Fik blowjob til fest hos en gammel ven!

Det var en broget flok af venner og familie, der var samlet i det nye hus. Kun få kendte hinanden, men vi kendte alle parret, der havde inviteret til helstegt pattegris og alt hvad der tilhører, som tak for hjælpen, mens de byggede deres dejlige nye hus. Der var en fantastisk stemning i de lyse rum, hvor alle blev introduceret af værterne med gode historier og glade minder, og pludselig slog det mig, at jeg havde glemt at høre efter og bare sad og stirrede. Jeg skyndte mig at flytte blikket, men hun selvfølgelig havde hun opdaget mig, og ud af øjenkrogen kunne jeg se hendes frække smil. Jeg rødmede. Jeg var lige kommet ud af et længere forhold, hvor vi begge kedede os, så min appetit var stor og af en eller anden grund havde denne kvinde vagt en særlig interesse. Måske var det idéen om, at hun var min vens svigerinde, og derfor meget forbudt, eller måske var det hendes lange, kraftige, sølvhvide hår, der bølgede ned over hendes nedringede bluse, som tydeligvis gemte på noget meget smagfuldt.

Som aftenen skred frem, blev selskabet godt og grundigt blandet, og selvom ingen kendte ingen, begyndte alle langsomt at kende alle. Selvfølgelig skulle man igennem de samme spørgsmål 20 gange, ”nåh, hvordan kender du så værterne”, og ”det er godt nok blevet flot, hva?” Men i takt med, at lyset udenfor langsomt blev svagere og svagere, blev stemningen mere og mere lystsluppen, og måske en anelse lummer. Jeg havde holdt lidt øje med svigerinden, der fra tid til anden skiftede bord for, hvad jeg forestiller mig, at snakke med nye mennesker, og pludselig sad hun dér, skråt overfor med et flakkende stearinlys imellem os. Der var noget særligt ved hendes blik: Det var utrolig roligt, men meget målrettet, og med flammens genskær i de brune øjne var de uhyrligt opslugende. Jeg kunne mærke mine bukser stramme til, og følte igen mine kinder blusse op, så skyndte mig igen at vende blikket mod den igangværende samtale, men nåede lige at skimte, de hvide tænder glimte mellem de fyldige rosenrøde læber. Hun kunne lide legen, og jeg måtte snart finde på et ordentligt træk. Jeg har dog aldrig været god til spil, så følte mig lidt i vildrede og utrolig klodset. Det modsatte kunne man heldigvis sige om svigerinden, der hele tiden lod mig komme lidt nærmere. Ikke fysisk, men vi vidste begge to, hvad der var under opsejling. Der var en fantastisk stemning i rummet, det ved jeg, men alt, jeg mærkede var den lille boble omkring mig og hende. Sporadisk deltog vi i de skiftende samtaler ved bordet, men mest af alt legede vi med hinandens blikke og sendte usynlige beskeder gennem luften. Det klassiske bid i læben blev til et forsigtigt strejf på øreflippen, og selvom der var et stort bord imellem os, kunne jeg fornemme, hvordan hun åbnede sine ben for mig, når hun diskret ændrede stilling på stolen. Det var en ophidsende affære, og jeg blev mere og mere varm i kroppen og næsten pinende hård. Jeg husker særligt, da hun legede med den tomme champagneflaske, kørte de lange fingre med den flotte røde neglelak forsigtigt rundt på topppen, hvor proppen normalt sidder, og langsomt op og ned af halsen. Jeg tænkte kun på at finde et ledigt rum, men det ville næsten virke for oplagt!

Og så gik hun pludselig… ”på toilet”, sagde hun, og jeg mærkede, hvordan hele mit sind var på vej samme vej, mens min tunge krop med et galoperende hjerte blev siddende på stolen mellem de andre gæster. Krop og sind var i oprør, det var en pinsel uden lige!

Men så mærkede jeg en ny fornemmelse i bukserne. Det vibrerede igen og igen. MIN TELEFON! Med rystende hænder fiskede jeg den lille vibrator op af lommen og så displayet lyse med en ny besked i indboxen. Kunne det være? Men hvor skulle hun dog have fået mit nummer fra?

SEX I DAG?

Et ukendt nummer havde sendt mig en sms… ”kommer du aldrig?” stod der, og jeg skrev hurtigt tilbage: ”hvor er du?”. Det var svært ikke at virke fraværende, som jeg sad der og stirrede på telefonen, men jeg havde kun ét i tankerne, den smukke svigerinde og hendes dejlige krop. Hvor var hun dog gået hen? Jeg følte mig så dejligt ung igen, opslugt af lyst og fri for bekymringer. Den mousserende vin sprang rundt i min krop og fik mine nakkehår til at rejse sig. Så kom der en besked mere: ”heldigt dit nummer stod på min brors køleskab, og kom nu ud i gangen!” Det var et værre mas at komme op af stolen uden at vise hele selskabet hvordan mine bukser nu for længst var blevet et par numre for små, men uden at gøre noget særligt ud af det, forlod jeg stuen og fandt ud i den kun let oplyste gang. Huset var generelt minimalistisk indrettet, men jeg kendte det jo ikke endnu, så jeg var varsom for ikke at vælte over noget på vejen gennem halvmørket, og så næsten kun gulvet foran mig, til mine øjne omsider faldt på hendes frække lingeri. Hvor var hun dog gudeskøn, og helt enormt fræk, som hun stod der og hev i den korte nederdel! Jeg gik behersket over til hende, mens vores blikke var fanget imellem os, og da jeg kom helt tæt på, lod hun sin hånd glide blidt ned over min skjorte. De varme hænder greb fat om mit slips, og hun trak mit hoved ned, så vores læber mødtes, i samme sekund, som hendes anden hånd ramte mit dunkende lem. Det næsten sortnede for øjnene, og min krop føltes alt for lille til min umættelige lyst. Jeg ville ha hende, jeg ville have hende nu!

