Afpresning af mor del.2

Er du så færdig mand. Hvor utrolige de bryster end havde set ud på den famøse optagelse var intet at regne for hvordan de så ud i virkeligheden. Det kan du nok forestille dig…

Jeg havde ingen anelse om hvad hun ville finde på. Mor er snedig som få når der er noget hun vil have, men hun er ikke åndssvag. Men at have sex med sin søn, se, det er åndssvagt. Jeg havde helt sikkert givet mor det mest besværlige dilemma i hendes liv.

Med lidt held ville hun komme til den rette beslutning. Efter et par timers utænkelig sex, kunne hun slippe af sted med sin affære bag fars ryg og ellers kommer videre i sit liv. Jeg synes selv hun skulle tænke på hvor heldig hun var. Far er en god mand om end noget jaloux, og hvis han fangede hende i seng med en eller anden fyr ville han nok give dem begge en kugle for panden. Lige mellem øjnene.

Så man kan vel med rette sige jeg med min “opdagelse” har forhindret et dobbeltmord. For mit indre blik så jeg det for mig: far kommer stormende og helt opkogt ind på et eller andet hotel værelse med en Magnum .357 (købt af en serbisk våbenhandler iført golfbukser på et snasket pizzeria på Vesterbro), hvor ham den blegfede Jimmy er ved at tage mor godt og grundigt bagfra med sveden dryppende ned af panden, mors mega lækre patter svinger i takt og hendes smukke ansigt er vredet i ekstase. Far skyder Jimmy først, kuglen rammer lige op over det venstre øje og slynger ham bagover mod det høje sengegærde. Død. Død som en afklippet tånegl.

Mor sætter sig på knæ i sengen og bekymre sig ikke om at dække sine enorme patter med sine hænder. Mens hun forgæves prøver at undskylde, at forklare, tager far et skridt nærmere, kigger begærligt ned ad hendes ypperlige krop og sætter pistolen for hendes pande og trykker af. Kan man nu forstå det? Det er netop det jeg har forhindret og det eneste jeg vil have til gengæld er lidt fisse. Det kan man vel godt unde mig.

Men selvfølgelig, sådan så hun ikke på det. Hun så kun et valg mellem moralsk fordærv og finansiel ruin. Hvis far ser optagelsen ville hun være ude af huset indenfor et par timer og skilt i løbet af ingenting. Min far kunne være meget beslutsom i svære sager. Hans overbevisning var at gøre tingene helt ud.

Hvad kunne jeg gøre? Skulle jeg virkelig sende ham den optagelse? Det spørgsmål blev jeg ved at stille mig selv som aftenen gik og mor ikke kom til mit værelse. Jeg måtte indse hun ikke ville komme. Hun ville gøre hvad som helst for at beholde sit privilegerede liv, men hun ville ikke ligger under for incest. Fik du den, ligge under? Hold da kæft jeg er morsom. Lige nu gik hun sikkert og lagde modplaner for at tale mig fra denne skæve opgave.

Al min bekymring blev heldigvis gjort til skamme. For ved ni tiden hørte jeg hendes fødder trippe hen mod mit værelse. Hun bankede stille på, for ikke at knække sine lange negle og kaldte mit navn gennem døren. Da jeg ikke svarede lige med det samme åbnede hun selv døren men blev nervøst stående i dørkarmen. Hun havde været i bad kunne jeg se på det næsten tørre hår. Hun havde en pudderblå natkjole på der lagde sig kærligt, men dækkende, om hendes fyldige barm. Man kunne ane en anden farve indenunder. Jeg bildte mig ind det var den røde bikini.

“Kom bare indenfor,” sagde jeg men blev siddende. Hun vendte sig om for at se om vi var alene og lukkede døren efter sig. Duften af hendes badeolie sneg sig hen til mig og min næse var ved at gå til af nyopdaget liderlighed. Hun så direkte på mig med sine blå øjne og hun var bare så vidunderlig lige i de sekunder. Hendes tunge gjorde læberne våde. Desværre havde hun ikke trukket dem op med rødt, men man kan jo ikke vinde det hele.

“Jeg har en ide. Kan du huske Rita, min veninde nede fra tennisklubben? Hun er skøn og næsten bygget som jeg,” sagde mor og lagde sine hænder under sine enorme bryster for at understrege det hun lige sagde. Hvilket ikke var helt rigtigt for ingen har bryster som min mor. “Hvis du kunne tænke dig det, kan jeg godt lave en aftale om, at du og hende, du ved.”

