkede anerkende til ham. Jeg fik hurtigt skrevet min score til ham. Krop: 10 ansigt: 10 pikken: 13 med pil op ad… Senere samme dag sad jeg inde på min stam cafe, da jeg så han kom ind af døren. Han havde ikke set mig i nu. Men min fisse kunne lugte hans duft, så den begyndte straks at tapløbe igen…

Hurtigt var jeg oppe ved siden af ham ved disken, tak for dine høje score sagde jeg… Jamen selv tak for dit show, svarede han smilende igen… Jeg lagde hånden på hans skuldre, og viskede i hans øre. Din dejlig store pik har gjort mig våd i trusserne… Han kikkede ned på mig, og viskede hvis du er så våd som du siger. Så går du ud og tager dine trusser af, og giver mig dem når du kommer tilbage. Jeg smilede og ok, så bestil det samme til mig som du skal have. Åhhh! Jeg sidder nede ved det bagerste bord til højre.

Hvorefter gik ud på pige toilettet, løftede op i min korte sommerkjole. Tog mine trusser af, jeg kunne godt mærke de var våde. Men ikke helt våde, så jeg satte benet op på brættet. Spredte mine skamlæber og førte mine trusser op skeden. Jeg lod dem være der et par minutter, før jeg trak dem ud igen. Hurtigt mærkede jeg om de var våde nok?, det var de heldigvis. Smilende låste jeg døren op og gik ud af døren. Med hånden knugende om mine trusser. Jeg turde ikke vaske mine fingre, hvis nu mine med søskende stod ved håndvasken. Og så der lå et par trusser ved min vask. Der var ikke nogen. Jeg kunne mærke lidt af mine safter løbe ned af mit ene ben.

Jeg smilede frækt til mig selv i spejlet. Og gik ud af døren med kursen direkte imod ham. Han havde fundet mit bord og læste avisen. Han kikkede frækt på mig og nikkede… Jeg nikkede anerkende igen, og lod min knyttet hånd med trusserne. Køre et par gange frem og tilbage under hans næsebor. Før jeg åbnede langsomt min hånd gemt bag avisen. Så han kunne se mine våde trusser. Nåååhhh! Har jeg så været en artig pige, svarede jeg smilende?

Før han kunne nå at svare lod jeg mine trusser falde, og lagde min hånd ovenpå hans store bule og gave pikken et lille klem. Straks kunne jeg værke der kom liv i den. Han lagde sin hånd oven på min, mens hans svarede smilende måske. Måske er du bare en fræk pige der vil have pik, er du ikke??? Johhh! Det er jeg, hvorefter jeg lod min hånd famle med hans lynlås. Jeg ville mærke hans pik og se hans pik her og nu… Hov, hov du! Hvem har givet dig ret til at tage for af retterne, sagde han smilende… Det har du selv, svarede jeg kækt… Hvad hedder du for resten? Sabine svarede ham, hvad med dig? Mads svarede han.

Nu skal du ikke til at sige, at du ikke er tiltrukket af mig nu Mads. Som du gjorde for 6 år siden, da jeg var lidt erotisk buttet, sagde jeg med et smil. Han kikkede på mig, var det dig den gang Sabine, svarede han forbavsende. Ja det var det, sagde jeg… Så lad os ikke spilde tiden her mere. For jeg er så tæt på at kaste mig over dig, og give dig min pik i din dejlige våde fisse… Disse ord har jeg savnet at hører fra dig, men inden vi går så er det din tur til at smide dine bokseshorts… Der gik ikke lang tid så stod vi udenfor, på vej hen til hans bil.

SEX I DAG?

Da vi havde sat ind i bilen, fortalte jeg ham at jeg kendte et sted. Lidt væk fra vejen, men tæt på en skov. Hvor vi kunne kneppe med den chance, for at blive set af andre fra holdepladsen. Jeg er ligeglad med at folk ser og hører os, for jeg kan ikke vente at smage din dejlige fisse… Min fisse kan heller ikke vente mere på din dejlige stor fed pik. Jeg satte mig så han kunne se min våde fisse mens vi kørte. Hans blik skiftede skiftevis fra kørebanen og over på mig.