Hendes ene hånd slap taget i mit skridt og tog i stedet fat om håndtaget til den dør, vi hele tiden havde stået ved siden af. Hvordan jeg ikke havde lagt mærke til den, er nok ikke svært at gætte, men jeg husker tydeligt, hvordan de glade stemmer fra stuen helt forsvandt, da vi låste døren efter os i det rum, der senere skulle blive min vens arbejdsværelse. Dengang var det fyldt med alt det rod, der ikke var fundet plads til endnu, heriblandt en enkel gammel træstol med ryglæn, uden armstøtter.

Svigerinden, som stadig havde holdt et fast greb i mit slips, så vores læber ikke adskiltes, styrede mig rundt som en marionetdukke og satte mig resolut på stolen midt i det mørke rum. Først da lod hun min nakke få hvile, for i stedet at sætte sig overskrævs, så hendes bryster strejfede mit ansigt. Et par fyldige, bløde bryster, som jeg kyssede blidt, først den ene lidt, så den anden. Nu var det min tur til at tage fat, og hendes stramme bagdel passede perfekt i mine grove hænder. Jeg kørte hende frem og tilbage over bulen i mine bukser og kunne mærke hendes varme skød gennem det tynde lag stof, nogen kalder trusser. Hun var drivvåd, og stønnede nu, mens vi sad og varmede op. Min højre hånd greb fat om hendes bryster, kærtegnede dem og slap dem fri af bh og den stramme top, et efter et, mens min venstre hånd stadig havde fat om hendes baller. Den dejlige skabning, som sad ovenpå mig og nød mig lystigt, havde i mellemtiden bundet mit slips op og endnu engang tog historien en drejning. Jeg som troede, jeg endelig havde overtaget styringen, blev igen sat til vægs, da hun blidt tog mine arme om bag min ryg. Med mig eget slips bandt hun mine hænder fast til stoleryggen, så jeg intet kunne gøre, og hun rejste sig langsomt fra mit skød. Op fra en tilfældig kasse mellem al rodet, trak hun et blødt silketørklæde, som hun bandt mig for øjnene, så jeg intet kunne se. Det var ekstremt skræmmende og enormt ophidsende at være i den mystiske kvindes vold, og selvom tiden dengang gik i stå, føltes det i dag, som det varede alt for kort.
Med hænderne bundet på ryggen og med bind for øjnene, sad jeg nu der i et endeløst tomrum og lyttede og mærkede… fodtrin, der bevægede sig rundt om mig, hænder på min krop og de blideste læber mod min hud. Hun drillede mig med sit bløde hår og pirrede mig med sine skarpe negle, og alt hvad hun gjorde var dejligt og ophidsende! Intet slap ind til os, og intet slap ud fra rummet, men uden et ord styrede hun spillet.

Min pik var rødglødende og hård som stål, men i stedet for at give mig forløsning, satte hun sig igen ovenpå mig med ryggen mod mit bryst og legede med sig selv. Jeg kunne kun høre hendes sagte stønnen og lyden af hendes fingre i hendes fugtige skød, men jeg mærkede hendes varme krop mod min og mærkede hendes hænder bevæge sig hurtigere og hurtigere. Hun var tæt på, kunne jeg mærke, og endelig fik jeg lov at være med. Jeg kyssede og nappede hende på halsen, mens hun hastigt åbnede mine bukser og hev min dunkende pik ud i det fri. Hun gav et lille gisp, da jeg gled op i hende, og havde svært ved at styre sig. Hold kæft, hvor var det frækt at blive reddet, mens jeg sad der og intet kunne gøre og vidste, at festen stadig var i gang inde ved siden af. Min ven skulle bare vide, og så alligevel ikke!
Svigerinden var et vilddyr, hun holdt konstant fast i mig med den ene hånd, mens hun legede med sin lille perle med den anden. Til sidst kunne hun ikke holde den længere og ramte et klimaks, jeg aldrig har oplevet før. Hendes skød trak sig sammen om min stive pik og hun næsten klemte livet ud af mig med hendes frie hånd. Hendes stemme stønnede så umådelig frækt, mens hun krampende gik igennem en våd og voldsom orgasme.

Sådan sad vi sammen, mens hun langsomt kom til sig selv, og hendes stramme greb forvandlede sig til blide kærtegn. Jeg var stadig hård, da hun rejste sig fra mit skød og tog bindet fra mine øjne. Et fantastisk syn, om end hendes påklædning nu sad noget rodet. ”Fuck, hvor er du fræk”, hviskede hun mig i øret, jeg havde ingen ord. Hendes bryster struttede op imod mig og var røde af ophidselse. ”Nu er det din tur”, hviskede hun så og lod hænderne vandre nedover mit bryst til de fik fat i mit varme og fugtige lem. Hun legede blidt med den lidt, inden hun dykkede ned og tog den i munden. ”Fuck, hvor er DU fræk”, kunne jeg lige fremstamme. Hun havde gjort et mageløst forarbejde og det varede ikke længe før jeg skød mine safter ud i munden af hende og hun slugte det hele med velbehag. Havde jeg ikke fået et blowjob til sidst, havde det stadig været en fantastisk oplevelse, men som prikken over i’er stikker det sgu alt!

Jeg tror nok, vi begge var lidt rystede, og jeg husker ikke hvordan vi kom tilbage til festen andet end, meget diskret og hver for sig. Jeg har ikke nævnt noget for min ven, og tror ikke, det kommer til at ske igen – desværre!

porno med danske piger