På gården hos min ex-kæreste del.3 ex-kæresten i hobbyklub

SPAR MANGE PENGE

Hun sugede mine nosser ind i munden og samtidig pressede sine fingre op i mit røvhul. Orgasmen væltede ind over mig. Kramperne tog magten fuldstændigt fra mig…

Ex-kæresten og hendes fyr kom med 3 glas som de satte på bordet. Du har klaret dig godt den første uge. Det skal vi skåle på, og i aften får du lov til at komme med i hobbyklubben sagde min hun og skålede.

Jeg sad lidt og mærkede at jeg blev træt, og jeg mærkede jeg fik endnu et glas og hørte svagt kæresten sige, jeg skal nok bære ham ud når han sover dybt, og jeg mærkede jeg faldt ind i en tung søvn.

Hvad der skete, eller hvor jeg var ved jeg ikke, men langsomt vågnede jeg op og opdagede jeg var et sted jeg aldrig havde været før.

Rummet var totalt mørkt. Jeg kunne end ikke ane mig selv, når jeg drejede hovedet. Jeg havde håndjern på, som var sat fast i en kæde, som var sat fast i loftet. Jeg stod udstrakt så kun mine tåspidser kunne nå gulvet. Det gjorde ondt, hvor håndjernene skar sig ind i mine håndled.

Der var meget varmt i rummet. Jeg svedte voldsomt af anstrengelserne for at lette smerten i mine håndled, ved at prøve at komme længere op på tåspidserne. Det var ikke let, og mine tæer var godt ømme. Jeg var nøgen, og stod med en kneble i munden. Om det var nat eller dag, anede jeg ikke. Hvor længe jeg havde hængt i rummet, vidste jeg heller ikke. Jeg havde for længst mistet al sans om tid.

Det gjorde så ondt i mine håndled, at tårene sved i mine øjne. Jeg havde krampe i benene af at stå på tæerne, men jeg kunne ikke slappe af, så ville smerterne i mine håndled blive uudholdelige. Situationen var ved at blive kritisk. Jeg vidste, at inden længe ville min grænse være nået.

Pludselig blev lyset tændt i rummet. Jeg var totalt blændet. Jeg anstrengte mig for at høre i stedet for, men der var helt stille. Efter et par minutter kunne jeg se igen. Rummet var ca. 4 X 4 meter og indrettet som et torturkammer, med kors på væggen med lænker, kæder i loftet, bord og bænk med kroge og et skab, hvor der lå forskellige piske, dildoer, lænker, masker og meget andet.

Jeg så en skygge ud af øjenkrogen, og stønnede i kneblen og drejede mig lidt rundt, og så min ex-kæreste, stod og grinede. Jeg havde ikke kunne se hende bag mig, hun gav mig nogle slag med læderpisken på pikken og brystvorterne. Jeg stønnede af smerte, men blev samtidig varm i hele kroppen af lyst.

– Hvis du står stille, får du måske lov til at komme senere, sagde hun

Så faldt piskeslagene igen. Det var umuligt at stå stille. Jeg blev ramt alle mulige steder, og tænkte at det ville vare nogen tid før jeg kunne vise mig offentligt igen.

Tidsfornemmelsen var væk igen.

Der var kun smerte. Min hjerne var ikke i stand til at opfatte andet.

Så stoppede det. Hun lagde pisken fra sig, og kom hen til mig. Jeg drev af sved.

– Nå, skal vi se om det har virket ?

Hun tog hårdt fat i mine nosser. Jeg var drivende våd, og  lukkede øjnene og nød det. Jeg var meget tæt på at komme.

SEX I DAG?

– Næh nej, så nemt går det ikke. Hun lo og slap pikken, det har du ikke fået lov til.

Hun tog et sæt klemmer som hun satte fast på min brystkasse.  De blev spændt så hårdt sammen, at jeg var ved at tabe vejret. Havde jeg ikke haft kniplen i munden, havde jeg skreget højt. Der var en kæde mellem klemmerne, som hun trak ned til mine nosser og spændte fast. Mit bryst og pik brændte som ild.

Min ex-kæreste kunne se i mine øjne at det var tæt på smertegrænsen var nået. Hun løsnede kæden i loftet, tog håndjernene af og førte mig ind i værelset ved siden af. Der blev jeg lagt i en seng, hvor  jeg blev bundet til sengestolperne. Klemmerne i mine bryster lod hun sidde, men efter det jeg havde været igennem, var det ikke så slemt. Hun fjernede kneblen så jeg igen kunne trække vejret normalt.

Så klædte hun sig af, kravlede op i sengen og lagde sig mellem mine spredte ben. Hun åbnede  en flaske olie, som hun hældte over mit underliv og lår. Jeg blev gnedet godt og grundigt ind, men ikke en eneste gang rørte hun ved pikken. Min mave fik også en ordentlig omgang og hun kælede på min brystkasse.

