Et nyt liv, efter fastelavn

Det er nu præcis et år siden mit liv tog en hel uventet drejning, både mit sexliv og min seksualitet.

Vi er en flok venner som igennem årerne har holdt voksen-fastelavns fester, hvor alle er udklædt. Sidste års fest skulle ændre mit sexliv og seksualitet 180 grader. Min god veninde, igennem mange år, synes at min udklædning dette år skulle være ”en kvinde” fra top til tå, også skulle hun være ”en mand”. Hun skulle nok sørge for påklædning, make up osv. til mig og hende Jeg skulle lige hjælpe hende med mine mål, så hun kunne få den rette størrelse kjole, lingeri BH osv. selv min skostørrelse

Jeg er en høj slank ellers maskulin mand, men det skulle ændre sig den aften/nat og fremad rettet
1 uge før festen ringede min veninde om jeg ikke ville kikke forbi, for at prøve stiletter og hvad der ellers var kommet af hendes bestillinger, Jeg fik den besked at jeg skulle møde op, nybarberet fra top til tå. Hun var meget bestemt, så jeg fulgte ordre! så min slanke krop var nu helt glat hvilket den har været lige siden. Hanne havde lagt ud/påklædningen frem i stuen da jeg ankom. Jeg kikkede og udtrykte min skepsis, men Hannes overtalelsesevne samt et par glasvin fjernede mine sidste betænkeligheder.
På spisebordet lå
Gennemsigtige plastikstiletter
Selvsiddende strømper
G strengs trusser
Korset i lak
Bryst indlæg
Handsker
Halsbånd
Blond paryk
Halvlang sort aftenkjole
Jeg kikker det igennem med stor nysgerrighed, samt en underlig følelse i kroppen. I starten slog jeg det hen, som værende rødvinen på næsten tom mave, men nej Hanne kom om bag mig og spurte om vi skulle lave Michael om til Michelle nu? Jeg var helt tør i munden af uventede og underlige følelser i krop og sind. Jeg smed hurtig mit tøj og begyndte på/omklædningen, forvandlingen. Under Hannes kyndige vejledning fik jeg lingeri, selvsiddende, kjole, paryk og Make upen på og i løbet af en lille time var forvandlingen fuldendt; Michelle var ”født”.
Jeg gik lidt rundt i stuen for at gøre mig fortrolig med at gå i stiletterne og Hanne rettede på min kropsholdning imens, for at gøre den lidt mere feminin.

Hanne foreslog at jeg gik hjem, som Michelle da jeg kun boede et par 100 meter derfra. Det summede sådan i min krop og hjerne af uventede følelser over denne transformation, så jeg gik næsten som i tåge vejen hjem. Da jeg stod i mit soveværelse og beundrede Michelle i spejlet blev jeg mere og mere liderlig og min pik stod som en jernpæl, under kjolen.
Den næste tid, op til festen, gik min tanker og tid på nettet kun ud på at kikke på crossdresser, transvestitter og shemales. Og hver gang jeg gik i bad blev kroppen barberet. Jeg kikkede på lingeri, kjoler og mere og mere frækt lakdress i sexshopperne.

Det blev endelig aften for vores fastelavnsfest. Hanne og jeg mødtes tidligt og begyndte forvandlingen samt et par drinks. Jeg var meget nervøs, men som forvandlingen skred frem, ændres Michael til Michelle og jeg blev mere og mere ”mig selv”
Hanne var tilfreds med mit outfit og Make up, så vi bestilte en taxa og tog afsted til adresse hvor vi skulle feste, med resten af vennerne. Hanne og jeg havde aftalt at vi ikke ville afsløre mig. Mine venner måtte selv opdage hvem der var gemt under udklædningen. Ingen opdagede noget før tiden var inden til at vi skulle til det sædvanlige med at kårer den bedst udklædte i blandt, efter desserten.

Jacob som var aftnes toastmaster og skulle lige til at præsentere aftnes vinder, da jeg prikkede ham på skulderen og hviskede i hans øje hvem jeg var. Jacob trådte et skridt tilbage og gloede forundret på mig i et meget stille minut. Og proklamerede så mig som vinder af, aftnes udklædning; Præmie 2 fl. Spiritus.
Alle var overrasket, både herrerne og pigerne.

Alle var henne og kikke nærmere. Alle pigerne roste Hanne for min forvandling og herrerne jokere med mine lange glatte ben og gode røv. De 2 flasker spiritus fik hurtigt ben at gå på, og vi ryddet lidt op inden vi skulle videre ned i byen. Det var vi så ikke de eneste der ville. Alle skulle åbenbart i byen den aften. Der var kø til alle dansestederne, så vi endte på et lille hyggeligt værtshus.