“Tja, hvis Rita gerne vil være med i en trekant så er det vel okay. Faktisk mægtig sexet. Det ville jeg rigtig gerne prøve. Jeg tror sgu godt jeg kunne tilfredsstille jer begge to. Det ville være lidt af en drøm der gik i opfyldelse. Ellers er det kun dig og mig.”

Mor sukkede, lænede sig op ad døren og så slået ud. Hendes bryster dansede blidt bag det tynde stof da hendes ryg slog mod væggen. Med spag stemme prøvede hun at fortælle mig at denne Rita en dag havde afsløret sin kærlighed for analsex. Om ikke jeg kunne tænke mig det? Det var noget hun havde lagt mærke til hos næsten alle mænd. Et kort mikrosekund spekulerede jeg på om hun selv kunne lide at blive taget i røven. Mit svar var igen ordet trekant. Hun sukkede og så ned i gulvet. Så smilede hun skævt til mig og hendes blå øjne fik nyt liv. “Vil du slet ikke have jeg køber en splitter ny BMW til dig?”

“Ellers tak,” svarede jeg og en pause fulgte. Man kunne høre den berømte knappenål. Den første til at trække vejret var mor, der sagde, at så kunne vi ligeså godt få det overstået. Hun trådte væk fra væggen og løsnede badekåben og lod den falde til gulvet. Hun trådte et skridt væk og jeg så hende stå der kun iført sin røde bikini.

“Sådan ja!” sagde jeg lidt ulveagtigt og følte selv jeg lignede ham ulven fra de der tegnefilm på tv mens jeg rejste mig op og gik over til hende. “For satan hvor lækkert!” Lige foran mig var hendes enorme bryster, der hævede og sænkede sig for hver vejrtrækning hun gjorde. Hun havde også børstet tænder kunne jeg nu lugte. Bikini toppen takkede sikkert sin skaber for de indlagte bøjler for ellers ville stoffet ikke kunne holde de ypperlige kloder tilbage. Uden blusel lagde jeg mine hænder på begge de skønne bryster og pressede mine tommeltotter ned i kavalergangen. Der var varmt og lækkert. Perfekt.

“Åh gud,” gispede mor og så ned på sine bryster.

Jeg lænede mig frem og gav begge de skønne buler et godt slik med tungen, først det venstre dernæst det højre. Hun lagde sine hænder om mit hoved og skubbede det væk. Så lod hun sine hænder hvile på mine skuldre. Jeg var ved at gå til af lyst, de bryster, skulle sættes fri og så skulle de smages på. “Smid den top!” kommanderede jeg. På ydersiden var hendes afsky til at smage på men jeg vidste at hun inderst inde var mægtig stolt af sine bryster. Hun så på mig med rolige øjne mens hun rakte bagud og løsnede hængslet. Så trak hun stropperne væk og lod tøjstykket falde til gulvet.

SEX I DAG?

Er du så færdig mand. Hvor utrolige de bryster end havde set ud på den famøse optagelse var intet at regne for hvordan de så ud i virkeligheden. Det kan du nok forestille dig. Eller rettere, det kan du ikke for lige nu er der kun hende og jeg. Mens jeg nu sidder og skriver dette er jeg en smule ærgerlig over ikke at have taget en helvedes masse fotos.

Mors bryster var simpelthen mageløse og helt unikke. De havde virket store, enorme, vidunderlige mens de var dækket af selv det tyndeste stof, men i fri dressur var de gudeskønne. De mørke ringe var smalle og hendes brystvorter var slet ikke hårde.

“Hold da op!”, sagde jeg og kæmpede med noget mundvand.

“Kan du lide dem?” spørger hun tørt.

“Jeg har aldrig rørt så vidunderlige bryster før,” svarede jeg. Grådigt lægger jeg begge hænder under dem. For pokker da, de var så faste og tunge. Jeg vred dem lidt fra hinanden og slikkede op mellem de tunge kloder og mærkede deres blødhed, deres varme på begge mine kinder. Dernæst kyssede jeg mig vej ud til den venstre brystvorte, bed i den og lod tungen danse henover den. Stadig ingen reaktion. Men jeg var sgu ligeglad. Jeg stod her og suttede og slikkede på min mors enorme patter og intet andet betød noget.

Efter den første “undersøgelse” rettede jeg mig op og så direkte på hende mens jeg stadig havde begge hænder fyldte. “Jeg kan ikke vente på at lade min store pik tvinge sig vej op mellem disse vidunderlige patter,” sagde jeg mens jeg sultent kiggede på hendes vilde kloder.

“Jamen, så lad os få det overstået,” sagde hun med tør stemme. “Siden du så godt kan lide dem holder du vel sagtens 10 sekunder og vi er færdige.”