Det gjorde ondt i begyndelsen på grund af klemmerne, men snart blev smerten behageligt. Min Pik drev af sperm. Hun tog fat i brystvorteklemmerne og strammede dem yderligere. Jeg skreg højt af smerte.

Hun lukkede min mund med sin. Hendes tunge var alle vegne i min mund. Så gled hun ned af min krop til hendes mund nåede min pik. Hun sugede mine nosser ind i munden, og samtidig pressede sine fingre op i mit røvhul. Orgasmen væltede ind over mig. Kramperne tog magten fuldstændigt fra mig. Jeg kom og kom. Til sidst besvimende jeg og da jeg kom til mig selv havde hun løsnet mig fra sengestolperne. Hun lå ved siden af mig og smilede.

– Det virkede hva’ ? Hun kyssede mig på kinden. Hvil dig nu lidt, så skal vi nyde et par glas vin sammen inden vi skal hjem.

Vi sad længe og snakkede om besøget i hobbyklubben, som var en klub som en gruppe venner havde startet op, hvor man kunne komme alene med sit bytte, eller man kunne holde fælles træf og fejre samt hygge sig sammen, alt efter hvad dagens tema var.

Jeg fik et par glas vin og mærkede hvordan jeg langsomt sov ind og faldt i en dyb søvn, uden at vide hvad der skulle ske, så jeg faldt hurtigt i søvn.

Efter nogen tid vågnede jeg op og mærkede reb om kroppen. Jeg mærkede hendes hænder der mærker om rebene ligger pænt ved siden af hinanden, og hun  stryger hånden hen over min krop.  Jeg kunne mærke  hendes blik, vandre over min krop, sammen med hendes fingre.

Jeg har det som om jeg sover… Eller… Jeg er vågen, men jeg er så afslappet, så dejlig rolig. Mørket beroliger mig. Rebene der ligger sig tæt op af min hud, beroliger mig. Jeg ligger og er så afslappet, som jeg ikke kan huske jeg har været længe.

Tankerne går langsomt. Hjernen, kommer med enkelte kommandoer, som kroppen ikke efterlever, – lidt ligesom når man er meget fuld. Men dette her er ikke ubehageligt. Langt fra.

Jeg kan høre, at hun brokker sig over at hun er løbet tør for reb. Pludseligt bliver det lyst, da hun tager blindfoldet af mig, og kysser mig. Jeg besvarer tøvende kysset. Jeg har det som om jeg har sovet, og at en i mellemtiden har svinebundet mig.

Åben øjnene!” Jeg adlyder… Jeg åbner øjnene… eller… Jeg synes at jeg åbner øjnene.

Men det er ligesom om at de ikke lystrer. Ordren bliver ikke gentaget, hun går i gang med at binde igen… Hun tager fat i min hals,  hiver hovedet baglæns.  For anden gang er hun ved at vække mig. Først lyset, og så hovedet trukket baglæns. Jeg kæmper lidt for at holde balancen, og hører hendes kæreste  kom ind i rummet. Jeg ved ikke rigtigt hvor længe jeg har været kidnappet..

Jeg begynder langsomt at finde tilbage. Bliver mere bevidst om jeg er tilbage i mit rum igen.

Jeg bad om noget at drikke og stille talte vi oplevelsen igennem. Mine bevægelser var langsomme, og min stemme rolig, og lav… Stille kom jeg til mig selv.

Jeg lå kidnappet i en meget svær hogtie. Hvert håndled var blevet trukket tilbage til sin tilsvarende ankel og bundet stramt til den på ydersiden. Dette trak mig tilbage i en bue. Mine  knæ og ankler var  bundet sammen med tynd snor  der skar dybt ind i kødet over og under albuerne.

 

Kæresten forede min mund med stof som blev proppet ind i hver af kinderne. Så gav han mig en kugle gag i min mund, og pressede mine kæbe til det maksimale. Selerne blev trukket så stramt som det var muligt.

Min ex-kærste gav mig en gummi maske over mit hoved med en  D-ring i toppen hvortil der var et reb fastgjort der trak mit hoved så langt tilbage så jeg lå helt udstrakt på sengen.

Min ex-kæreste sagde at jeg måtte hygge mig i min hogtie, som jeg ikke skulle forsøge at smutte fra før jeg blev løsnet fri til en aften i mandeklubben, hvor jeg skulle få den store mandetur.

Hun og hendes fyr gik, og jeg lå totalt fastspændt i reb der var så stramme, at jeg ikke kunne røre det mindste af min krop. Jeg og opdagede hurtigt at hun havde udviklet en bindeteknik  med stramme reb, som holdt selv den bedste udbryderkonge fast.

Jeg lå og frygtede hvad der skulle ske, uden at vide hvor lang tid jeg skulle ligge i min hogtige, eller hvornår jeg blev befriet fra de stramme reb og den totalt lukkede mund med stof og lædergagg, som gjorde jeg end ikke kunne grynte det mindste.

Hvad der skete  kan du læse mere om i næste afsnit På gården hos min ex-kæreste, del.4 besøg i mandeklubben.

porno med danske piger