Jeg sad og nød hans sultne blik, mens jeg kunne se pikken blev stivere i shortsene. Vis mig din pik Mads, lad mig se hvor stor den er mens vi kører… Det er lidt svært at trække shortsene ned og kører samtidig med. Så lad mig gøre det. Få minutter efter sad Mads med strittende pik, hold op hvor så hans pik dejlig ud. Jeg sad så jeg kunne nå hans pik med fødderne, han holdte ud i pikken så jeg kunne få mine fødder mellem. Langsom begyndte jeg at kører fødderne op og ned på pikken, mens hans højre hånd gled ned fra indersiden af mit lår til min fisse.

Straks lod han 2 fingre forsvinde op i mig, det fik mig til at klemme fødderne mere sammen om hans pik. Pre-spermen var begyndt at komme frem fra sprækken, så jeg begyndte at smøre hovedet ind. Når vi kørte forbi en bus, kikkede folk ned på os igennem soltaget på bilen og sideruden. Men vi var ligeglade. Endelig kom vi til det sted ved skoven, Mads kørte små 100 m på af stien og væk fra holdepladsen og parkeret bilen.

Mads gik ud af bilen med sin stive pik om til min siderude, jeg havde rullet ned og var klar til at smage ham. Hans pik passede lige til min hovedhøjde, så jeg slap for at bukkede hovedet. Lige så hurtigt var pikken indenfor ruden, havde jeg pikhovedet i munden. Uhmmm! Hvor smagte hans pre-sperm godt, jeg kunne ikke vente til jeg fik mere. Af den lidt syrlige sperm. Jeg lod min mund glide længere over det krumme skaft, den fyldte godt op i munden. Med den ene hånd holdte jeg ved ned roden, mens munden kørte som et stempel i rasende fart frem og tilbage. Savlet løb ned i sprækken ved ruden.

Mads brummede tag den dybere, helt ned til roden. Jeg kæmpede for at få de sidste 5cm længere ned. Mens jeg gned min klitoris uhæmmet og stønnede gurglende. Men det lykkes til sidst så Mads holdte om mit hovedet og klemte om min næse. Så jeg næsten ikke kunne få luft, så slap han. Jeg trak hovedet tilbage for at få luft, men inden jeg havde fået pikhovedet helt ud. Pressede han mig tilbage over pikken. Uden problemer gled helt i bund igen. Jeg kikkede op på ham med smilende øjne. Hans krøllede hår kildede mig i næsten, så jeg kom til at hoste over pikken.

Da forlod min mund, åbnede jeg døren. Lagde mig op på køleren på ryggen med spredte ben. Mads var hurtig over mig, slikkede min fisse et kort stykke tid. Før han uden at sige noget, trak mig helt ud på kanten. Og kørte sin pik ind i mig, først lidt ind, så lidt mere og mere. Så den næsten var helt inde. Min fisse fik næsten krampe over den tykke diameter. Jeg stønnede højt og bad ham om at kneppe mig. Han bukkede sig over mig, og fik fat i min t-shirt som han trak af mig. Med et glædeligt smil bukkede han sig ned og slikkede mine brystvorter.

Jeg smilede igen svagt stønnene. Knep mig med din dejlige store pik Mads, min fisse trænger til pik. Jeg vil mærke dig helt i bund. Mads kikkede bare smilende på mig, og sagde når det passer mig… Nu er du ikke fair. Mads grinede bare smørret, mens han trak sig ud så han, kun tirrede mig med pikhovedet. Kun hovedet gik ind og ud mens han krammede mine bryster. Uden at sige noget hammerede han pikken i bund. Jeg gav et højt skrig fra mig, så man næsten kunne høre mig ude på holdepladsen. Mine hæle holdte om hans baller.

