Min lærerinde del.1

Hendes brystvorter blev helt hårde og strittede lige ud i luften. Vi lagde os på katederet, helt nøgne. Hun forsvandt ned imellem mine ben og lod sin tunge…

Det var en kold og kedelig eftermiddag, jeg havde lige fået fri fra arbejde og stod og ventede på bussen, ligesom en hundrede andre mennesker som selvfølgelig alle sammen skulle med den samme bus som mig..

SEX I DAG?

Men intet kunne ødelægge mit humør, hverken vejret eller sure og skubbende mennesker, for det var onsdag og jeg skulle derfor til Dansk i aften, som jeg havde læst siden sommeren. Egentlig var jeg fuldstændig ligeglad med undevisningen, men tilgengæld var jeg meget optaget i vores lærerinde! Hun var fantstisk smuk, med langt mørkt hår, ikke særlig høj og en lille lækker krop. Hendes bryster var ikke store og ikke små, bare lige tilpas. Og så var der hendes bagdel!!! Den absulut bedste jeg nogensinde har set, og jeg har ofte siddet i timerne og fantaseret om at ta´ et godt tag i den og mærke hendes faste former. Hun gik altid i moderne og feminint tøj. I sommers havde hun altid nederdel på,så mange kunne se hendes slanke, solbrune ben, men det blev ikke slet ikke dårligere fordi hun havde bukser på, for så kunne man rigtig se hendes dejlige bagdel! Når hun stod ved siden af een, kunne man dufte hendes parfume, den bedste duft i mit liv!!!  Nå, men klokken var ved at blive mange, og jeg oksede afsted på cyklen. Jeg nåede det selvfølgelig ikke til tiden, og måtte flovt banke på døren og liste ind. Dér var hun..endnu smukkere end nogensinde, stod helt roligt opppe ved sin tavle og smilede til mig. Jeg kunne mærke, at jeg blev rød i hovedet med det samme og kiggede hende ikke i øjnene. Hun fortsatte det hun var ved at tale om, som åbenbart var om de opgaver vi havde afleveret sidst. Vi skulle skrive en artikel om et emne der var opppe i tiden lige nu. Jeg havde skrevet om homoseksuelles rettigheder i Danmark.

Hun delte opgaverne ud og sagde at der var en karakter og en kommentar bagerst. Jeg slog straks om på siden…Et 11 tal! Jeg læste videre…"..Et yderst spændende emne, med rigt indhold på forslag til forandring i samfundet.."..Hold da op. Jeg kiggede op på hende, imens alle andre sad med hovedet begravet i deres opgaver. Hun havde sådan en helt åndelig, afslppet aoura omkring sig, som hun stod der og koncentrerede sig om sine papirer. Jeg tror hun kunne mærke mit standhaftige blik, ihverfald kiggede hun direkte ned på mig og smilede et smil der straks satte gang i safterne imellem mine ben. Hun kom ned til mig, og mit hjertes rytme mindede hurtigt om rytmerne fra en vild technofest…"..Jeg var meget imponeret over din artikel. Jeg kæmper selv i en forening for homoseksuelles rettigheder, og syn´s du har mange gode input til emnet, så jeg tænkte om du måske vi med ned og ha´ en øl når timen er slut?.."…Jeg troede ikke mine egne ører, Faktisk var jeg så itvivl om jeg drømte at jeg nev mig selv så hårdt i armen at jeg udbrød et Av!..Pinligt,men ingen af os bemærkede mere ved det. Jeg fik fremstammet et "ja Tak, det vil jeg da meget gerne.." Og vi aftalte at mødes ude foran skolen en halv time efter timen var slut. Resten af timen kunne jeg overhovedeet ikke koncentrerer mig om andet end hvad der skulle ske lige om lidt. Og var hun så lesbisk, ligesom jeg selv, eftersom hun kæmpede så hårdt for lige præcis dét?? ENDELIG var timen slut og lokalet var hurtigt tomt. Hun smilede endnu engang sit mystiske smil, og forsvandt ud af rummet. Jeg satte mig på en bænk, lidt væk fra hovedindgangen. Ventetiden var uendelig lang, men endlig kom verdens smukkeste kvinde hen imod mig. Vi blev enige om at gå ind på det nærmeste og nok mest snuskede værtshus, men det var fuldstændig lige meget! Vi satte os i et afsiddes hjørne, og snakken kom hurtigt igang. Og der gik ikke længe før jeg fik en af det bedste nyheder i mit liv…Hun VAR lesbisk!!! Hendes attitude havde ændret sig lidt fra klasselokalet, hun var meget åben om sig selv og sit liv. Jeg fik også fortalt en del om selv. Efter tre store fadøl, havde vi stadig ikke snakket om det vi skulle, og jeg fik mistanke om at hun bare havde brugt det som en undskyldning, hvilket satte endnu mere gang i saftferne, for ville hun så ha´mig? Jeg kunne være sammen med hende lige nu, lige her på bordet. Vi blev begge mere og mere berusede, og hun begyndte at flirte mere og mere med mig. Jeg holdt mig selvfølgelig ikke tilbage og flirtede mindst lige så meget igen. Og nu kom indrømmelsen da også.. Hun fortalte at hun fra starten havde bemærket min beundring af hende. Hun sagde at hun nød, at mærke hvordan jeg nærmest klædte hende af med øjnene, når hun gik rundt i klassen. Hun havde også tændt på mig i lang tid, og nu kunne hun ikke holde sig tilbage længere. Jeg ventede bare på at mit vækkeur skulle ringe, for det her var jo bedre end en drøm!!!!