Som aften skred frem, tog Michelle fuldstændig over i min optræden og hendes personlighed dukkede frem, af min underbevidsthed. Jeg dansede med pigerne og fyrene. Kyssede lidt med Hanne, mest som tak for den fuldendte forvandling. Vi pjattede, dansede, flirtede og drak. Michelle blev mere og mere løssluppen. Jeg tog mig selv i at checke fyrene, ved baren, ud. Specielt en fangede min opmærksomhed. En ung høj muskuløs fyr, som også havde kikket på min røv, sagde Hanne.
Da min beruselse over den fuldendte forvandling og spiritussen havde taget over, stillede jeg mig bagved ham og skubbede til ham, med min røv. Jeg skyndte mig at sige undskyld og gik ned til vores bord. Hanne og jeg fnisede over det, da jeg fortalte hende det.

Noget senere da jeg var på vej tilbage fra toilettet stoppede Martin mig og inviterede mig med op til baren til en drink. Vi stod længe og snakkede. Martin hørte ikke at min stemme var lidt dybere, på grund af den høje musik. Vi snakkede og grinede over alt og ingenting. Og hovsa så var Martins hånd på min røv; Kærtegne klemme og kramme. Det tændte mig. Ikke kun at jeg kunne bedrage nogen med forvandlingen, men bestemt også at denne unge fyr har lyst til mig.
Jeg rykkede lidt væk, så Martin ikke mærkede min rejste tilstand underkjolen, for g strengen kunne ikke holde på min stiv pik. Slet ikke da Martin pludseligt trak mig helt tæt og kyssede mig. Først var jeg overrasket, modvillig men så overtog Michelle og ville mere. Det endte i et vildt vådt lækkert frækt kys. Det tog helt luften fra mig, så jeg undskyldte mig og smuttede ud fra værtshuset og hjem.
Fik dagen efter besked fra Hanne, at den unge fyr havde spurt efter mig, og efterladt sit nummer hos Hanne. Hvilket jeg fik samme med mit tøj. Hanne ville ikke have outfittet igen, men nej det var nu Michelles sagde hun og smilede. Jeg skal indrømme at mine tanker de næste dage kun kredsede om Michelle og Martin. Jeg besluttede mig at sende ham en sms med et ”hej” Han svarede straks og det endte i en lang række sms’er de næste par dage og jeg endte med at bekender hvem jeg var. Der blev stille! Og jeg forstod godt Martins reaktion.

SEX I DAG?

Indtil midt på lørdag aften kom der en sms fra ham; Om han måtte kikke forbi? Jeg indvilligede.
Jeg sad egentlig bare og kikkede på forskellige outfit i lak, som kunne understøtte Michelles personlighed, og glemte at logge af, da Martin kom.
Vi satte os i sofaen og jeg serverede kaffe. Stemningen var lidt tung og snakken gik lidt langsom. Men Martin spørger indtil om denne transformation var noget jeg dyrkede ofte? Jeg måtte jo så erkende at det var i forbindelse med fastelavnsfesten min veninde havde dresset mig op.

Så sagde Martin, at han havde kunne mærke at jeg også havde været påvirket, på samme måde som ham, liderlig af situationen. Jeg måtte jo så indrømme at jeg var blevet opstemt af min påklædning, hans person og ikke mindst hans kys. Han lagde en hånd på mit lår og kikke mig dybt i øjnene og spørg om jeg ikke ville klæde om, bare lidt. Han havde haft vildt lyst til mig og havde det endnu.
Og så kyssede han mig dybt!
Jeg måtte overgive mig, hans våde dybe kys. Jeg rejste mig, hentede en flaske vin og smuttede ind i soveværelset. Jeg råbte til Martin hvor meget han ønskede at se mig i, igen? Døren gik op, der stod Martin nøgen med et glas vin og sagde; Bare så meget du har lyst til at vise dig i.Jeg smed mit tøj og tog de selvsiddende strømper på, den lille blonde g streng og hoppede i stiletterne og kikkede over på Martin, hvis pik langsomt har fået mere blod tilført og nået en allerede pæn størrelse.

Jeg spørg han om han kunne li hvad han så, siden det åbenlyst påvirkede ham sådan. Martin kom helt og kysser mig igen, samtidig med at han lader sine hænder kærtegne min ryg og røv. Jeg får kuldegysninger over hele kroppen, ikke på grund af varmen men lysten til mere, mere af Martin. Jeg fanger hans pik og begynder at kærtegne den blidt. Til den har rejst sig helt. Jeg synker på knæ og tager ham i munden. Det er første gang jeg har en pik i munden, men hold nu op, hvor en lækker følelse og lige det helt rigtige for mig. Jeg kan hører på Martins vejrtrækning, at det er ikke helt dårligt, det jeg gør. Tværtimod!