“Du kan tro nej, du,” modsagde jeg hende. “Jeg vil gerne gøre mig færdig henover dem når tid er, men først vil jeg gennemkneppe din saftige fisse!”

“Peter, nu har du vel ikke i tanke om at gøre noget underligt med mig, vel? Det er bare almindelig sex, ikke også?” Hendes stemme slog et lille knæk før hun genvandt roen. Hun så direkte på mig og jeg smilede tilbage. “Hvad mener du med underligt?”

“Altså, måske at du binder mig til sengen, tvinger mig til at slikke dit røvhul eller måske vil du tisse på mig eller noget i den stil?”

Situationen taget i betragtning blev jeg alligevel overrasket. For jeg havde slet ikke tænkt på netop at binde hende til sengen. For fanden det var sexet at tænke på. Det måtte jeg prøve med en af mine små veninder en dag i den nærmeste fremtid. Men det der med at tisse på hendes krop satte dog alligevel en hel masse andre billeder i gang i mit sexglade hoved.

“Nej mor, jeg vil ikke binde dig til sengen. Men du gør mig mægtig interesseret i det andet du sagde. Har du prøvet det? Kunne du tænke dig jeg gjorde det?”

“Lad os nu bare få det overstået,” svarede hun og kiggede væk. Jeg bildte mig ind hun så ærgerlig ud, som man ser ud når man er kommet til at røbe noget man ikke skulle have sagt. Men jeg lod det være. Den tid den fornøjelse.

“Men jeg må fortælle dig at jeg har masser af sperm. Og al det skal nok kunne dække dine enorme patter! Du vil elske det, det ved jeg!”

“Peter, jeg siger dig med det samme, at jeg ikke har tænkt mig at nyde noget som helst af det her. Det må du forstå.” Det gjorde jeg ikke og var temmelig lige glad for jeg vidste af erfaring, at en kvinde som hende ville skifte mening så snart hun så min pik. Det gør alle piger så hvorfor ikke min mor. Jeg bad hende pakke min store pik ud og komme til sagen.

Hun, og alle andre, kunne slet ikke være i tvivl om at jeg havde rejsning. Bulen ned langs højre bukseben var slet ikke til at tage fejl af. Men hun lod som ingenting mens hun gik i knæ og begyndte at hive i mit bælte. Hendes negle var røde og lange og jeg kunne mærke en lille gysen ned ad mine balder ved tanken om at hun snart ville kradse min røv i laser. Bukserne faldt til gulvet og de stakkels underbukser kunne slet ikke skjule den store præmie.

“Kom nu, før mine underbukser revner. Hiv den frem og gå til den!” Hun satte sine fingre under elastikken og hev ned. Hun havde helt sikkert ingen anelse om hvor stor min pik var men det blev hun for alvor gjort opmærksom på da den nærmest sprang ud og klaskede hende på kinden.

“For pokker da,” sagde hun og trak sit hoved væk for bedre at se. Hendes øjne blev store og nærmest fyldt med forundring over det de så. Pikken stod lige ud med retning mod hendes mund. Den stod i al sin herlighed med alle 27 cm!

“For fanden da Peter! Den er enorm. Jeg vidste ikke den ville være så stor!”

Mens jeg smilede ned til hende holdt jeg vejret i spænding. Jeg prøvede at synke noget mundvand men opdagede jeg ikke havde noget. Med tanke overføring prøvede jeg at bede hende om at røre pikken, at gnide lidt på pikken, at lege med den for det ville jeg så gerne hun gjorde. Om det virkede kan man vel godt sige for som i trance løftede hun højre hånd og lod den finde rundt om pikken.

Hendes berøring var som små lyn og blodet strømmede til det i forvejen store pikhoved for nu ville pikken blære sig foran den vidunderlig mund der var mindre end 10 cm væk. Jeg fik nærmest gåsehud. Pikken fik sit eget liv og jeg fik min stemme tilbage. “Kom så, leg med den. Gnid frem og tilbage, du ved du gerne vil.”

Hun gjorde som jeg bad hende om og hun kiggede nedunder pikken og så at hendes fingre ikke kunne mødes. Min pik er både lang men også meget tyk. Pigerne kalder mig meterpik når de omtaler mig. Mors hånd gik i gang med at malke den lange pik og forhuden trak frem og tilbage over det spændte hoved.

“Har du nogensinde set så stor en pik mellem dine fingre?”

“Nej!”

“Har du nogensinde haft så tyk en pik oppe i fissen?”

Fortsættes…

porno med danske piger