Vi blev hurtigt enige om at ta hjem til hende og fortsætte aftenen. Men først skulle hun lige forbi skolen,fordi hun havde glemt et eller andet oppe i klasselokalet. Skolen var helt mørk og mennesketom. Hun låste os ind og vi gik uden at sige et ord hen ad gangen. Vi nåede da også kun lige ind af døren, før vi heftigt begyndte at kysse og lade vores hænder mærke hinandens kropppe. Hun kyssede endnu dejligere end jeg havde troet, og hendes bagdel vár…WOW!!! Kort tid efter, var vores tøj, i raskt tempo, på vej af, og hendes smukke faste bryster kom til syne. Min mund blev nærmest trukket til dem som en magnet, og hendes brystvorter blev helt hårde og strittede lige ud i luften. Vi lagde os på katederet, helt nøgne. Hun forsvandt ned imellem mine ben og lod sin tunge gøre et fantastiskk arbejde. Jeg kunne ikke holde min lyde tilbage og jeg stønnede højlydt. Jeg sagde at hun skulle vende sig om så jeg kunne slikke hende samtidig. Aldrig havde jeg smagt så dejlig en fisse! Hendes safter strømmede ud af hende, og jeg havde en stærk fornemmelse af mine gjorde det samme, for FUCK hvor var jeg liderlig! Snart kunne jeg mærke at par af hendes fingre oppe i mig og jeg forstod at jeg skulle gøre det samme. Hun var stram og dejlig. Vores bevægelser blev hurtigere og hurtigere, og vores lyde kunne sikkert høres i den anden ende af skolen, men vi var alene og forøvrigt ret ligeglade lige nu. Hun vendte sig om og viskede ind i mit øre om jeg var hendes søde artige elev. Jeg fangede straks spillet, og svarede Ja! så artigt jeg kunne, men vist ikke helt godt nok for jeg blev sat ud på gulvet, bukket ned og så gav hun mig et klap bagi. Jeg nærmest skreg da hun gjorde det og sagde, at jeg meget gerne ville være hendes artige elev. Det svar faldt vist i lidt bedre jord, for jeg blev ikke straffet denne gang. Hun satte sig op på et bord og satte mig ned foran hende samtidig med at hun beordrede mig til at slikke hende. Jeg gjorde som befalet. Der gik ikke længe før hun kom i en rungende orgasme. Hun stønnede og skreg, så jeg blev endnu mere liderlig, hvis det var muligt. Da hun selv var kommet, blev jeg igen lagt op på katederet. Hun bad mig sprede mine ben så meget jeg overhovedet kunne. Så begyndte hun at slikke. Drillende lod hun sin tunge lege med min klitoris. Hendes fingre var dybt begravet oppe i mig. Hendes bevægelser blev hurtigere og hurtigere og jeg kom i mit livs bedste orgasme.

Hun lagde sig op ved siden af mig og begyndte stille at kæle for mine bryster. Jeg var i en helt anden verden end den vi befandt os i. En verden hvor kun hun og jeg eksisterede. Efter at háve ligget der i en halv times tid, tog vi tøj på og gik hånd i hånd ned af gangen. Ude foran skolen gav vi hinanden et langt lidenskabeligt kys, og sagde farvel til hinanden.  Da jeg kom hjem, lå jeg længe vågen og tænkte på denne, næsten uvirkeligt, dejlige kvinde. Jeg tænkte meget på om vi mon ville ses på denne måde igen, som jeg jo selvfølgelig meget gerne ville…  Vi kom til at se hinanden mange gange fremover og for hvert møde vi havde blev det kun mere hedt og frækt.

porno med danske piger