Fik et handjob af Katrine og hendes sexede mor

Det hele startede en kold eftermiddag i efterårsferien. Jeg skulle klippes hos Katrines mor i en privat klinik. Jeg og Katrine går i 9 klasse sammen. hun er rigtigt lækker, langt lyst hår, høj tynd og gode b skålebryster.

Katrines mor Pernille ligner meget Katrine højt flot langt lyst hår, tynd, rigtig gode store d skålebryster, hun er uddannet frisør så bliver ofte klippet hos hende.

Jeg skulle selv cykle derud det regnede, blæste og var meget kold da jeg endelig nåede derud var jeg gennemblødt. Pernille sagde hun godt ville køre mig hjem når det regnede så meget. Jeg satte mig i stolen som jeg plejer, men Pernille sagde at jeg skulle da ikke sidde med alt de våde tøj på, og jeg skulle smide det så kunne jeg låne noget af hendes mand. Jeg gik ud på badeværelset for at skifte men Katrine var der ude, Pernille sagde jeg bare kunne skifte foran brændeovnen hun lovede ikke at kigge mens hun gjorde klar til jeg skulle klippes, jeg begynde at klæde om, da jeg lige havde fået alt tøjet af kom Katrine ud af badeværelset hende havde jeg helt glemt jeg stod der med min drenge pik med en ordentlig dusk på, hun blev rigtigt genert og løb ind til Pernille, hun spørger Pernille om hun godt vidste jeg stod nøgen inde i stuen og ja det vidste hun godt, var det et godt syn spurgte Pernille Katrine og jeg var stadig jomfruer så Katrine sagde æh det ved jeg ikke.

De var ikke klar over at jeg kunne høre dem, og imens de snakkede så var jeg færdig med at klæde om og satte mig i stolen inde hos Pernille, imens var Katrine gået op på sit værelse. Så sad jeg i Pernille´s mands underbukser og T-shirt som var alt for store, Pernille begynder at klippe mig da hun skulle tage mit pandehår står hun med de store flotte bryster lige ind i hoved på mig min pik bliver helt stiv der. Pernille klipper videre, jeg prøver at skjule det men det er svært når man kun sidder i underbukser så Pernille ser det hurtigt, hun kunne godt lide, at hun tændte mig hun prøvede at klippe mit pandehår igen forfra så jeg kunne se hendes bryster. Det gjorde mig rigtig tændt og det vidste hun. Men hun sagde ikke noget.

SEX I DAG?

Da hun var færdig spurgte hun lidt frækt om der var andet der skulle klippes når vi nu var i gang og samtidig tager hun mig i skridtet, jeg blev meget genert for det var jo kun noget der lå i mine fantasier. Og jeg tog imod tilbuddet. Pernille sagde at vi nok hellere måtte gøre det ude på badeværelset. Jeg smed underbukserne og T-shirten så jeg stod helt nøgen hjemme hos dem for anden gang. Jeg er ret godt udrustet med en pik på 17cm som 14 åring. Den var stadig stiv fra før. Pernille tog en saks og prøvede at klippe men hun opgav hurtigt min pik sad i vejen. Hun spurgte om vi ikke lige skulle ordne den engang, hun var jo vant til at når hendes mand var kommet engang så blev den slap men hun gav mig et hurtigt handjob og der gik ikke 2 min så var jeg kommet har aldrig kommet så meget før.

Men min pik blev ikke slap så hun gav den et blowjob hun var mega god til det jeg kom stort inde i hendes mund. Men den var stadig stiv. Hun tænkte sig om og sagde hvad med hvis jeg henter Katrine så hun kunne give mig et handjob og det sagde jeg selvfølgelig ja til og få et handjob af klassens lækreste pige det drømmende alle drenge fra klassen om.  Katrine blev utrolig overrasket og gik ikke med til det når hun jo ikke fik noget ud af det Pernille tilbød hende det hun fik for at klippe mig så ville hun godt for 200 kr. på 5 min tænkte hun det ville hun godt så gjorde hun det hun var ikke så god men jeg kom stadig utroligt hurtigt fordi det var hende der gjorde det.

2 gange i træk så var jeg ved at være tom i pungen, så pikken blev slap og hun kunne klippe mine pubeshår, Katrine sag stadig at kiggede med Pernille og Katrine sagde de lige skulle snakke om noget imens kunne jeg gå i bad sagde Pernille så de gik ovenpå imens jeg gik i bad. Da de kom ned igen var jeg stadig i bad. De begge hoppede ind i badet til mig nøgne. Det var mega dejligt en milf og den lækreste pige på skolen i bad med mig.

Vi lagde os op i Pernilles og hendes mands dobbeltseng og begynde på en trekant jeg slikkede katrine i fissen og Pernille red på min pik mens jeg slikkede Katrine til orgasme. Pernille fik mig til at komme og fik også selv en kæmpe orgasme.

Katrine slikkede bagefter Pernille mens jeg tog hendes mødom og vi komme alle sammen igen.

Jeg tog mit tøj på som var blevet tørt og Pernille kørte mig hjem og Katrine var med og vi aftalte aldrig at sige det til nogen…

porno med danske piger