Martin trækker mig og kysser mig dybt igen, samtidig med at han trækker min små trusser væk, så min pik kan stritte frit imens han kærtegner mig og slikke min brystvorter skubbe han mig blidt ned på sengen. Han fanger min pik med munden. Jeg kan mærke hans hoved på mine strømpeklædte lår imens han sutter og skubbe min ben op ad. Så han kan komme til at slikke min røv og mit hul. Den følelse den liderlighed der bredder sig i hele min krop, over at blive slikket på den måde, jeg har aldrig følt sex på den måde. Jeg har fundet min rette hylde i det seksuelle univers.
Jeg begynder uhæmmet at stønne over Martins tunge i mit hul. Jeg mærker en våd finger på vej op i mig, da Martin spørg om jeg har prøvet det før. Jeg må jo så erkende at han er den første der skal ta’ mig analt. Martin kravler op og kysser mig, og rejser sig, går ind i stuen til hans tøj.

Han kommer tilbage med en lille tube, som viser sig at være glidecreme. Han kysser mig igen dybt og vådt. Han beder mig om at vende mig om, på alle 4 med struttende røv.

Martin kysser og slikker mit hul lidt, inden jeg trykker glidecremen ud og begynder at kærtegne mit hul, nu rigtig glidende. Han presser blidt en finger op i mig. Han beder mig slappe helt a’ og kommer blidt forbi min ringmuskel. Martin trykker blidt en finger mere op, og kærtegner mit hul imens han også kærtegner mine baller og lår.
Jeg svæver i liderlighed og begynder uhæmmet at stønne og presse mig imod hans fingre i min røv. Til sidste næsten bedende beder jeg Martin om at give mig hans pik! Jeg kan ikke vente længere. Jeg vil tages jeg vil mærke han i mig NU!
Martin stille sig på knæ bag mig, jeg kan mærke hans pik på mine baller og begynder ubevist at lave bevægelse imod ham, for at mærke pikken glide op og ned imellem dem. Martin tager fat i pikken og sætter pikhovedet imod mit hul. Langsomtog blidt presse han den op i mig. Der bredder sig en vellyst smerte i takt med at han kommer længere og længere op, som ændrer sig til ren nydelse da han er helt i bund.

Martin kærtegner min ryg og spørg om det er dejligt. Jeg stønner mig svar ud samtidig med at jeg presser mig imod hans krop. Martin tager fat i mine hofter og begynder at kneppe mig, blidt langsomt. Vi finder takten sammen, så når han er på vej ind presser jeg mig imod ham. Jeg kan hører på Martins åndedræt at han nyder mit stramme hul omkring hans pik. Jeg kan mærke muskelsammentrækninger i min røv, jeg ikke var klar over at man kunne. Jeg kan mærke at hans pik vokser lidt oppe i mig imens vi knepper. Jeg har helt sikkert fundet mig selv og min rigtige seksualitet!
Efter lidt tid vælter Martin os rundt, så jeg ender med at sidde på hans pik. Han tager fat i mine baller og løfter mig op, næsten så pikken smutter ud, for så at sænke mig langsomt ned igen. Jeg føler at han kommer længere op. Jeg støtter mig på hans knæ og hjælper med at kører op og ned, på hans pik. Martin beder mig vender mig om, så han kan se mig imens jeg rider ham. Han tager fat i min stive klit som vipper frit og begynder at spille mig, imens jeg rider.

Den følelse den liderlighed har jeg aldrig følt før, Jeg kan hører på Martins vejrtrækninger at han nyder det, min stramme røvfisse!

Jeg bøjer mig ned og kysser ham med vild liderlighed og spørg om jeg ikke skal tage ham i munden og mærke hans første ladning i min mund. Han svarer hæst ja og presser mig ned af hans pik, som vipper frækt op ad hans mave. Jeg fanger den med min åbne mund og sutter slikker suger indtil han kommer med en ordentlig ladning sperm i min mund. Jeg selv ryster over hele kroppen imens jeg spiller hans pik lidt for at få alt spermen med ud, slikke pikken ren og kravler så op og kysse ham med munden halvfyldt af hans sperm. Det bliver det vildeste vådest kys jeg nogensinde har fået givet.
Martin finder min pik, min tøseklit og da han rør ved den, sprøjter mine safter bare ud, så liderlig er jeg blevet af at få pik, for første gang. Våd af hans sperm og mine safter kravler vi under dynen kysser og kærtegner hinanden.

Langsomt synker vi begge sammen, tæt i hinandens arme. Martin ligger og kærtegner mig mine brystvorter kysser mig blidt imens jeg leger blidt med hans dejlige pik, som langsomt rejser sig igen. Jeg lægger mig op på mine albuer og spørg om jeg må få den igen?

Martin vælter mig rundt og trænger op i mig imens han ligger ovenpå mig. Kysser mig imens han trænger helt bund. Han kikker på mig og spørg om jeg er hans pige nu? Giver mig et par stød inden jeg liderligt svarer JA
Resten af natten snakker vi elsker kysser leger spiser drikker elsker og bader.

En fastelavnsfest var det der skulle til for at jeg fandt mig selv og min seksualitet.

Kærlig hilsen Michelle
Ps Har købt nyt lakdress – Martin kikker forbi iaften

porno med danske piger