Ja skrig for mig, Sabine! Giv mig din stramme fisse… Dine fisse er så dejlig stram og våde, den passer lige til min store pik… Gud! Hvor den er stram, elsker stramme fisser der skal kneppes hårdt… Min stønnen tog til i styrke, det samme gjorde mine safter. De løb ned mod min stjerne… Så knep mig dog, så de kan høre det helt ud på vejen stønnede jeg højt… Få mig til at skrige så de stopper op og kikker på mig… Bank din pik helt i bund hårdt… Få mig til at komme over din skønne pik… Mads trak mig helt ud så mine ben støttede på jorden. Uden at sige noget vendte han mig om, og pressede mine bryster ned på den lune kølerhjelm. Spred benene… Spred benene mere, spred dine baller lad mig se din stjerne.

Han lod pikhovedet glide op og ned mellem mine fedtede skamlæber. Jeg kunne ikke vente til at mærke hans pik i min unge sulten fisse… Er du klar til mig pik igen? Åhhh! Ja! Vil ha pik. Hvis pik vil du ha? Din store fede pik i min sultne kusse, knep mig så fuglene synger stønnede jeg… Tror ikke du er våd nok, drillede han. Hvorefter han bukkede ned og slikkede min fisse og stjernen. Jeg begyndte at stønne igen, jeg elsker at blive slikket på alle måder. Lige nu gjorde det mig bare så hammer liderlig, med tanken om at fremmede kunne se mig.

Når de holdte ind på pladsen. Mads slikkede løs mens han borede 2 fingre ind i stjernen. Min stønnen tog mere til i styrke, mens jeg pressede røven mod hans ansigt. Nu begyndte han at fingre bolle mit hul. Jeg var helt solgt, og kunne mærke min orgasme var på vej. Så jeg bad ham om at stikke sin pik ind i fissen. Inden jeg havde talt til 5, rejste han sig op og borede hele sin pik op i fissen. Samtidig han stadigvæk havde fingrene i det bagerste hul. Det var nok til at udløse min orgasme, så jeg blev helt slap i benene.

Jeg skreg min orgasme ud med rullende øjne. Mads var ikke sent til at sætte tempoet op. Så nu kørte hans pik hårdt og dybt ind og ud… For fanden det føltes godt, den fyldte mig helt ud… Jeg ville ønske han havde 2 pikke, så han kunne bolle mig i begge huller… Men jeg måtte nødes med hans fingre i stedet for… Mine skedemuskler kunne ikke lade vær med at stramme om hele pikken… Mads stønnede, tag min pik… Jahhh! Stram om min pik, tag den helt i bund… Din liderlige tøs, er det sådan du gerne vil tages?

Ja det er, knep som den liderlige lille nabo jeg er… Hvis mig hvad din pik kan bruges til, stønnede jeg højt… Mads tog fat om mine hofter, imens han kørte pikken hurtigt ind og ud. En gang imellem fik mine baller et klap, der fik mig til at stønne højere. Og presse ballerne imod hans bækkenparti… Min anden orgasme fik jeg efter 5-10 min, Mads tog fat om mine arme, og trak mig op til hans brystkasse. Mens han stadigvæk kørte pikken ind og ud i min sejlende fisse. Jeg stønnede højt, næsten skrigende…

JEG KOMMER, jeg kommer… Over din store fede pik, min fisse er så våd den sejler. Mads havde i sin øjenkrog set der stod et ungt par og kikkede på os ca. 50 m væk. Så han fik mig hurtigt drejet sådan, at de kunne se mine halv store bryster. Og mine lidt rødlige hår omkring fissen… For jeg var helt sikker på de var smurt godt ind i mine safter… Mads hviskede mig i øret vi havde fået tilskuer… Jeg åbnede øjnene og kikkede liderligt og smilende på dem…

Total ligeglad med de kunne se og høre os, få jeg måtte indrømme jeg det tændte mig endnu mere. At vide det unge par så hvordan jeg blev kneppet af en stor tyk pik. Lad dem bare kikke på os. Jeg vil smage din fedtede store stive pik, må jeg ikke nok?? Lade dem se hvor stor en pik du har, sagde jeg liderligt… Slik mik pik ren for dine safter din liderlig tøs… Jeg gik i hug og satte mig med siden til, så de kunne se pikken forsvinde ind i min mund… Jeg kunne se pigen gik, tætter på os med hendes øjne fokuseret på mig og pikken.

Hun begyndte at slikke sig om munden, for hun var tydeligt blevet tændt af os… Jeg kikkede frækt op på hende med pikken i munden… Kan lide hvad du ser kom det fra Mads?… Jahhh! Kom det fra hende… En dejlig stor flot pik du har… Er hun din tæve? Ja hun er min sperm liderlige nabo, der elsker masser af sperm… Og du ligner også en der kan lide masser af sperm, svarede Mads… Hvor kunne du gætte det? Det var tydeligt at se på din mund og øjne… Åhhh! Bliv ved med at slikke, jeg kommer snart stønnede Mads.

Med disse ord begyndte jeg at nulre hans nosser, mens min mund kørte som et stempel over hans pik… Jeg vil se hende blive spermaet til, over hendes ansigt og hendes store patter… Min den anden hånd kørte jeg hurtigt frem og tilbage over den lange chokolade brune stang… Jeg kunne mærke at hans skaft blev hårdere og pikhovedet tykkere… Samtidigt med hans stønnen tog til i styrke… Kom sprøjt hende i ansigtet, hun vil sovse ind i din sperm… Der gik ikke mange minutter før stønnede højt. Jeg KOMMER, jeg kommer…

Den ene tykke stråle sperm blev afløst af den anden… Med hånden styrede jeg strålerne, så de ramte mig i ansigtet og på mine bryster… Mens jeg kikkede liderligt og frækt op på dem begge… Ja sådan fordel spermen ud over det hele, kom det fra pigen… Da der ikke var mere tryk på, tog jeg pikken i munden og sugede resten ud af ham… Da jeg var færdig lod jeg pikken glide ud af munden, og skulle til at rejse mig op…

NÆHH, hov! Bliv du bare siddende, for du er ikke færdig i nu… Jeg kikkede forundrede op på hende… Ja du har vel ikke noget i mod at få min kærestes sperm også, din liderlige sperm tøs?… Inden jeg nåede at sige noget, kom Mads mig i forkøbet. Nej, lad ham sprøjte hende til også… Kæresten stillede sig foran mig, og sprøjtede mig til…

Da han var færdigt tog pigen fat om hans pik, og slikkede den ren… Langsomt og lidt usikker på benene kom jeg op at stå… Mens jeg nød synet af kæreste parret… Hans pik var ikke lige så stor som Mads’s pik, men den var lige så tyk… Pigen rejste sig op og så liderligt på mig, hurtigt tog hun om mit ansigt og gav mig et langt spermkys. Så begge spermtyper blev blandet… Tak for en dejlig fræk oplevelse, kom det fra pigen. Selv tak sagde Mads.

Nu er det vist min tur til en kneppetur i det fri, svarede hun smilende… I er vel ikke færdig i nu, kom det fra hendes kæreste??… Nej, nu skal vi hjem kneppe mere, og fylde min sejlende våde fisse med sperm. Sagde jeg kækt… Ja! Jeg er ikke færdig i nu med hende… Bare det var os der kunne være fluerne på jeres væg… Det behøves i nok ikke, for vi kan måske finde ud af noget senere hen af vejen, sagde Mads. Jeg er med på det værste kom det fra mig…

Vi fik deres navne og har aftalt at mødes senere… Om der kommer en historie ud af det, må i afgøre kære læsere. 

porno med danske piger